رایتل از اول هم رو آپلود مشکل داشت سرعت افت داشتنقل قول:
Printable View
رایتل از اول هم رو آپلود مشکل داشت سرعت افت داشتنقل قول:
متاسفانه شهر ما رایتل بسیار افتضاح شده سرعت دانلود از 50 بیشتر نمیشه، فقط دو هفته اول راه اندازی تا 1000 میرفت اما دیگه داغون شد
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان از طرح ترابرد پذیری خبری نیست؟
Sent From My XPERIA M4
خیلی عجیب ازش خبری نیست!نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
رایتل سرعت عالی شده اونم در ساعات اوج مصرف!
سرور خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6s+
قرارداد MVNO شاتل با رایتل هفته آینده امضا می شود
منتشر شده در ۱۹ خرداد, ۱۳۹۵ ۱۴:۳۸ | سرویس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا: شاتل به عنوان اولین اپراتور MVNO کشور، با رایتل، اپراتور سوم تلفن همراه کشور به توافق رسیده و هفته آینده قرارداد همکاری آنها امضا خواهد شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، مجید صدری، مدیرعامل رایتل صبح امروز با اعلام این خبر در مراسم امضای تفاهم نامه کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی گفت: از زمانی که شروع به کار MVNOها رسما اعلام شد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوزهای موقت آنها را صادر کرد، با شش شرکت مذاکره کردیم.
وی افزود: در همین راستا قرارداد با اپراتور مجازی تلفن همراه شاتل نهایی شده و هفته آینده امضا خواهد شد و به زودی رسما سه شرکتی که با آنها در زمینه MVNO همکاری می کنیم را اعلام خواهیم کرد.
وی همچنین از مذاکره با بانک سامان، های وب و فناپ نیز خبر داد که در مراحل نهایی عقد قرارداد قرار دارند.
قیمت اینترنت برای سرویسهای داخلی کاهش یافت
با امضای تفاهمنامه میان شرکت ارتباطات زیرساخت و ۶ سرویسدهنده اینترنتی، فاز نخست کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی آغاز شد.
به گزارش بولتن نیوز،با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویسهای داخلی استفاده میکنند با ۵۰ درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو میشوند.
در اجرای این طرح که با هدف کاهش تعرفه ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات آغاز شده است، در فاز نخست شرکت ارتباطات زیرساخت با ۶ شرکت سرویسدهنده ارتباطی شامل رایتل، آسیاتک، شاتل، آپارات، فیلیمو و تله ویبیون تفاهمنامه همکاری امضا کرد تا این شرکتها ترافیک اطلاعات خود را از مسیر مرکز تبادل ترافیک داده زیرساخت (NIX) انتقال دهند.
بر این اساس، به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق این مرکز تبادل داده، تعرفه نهایی کاربران ۵۰ درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد. از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکههای اجتماعی است، اجرای این طرح میتواند هزینه بسیاری از مصرف کاربران را کاهش دهد.
بهبود شاخصهای اقتصادی و امنیتی و نیز آغاز سرویسدهی کاملا بومی به کاربران در شبکه ملی اطلاعات از جمله اهداف امضای این تفاهمنامه عنوان شد.
بر این اساس، سایر سرویسدهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظامهای مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هماکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهمنامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل NIX در جهت کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
محمدجواد آذری جهرمی ، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در توضيح جزئيات كاهش نرخ ترافيک ارتباطي داخلی گفت: امروز در فاز نخست ٦سرويس دهنده اين طرح را اجرايی می كنند و پس از آن تمامی خدمات دهندگان ارتباطی از جمله اپراتورهای موبايل و مخابرات و بانكها و دانشگاهها نيز با فراهم كردم مقدمات فنی خود به اين طرح می پيوندند.
وی افزود: به اين ترتيب كاربران ايرانی برای استفاده از سرويس های داخلی و اتصال به وبسايتهای داخلی نسبت به اتصال به وبسايتها و سرويس های داخلي با حدود ٥٠ درصد كاهش هزينه روبه رو خواهند شد.
