نقل قول:
دستت شما درد نکنه منم اون سه نقطه رو برای کامل کردن گذاشته بودم
حالا برای من کجاش اشتبه؟:13::9::44::23::29::41:
Printable View
نقل قول:
دستت شما درد نکنه منم اون سه نقطه رو برای کامل کردن گذاشته بودم
حالا برای من کجاش اشتبه؟:13::9::44::23::29::41:
آقا ایمان دوست گلم منظورم از اشتباه , اشتباه خودم بود که بجای اینکه بگم فلش چپ گفتم فلش راست
ممنون ازت بازم ( راستی این انجمن دگمه ی تشکر نداره؟)نقل قول:
کرتـــــــــیم حاجی:11:
چرا داره باید پست هات به یه تعداد معین برسه....فکر کنم بیستانقل قول:
فرداشب یه سری بزن تا برات چندتا عکس بزارم
یه نگاهی هم به صفحات خیلی قبل بنداز ببین حاجی چی کرده
آقا ببخشید ولی توی لوحه خانه نوشته که فقط بدست اوردن پاکت استیشن شرط آخر رفتن به شهر راستی پاکت استیشن منم که درسال 9هستم هم هنوز کار نمیکنه ولی تمام کارهای که لوحه خانه گفته بود روکردم!:41:نقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم که این پست رو پاک کن و به جاش یه چی دیگه بنویسنقل قول:
لیث ببینه بد بهت گیره میده
دیگه نگی من پوکت استیشن رو گیر اورم....گرا؟الان برات می گم
این 411 تا پست منو می بینی 400 تاش رو تو این تایپک دادم...نگفتم پوکت استیشن به دست اوردم ولی گفتم چنین چیزی هست...یه جوری محکومم کردن که دیگه از این پستا ندم....
دیگه چه برسه به تو...باهات یه کاری می کنن دیگه تو این تایپک نیایی..منم با اونام ها
راست میگی !!! توسال نهم هستی :31:نقل قول:
آقا ایمان گیر نده بعضیها میان که بحث رو تازه کنن :40:
آقا شما فقط بایدبابرنامه psx V1.13بازی کنی که توی قسمت فایل یه قسمت برای سیو ولودهای بینهایت داره توماهیگیری اول که قلاب روانداختی سیوکن بعد وقتی قلاب گرفت اگه ماهی نبود سریعا ازمنوی فایل فایلت رولود کن بااین کار من تمام سیرکهارو بدون حتی یک خطا بردم تازه عکس دسته جمعی اهالی روستا وعکس قهرمانی اسب رونیز بدست آوردم مثلا حال نداری فردا محصولاترو آب بدی میخوای فردا بارونی باشه باید سگت رو بقل کنی بروجلوی تخت خواب بعد از منوی فایل گزینه ی save state روکلیک کن وبعد روی نام فایلت کلیک کن تا سیو بشه بعد برو بخواب روز بعد همه چی روبیخیال شو برو سریعا تلوزیون روببین اگه بارونی بود دوباره ازمنوی فایل سیو کن ولی اگه نبود سریعا ازمنوی فایل گزینه load state روبزن تادوباره روز قبل جلوی تخت خواب بیای بعد بروبخواب دوباره صبح که بیدار شدی تلوزیون روببین اگه بارونی بود که هیچی اگه نبود دوباره این روندروتکرار کن آنقدر تکرار کن تافرداش بارونی بشه اگه بازم نشد یعنی فرداش سیرکه من رکورد 12روزبارونی پشت سرهم رو دارم ببینم تو چه کاره ای
فقط برنامه psx V1.13
سلام بچه ها می گم هنوز نتوانستید راهی پیدا کنید که سری بعدی ها رو روی کامپیوتر بازی کنیم راهی پیدا نکردید
:46:
اه اه اه اه...........................................
آخیش بالاخره این 509 صفحه این تاپیک تموم شد!
انقدر خوندم به نفس زدن افتادم...
بعد از یک هفته خوشبختانه خوندن کل تاپیک تموم شد!
منتظر خسته نباشی هاتونم!
