منم با لیسانس عمران اونجا افتادم:41: آخه چرا نیرو انتظامی :13: خوبه حالا ارشد قبول شدم:8:نقل قول:
Printable View
منم با لیسانس عمران اونجا افتادم:41: آخه چرا نیرو انتظامی :13: خوبه حالا ارشد قبول شدم:8:نقل قول:
بچه هایی که به بهانه ها مختلف میرید تاریخ اعزام رو می اندازید عقب ، بدانید و آگاه باشید که در دوران خدمت سخت پشیمون خواهید شد که چرا عقب انداختید. من خودم همین قصد رو داشتم که بندازم عقب ولی نشد.کلی هم به مسئولش بد و بیراه گفتم.اما الان کلی دعاش میکنم و همه اش با خودم میگم ای کاش زودتر اعزام میشدم که الان پایه خدمتیم بالاتر بود.
مشخصه دیگه چرا....هرکی امریه نداشته باشه...کار دیگه ای هم نکنه... با مدرک بره فقط دفترچه بفرسته شانسم نداشته باشه میندازنش نیروی انتظامی بره حالشو ببرهنقل قول:
بهترین تو نیروی انتظامی؟نقل قول:
اونوقت بین پادگاههای کل نیروها در چه رتبه ای قرار میگیره؟
...
راستی شنیدم خودشون خود به خود فوق لیسانسارو میندازن گردان ذوالفقار زندگی کنن بخور بخواب حالشو ببرن راسته یا زیاد فرقی نمیکنه؟
سلام
مالک اشتر
اول آبان
من که قبلا آموزشی رفتم و الان می خوام ادامه اش برم قانونا باید سه هفته آموزشی را برم
ولی بچه های ارتش با این شرایط می گفتند بهشون سه هفته مرخصی دادند تا تقسیمشون بیاد کسی نمی دونه نیروی انتظامی چه جوریه ؟؟؟ این ها هم مرخصی می دند یا اینکه می گند سه هفته را آموزشی ببین ؟؟؟
بله بهترین پادگان نیروی انتظامیهنقل قول:
حالا اینکه تو کل پادگانها چه رتبه ای داره دیگه من کارشناسش نیستم
اره فوق لیسانسها همگی گردان ذولفقار هستن....عشقو حال میکنن خلاصه نسبت به بقیه گردانها
مطمئن باش باید عین 3 هفته رو کامل اموزش ببینی و خبری از مرخصی نیستنقل قول:
سلام
مالک اشتر
اول آبان
من که قبلا آموزشی رفتم و الان می خوام ادامه اش برم قانونا باید سه هفته آموزشی را برم
ولی بچه های ارتش با این شرایط می گفتند بهشون سه هفته مرخصی دادند تا تقسیمشون بیاد کسی نمی دونه نیروی انتظامی چه جوریه ؟؟؟ این ها هم مرخصی می دند یا اینکه می گند سه هفته را آموزشی ببین ؟؟؟
بابا یکمی جواب مارو بدید چیزی نمیشه ها:41::20:نقل قول:
دوره ما كه ليسانسه ها و فوق ديپلم ها ذوالفقار افتادننقل قول:
منم اونجا بودم ، زيادم بخور بخواب نبود ، بجز ماه رمضان كه تقريبا راحت بوديم و سخت نگرفتن
مرخصي در كار نيست، حدود 3 هفته بايد آموزشي بريدنقل قول:
همه خدمت كرده ها رو ميفرستن توي يه گروهان
بقيه گروهان ها كه ميرن مياندوره ، شما تشريف مي بريد پايان دوره!
ميدان تير هم احتمالا 2 بار ميريد كه شامل كلت و كلاش هست
البته دقيقا يادم نيست كه اون گروهان كچل كرده بودن يا نه:31:
ولي بهتون سخت نميگيرن
البته آموزشي هر چي كه باشه ، بهتر از خدمت توي كلانتري و امثالهم هست
دوست عزیز من 2ماه عقب انداختم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
البته از اونطرف به خاطر بسیج حدود 4,5ماهی کسری دارم؟به نظرتون مشکلی برام پیش میاد؟
ما هم افتادیم مالک اراک تف تو این شانس که آخرم نیرو انتظامی شدیم !!
نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد فقط عمرت تلف شده به مدت 2 ماه!!! بعد هم اینکه اگه 2 ماه زودتر رفته بودی الان وارد یگان شده بودی و اموزشی رو تموم کرده بودی وبه عبارتی پایه خدمتیت بالاتر بود...همین!!نقل قول:
اشکال نداره دوست عزیز درسته نیروی انتظامی سخته ولی خوب یه سری تجربیاتی به دست میاری که بعدا تو زندگیت به دردت میخوره!:19:نقل قول:
(حالا یکی نیست به من بگه ما تجربه نخوایم باید کی رو ببنیم؟؟ :دی)
سلام به همه دوستان
یه وبلاگ توپ می خوام معرفی کنم برای کسانی که در مورد کسری بسیجی سوال دارند
کد:http://madreseye-eshgh.loxblog.com
از کلانتری که خیری ندیدیم :)نقل قول:
یادتون نیست کدوم گردان و گروهان فرستادند ؟
بچه ها من فردا اعزام هستم. دعام کنید.
تو این مدت خیلی سوال پرسیدم و دوستان عزیز هم خیلی خوب راهنمایی کردن مخصوصا حاج حسین.
خوبی بدی چیزی دیدید ما رو حلال کنید.
چون همسايمون:31: بودن يادمهنقل قول:
گروهان ايمان گردان ذوالفقار
البته هر دوره ممكنه گردان و گروهان متفاوتي بندازن
خوشحال میشم دوست عزیز آشنا شیمنقل قول:
من خودم 1 آبان کچل نمی کنم اون روز که قراره بریم پادگان میرم میزنم
موبایل ام به نظر من نبری بهتره چون فقط تا دم پادگان دستته بعدشم معلوم نیست دیگه چه بلایی سرش بیاد
جاش یه چند تا کارت تلفن بخریم فکر کنم بهتر باشه
مرخصیم اینجور که دوستان گفتن تو 06 چند روز اول تا شاید 2 یا حتی 3 هفته باید دورشو خط کشید
سلام دوستان
اگه یه نفر پدرش بالای 59 سال باشه و 2تا برادر ناتنی هم داشته باشه که کلا خارج از کشور هستن و هیچ مدرک یا نشونی ازشون در ایران نیست و تنها اسمشون در شناسنامه پدره درج شده باشه آیا میتونه معافیت کفالت بگیره؟!؟
ممنون
منم کچل نمی کنم تا روز اعزام قطعی :31:نقل قول:
ولی اگه شانس ما که همون روز و از همون محل تجمع میبرن پادگان:41:
سلام دوستان ایا راهی هست که بشه که خدمت سربازی رو در طول دوران دانشجویی و مثلا در نهاد های دولتی انجام داد؟ یعنی یه کاری براشون تو دو سال انجام بدی بعد سربازی تم به حساب بیاد؟:19:
كساني كه از سپاه پذيرش ميگيرن براي آموزش مشخصه كه كجا ميفتن؟ يادمه كه همينجا گفته شده بود كرمانشاه يا نيشابور
آره دیگه میشه همون امریه ولی در طول دوران دانشجویی نمیشهنقل قول:
100 درصد مشخص نیست بستگی به مدرک هم داره ولی معمولا یا یزد یا نیشابور ویا کرمانشاه استنقل قول:
در حین دوران دانشجویی نمیشهنقل قول:
شما برای اینکه امریه بگیرین باید اول سرباز محصوب بشین بعد امریه بگیرین
اگر هم بخواین سرباز محسوب بشین باید دانشگاه یا اخراجتون کنه یا فارغ التحصیل بشین که براتون به ناجا نامه بزنه
یعنی باید معافیت تحصیلی رو لغو کنید.
بله تقریبا مشخص میشه چون دقیقا بهت نمیگن که کجا ولی همون که قبلا گفتم یا نیشابور یا کرمانشاه یا یزد که منم 10/1 نیشابور اعزاممنقل قول:
نقل قول:
ببخشید چند تا سوال دیگه داشتم اونجا میشه موبایل ببری:31:؟؟همون روز اول برای درست کردن لباس واینا مرخصی میدن یا نه؟؟؟قبلش کچل کنیم بهتره؟؟؟؟
نقل قول:ببخشيد دوست عزيز وقتي اطلاعاتتون كافي نيست لطفا اطلاع غلط به دوستان نديد اين حكمي كه شما صادر ميكنيد استثنا هايي هم داره كه ميشه در زمان تحصيل طرح سربازي رو گذروند (و طولشم حدودا 12 ماههست و يا كمتر مال من حدودا 11 ماه شد با دوره اموزشي)نقل قول:
در صورتي كه فرد جزو نخبگان محسوب بشه (براي اطلاعات بيشتر به سايتمراجعه كنيد ) مي تونه سربازيشو در حين تحصيل بگذرونهکد:http://bmn.ir/
موبايل ممنوع هست و جريمه داره اما همه ميبرننقل قول:
بله بعد اينكه بهتون لباس بدن ميريد خونتون يكي دوروز بعد بر ميگرديد ، من كه ميگم كچل كنيد ، يهو اونجا گير ميدن اونا ميزنن موهاتونو كلي داغون ميشه سرتون
تو آموزشی که به هیچ وجه حق نداری موبایل ببری ازت میگیرننقل قول:
تو یگان هم موبایل ممنوعه و اگه ازت بگیرن برات دردسر میشه ولی خوب اکثرا موبایل دارن در یگان البته!
دوستان اعزامي 1ابان 06 پاسداران يه جارو هماهنگ كنيم توي ميدون سپاه (كه مشخص باشه)برا روز 1 آبان كه قبل ساعت 6 اونجا همو ببينيم ،با هم بريم داخل.
تا قبل 10 تا مطلب ،سايت امكان ارسال پيام شخصي نميده .
سلام دوستان منم 06 نزاجا افتادم.
یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده
وقتی عکس کارت هوشمند معافیت پزشکی رو سرچ کردم در محیط شبکه یه چند تا سوال برام پیش اومد که میخواستم از شما بپرسم (( آخه یه چند روز دیگه کارتم میاد دم در خونه ))
میخواستم بدونم روی این کارتهای هوشمند جدید اسم آدمو نمی نویسند ؟
بعدش روی این کارتها یه فلش مثل کارتهای عابر بانک زدن , معنیش چیه ؟ یعنی این کارتها وارد چه دستگاهی می تونن بشن که ما نمیدونیم ؟
پس شما كارهاتو انجام دادي، خوش بحالتون.نقل قول:
ميشه توضيح كامل بدين كه چه كارهايي انجام دادين؟ من هنوز حتي دفترچه هم نگرفتم، دير كه نشده؟ چون پارتي رو 3-2 روز پيش پيدا كردم
نقل قول:نقل قول:
دوستان 06 آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران) صبح تو میدون سپاه همو پیدا کنیم چون تو پادگان اینقدر شلوغه و کارا زیاده دیگه نمیشه
بچه های قبلی گفتن روبروی در نظام وظیفه یه مدرست مثلا می تونید اونجا قرار بزارید
یا هر جا که به ذهنتون می رسه
دوستانی ام که از کرج اونجان پیغام خصوصی بدن بیشتر آشنا شیم
به احتمال زیاد روی اون عکسی که مد نظر شماست اطلاعات درج نشده است اما روی خود کارت درج خواهد شد.نقل قول:
اینو رئیس نظام وظیفه یه سال پیش گفته...
"امكان دريافت اصالت اين كارت در بسياري از مراكز كه قبلا استعلامات دستي انجام ميداد اكنون با نصب يك دستگاه الكترونيك براحتي قابل انجام است. "
کد:http://news.police.ir/NCMS/fullstory/?id=187646
آقا من كه موافقم،مدرسه ه خوبه،:46:نقل قول:
یه سوال
کسی که یگانش الان مشخص هست
بعد ارشد قبول بشه از یگانش ترخیص بشه
بعد از اینکه درسش تموم بشه دوباره میاد تو همون یگان قیبی یا دوباره تقسیم میشه؟؟؟
دوباره باید اموزشی بره یا لازم نیست؟؟
دوباره تقسیم خواهند شدنقل قول:
3 هفته آموزشی رو باید برن!
بعد از 3 هفته آموزشی ، تقسیم میشیدنقل قول:
البته ظاهرا ارتش 3 هفته آموزشی رو نداره ولی نیروی انتظامی داره
ضمنا اگه منطورت از یگان ، همون ارگان هست ، طبق قانون نظام وظیفه اونایی که سابقه خدمت قبلی دارن ، ارگانشون تغییر نخواهد کرد
با سلام خدمت دوستان محترم:
از دوستانی که دوران اموزشی رو در پدافند هواایی مشهد گذروندن خواهش میکنم به سوالات زیر پاسخ بدید:
1.جمع بندی شما از این پادگان؟(از لحاظ رفتاری ،یعنی باید مشابه شرایطی که در جامعه هست باید گرگ بود یا اگر بخواهیم به اصل خودمون بمونیم و سرمون تو لاک خدمون باشه؟ )
2.افراد بومی مشهد می تونن شبها بیرون باشن یا باید در کنار دوستان باشیم؟
3.آخر هفته ها مرخصی میدن؟
ممنون از لطف شما دوستان عزیز.
سرتون و همیشه بالا نگه دارید و به خودتون و خانوادتون افتخار کنید.نگذارید زندگی خوردتون بکنه.با تصمیمات درست به زندگی بعد از خدمتتون از همین الان جهت بدید.
سپاسگذارم.
سلام دوستان، من دوستم واسه آموزشی افتاده محمد رسوالله (ص) بیرجند و اول آبان باید بره. تو برگه سفیدش نوشته سازمانی، نیروی انتظامی. کسی اطلاعاتی داره که چجوریاس اونجا؟ دوستم کارشناسی علوم کامپیوتر داره. اگه کسی میدونه اوجا چطوریه و چطور میگذره، ممنون میشم بگید. هر نکته ای هم اگه لازمه بدونه بگید.
من خودم واسه 2-3 ماه دیگه دارم میرم. تا حالا خیلی از این صفحات خوندم اما چیزی فعلا پیدا نکدم.
با تشکر قبلی، امیدوارم واسه همه این دوره به راحتی بگذره.
سلام یکی از دوستان اونجا بودهنقل قول:
فکر کنم ماله مرزبانی هست
بعدش تقسیم میشند واسه مرزبانی
مطمین نیستم البته
موفق باشیند
خوب این مرزبانی که میگید چطوریه؟ و دوم اینکه وقتی تو برگه سفید گفته سازمان پذیرنده نیروی انتظامی، این یعنی آموزشی تحت نظر نیروی انتظامیه؟ اصلا آموزشی هم تفاوتی بین سپاه و ارتش و ن. انتظامی هست.نقل قول:
کسی میدونه با مدرک لیسانس آموزشی چند روزه؟ همون 2 ماه یا 45 روز؟
یه سوال دیگه، الان طول دوره سربازی چند ماهه؟ 24 ماه شده یا مثل قبله؟
راجع به پادگان محمد رسول الله (ص) بیرجند واسه دوران آموزشی هم ممنون میشم کسی توضیح بده که چجورکیه.
میبخشید سوال زیاد میپرسما، آخه از قوانین جدید خیلی بی اطلاعم، قول میدم با تجربه خودمو دوستم در آینده جبران کنم.
با تشکر، زنده باشین.
دوستان من اضاف خوردم الان ؟! :31: متولد تیر ماه 71 هستم !! و دیپلمم رو 4 ماه پیش گرفتم اما برا ادامه ی تحصیل اقدام نکردم !! و الان میخواستم برا ادامه ی تحصیل اقدام کنم که شنیدم اضافی میخرورم اگه نرم دفترچه اینا پر نکنم نفرستم !! ؟ :41: ممنون میشم یکی روشنم کنه :19:اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه و هرکی یه چیز میگه :41:حتما باید به دفاتر پلیس + 10 برم تا بفهمم اضاف خوردم یا نه ؟! :19: