مخابرات شانسیه به یکی خوب می افته به خیلیا بد !نقل قول:
برای اینکه بتونی از پهنای باندت کامل استفاده کنی باید از جون مایه بذاری منکه دیگه از دان خسته شدم.
Printable View
مخابرات شانسیه به یکی خوب می افته به خیلیا بد !نقل قول:
برای اینکه بتونی از پهنای باندت کامل استفاده کنی باید از جون مایه بذاری منکه دیگه از دان خسته شدم.
خب دیگه دوستان ب سلامتی دیگه از مخابرات کندیم اومدیم بیرون چون کیفیت برام مهم بود و خطمم مسی بود و منطقممونم خلوط بود و طبق گفته شرکت جای خونه ما تا5مگ سرعت بازه رفتیم شاتل دوستم هفته پیش گرفت سرعتش با 128به800کیلو رسید بین700تا800نوسان داشت منم رفتم گرفتم از شاتل شنبه یک شنبه ای وصل میشه خوبیش میدونین چیا درسته زیاد دانلود کنی محدود میشی ولی حداقل ی سرعت درست حسابی داره پیر شدیم با این مخ آقا برات مفت نمیارزید دزد دزدن!
دو ساله هنوز یک بار هم نشده که یک بار بتونم توی گیم رنجر یه بازی رو بدون لگ بازی کنم / همه منو بلاک کردند به خاطر اینکه توی بازی ها لگ میدم /
به خدا دیگه کلافه شدم
شبا سرعت خوب شده
یه مدتیه قطعی های طولانی دارم مخصوصا صبحا ....دوستان شما هم دارین؟
من این قطعی هارو تو وسط ظهر دارم البته اینم بگم دیشب کجاش سرعت خوب بود؟؟؟!برا من نهایت10کیلو با دانلود منیجر وظع ب شدت وخیم بود ک خابیدم .دی
یکی 2 شبه سرعتم ار سرور داخلی به 100 میرسه خارجی اکسپرس به 80 که قبلا خیلی بیشتر بود
وقتی دیس میکنم بعد میخوام کانکت شم به یوزر پسوردم گیر میده متوجه شدم یکی از دوستام هم همینطوره
بعد از کلی کانککت زدن وصل میشه
باز این سامانه لعنتیشون قطعه...اومدم ببینم دیشب چقدر دزدی کردن میبینم سامانه قطعه....نمیذارن دزدیهاشون رو ببینیم
کلا شبا اگه ازیک تا 2.30پای سیستم نباشی هی کانکت و ریست نکنی عمرا بتونی دانلود کنی چون انواع ترفند ها رو می زنن تا نتونی دان کنی
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت روزبه جان
سرویس512محدود-مشهد شمال شهر
یک تست از سرور فرانکفورت هم بزار،این واسه من :نقل قول:
اینم فرانکفورت:
ببینم اوضاع دانلود تایم رایگان چطوره؟چقد سرعت میده؟
میشه بگی کجا رفتی؟نقل قول:
سوال منم همینه. 2020 میگه نداره. دفاتر میگن نداره. یک شرکت پیدا کردم میگه داره!!!!!نقل قول:
دوست عزیز طرح کمپین با مودم راه افتاده شبانه رایگان داره یک زنگ 2020می بینینقل قول:
بابا طرح کمپین ماهی 30 تومن از کجا بیاریم؟
دوستان گلم کسی جدید طرح طلایی نگرفته اوضاع دانلود رایگان چطوره؟
کسی طرف های وب نیاد که خفن محدود کرده...
فعلا که چندوقته کسی نیومده تو این تاپیک خبر بده طرح جدید گرفته...پشتیبانی میگه رایگان نداره ولی نمیشه بهشون اعتماد کردنقل قول:
آره مثله اینکه درست فکر میکردن ببینید اینجا چقدر خلوت شده همه بچه ها رفتن مدرسه سر درس و مشقشون :دینقل قول:
یعنی اینکه من چند شبه میذارم برای دانلود (قبل یک) صبح پا میشم میبینم چیزی دان نکرده و سیستمم خاموشه تقصیر ایناس؟نقل قول:
دوست عزیز اگه مخابرات مشکل داشت الان اینجا پره فحش و فحشکاری بود :دینقل قول:
خداییش تو این هفته اگه من اینجا پست ندم این تاپیک هم به تاپیک های زیرخاکی می پیونده :دی
دوستان مشهدی خواستم از پیشگامان بیام بیرون الان موندم برای پینگ بهتر برای بازی انلاین بهتره برم پارس انلاین یا سابین نت؟!
کسی آدرسی از ملک جعفریان داره یا پیدا کرد به من بده باهاش حساب کتاب دارم /
فرداش قول میدم همه بهترین اینترنت رو داشته باشند /
اره عزیز کاملا مربوطه کلا حدود یک ونیم که شروع به کاهش سرعت می کنه که اونجا باید چند بارمودم رو ریست کنی بعدیکهو به هیچ سرورایرانی وصل نمی شه اونجام باید دوباره شروع به ریست کنی تا بعدش شانس بیاری بشه دان کرد تو صفحه های قبل هم دوستان زیادی رو می بینی که مشکل داشتن ولی دیگه فایده ایی نداره گله وشکایتنقل قول:
این طرح کمپین هم فکرکنم سرکاریه من پریروز ازظریق همون شماره 2020ثبت نام کردم هنوزکه کسی تماس نگرفته احتمالا مودم ها رو برمی دارن می برن بازار ازاد می فروشن:n05:
بالاخره داری از بعثت دل میکنی داداش ؟ :دی حالا کدومو ثبت نام کردی؟نقل قول:
حقیقتش من مشکلی ندارم دوتا اکانت دیگه هست مال داداشم که هردو هم طلایی قدیمی هستن وازاکانت شبانه اونا استفاده می کنم ولی همین جوری به سرم زدنقل قول:
این بعثت هم دیگه خاصیت خاصی نداره فقط همون 12 تا یک خوب بودش که اونم برداشتن
می خوام چهارگیگ طلایی ماهی 21500رو بردارم که هنوز خبری نشده
جالب هم هست که این طرحو امورمشترکین ثبت نام نمی کنه فقط ازطریق تلفن باید بری تو نوبت که اونم فکرکنم سرکاریه
جالبه تمام مخالفان سرسخت مخابرات تو این تاپیک که از مخابرات بد میگن خودشون چندتا چندتا اکانت از مخابرات دارن :دی
اخه مخابرات که این طوری نبود اون اوایل نامحدود داشت که یک مگش 40تومان بود 130ثابت سرعت می داد با کیفیت عالی بعدش همین بعثت امد سه ماهه 15گیگ با سرعت دانلود 350 فقط 37000تومان که هیچ شرکتی توان رقابت نداشت شارژهرگیگ کخابرات 3000تومان بود همون موقع بقیه شرکت ها 5000تومان بود برای همین همه ریختن خریدن
اما مشتری رو که جمع کرد هی کیفیت رو پایین اورد که الان دیگه هیچ برتری نسبت به بقیه isp ها نداره که بیشترین ازارو اذیت رو هم همین مخابرات داره انجام می ده ازبرداشتن شبانه ها تا ترفنده هایی که حدیدا تو شبانه می زنه که نشه دان کرد قیمتش هم که یواش یواش ازهمه جا داره گرونترمی شه اما اما خیلی ها مجبورن ازمخابرات بگیرن چون خطشون فیبره و چاره ای دیگرندارن
فکرکنم متوجه شده باشی گرفتن اکانت ازمخابرات به منزله رضایت ازاین شرکت نیست
اگه آدم راضی نباشه نمیگیره آخه مگه یه کاربر خانگی چقدر مصرف داره که چندتا اکانت بگیره .
اونایی هم که فیبر نیستن و میان مخابرات همونایی هستن که میگن مفت باشه کوفت باشه
تا زمانی که ملت تحریم رو یاد نگیره وضعیتش روز به روز بدتر میشه. مخابرات میاد هرکار بخواد میکنه بعد ما میریم نه یکی بلکه چندتا اکانت ازش میگیریم و هی بد میگیم.
آقا کسی مجبورت نکرده اگه اینقدر بده چرا چندتا چندتا میگیری؟
بعدشم اگه اینقدر بده بده برو وایمکس اونقدرا هم مجبور نیستی مخابرات بمونی.
فکر کنم متوجه شده باشی بحث مجبوری نیست.