به هر حال فکر کنم کار خیلی طاقت فرسایی بود!:24:
خیلی جالب بود داشتی بازی sims رو تعریف میکردی دیگه ؟ آره:27:
4 تا زن (مگه مسلمون ):18:
پست رو کامل خوندی؟!:13:نقل قول:
یا فقط اولش رو خوندی؟!:41:
ببخشید که سرتون رو درد آوردم
یه ذره پست طولانی شد ولی به خوندنش می ارزه
دیدم که هم پست قبلی یه کم طولانی شد ولی من هنوز تشکرهام رو نکردم از افرادی که بهتر شدن تاپیک کمک کردن و من از کارهاشون استفاده کردم:
mansour.m
که واقعا کارش عالی بود و راهنمای خیلی خوبی درست کرد و واقعا دستش دردنکنه.
2-Leyth
واقعا با پستهاش حال کردم . الان کجاست . خواهشا بیا یه ذره دیگه پست بده بخندیم.
خیلی پستهای زیبایی داشت و اطلاعات خوبی و همچنین اون داستانش در مورد بازی که با تصویر درست کرده بود.
3-iman reza
از دموهای قشنگت ممنون.
استفاده کردم.
aroosak_kooki-4
از ایشون هم به خاطر دموهای قشنگش ممنون
بسم اللهاگه تو یه بار این تایپک رو تا اخرش خوندی من 10 بار تا اخرش خوندم...
حالا باید خودتم بشینی پای میز محاکمه....تو که همه اونایی که شهر رفتن محکوم کردی:13:
این بار نمی خوام خودمو کنترل کنم(شرمنده اگه کسی ناراحت شد)...چون وقتمو گذاشتم تا جواب یه دروغ دیگه روبدم:19:
منم برای تو متاسفم که دروغ می گی:2::2:...این بار بخوایی تکرار کنی شک نکن به مدیر سایت گزارش می شه:21:نقل قول:
خب من یه چیزهایی دیدم تو این 500 صفحه که می گفتن شهر نیس!!
واقعا برای کسانی که نتونستن به شهر برن متاسفم!
من خودم به شهر رفتم . تو سال 10.
فقط باید بازی رو با تموم آیتمهاش تو سال 10 تموم کنی.
حالا بزارین داستان شهر رفتن رو بگم:
در آخر سال دهم زنتون تو خونتون بهتون میگه که من از روستا خسته شدم بیا بریم شهر.
شما هم که زن ذلیل میرین!:دی
وقتی که به شهر هم برین،وقتی استارت رو بزنین می بینین که منوتون بزرگ شده و به جای اینکه جای یک زن داشته باشه جای 4 تا زن هست و می تونین تو شهر با سه نفر دیگه ازدواج کنین به شرطی که برای هر کدومشون یه خونه داشته باشین.همچنین آیتم های دیگه ای اضافه میشه.
مثلا می تونین ماشین بخرین و هتل بخرین،شهربازی و ...
البته برای رفتن به شهر هم دو راه وجود داره.
یک راه با کشتی می برنتون و یک راه با ماشین.
که با کشتی سریعتر می رسید ولی پولش بیشتره.
همچنین تو شهر می تونین کارهای دیگه ای بکنین که نمیگم تا بازی مسخره نشه.
البته بگم ها من خودم 14 سال پیش رفتم شهر که با ps1 بازی می کردم که متاسفانه الان دیگه سیوش رو ندارم! وگرنه براتون عکس می گذاشتم.
منم با لرد اسپد موافقم مگه این بازی سیمز که بشه 3تا زن بگیری و ماشین سوار شی و بری شهر چندتا خونه بخری ...:5:
تو که زدی رو دست بقیه با این دروغ هات...داستان تو هم که تخیلی تر از اونیکیه:27::2:
فقط بهت بگم که تو دروغ گویی ... اون خط اخر نوشتی 14 سال پیش رفتی شهر در صورتی که این بازی 11 سال بیشتر نیست که تو خارج تولید شده چه برسه بیاد ایران:21::27:
خیال راحت که بهت اعتماد نمی کنیم:46:نقل قول:
از این دو تا نتیجه می گیریم:
1-الکی به کسی اعتماد نکنین.
2-دروغ نگین.خب اگه از اول راستش رو میگفت مگه چی میشد.
واقعا چی می شد از اول دروغ نمی گفتی؟؟؟:18::18::18:
من که یاد نمیاد این گفته باشه رفته شهر...حتی بر خلافش نوشته که با این حرف مخالفه:40:نقل قول:
نفر دوم یه نفر بود که اسمش تو این مایه ها بود:love_iran_1983
تو هم این دروغات دیگه تکرار نشه:19::18::18:
.................................................. ...................................
