اينكه زده سرويس ١ مگ و ٢ مگش دانلود شبانه نداره اصلا! پس بعضي از دوستان چطور ميگن شبانه انقدر دانلود كردن با ١ مگ!؟
Printable View
اينكه زده سرويس ١ مگ و ٢ مگش دانلود شبانه نداره اصلا! پس بعضي از دوستان چطور ميگن شبانه انقدر دانلود كردن با ١ مگ!؟
الان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته معمولا داخلی بیشتره ولی بحث این نیست.آخه من که اینترانت نخریدم، تازه 5 تومن بدم این اختلاف جبران بشه. الانشم کلی هزینه ترافیک اضافه میکنم!
تقریبا بیشتر شرکت ها پهنای باند خارجشون همین وضعه حالا برای بعضی ها خوبه ولی برای بیشتریا همینطوریه .پس تنها راهش اینه که با 5000 تومن سرویس کاهش پینگ نامحدود بگیری.اینطوری سرعت خارجت به اندازه ی سرعت داخل میشه .هم روز هم شب کیفیت وبگردی هم خیلی میره بالاتر .دیگه این تنها راهشه .تا حالا امتحان کردی ؟نقل قول:
الان ماه دومه تمدید میکنم و شبانه هم داره. 1 مگ با 8 گیگ حجم. آدرس زیر هم نوشته که داره!نقل قول:
سرویس کاهش پینگ نامحدود از کجا میشه تهیه کرد ؟نقل قول:
سرویس کاهش پینگ نامحدود !!!! این دیگه چه صیغه اییه ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
از صبح واسه من هیج صفحه ای باز نمیکنه !!! ولی وصل هست گیت وی هم گرفته
این مال چه ساعتی هست؟نقل قول:
نقل قول:
محدود نامحدود؟
کدوم منطقه هستید؟
چهار شماره اول لطفا؟
واسه ثبت نام اگه تو سایتش ثبت نام کنم مشکلی نیست ؟؟
بعد چطور هست ؟؟
اینترنتی فرم پر میکنم و وصل میشه و بعدش مشکلی نیست ؟؟؟
اونطوری که تو سایتشون زده شرکت ارتباطات هزاره پروا و توسعه ارتباطات نورون تو 15 تا 20 استان ثبت نام میکنن که گیلان هم جزوشون هست !!!!
همینجوری میشه ثبت نام کرد ؟
یکی به من بگه 128 نامحدودش چطوریه ؟؟
میخوام بگیرم اگه بدرد نمیخوره برم 1 مگ مخابرات بگیرم؟؟؟
128 نامحدودش مالی نیس.نقل قول:
نگیر اصلا از این شرکت درد تا میتونی فاصله بگیر. سرعتش بد نیست ولی گاهش شبا سرعت دانلود 000000000 بعضی شبا خوب.
حجمم دیروز 750 مگ بود شب دانلود کرد تو ساعات رایگان صب زده 70 مگ.الانم 12 مگ مونده... در صورتی که کامپیوتر 100 مگ بیشتر تو ساعات غیر زایگان دانلود نداشته
سلام میخواستم بپرسم که تو ها وب میشه مثلا ما سرویس 256 8 گیگ داریم و یه هفته گذتشه تغییر سرویس بدیم به 1 مگ 8 گیگ و این کار چطور صورت میگیره؟؟؟ممنون :n16:
وارد این لینک بشید:نقل قول:
ثبت نام کنید و بدش وارد کنترل پنل بشید سرویس رو انتخاب کنید و هزینه رو پرداخت کنید.
حتی باهاتون تماس نمیگیرن سرویستون چند روز بعد وصل میشه.
بله میشه، توی پنلتون برید قسمت تغییر سرویس روی سرویس فعلیتون با توجه به حجمی که براتون باقی مونده قیمت گذاری میشه این مبلغ رو بستانکار حساب میکنه و از فاکتور جدیدتون کم میکنه.نقل قول:
همون موقع هم سرویستون تغییر میکنه. البته اگه سرعتتون الان روی 4 مگ هستش احتمالا هیچ تغییری رو احساس نخواهید کرد و فقط پول بیشتری میدید.
-----------------------
سرعت وحشتناک پایینه الان.
به به قزوین جون خودمون:n02:نقل قول:
همانطور که حسین جون گفتن از طریق پنل کاربریتون امکانپذیر هستش،ولی ضررش زیاده ینی اون مقداری که بستانکار میشید خیلی کمتر از ارزش واقعی هستش،مثلا من دیروز سرویس 512 8گیگ تمدیدکردم و 274,54بابت این سرویس پرداخت کردم الان اگه بخوام تغییر سرویس بدم 207,70بستانکار زده در حالی که کمتر از24ساعت گذشته و7تومان باید ضرر کنم:n02:
حالا اگه یه هفته بگذره فک کنم چیزی دیگه بستانکار نباشی:n09:
دیشب تا حالا حدود 6 گیگ از حجمم کم شده!
پشتیبانی هم جواب نمیده!
بنابگزارش خود سیستم باید حدود 5700 مگ اعتبار داشته باشم! ولی صفر شده...
شرکت های دیگه 100مگ 200مگ کم میکردن، اینا ظاهرا کسری بودجه زیادی دارن! 5 گیگ یکجا کم میکنن...
این کلاه برداری نیست، پس چیه؟
نقل قول:
دیشب تا حالا حدود 6 گیگ از حجمم کم شده!
پشتیبانی هم جواب نمیده!
بنابگزارش خود سیستم باید حدود 5700 مگ اعتبار داشته باشم! ولی صفر شده...
شرکت های دیگه 100مگ 200مگ کم میکردن، اینا ظاهرا کسری بودجه زیادی دارن! 5 گیگ یکجا کم میکنن...
این کلاه برداری نیست، پس چیه؟
دقیقا موشکل همه ISP ها همین !!
این به من ثابت شده که 20 به بعد ورمیدارن حجم میسوزوننن که شما تا قبل از 1 ماه بعد مجبور به تمدید بشی اینا همشون دزدن.
مشکل سرعت بعد از اومدن وزیر جدید رو به حل شدن رفته خیلی بهتر شده اما مشکل حجم هنوز همونطوریه.....
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
واسه من فقط پینگ،وبگردی سریع و کیفیت چت تصویری تو اسکایپ مهمه و اهل دانلود شبانه و ... نیستم
مصرفمم درکل زیادنیست ، نهایتا ماهی 3گیگ
چه سرویسی رو پیشنهاد می دید؟
سرویسهای 128 و 256 محدود سرعت دانلودشون چقدر هست؟
وضعیت پینگ های وب چطوره؟ شنیدم زیاد پینگ جالبی نداره،درسته؟؟؟
دورترین نقاط از ایران!!!نقل قول:
ظاهرا speedtest مشکل پیدا کرده.نقل قول:
دوستان 128 ساعات رایگانش سرعتش چنده؟
ممنون
دوترین نقطه از ایران!!!:n10:نقل قول:
من قبلا از های وب خیلی دفاع میکردم ولی الان 3 روزه سرعت داغونه، بد جوری داغونه. توی 3 شب نتونستم 2 گیگم شبانه دانلود کنم. الان سرعت دانلود داخلی بیشتر از 100 نمیره.
اره الان ديدم داره ولي قبلا ١ مگ ٢ مگ زده بود ندارهنقل قول:
سرعت شبانه ١ مگ چنده؟!
تهراني؟!
نه تهران نیستم. به بچه های تهران بگو با speedtest واست تست بزارن ببینی. البته منطقه مخابراتی هم تو تهران مهمه.نقل قول:
برای من امشب ساعت 8 شب با سایت speedtest مشکل پیدا کرده نمیتونه تست انجام بده اما در عوض داناود از سرورهای خارجی خوب شده..دوستان تایید میکنن؟
بالا رفتن سرعت دانلود از سرورای خارجی رو تایید میکنمنقل قول:
شما میتونی با سایت "تست اسپید" تست بگیری الان؟نقل قول:
آره،تست میشه گرفتنقل قول:
داداش عکس امضات چرا اینجوریه صد رحمت بی دیال اپ:n16:نقل قول:
هر چقدر صبر کردیم این پینگ های وب درست بشه درست نشد که نشد. سرعت هم که هیچی. بعد از یکسال مشترک بودن شنبه می رم توی کار تخلیه! به دوستان دیگه هم پیشنهاد می کنم قید های وب رو بزنن. اگر پینگ براتون مهمه الان بهترین پینگ رو مخابرات داره اکثر شهرها اگر هم دانلود براتون مهمه اگر شهرتون نامحدود ارائه می ده نامحدود مخابرات اگه نداره شبانه شاتل عالیه البته همراه با دردسرهایی!
اتفاقا تنها خوبیه های وب همین پینگشه من الان دارم فیفا14 مولتی میرنم بدون هیچ لگی..مشکل این های وب لعنتی سرعت پایین دانلود با سرورهای خارجیش هستنقل قول:
آپدیت:امروز سرعت دانلود با سرورهای داخلی هم در حد فاجعه شده
عزیز جان شما با های وب بدون هیچ لگی فیفا ۱۴ می زنی؟!!:n08:نقل قول:
با ایرانی ها منظورته نکنه؟ دادا اگه فیفا ۱۴ بازی توی لیست seasons top10 رو نگاه کن fcb_novatactix (بنده!) رو می بینی! یه عمره داریم فیفا می زنیم! های وب پارسال باهاش بدون هیچ لگی می شد بازی کرد ولی الان با ایرانی ها هم درست نمی شه بازی کرد چه برسه به seasons.
دوست عزیز های وب که پسرخالم نیست ازش طرفداری کنم من با PS4 دارم آنلاین بازی میکنم و هیچ لگی ندارم بیا اینم پینگ با لندن:نقل قول:
مشکل من فقط سرعت دانلود تک کانکشنه افتضاحه این شرکته همونطور که میبینی..در ضمن من SEASON2 هستم
تایید میشه.
این پینگ قرار نیست از 280 پایین تر بیاد و مثل قبل 190 بشه.
6 روز دیگه تا تموم شدن قراردادم با بای وب مونده:n19:
تف تو این پینگ های وب.اخر یجا نشد پینگ خوب باشه هر جا میری افتضاحه :|
باز شما خوبه میتونید بازی کنید
من که اصلا نمیتونم وصل بشم
کلا زدن پورت udp رو اینجا بستن
ارور تایم اوت میده موقع وصل شدن
امروز زنگ زدم بهشون میگن بررسی میکنیم :))
پینگمم تازه رو 500 هست
بازیم نمیشه کرد با این
حالا به نظرتون از دوباه زنگ بزنم که بگم سرعت آپلودمو زیاد کنن
میکنن به نظرتون ؟
الان سرعت آپلودم رو 512 کیلوبیته
منم اوایل پینگ با المان 160 بود اما الان زیر 290 نمیاد
سرعت دانلود هم از ساعت 5 به بعد نصف میشه
حالا های وب هی برو تبلیغ کن شیراز همه جا بنر هاشو زده از دکه گرفته تا سر فلکه ها