شما هم با پست های متفاوتی که این مدتی که عضو بودین دادین یک جورایی دارین نقش مدافع سرسخت مخابرات رو بازی می کنید
کی گفته مخابرات مفته نه عزیزجان خدا بیامرزه اون مال یک سال پیش به قبل بودبخصوص رو نامحدود ها که مدت هاس جمع شده مثل اینکه نگاهی به تعرفه بقیه شرکت ها ننداختین الان سرویس دو مگ صبا نت و پارس انلاین هردوکمتراز مخابراته وکیفیتشون هم بهترازمخابراته قیمت شارژهم که همه شرکت ها برابرشدن بعد می شه این مفت بودن رو تو ضیح بدین ؟؟؟؟؟
کسی هم چند تا اکانت نداره چون یوزروپسورد اکانت ها رو می ششه جای دیگه هم استفاده کرد ازاین روش استفاده می کنن که حتماخودتون هم اینکاررو می کنید واگرنه کسی بیکارنیست پولش رو بریزه تو حلقوم اینا
ببین من نه مدافع هستم نه مخالف .من دارم استفاده میکنم و بعضی وقتا خوب بوده بعضی وقتا بد .خوب باشه میگم خوبه بد باشه میگم بده.
به قول دوستمون man.u عزیز من این تیکه رو رو زمین میزارم هرکی بهش برخورد براره
متاسفانه بعضی از دوستان خودشون دانلودهای آنچنانی دارن بعد میان اینجا همش شکایت میکنند که این کارشون یا از روی بخل هست یا میترسن مخابرات شلوغ بشه وضعشون خراب بشه.البته چون دیدن ای کارشون تاثیری نداره تاپیک یه مدت خلوته.
بعضیا اینجارو رو به فضای فحشکاری تبدیل کردن و تا یکی میگه سرعتش خوبه سریع میگن طرفدار مخابرات.واسه همینم دیگه هیچکس به حرفای افراد تاپیک اعتماد نمیکنه و اینجا نمیاد.میتونید ببینید تو این چندهفته چقدر اینجا خلوت بود.
اینجا یک فوروم ازاده هرکسی به شرکتی پول داده می تونه بیاد شکایت و گله اش رو بگه وکسی هم نباید ناراحت شه مگه نفعی براش داشته باشه
یادمم نمی یاد من که به شخصه به کسی فحش داده باشم کسی رو هم ندیدم فحش بده بهرحال شما هی می یای می گی مفته و هرکی چند تا اکانت دااره وفلان بهمان منم باید می گفتم که این جوری اصلا نیست
اینجام طبیعیه که خلوت شده خیلی ها هستن مشکل دارن که دیگه حس اومدن و اینجا گفتن رو ندارن مدارس و دانشگاه ها هم که باز شده تاثیرگذاشته
خوبه خودت داری میگی فروم ازاده .حتما باید گله و شکایت مطرح بشه تا خوشت بیاد.کسیم از تعریف کردن از مخابرات ناراحت نمیشه مگه به ضررش باشه.نقل قول:
هرکس یه نظری داره و باید به نظرش احترام گذاشت.
lمن دیگه هیچ حرفی با شما ندارم پیغام خصوصی تهدید امیزشما هم گزارش شد تا هم به توهین های بنده به قول خودتان هم به تهدید شما رسیدگی بشه
با اپراتور صحبت کن برات ثبت کنه 10 دقیقه بعد وصله. postpaide .تو سایت مخابرات برا postpaid ها نوشته حجم به ماه بعد نمیره. 2020 گفت میره. اگر حجم بره ماه بعد ک خ خوبه. خونه قبل بعثت بودم. الان کمپین طلایی 4 گیگ در ماه گرفتم. ماهی 21500 رو قبض. مودمم وایرلسه قراره تا 72 ساعت دگ بیاد. تا الان ک وبگردیش مثل بعثت بوده.نقل قول:
دوباره زنگیدم، گفت: حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه. اینجوری باشه خوبه.
سلام کاربر AliTavakoli7
ببخشید منم می خواستم ترح کم\ین طلایی که میگن ۲ مگ سرعت داره بگیرم.می خواستم بدونم که دانلود شبانش چطوری؟آیا هر دو ماه بهتون ۸ گیگ می دن که در ۲ ماه استفاده کنین یا هر ماه ۴ گیگ جدا جدا می دن بهتون؟
سلام. من امروز گرفتم. هر یک ماه یک ماه جدا جدا، خود بخود شارژ میشه. تا یک سال حق کنسل کردن ندارید. مثلا مال منو زده: حجم 4000 MB زمان 92/8/8نقل قول: