2مگ گرفتی یا 1 مگ؟ سرعت دانلود؟:n24:نقل قول:
Printable View
2مگ گرفتی یا 1 مگ؟ سرعت دانلود؟:n24:نقل قول:
به دل نگیرنقل قول:
تنها کسی که از مخابرات بهش دسترسی داریم و از نظر فنی حالیشه شما هستی :n07:
دفتر که میری هیچی بلد نیستن
امشب تو 20:30 در مورد افزايش 2برابري قيمت اينترنت مكالمه شركت مخابرات گزارش داد! اما متاسفانه 15 ثانيه هم نبود! كي گوش ميده؟
دوستان، شركتي رو ميشناسين كه اولا تو سراسر كشور باشه دوما بشه با يك سرويس تو چند پورت آن شد؟ مثه قبل مرداد مخابرات، و ترجيحأ بدون هزينه اضافي. منظورم اتصال همزمان نيست! يه چيزي باشه كه لازم نباشه 2بار اينترنت تو 2 جا بگيري!!! البته بجز نوين نت كه پورت نميده! خداييش هر شركتي ميگفت پورت نميديم اشكالي نداشت اما اينكه نوين نت با اون نتش بياد اينو بگه ديگه خيلي حرفه! درضمن خودم پارس و آسياتك مد نظرمه كه تست كنم. كسي نظري نداره؟ گيم هم يه فاكتوره كه بدون لگ باشه. اگه كسي پارس بوده يه توضيح بده! البته اونم ظاهرا صفيه :( از آسياتك تو فرومش به اندازه كافي بد خوندم اما بازم زياد اعتباري نيست چون دوستم كه هر دو يه مركزيم خيلي راضيه و ميگه حتي كانتر هم لگ نداره!(يه سوال بي ربط: كسي ديروز و امروز،طول روز با GPRS ايرانسل مشكل نداشت؟ بايد خيلي صبر كني كه كانكت شه؟)
1 مگ بین 30 تا 50!!!نقل قول:
اینقدر مخابرات رو فوش دادم دیگه حسش نیست فوش بدم:n29:
دوستان، شركتي رو ميشناسين كه اولا تو سراسر كشور باشه دوما بشه با يك سرويس تو چند پورت آن شد؟ مثه قبل مرداد مخابرات، و ترجيحأ بدون هزينه اضافي. منظورم اتصال همزمان نيست! يه چيزي باشه كه لازم نباشه 2بار اينترنت تو 2 جا بگيري!!! البته بجز نوين نت كه پورت نميده! خداييش هر شركتي ميگفت پورت نميديم اشكالي نداشت اما اينكه نوين نت با اون نتش بياد اينو بگه ديگه خيلي حرفه! درضمن خودم پارس و آسياتك مد نظرمه كه تست كنم. كسي نظري نداره؟ گيم هم يه فاكتوره كه بدون لگ باشه. اگه كسي پارس بوده يه توضيح بده! البته اونم ظاهرا صفيه :( از آسياتك تو فرومش به اندازه كافي بد خوندم اما بازم زياد اعتباري نيست چون دوستم كه هر دو يه مركزيم خيلي راضيه و ميگه حتي كانتر هم لگ نداره!(يه سوال بي ربط: كسي ديروز و امروز،طول روز با GPRS ايرانسل مشكل نداشت؟ بايد خيلي صبر كني كه كانكت شه؟)
معلوم نیست سگ کابل کجارو باز پاره کرده:n13:
1مگ محدو دیگه؟؟؟نقل قول:
برا من دیشب تا 240 هم رفت
2.9 گیگ دانلود کردم
چرا برا شوما اینجوریه؟؟:n13:
اه چرا پست ها چند دفعه اومد؟ GPRS م كه وصل نميشد!راستي در مورد برگشت شارژ محدود، كاربر SCARY كارمو راه انداخت! خدا خيرش بده... ديگه مجبور نيستم يه ماه ديگه مخابراتو تحمل كنم. در مورد تغير سرعت صبح گفتن اگه ما تغيير بديم، اعمال نميشه! گفتم بيخودي تا اونجا نريد اگه قصد تغير سرعت محدود داريد
اوه مدیر اومده...فرار کنین:n02:
الان پینگت 450 نیست؟نقل قول:
1مگ محدو دیگه؟؟؟
برا من دیشب تا 240 هم رفت
2.9 گیگ دانلود کردم
چرا برا شوما اینجوریه؟؟:n13:
الان پینگ چند شهر رفته بالا فقط اینجا نیست شایدم کل کشور
550نقل قول:
-----------
نمی دونم چی شده اودم آی پی اسکن کردم از اون موقع تا الان موقع پینگ گرفتن ارور زیاد می ده
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\mahdi>ping 4.2.2.2
Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=374ms TTL=54
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=374ms TTL=54
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=375ms TTL=54
General failure.
Ping statistics for 4.2.2.2:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 374ms, Maximum = 375ms, Average = 374ms
C:\Users\mahdi>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=604ms TTL=44
General failure.
General failure.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 604ms, Maximum = 604ms, Average = 604ms
دوستان
آدرس این دفتری که میرید برای شارژ حضوری کجاست؟
فقط غرب کشور اینطوره ظاهرا
اصفهان مثلا اینترنتش کاملا درسته و مثل ما 600 نیست پینگش
اره محدوده !!!نقل قول:
240 تا میره ؟:n04:
پی مال من چرا اینطوریه ؟ حتی ساعت غیر رایگان هم سرعتش بترکونه 70 تا میره:grrr:
از کجا باید پیگیر کاهش سرعت شد ؟:n29::n29::n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط نگی مال مارو کم کنن :n18:
من اگه مشکلی نباشه با 512 محدود با 16 کانکشن از سرور خوب تا 140 تا هم میرهنقل قول:
من با سرور های ایرانی مشکلی ندارم فقت با خارجی ها (90 درصد خوباش خارجی هستن) با سرور ایرانی 250 و با خارجی 40 که شامل هیپ فایل و اپلود باز هم میشه:n28:
من باید برم فردا تمدید کنم. از اونجایی هم که شهرستانم آپشنم فقط مخابراته و حسابگر در نتیجه حسابگر رو پرت کنم دور همین مخابران باید بمونم.
حالا یه چیزی هست.من این ماه 2مگ حجمی داشتم وقتی خوب کار میکرد 220-240 کیلوبایت میداد
این دستمون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که میگه اگه 512 خوب کار کنه در حدد 140 کیلوبایت سرعت میده.
الان اوضاع 1مگ ها چطوره؟ سرعتش مثل 2مگه مثل اوایل اعمال طرح حجمی یا کمتره؟ کسی داره یا جدید گرفته بگه تا بتونم تصمیم بهتری بگیرم.
منظورم از سرعت، وقتی افت نباشه و نرمال سرعت نه به صورت لحظه ای(شاید خودم واسه 4-5دقیقه 300 کیلو بگیرم اما حالتخوب و نرمال 220 تاست برای خط 2مگ)
ممنون پیشاپیش
يك مگ هم تا 256 ميگيره. شهرستان هارو كه گفتن Datarate ش 1024 ه، خيلي خوش شانسي كه بالاتر بستن برات. بين يك مگ و دو مگ حدود 4تومن تو يك گيگ شارژ تفاوت هست (اگه اشتباه نكنم ده گيگ دو مگ 34 تومنه اما 1مگ 26) با اين وضع يك مگ بهتره و الكي هزينه نميكني
من این ماه 2مگ داشتم(انگار فکر کردی من 1مگ داشتم) واسه همین میپرسم اگه سرعتشون یکیه دیگه پاچه خودم نکنم بیام 1مگ بگیرمنقل قول:
من کلا دانلود زیاد ندارم اما سرعت خیلی برام مهمه. این ماهه 5گیگ حجم گرفتم کلی برام اضافی موند میخوام 3گیگ بگیرم.
اگه Datarate یک مگ ها 1024 ه پس باید 128 بده که!! یعنی با همین datarate که گفتی 250تا میده!
برا 1 مگ دیشب که 240 تا سرعت داد البته به زور دانلود دو سیستم و 3 تا فیال همزمان!!!!:n15:نقل قول:
بلهميدونم 2مگ داشتي! دقت كن يه ،هم، بينش هست:دي الان طبق وضع فعليت،مطمعنا ريتت بالاي 2048 ه ك يعني ميشه هر سرويسي گرفت! اما 3گيگ حجم، 1مگ هم كافيه! حالا خود من بودم 128 ور ميداشتم:دي ساعتي 220مگ ميتوني دانلود كني. البته چون دانلود شبانه ندارم!نقل قول:
دليل اين همه تنفر از حسابگر چيه؟ تا حالا اونجا نبودم اما باش كار كردم. اگه سرعت دانلود 1مگ اينجا به زور به 220 ميرسه اونجا 1مگش 500 ه! از نظر پينگ و قطعيم كه با مخابرات يكيه
نخیر از نظر پینگ اوضاعش خیلی بدترهنقل قول:
اما از نظر سرعت برای محدود ها بهتره
من یک سال حسابگر داشتم
یافتم
روی سیستمم نرم افزار cfos نصب بود که موقع دانلود سرعت رو پایین میاورد به خاطر همین نمی تونستم از حداکثر سرعت استفاده کنم
البته موقع وب گردی سرعت رو بهتر می کرد :n27:
سرعت دانلود 247
ولا منم که 512 نامحدود دارم زیر 60 دانلود نمیکنه .نقل قول:
پینگش هم تا پارسال خیلی خوب بود من راحت بازی میکردم ،اصلا هم تایم اوت نداشت نمیدونم چرا اینجور شد.
الان مخابرات نامحدود تایم اوت داره؟
من قبلا برای سه ماه مخابرات داشتم بعدش کوچ کردم اومدم حسابگر ... خلاصه برات بگم هیچ فرقی با هم ندارند چه از لحاظ پینگ چه از لحاظ سرعت و .... وقتی شبکه زیر ساخت مشکل پیدا می کنه و همه دوستان مخابراتی گله و شکایت می کنند اینترنت حسابگر هم دقیقا همون مشکل رو پیدا می کنه ... در یک کلام تغییر دادن شرکت تغییری در کیفیت اینترنتت ایجاد نمیکنه ... اینکه میگن شاتل بهتره یا آسیاتک خوب نیست و ... همش فکر و خیاله ...نقل قول:
شما اشتراک یک به ده داری (اکانت ویژه)نقل قول:
که اگه تایم اوت نداشته باشه یعنی اون نه نفر دیگه به اینترنت متصل نیستن ... مخابرات هم دقیقا همین وضعه ... یه اشتراک یک به یک از هر شرکتی بگیری مشکل تایم اوت حله... من به راحتی با پینگ 200 با سرور های اروپایی و روسیه بازی می کنم تایم اوت هم فقط زمانی که کل اینترنت کرمانشاه مشکل پیدا می کنه دارم
مشکل اینه که مخابرات همه سرویساش 1ب1 ه! فقط سرعت رو بالا پایین میبندن
256 1ب10 = 128
256 1ب5 = 256
256 1ب1 = 512
نقل قول:
نمیدونم اما پینگ دوستم که حسابگر بود همیشه از من بهتر بود، شاید مرکز ب مرکز فرق داره
اشتراک یک به یک شما چند میگیری؟ممنون میشم راهنمایی کنی ،نقل قول:
ولی من پارسال هم یک به یک بود دیگه ولی تایم اوت نداشت
نقل قول:نقل قول:کلا من پینگ واسم مهم نیست چون بازی نمیکنم فقط سرعت لحظه ای دانلود آپلود واسم مهمه. خودم هم حسابگر داشتم ولی خیلی کیفیتش پایین بود مال دوستام هم بعضی مثل من داغون بود بعضی خیلی خوب بود که نهایتا ما داغونا کوچ کردیم مخابرات که تا به حال ازش راضی بودم(البته این مدت همه مشکل داشتیم بحثی توش نیست)نقل قول:
.
الانم 1مگ تمدید کردم. طرف گفت دارن هنوز ور میرن سرعت ها درست بشه(قراره 2مگ ها بیشتر شه بقیه همینی که هستن باقی بمونه)
اینم تست 1مگ حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا درستهنقل قول:
قبلا 128 1به 8(1به 5 جدید ) داشتم توی پنل جلوی اعتبار 2 واحد بود
256 1 به 10 گرفتم بازم 2 واحد اعتبارش بود که سرعتشون یکی بود!!!:n17:
من محدود 128 دارم که سرعت دانلودش در طول روز بالای 100 کیلو بایته و در ساعات شبانه رایگان 50 تا 70 کیلو بایتنقل قول:
ولی حجم 3 گیگ این اجازه رو نمیده زیاد از این سرعت 100 کیلو بایتی لذت ببرم
ماهانه 13000 تومان
بعضی مواقع و به ندرت که اینترنت کل کرمانشاه قاط میزنه تایم اوت دارم ولی از لحاظ پینگ هیچ فرقی با مخابرات نداره هر وقت دوستان ازافزایش پینگ مخابرات اینجا می نویسند من هم کم و بیش مثل اونها پینگم بالا میره
بدبختی من اینجاس اصلا محدود نمی تونم ،شاید روز یک گیگ مصرف کنم ،یک بار 256 محدود داشتم تو 2 روز 3 گیگش تموم شد!نقل قول:
حالا به نظرت به صرفه هست ؟ اگه یک دوست ازت بپرسه بین 512 مخابرات با 3 گیگ و همین سرویس کدوم رو برداره (و بدشم نیاد شبا دانلود کنه) کدوم رو پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
512 مخابرات با 3 گیگ حجم = 12839 تومن! و سرعت دانلود شبانه بالای 100
والبته آپشن ها خیلی متنوع تر والبته خنده دار تر هم هست! (خندش به خاطر گاف هایی هست که دادن تو قیمت ها)
1 مگ بهتره 14800 سرعتش هم تا 240 میره اختلاف 2 تومن می ارزه ولی اگه استفاده ات زیاد نیست همون 512 کافیهنقل قول:
برای کسانی که از اینترنت برای دانلود و وب گردی استفاده می کنند خب خیلی خیلی مخابرات بهترهنقل قول:
اما برای کسانی که گیم هم یکی از استفاده های اینترنتی شون هست مسلما مخابرات با اشتراک یک به ده جدیدا محدود هم شده اصلا مناسب نیست من خودم قبلا از تایم اوت های مخابرات کلافه شدم که به اشتراک یک به یک حسابگر روی آوردم
اينجا يه اشكال هست! 128 هر شركتي رو يك يا يك و نيم مگ بسته شده اما مخابرات 512 ش رو 1مگه... 512 شركت هاي ديگه حداقل +256 تا ميگيرن! مخابرات خوب يا بد كاري ندارم! من يكي كه فردا صبح اولين نفر دارم ميرم درخواست جمع آوريشو بدم چون كلافه كرده منو...خدا كنه فقط جمع آوريش مثه رانژش نشه 2هفته چون بعدش دارم ميرم ثبت نام