وی اظهار داشت: اين طرح در راستای اتصال به شبكه ملی اطلاعات و دريافت خدمات و محتوا از طريق اين شبكه داخلي اجرايی شده است تا كاربران هزينه انتقال پهنای باند بين الملل را برای ترافيک داخلی پرداخت نكنند.
نقل قول:
سلام
یعنی از لینک های داخل کشور هرچی دانلود کنیم ۵۰٪ حساب میشه ؟ یا فقط سایت های مثل اپارات و بقیه که اسم برده؟
این خبر سایتهاست اما واقعیت رو باید خود رایتل و شرکت ها در عمل نشون بدن و اعمال کنند
سرعت آنقدر پایین هست که نمیشه حتی تست گرفت
Sent from my D6503 using Tapatalk
واقعا !!! دقیقا کجاش؟؟؟ والا ما که سرمون کلاه گشادی رفت و هنوز هم هیچ تغییری تو افزایش پوشش شبکه و .... ندیدیم. هیچ حرفی هم از برنامه های جدیدشون نیست.نقل قول:
کسب رتبه اول پیشرفت در مسیر تعالی شرکت خدمات ارتباطی رایتل
در ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی شرکت خدمات ارتباطی رایتل موفق به کسب رتبه اول پیشرفت در مسیر تعالی شد.به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور موفق به دریافت تقدیرنامه در جایزه ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی شد.گفتنی است این تقدیرنامه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به رایتل تعلق گرفته است.شایان ذکر است بر اساس ارزیابی صورت گرفته توسط ارزیابان رگولاتوری که در اسفند ماه 94 و بر اساس مدلهای تعالی سازمانی صورت گرفت شرکت خدمات ارتباطی رایتل پیشرفت چشمگیری را ثبت نمود، به طوری که موفق به دریافت تقدیرنامه در جایزه ارزیابی اپراتورهای برتر سرویسهای ارتباطی گردید.میزان رشد رایتل طی سال 94، بسیار قابل توجه و چشمگیر بوده و افزایشی در حدود 53 درصد را نسبت به سال 93 برای سازمان بهمراه داشته است، حرکت رایتل طی سال 94 رشد بیسابقهای در طی نمودن مسیر تعالی محسوب میگردد به طوری که رتبه اول پیشرفت در این زمینه را در بین سایر اپراتورها از آن خود کرده است.
شدیدا منتظر ترابرد هستم .
من از سال گذشته تا الان خودم شخصا ۴ بار نقاط مختلف شکایت کردم به رایتل و بین ۳ تا ۳۰ روز مشکل حل شده.
ایرانسل هم ۲ بار در همین مدت شکایت کردم که هر دو در تهران بوده اخرین بار که شکایت کردم گفتن همینه ممکنه ۲ سال هم طول بکشه که ما مشکل را رفع کنیم!
Sent from my iPhone 6s+
اصفهان 3G
البته بیشتر وقتها قطع هست
سلام
میشه راهنمایی کنید برای شبانه کدوم اپراتور به صرفه است؟
پوشش 4G هر سه اپراتور رو دارم
اگه ایرانسل خوب آنتن میده سرعت ۴g خوبه،ایرانسل،من با ۲ تومن با ۳gبین ده تا بیست گیگ دانلود میکنم،البته قصد تبلیغ ندارم،واقعا همینهنقل قول:
بسته به منطقه داره
من با ایرانسل خ مفتح اصلا انتن ندارم و در سعادت اباد با فول انتن و 4g سرعتم حدود ۱۲۸ کیلوبایته که با اینکه بسته ۱۰۰ گیگ دارم عملا برام غیر قابل استفاده است.
اگر سرعت براتون مهمه بهترین کار انتخاب سیمکارت بر اساس منطقه است.
