آره ناخالصی داشت. البته خود فروشنده گفت که این نمونه از ایسی همینطوره.نقل قول:
بله فقط همون یکی رو داشت
Printable View
آره ناخالصی داشت. البته خود فروشنده گفت که این نمونه از ایسی همینطوره.نقل قول:
بله فقط همون یکی رو داشت
زیادم جای نگرانی نیست؛واردات هم قطع بشه هر چی خواستین میتونین سفارش بدین از بانه براتون بیارن
از بانه؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اونجا که منبع ادکلنهای تقلبی هست:41:
کاملا درسته..اونایی که میرن اونجا و انتظار دارن خیلی ارزون بخرن خب تقلبی میخرن..وگرنه اونجا هم اصل پیدا میشه..حالا بانه هم نشد بالاخره بصورت غیرقانونی وارد میکنن..نقل قول:
به نظرمن هیچ مشکلی پیش نمیاد اینا فقط سیابازی تا بکشن رو جنساشون
مگه ادکلن چیه که بخواد تحریم روش تاثیر بذاره
زمان جنگ هم کسایی که از نظر مالی مشکلی نداشتن جنسای لوکس استفاده میکردن حالا که جای خود داره
ولی کلا همه چیز که وارداتی باشه داره میره بالا و چون ماها مدام داریم قیمت ادکلن میگیریم برامون خیلی محسوس شده
بهرحال خوشبو بودن بغیر از موندگاری و پخش بو یه مشکل جدید هم پیدا کرده و اونم گرون بودن هست :31:
فرید جان اون ایسی میاکی رو اگه اینجا گیر نیاوردم مزاحمت میشم راستی اون دوستایی که انگلیسی شون قوی هست تو سایتا ببینن واقعا ناخالصی از خودشه چون تا حالا ندیدم خیلی جالبه مثل این ابمیوه ها با تکه های میوه:40:
حامد جان نه به اون بزرگی (تیکه های میوه:31::31:).نقل قول:
باید حسابی دقت کنی تا ببینیشون.
من نمیدونم چرا از بوی این فارنهایت متنفرم ! کسی مثل من تو این تاپیک هست ؟
آکوآ رو تست نکردم.نقل قول:
ck one کلوین.آزارو کروم.لالیک مشکی
فرید جان این تو سایت خود ایسی نبود:18: میشه بوش رو یکم تشریح کنی:20:
:31:علتش شاید این باشه که فرموله جدیدش خیلی شیمیایی شده و یه تیزیه خاص توش هست.نقل قول:
نقل قول:
نكنه مثل بنزين گالن 5 ليتري هم داره؟؟؟
اما از يه لحاظ حق ميدم با اين حجماي بالا بفروشن چون به شدت موندگاريش كمه...در حد آديداسه...تازه احساس ميكنم اصلا تقلبي هم نداره چون انقدر قديميه(1934) كه مسلما صابون گلنار زود تر به فرمولاسيونش دست پيدا كرده و لزومي براي زدن تقلبيش نيست...با همون صابون گلنار ميشه بوي اينو داد...
دوستان لطفا یه راهنمایی کنن برای خرید ادکلن.مخصوصا اگه لطف کنین در مورد عطر های زیر و پخش بوشون و ماندگاریشون
توضیح بدید ممنون میشم.
آکوا فارنهایتءفارنهایتءفارنهای ت 32ءجیونچی پلی
مد نظر هم بیشتر خانوم پسند بودنشه
لطفا یه حدود قیمت هم بهم بدید.
بابا کمک کنید بعد ار ظهر می خوام برم بخرم.
نقل قول:
حالا چرا شما تاكيدت حتما بر فارنهايته؟؟
اگه ديگه سوپر خانم پسند ميخواي توصيه ميكنم از بين اين5 تا يكيو انتخاب كني به خصوص اوليه كه انگار خانمارو ديوونه ميكنه 3 تاي اول بين 100 تا 150 تومن...2 تا آخر نزديك 200 تومن:
سي اچ كارولينا هررا
CH by Carolina Herrera
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايو سن لوران لوم
yves saint laurent l'homme
ايو سن لوران لا نويي دو لوم
yves saint laurent la nuit de l'homme
ديور هوم
Dior Homme
ديور هوم اينتنس
Dior Homme intense
من عصری میخوام برم ببینم تا 40 تومن ادکلن خوبی پیدا میکنم یا نه ! نظر خودم روی بیژن بلک هست - تا ببینم چی گیرم میاد ! کسی نظری نداره ؟
حامد جان هست کمی دقت کنی وجود داره:31::31::31:نقل قول:
اینم لینکش:
من حقیقاتش فقط دربش رو بو کردم و طرف نذاشت تست کنم.
ولب بوش خیلی خوب بود.
انگار از اون ادکلنهای متعادلی که کمی رو به خنکی دارند و با رایحه عود و گیاه و ادویه جات همراه باشند. بوش طوری نبود که بشه راحت توصیفش کرد.
مگر خودت تستش نکردی؟
ولی از دربش معلوم بود که موندگاریش خیلی بالاست.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
شایدم تقلبی...................:46:نقل قول:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
من 750 میلشو دیدم.نقل قول:
حتی از گالن 5 لیتری خیلی بزرگتره:31:
نقل قول:
خانوم پسند میخوایی این عالیه:
من کلی ازش تجربه دارم:27:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
اگر بتونی تا 60 افزایش بدی یاتاقان ارزش خرید دارهنقل قول:
نه فرید جان این ایسی میاکی اینتنس هست من منظورم نویر ابسلو بود
حامد ولی من اینو تست کردمنقل قول:
همون موقع هم گفتم که اینتنس
اینو اگر 125 میلشو 105 میداد و نخریدی اشتباه بزرگی کردی:31: چون مطمئنم قیمتش خیلی بیشتر از این حرفهاستنقل قول:
تست نکردم ولی باید بوی جالبی داشته باشه.
یادم نیست دقیق بوش ولی اون موقع بین 20 تا ادکلن که برام اورد که همه خوب بودن این از همه بهتر بود.ولی نامرد گرون میداد:13:نقل قول:
راستي تو اين قيمت ميتوني از كاراي بنتون هم انتخاب كني...بخصوص كار Colours و energy كه از بهترين كاراي بنتونه...يادش بخير پارسال اين موقعا بود دانهيل قهوه اي رو 50 تومن خريدم...ولي اون موقع پيش بيني نميكردم سال ديگه همين موقع چه وضعيت بدي خواهد بود....همين الانشم نميتونيم پيش بيني كنيم سال ديگه همين موقع چه و ضعيتي خواهيم داشت...اصلا شايد زنده هم نباشيمنقل قول:
والا چی بگم؟ظاهرا که هیچ اثری از تقلبی بودن نداره.بوش هم همونه .فقط مثله 15 سال پیش نیست:31:نقل قول:
کیفیت شیشه اش هم عالیه.
......................
من تستر پوران هوم رو تست کردم بویه مزخرفی داشت.به نظرم تقلبی بود یا فاسد شده بوده.
بابا 750 میل چیه دیگه؟فکر کنم از این ها بوده که تو دستشویی ها میزارن :13:
یادمه قبلا تو اهواز تو ویترین یه مغازه ای هم یه شیشه خیلی بزرگ از فارنهایت بود.از پارچ هم بزرگتر:31:
....................
دوستان کسی قیمت گری فانل رو میدونه؟نقل قول:
امروز تو ویترین یک مغازه دیدم. قیمت 80 خورده بود
علی جان اگه همین ایسی رودیدی خبر بده میخوامش مرسی
فرید جان اینو میگفت 114 که بعد 105 میومد اون اینتنس 80 هست هنوزم داره
حامد جان انوجا قیمت این پولو و پولو بلو و مدرن رزرو رو نداری؟نقل قول:
اگر می گفتن قراره شما به یک جزیره متروکه تبعید بشی ( جزیره شیطان در گویان و فرار ازش غیر ممکنه )و فقط میتونستی یکی از عطرهاتو ببری احتمالا دانهیل قهوه ای رو میبردی؟ پارسال برای یکی گرفتم بعد از اینکه ازش تعریف کردی، بعد از 1 سال همونطور دست نخورده مانده تقریبا.نقل قول:
:31: :7:
pino silvestre کسی شنیده یا دیده؟ اینجا احتمالا نیست. ایتالیایی و کار 1955 است. ارزان هم است. کاج و عسل.
من هم شنیدم و هم ازش تو مغازه قبلا دیدم. یادمه قیمتش خیلی مناسب بود. ولی منجر به تست نشد:31:نقل قول:
پلو رزرو رو میگفت 115 بلو رو سوال نکردمنقل قول:
نقل قول:
نه اگه ميخواستم يك عطر ببرم شايد CH اصل رو ميبردم و يا پرفيوم لا نويي دو لوم ايو سن لوران..فكر كنم دومي بهتره براي بردن..خب اون بنده خدا اگه دانهيلشو نميخواد بگو بفروشش به من
40 تومن سراغ دارم:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
حامد جان والا اون موقع که قیمتا پایین بود این میگفت 120 تومن.حالا دیگه خدا عالمه:41:نقل قول:
منم حدس میزدم این گری فانل قیمتش نباید اینقدر بالا باشهنقل قول:
قیمتش کلا پایینه(زیره 20 دلار)--نمیدونم چطوریه که با قیمتایه توهمی میفروشنش.آخه ظاهرش هم میگه که چیپه:20:نقل قول:
نقل قول:
اولا پورانهم جنابعالی جنس اصلی که تو گالری کارن تو پاریس عرضه میشه نیست و پرشده اماراته. ثانیا من خودم اصلش رو دارم و 10 سال پیش 220 میلش رو از فرنسه برام آوردن ثالثا بوش(البته اصلش) برخلاف گفته خانم فرزین نیا(تو وبلاگش) اصلا خطی نیست هر سه نوتش واضحه و پخش بوش در حد 2 متر و موندگاریش 2 روزه. اگه غیر این بود مطمئن باش جنس اصل اصل نیست و درجه 2 یا سه است.
علی جان اگه بازم دیدیش قیمتشو بپرس شاید خیلی بالا نبرده باشه
چشم ولی این همونه که تسار رو 160 قیمت میداد .کلا پرته قیمتاش.حالا من 4 سال پیش تو پاچه این طرف همنقل قول:
کردم:31:یه ادکلن رو که 40 تومن بود رو 26 گرفتم حواسش نبود:27:
تق هرمس 200 میل پرفیوم 295:blink:نقل قول:
فارنهایت 200 میل 290:blink:
اوضاعه خرابیست نازنین:31:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
علی جان اونجا پولو آبی ندیدی؟نقل قول:
تو کف این رومانس هم موندیم:19:
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
بچه ها این CH بوی چرم هم میده؟
دوستان نظرتون در مورد ماندگاری و پخش بوی این ادکلن چیه؟