قانون جدید
از این پس هرکه یاوه گویی کردو و گفت رفته شهر..خلاصه بگم دروغ گفت از دکمه بغل پستش استفاده کنین و خلافش رو به مدیران گزارش کنید ....دیگه وقتتون رو نزارید پستش رو بخون و جوابش رو بدین ...هرکی هم تونستن گزارش تخلف رو براش بنویسه
نقل قول:
:18::18::18:
من فکر می کردم با ادامه پستم مبنی بر نبودن شهر،بفهمین اول پستم الکیه!:18:
در کل اون اول پست برای خندیدن بود و مزاح:11:اونهم برای مسخره کردن افرادی که میگن رفتن شهر بود.:46:نقل قول:
من خودم 16 سالمه حالا تا 14 سال پیش احتمالا 2 سالم بوده!:27:
نقل قول:اگه دوست دارین اعتماد نکنین.من توی همون پستم به وضوح گفتم که شهری نیست.نقل قول:
اگه اعتماد ندارین پس یعنی میگین شهر هست!:31:
مدیرها آی هوار بیاین که یکی گفته شهر هست...:31:
چرا دقیقا همونطوریه که تو اون پست توضیح دادم.:31:نقل قول:
توضیح کامل که دادم.:31:
اون قسمت که درباره اش نوشتم دقیقا عین پستش رو نوشتم:10:
نقل قول:
چشم سعی می کنم دیگه شوخی نکنم تا سوء تفاهم نشه:31:(به همین خیال باش.تا بتونم شوخی می کنم:31:)
.................................................. ...................................
نقل قول:موافقم ولی نه با کسایی که دارن شوخی می کنن!:31:نقل قول:
خب شرمنده اگه منظورت رو بد فهمیده بودم...خب تقصیر خودت هم هست اون چیزی که تو گذاشتی به 1000 نفرم بدی
نمی فهمه که مزاح کردی
من 16 سال بودم سیو رویایم رو شروع کردم و الان دارم تمومش می کنم ...عکسا رو حال کردی نه....تو اون بازار نا امیدی بازی کلی دمو و چیز میز کشف کردم...حالا اگه بچه هام بودن با هم رقابت می کردیم خیلی بهتر بازی می کردم
حالا ناراحت نشو بچه خوبی باشی بهت اعتمادم می کنم
بازم پوزش می خوام اگه ناراحت شدی
بعث شهر و پکت استیشن رو تموم کنید یکی بهم بگه وقتی از مسافر خونه میان میگن روزی 3 تا تخم مرغ برامون بیارید , تخم مرغها رو باید به کی بدیم (این همه بازی کردم این رو نفهمیدم ):31:
نقل قول:
خب مفتی نمی شه که خرج داره
حالا اگه بچه خوبی بمونی بهت می گم
ساعت 12 تا پنج برو رستوران خود دختره میاد اون وقت گزینه yes رو انتخاب کن
حتی اگه یه روز براش نبری .... دیگه از فرداش ازت تخم مرغ ها رو نمی گیره
تایید نمیشه!:31:نقل قول:
می تونی امتحان کنی.
یکی از اون روزها براش نبر... می بینی که فرداش باز هم قبول می کنه.
امتحان شدست اینی که گفتم.:10:
راستی آقا ایمان میشه بگی که چیجوری از بازی عکس تهیه می کنی؟
من توی اون پست به وضوح افرادی رو که گفتن شهر هست رو کاملا انکار کردم و گفتم که خالی می بندن.خب من که دوباره خوندمش و به نظرم معلومه که ابتدای پست شوخیه! در هر صورت:
پست صفحه قبل هم اصلاح شد به خاطر ...!
نه خب شاید اونطوری که تو می گی بشه ولی یه هفته کامل و پشت سر هم نبری دمو کامل انجام ندادی و دختره برات غذا نمیاره...یه چی می دونم که می گم همه روزها رو ببره حالا شروع کن گیر بدهنقل قول:
خب من که نمی دونم با چی بازی می کنی منظورم شبیه ساز یا چیز دیگه....
ولی شبیه ساز می تونی یه پوشه snap ایجاد کنی بعد f8 بزنی (تو بازی ..وقتی در بیای اونجایی که این دکمه رو زدی عکس رو تو اون پوشه می بینی)
یا می تونی ....
سلام
داشتم یه نگاهی به تایپک می نداختم چندتا از عکسا رو دیدم جوگیر شدم برم بازیم رو از سر بگیرم
می خوام یال چهارم رو هم بازی کنم احتمالا تا اخر تابستون
این دوتا عکسه تکراریه ولی برای من خیلی خاطره دارم یکی که گری اومده مزرعه ام و دومیش هم قرار ازدواج دکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منظور من همین بود.نقل قول:
اگه یه روز نبری،بازه هم قبول می کنه ولی دمو رو کامل نمی بینی:5:
مر30.:11:نقل قول:
سال چهارم رو که معلومه باید بازی کنی.چون تو زمستونش یه دمو درباره هریس می بینی.:8:نقل قول:
سلام
حال شما چطوره بچه ها
من بازیم تو سه سال تموم شد این اخرین عکس سه سالمه دوران خوبی بود یکسالی طول کشید تا این سه سال رو تموم کردم
دیگه کسی حوصلش نمی گیره اینو بازی کنه...اون اوایل که بازی می کردم هدفام اون دموها جدید بود که تونستم بذارم یه چندتا هم هدفم داشتم که تا الان بهشون نرسیدم
بنظرم بازم چیزای تو سه سال داشت که نتونستم پیدا کنم ... فکر نکنم دیگه برگردم از اول بازی کنم ولی مطمئنم که سال چهار رو حداقل تا اخر تابستانش بازی می کنم...
با این بازی چیزای زیادی فهمیدم..چیزای زیادی هم از دست دادم مهمترینش وقتم
اگه تو سال چهارم چیزی دیدن براتون می ذارم
این پست خداحافظی منه فکر نکنم دیگه پست بدم...اگه به کسی گیر دادم یا باعث ناراحتی کسی شدم حلال کنه
از دوستام عروسک خانوم و امید جان و leyth عزیز هم تشکر می کنم که کمکم کردن
سال چهارم رو تا زمستان بازی کن.نقل قول:
تو زمستونش یه دمو توی منطقه کلیسا درباره هریس می تونی ببینی.:46:
سلام به همه من قبلا تا سال اوايل سال 2 با ps 1 بازي كرده بودم و حالا هم دارم با pc بازي ميكنم ،فصل تابستان سال اول هستم 3 تا توت فرنگي قدرتي رو گرفتم ،از دوستان خواهش ميكنم مطالبي در مورد اينكه با كي ازدواج كنم و با افراد چه رابطه اي داشته باشم و توت فرنگي هارو از كجا گير بيارم و چگونه الهه ها رو ظاهر كنم ،من فرصت خوندم همه صفحات رو ندارم فقط تونستم صفحه اول رو بخونم
لطفا يه راهنمايي كنيد...:46:
خداحافظ ایمان جان نمیدانم این پست را کی دادی ولی اگه به تاپیک سر زدی سیو بازیت را بزار.برایت ارزوی موفقیت میکنم.اگه چیز دیگری بازی کردی ادرس بده بیاییم در ان تاپیک تا با هم بازی کنیمنقل قول:
خوب . خوب
میبینم که اقا ایمان بالاخره این تاپیک رو ول کرد و رفت
خوب دیگه باید به کنکورش برسه از این به بعد
سلام :11:
بعد از مدت ها دوباره هاروست مون بازي كردم . سيو من تا 9 زمستان سال دوم بود كه اول كار رفتم پيش مادر بزرگ و دمويي را ديدم كه خيلي مي خواستم ببينم و تا به حال هم دوستان ازش عكس نزاشته بودند . :5:
اون روز برفي بود و با مادربزرگ صحبت كردم كه درباره ي گل Snow-White صحبت كرد و ... ، من هم ساعت 6 بعد از ظهر اون روز به قله ي كوه رفتم و گل را ديدم كه چون فرداش مسابقه سگدواني بود نتوانستم بهش بگم ، ولي روز 11 زمستان بهش گفتم و خيلي هم خوشحال شد . :27: البته يكي از دوستان گفته بودند كه بايد به ماري هم بگي ولي من پيش ماري رفتم و اون فقط در مورد خواندن كتاب با من حرف زد . :41:
پانوشت : به جاي ماري بايد با Basil باباي ماري حرف مي زدم كه دوباره اين كار را انجام دادم و دمو را كامل كردم .
اينم خلاصه ي دمو Snow-White Flower :
لينك مشاهده ي كل دمو :
اينم عكس برنده شدن سگم تو مسابقه ي سگدواني كه شهردار هم بهم لقب Top Breeder داد . :27:کد:http://aquaquest.parsaspace.com/Files/Harvest-Moon/Snow-White-Flower-Org.jpg
نقل قول:
شرمنده دیگه سوتی دادی:11:
نقل قول:
با سلام خدمت آقای Aqu
آقا من میدونم که شما از اعضای قدیمی این تاییک هستید میخواستم ازتون خواهش کنم
این نرم افزاری که باهاش این جوری عکس میگیرید وتوتایپیکها میزارید رولینکشو بذارید چون من هرکاری میکنم نمی تونم این جوری عکس دربیارم
باتشکر
راستی اگه میشه یه نرم افزار (شبیه ساز)هم برای اجرای این گیم شارک برای کامپیوترهم برای دانلود بزارید ممنون میشم آخه هیچ کس نیست که جواب ماروبده ترو خدا خواهش میکنم فقط کار کنه :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0:
باتشکر
:41:
سلامنقل قول:
من با نرم افزار عكس نمي گيرم ، دكمه ي Print Screen روي كيبوردم را فشار مي دم ، بعد برنامه ي Paint را باز مي كنم و Ctrl+V را فشار مي دم تا عكس را Paste كنه و بعد سيوش مي كنم . پشت سر هم قرار دادن عكس ها را هم با فتوشاپ انجام مي دم .
در مورد شبيه ساز هم لينكش تو امضام هست ، كه اگه دانلود كنيد گيم شارك هم توشه .
نقل قول:
:40::40::11:
آقا دستت درد نکنه من بازی مزرعه دارو تا 45سال رفتم شما هم برو میدونم تکراری اما بیش از 200تادمو داره
من ازخود سایت سازنده بازی پرسیدم تعداددموهارو گفتند بیش از200تا
درضمن رسیدم درباره شهر گفتم آیا دراین بازی شهری وجوددارد یانه جواب دادند
with out packet station no
یعنی حتما باید پاکت استیشن داشته باشی باید یری تو پخونه داره من خریدم 170000تومان کار میکنه فقط باید باکد گیم شارک می آوردمش که زحمت اون رو هم شما کشیدی:11::40::40:
وقتی فعال شدو کار کرد قدرتمندش میکنم وبرات یه سیو میذارم
ویک خواهش دیگه:11::40:
اگر میشه شما یه سیو خودتو برام بزار (قبل از ازدواج با Ann) لطفا
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
یه سوتی دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههه:11:
سلامنقل قول:
اين سيو من كه قبلاً گذاشته بودم ، براي بهار سال اوله و قبل از ازدواج با Ann .
اما اين بازي 15 سال بيش تر نداره ، در مورد شهر هم لطف كنيد بيش تر از اين چيزي نگيد ، چون بيش تر اين 500 صفحه شده اسپم هايي در مورد يك اشتباه ترجمه لوحه خانه كه به همه ثابت شده شهري وجود نداره و من دوست ندارم از دكمه ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي گزارش پست ها استفاده كنم .کد:http://aquaquest.parsaspace.com/Files/Harvest-Moon/Aquaquest-Y1-Spring-Save.zip
نقل قول:
یعنی اگه باتبر به سرش بزنیم با بقیه وسایل مثل چمن زن فرقی میکنه
وآیا حتما باید به سرش ضربه بزنیم:18:
آفای Aqu
ممنون ازاون شبیه ساز ولی من تمتام مراحل رو طی کردم تا اونجایی که گفتش سی دی گیم شارک رو دربیارید سی دی بازی روبزارید اونجاش گیرم میشه راهنماییم کنید؟:40::11:
سلامنقل قول:
آره ، من تو يه استراتژي انگليسي اين موارد را خوندم كه لوحه خانه هم كمي بهش اشاره كرده و گفته وحشي ميشه . ملاك هم سرش نيست ، شما با وسايل كشاورزي ( به جز آبپاش ) به هر جاي حيوانات بزنيد ، قلبشون كم ميشه كه در مورد سگ اگه اين كار را به همراه رها كردنش در جاهاي مختلف انجام بديد وحشي ميشه و ممكنه به حيواناتتون كه بيرونند پارس كنه .
در مورد گيم شارك هم اونجا بايد دكمه ي Esc كيبوردتون را بزنيد تا در بياد ، بعد از منوي
File > Change Disk > Iso
فايل ايزوي بازي را انتخاب كنيد تا بازي در حين لود شدن گيم شارك براي شما اجرا شود .
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه فقط یه چیز دیگه ببخشید اینقدر سوال میکنم :10:
آقا این کدهای گیم شارک رو چه جوری باید توش وارد کنیم؟شرمنده من بلد نیستم
منظورم همون کدهایی است که مثلا نفس مسابقه شنارو زیادمیکنه واسه واردکردن رمز پاکت استیشن میخوام
ممنون:40::40::11:
سلامنقل قول:
لينك زير را ببينيد :
در ضمن در مورد مسابقه ي شنا خود من تجربم اين بوده كه اگه توت فرنگي قدرتيتون زياد باشه نيازي به كد نيست و فقط بايد تند تند نفس بكشيد و شنا كنيد .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140234
آقای aqu
باسلام وتشکر ازشما بخاطر پاسخهات
آقا یه سوال دیگه دارم شرمنده:46:
آقا شما تاحالا fisher king شدی اگه شدی میشه بگی چه تاثیری توبازی داره آیادرصدمیاره یانه یا چطوری اصلا fisher king بشم:41::11:
یه سوای دیگه من تاحالا 4تا پرینت بدست آوردم:
1-squid
2-char
3-angler
4-متاسفانه اسمشو نمی دونم ولی از اسکله شب توبهار گرفتم یه ماهی قرمز رنگ بود
آقا این اسم چهارمی رو میدونی؟دستت دردنکنه:11:
سوال آخر اینکه آیا شما میدونی این قضیه سه تا عسل به دانشمنددادن واقعییه یانه یعنی واقعا 5تا کندو میشه بدست آورد ؟:18:
دستت دردنکنه:40::40::11:
سلامنقل قول:
نه . عروسك جان قبلاً شدند ولي فكر نمي كنم درصد داشته باشه ، منم احتمالاً تو بهار يا تابستان سال سوم ميشم .
اسماشون را مي توني در لينك زير بيابي :
اون سه تا عسل هم سركاريه و با انجام اين كار هيچ اتفاقي نمي افته .کد:http://shrines.rpgclassics.com/psx/hmbtn/fishing.shtml
نقل قول:
باسلام خدمت آقای SANRصاحب این تایپیک :11:
آقا من ازشما دوتا سوال دارم
1-شما گفتید که دربازی مادر بزرگ ازشما پشم میخواد میشه بگید چطوری آیا خودش میاد تومزرعه اول صبح یا.........لطفا توضیح بدید
باتشکر
2-شماگفتیدکه تا96درصدیا98درصدبازی رو تونستید بدست بیارید احتمالا شما ورژن اصلی بازی رودارید من هم
رشته ام برق والکترونیکه ودارم راهی پیدامیکنم که این پاکت استیشن رو بامبدل usb2به کامپیوتر متصل کنم خودم پاکت استیشن روبه قیمت170000تومان خریدم خواهشا ازاون یه ایمیج بگیرید بارارفشرده کنید وتوتایپیک بذارید :11:
باتشکر
درضمن من ایشالاه دارم آن مداررو به انتها میرسونم برام دعا کنید چون طراحی اون مدار خیلی سخته وممکن است چندین بارشکست بخورم البته تونستم دسته رو با مبدل وصل کنم (مدارشو خودم طراحی کردم باکیفیت بالا)
باتشکر:40::40::11::10:
البته ببخشید آقای SANRکه وقت شما رو میگیرم اما چون دیگه کسی تو این تایپیک نمیاد مجبوشدم:41::40::40:
من هروست مون دختره رو تا 98 درصد رفتم.نقل قول:
در مورد روند بازی تفاوت زیادی با یکدیگه نداره،فقط اون دختر و زبان ژاپنی هستش و این پسره با زبان انگلیسی.
توی سال دوم،فکر کنم پاییز بود همون صبح زود اومد در خونه و گفت که کاموا براش ببرم.
هر موقع یادم میاد دارم حرص می خورم که چرا بهش کاموا ندادم!!!
دیگه هم چنین صحنه ای ندیدم.ولی فکر کنم که بایستی از echange animals استفاده کنی و از انواع گوسفندها،کوچیک و بزرگ و طلایی داشته باشی.بازم یه سری اسرار داره که باید پیاده کنی ولی نمی دونم چه چیزهایی بودند،فکر کنم یکیش این بود که روز تولدش بهش کادو بدی.
سیوش رو گذاشته بودم،اگه تاریخ رو نگاه کنید،این پست سه سال پیش هستش.دیگه نه من بازیش می کنم و نه سیوش رو دارم.