Sent from my iPhone 6s+
نقل قول:
در کل به نظر من عالی ترین اینترنت با پوشش خوب حتی در کوه و کمر همون رایتل هست
نه اینطور نیست .. تو داخل شهر که BTS دارند و رومینگ استفاده می کنند اینطور ناپایداره وای به روزگار کوه کمر و شهرستان ها دور افتادهنقل قول:
من واقعا جدای ناپایدار بودن سرعتش..از اینکه sms برای تلگرام یا گوگل ندارم دارم شاخ درمیارم این دیگه چه پروتکل این دوستان گذاشتن...بعضی نقاط sms فعال سازی حتی از گوگل نمیاد..و شما فقط از طریق calling میتونید پسورد فعال سازیتون دریافت کنید و حالا فرض کنید سیم کارت دیتا دارید و اونوقت که بلای ناجوری سرتون خواهد اومد!!
رایتل مثلا تو نمایشگاه الکامپ کلی سیم کارت رایگان میفروخت و.. ای کاش به جای این افزایش و تبلیغات..کیفیت و پایداری برای همین مشتریان که درحال فرار هستند رو حفظ میکرد
دوست عزیز بی احترامی نباشه ما که ترکیه هستیم خبری نیست و نقطه کوری نداره!نقل قول:
لطف کنید با ۲ با سرفتون تخیلات خودتون رو به مردم نگید!
چه ربطی به وسعت داره!
شما ایقدیر هم برید ۴ جی هست!
دهاتم بیاد ۴جی هست!
ترک سل نشد اوا هست!
ایران که اومدم این مشکلات هست!حقا که از ماست که بر ماست
رایتل که مرکز شهر اصفهان اصلا وصل نمیشه
کوچکترین جایی که بری سیگنال ضعیف بشه سرویس قطع میشه
با مودم هم همینطوره
بعضی وقتها هم سیگنال هست ارسال و دریافت نیست
رایتل افتضاحه اصفهان ... از اولشم پوشش اینجا خراب بود
ظاهرا شما دارید تخلیات خودتون رو به مردم میخورونید، بنده زیاد به ترکیه سفر کردم،بازم میگم وسعت پوشش تریجی خیلی بیشتر از ایرانه اما کافیه یک تظاهرات ضد دولتی تو استانبول بشه، اینترنت رو کوسه ها قطع میکنن،این چیزیه که چندین بار تجربش کردم، در ضمن مردم همه آگاهن و میدونن ترکیه و ایران هر دو در برابر اینترنت جهانی ضعف دارننقل قول:
اخه مرد مومن تظاهرات چه ربطي به اين حرفا داره!نقل قول:
نه تركيه اينترنت ضعيفي نداره! شما اگاهيتو ببر بالا!
نميدونم چرا امثال شما فقط دوست داريد بگيد همه جا مثل ايرانه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخه مرد مومن تظاهرات چه ربطي به اين حرفا داره!نقل قول:
نه تركيه اينترنت ضعيفي نداره! شما اگاهيتو ببر بالا!
نميدونم چرا امثال شما فقط دوست داريد بگيد همه جا مثل ايرانه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
واقعیت قابل انکار نیست، من هم سیم کارت ودافون دارم هم ترکسل،اینترنت ترکیه پینگ بالا داره، هربار هم استانبول درگیری شد ما دیدیم اینترنت کند شده،حالا شما دوست داری اینترنت ترکیه خیلی عالیه و مثل ژاپن و کره است،خب قضاوت با مردمنقل قول:
کسی میدونه تو قم 4جی شده یا نه
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
قم هنوز سایتی را به 4G تجهیز نکردن.نقل قول:
نخیر عزیز همچین خبری نیست که تظاهرات بشه اینترنت های ترکیه بترکه من خودم 100 تا دوست ترک دارم تو ترکیه زندگی میکنن هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنن نمیدونم شما از کجا دراوردی این حرفو!!!!! در ضمن حکومت ترکیه سکولار هست و مثل بعضی حکومت ها!!!!! نیستنقل قول:
همچنین کم اوردی عزیز من به کوچه علی چپ نزن خودتو اون زمان که ایران 4G داشت با سرعت 10 مگ که الان هم داره هر روز هم سرعت کمتر میشه!!!!! ترکیه 3G Dual Carrier داشت با سرعت 42 مگابیت محض اطلاع!!!!!!
حرف مفت که زیاده عزیز من همه میتونن بزنن اگر هم در مورد پینگ منظورت پینگ اینترنت 4G ترکیه بوده که بده اون به خاطر اینترنت سیار بودنه همین ایرانسل هم پینگش همچین تعریفی نداره در برابر سرویس گیم شاتل
سرعت رایتل چند وقته افت کرده مخصوصا از وقتی که بسته رمضان گذاشته. پوشش تر جی همچنان در تهران خوبه اما فورجی هنوز پوشش خوبی نداره و ایرانسل تو پوشش فورجی بهتر شده تو تهران
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
درسته هیچ محدودیتی تو ترکیه وجود نداره،هیچ سانسوری نیست،سایتی فیلتر نیست، اینترنش هم رتبه یک. فقط نمیدونم این کندی سرعت،پینگ بالا، فیلترینگ و قطعی ها مال کجا بود، سرعت دانلود روی ۲۰ کیلوبایت. ظاهرا مال یه شهر دیگه بوده،مال استانبول و آنکارا نبوده ،لابد من اشتباهی رفتم عراق. شاید ۲۰ بار به جای ترکیه رفتم عراق ، خوبه ژاپن و کره هم سیستم ترکیه رو توی کشورشون پیاده کنن،خیلی سرعتش زیادهنقل قول:
ماشاالله رایتل بخش ورود به کاربر خودش رو با اینترنت خودش فیلتر کرده :n04::n08:
من که تست کردم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
برای من هنوز فیلتره البته از مدل time out وقتی با قند شکن وارد میشم باز میشه :n02:نقل قول:
سامانه مدیریت حساب با بعضی از آیپی ها بد باز میشهنقل قول:
آیپی عوض کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه
دوستان این طرح بینهایت رایتل واسه دانلود خوبه؟میگه منصفانه دانلود نکنیم هزینه بسته عادی میگیره.خب حجم منصفانش چقدره؟اصلا بهترین طرح رایتل واسه دانلود شبانه چیه؟
طرح بینهایت رایتل نامحدود نیستنقل قول:
روی سیمکارت دائمی ۱۰ گیگ عادی و ۲۰ گیگ شبانه میده.
شبانه اگه میخوای ایرانسل قیمتاش ارزونه
یه طرح رایتل داشت شبانه ۲۰ گیگ ۲۰ تومن که نمیدونم هنوز هست یا خیر
Sent from my iPhone 6s+
سلام
رایتل به مناسبت عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به تمامی مشترکین خود هدیه میدهد.بر این اساس تمامی مشترکین رایتل میتوانند با ارسال عدد1 به شمارۀ 1395 در بازۀ زمانی 14 الی 18 تیر ماه سال جاری از این هدیه استفاده نمایند.هدایای این طرح شامل بستههای متنوع تماس صوتی و اینترنت با مهلت استفاده از یک ماه تا یک سال است؛ که به صورت سیستمی به مشترکین و به هر مشترک یک مرتبه اهدا می شود.گفتنی است، فعالسازی این بسته ها برای مشترکین به صورت رایگان انجام می شود. =========================================
برای من 100 مگ اعتبار 30 روزه داد لطف کنید بگید که برای شما چقدر اعتبار داد :n36:
به من دو ماه تماس داخل شبکه رایگان هرماه تا سقف ده هزار دقیقه.نقل قول:
دوستان هدیه شما چیه؟
تا الان رو دو تا سیمکارت زدم میگه ظرف ۲۴ ساعت اعلام میشه!
Sent from my iPhone 6s+