بچه ها تا میتونید پدر پدر سوختهی این پارس رو دربیارید...دانلود کن آقا...دانلود کن...!:31:
Printable View
بچه ها تا میتونید پدر پدر سوختهی این پارس رو دربیارید...دانلود کن آقا...دانلود کن...!:31:
حالا روز اوله اینطوریه یه چند روز بگذره بیچه ها لینک کم میارن و چیزی دیگه واسه دانلود نیست :31:
باز 100 رحمت به سرعت شماها سرعت من نهایتش میرسه به 10 کیلوبایت :41:
همین 1 ساعت پیش داشتم با 110 دانلود میکردم چی شد یهویی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 2-3 فروردین مطمئن باش دیگه چیزه بدرد بخوری واسه دانلود ندارند:31:
بجز فیلم های Full HD و بازی:31: که رزوی یه دونه اش بسه میشه 10 گیگ :31: من که اهل بازی نیستم اکا فیلم کسی خواست بگه بهش لینک میدم:31:
خب معلومه که هستیم:31:،خداییش سرعت ما رو با کشور های اروپایی مقایسه کننقل قول:
البته این لینک رو که دیدم یه کم خندم گرفت. چقدر ما ایرانی ها هیچی نیدیدم به عمرمون. دلم به حال خودمون سوخت
الان همه دارند عقده هاشون رو خالی می کنند:27:
در لحظات ملکوتی دانلود رایگان ، دعای افزایش سرعت :دی تضمینی :دی
الهم اِزدیاد السُرعت الدانلودَ الرایگانِ از خودِ امروز، الی سیزدهم النوروز، و ارسَلَ کلهم کاربرینَ البارس آنلاینَ الی سفر :دی آمـــــــــــــین
باز خوبه سرعتتون به 10 میرسه برای من بعد 1 به بعد به صفر بند شده!!!!!!
ایووووووووووووووووول خیلی باحال بووووووووووووود. خندیدم کلی. من که دارم با تورنت اینترنتو جارو میکنم. چندتا نرم افزار برام عقده شده بود همشو میگیرم :31:نقل قول:
دوستان من بندر انزلی هستم سرعتم حتی 1 کیلوبایت هم نسبت به قبل تغییر نکرده ولی برای برخی هاتون میگین خیلی اومده پایین!!!
شما سرویستون چیه ؟نقل قول:
128 ؟
تهرانید ؟
1 مگ -خوزستان:8:نقل قول:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
شوش دانیال(ع)
من اهواز سرعتم 15 هستش الان خوش به حالت رفیق:31:
سرعت خیلی ناجور شده
شده 20 کیلوبایت و گاها کمتر
سرعت خیلی اومده پایین.من سرویس 128 دارم بین 0 تا 10 دانلود دارم البته بیشترش صفره کاش که رایگانش نمیکردن :41::41::41:
من 128 دارم سرعتم دور و بر 40 میچرخه
اما دوستام که 1 مگ دارن همه سرعتشون ثابت 190 هستش ، خیلی نامردیه بخدا :41:
سرعت من پایین نرفت که هیچ بالا هم رفته!!!
256 دارم مي دونيد كه؟:31:
عيدتون مبارك!
الان سرعت 50 هست.
سرعت من اومد رو 20 تازه از 15:31:
بچه ها سال هم تحویل شد :20:
عیدتون مبارک :40:
نقل قول:
واس ما که 25 هست و سرعت رو 30 میچرخه چی؟
باید صبر کنم تا صبح ببینم 5 به بعد سرعت میره روی 190 مثل سابق یا نه
عیدتون مبارک !
سرعت من فرقی نکرده
دو سه تا هم بیشتر شده ! :31:
خیلی سرعت پایینه بابا! رو 30 هم بزور میاد ./...... شت.
نقل قول:
احتمالن تو روز سرعت خوب میشه،
سرعت من الان حدود 90 رسیده :5:
برو اینجا download4pc.irنقل قول:
لينك برسونيد چند ساعت ديگه لينكام تموم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 128 دارم .الان دارم با 107 -108 دان میکنم.
من 256 دارم دارم با سرعت 185 دانلود میکنم
نقل قول:
قربونه تو که دیدیو خیلی دنیا گشته ای
منم جاتو بودم دلم برا خودم میسوخت چون بلد نبودم چه جوری توی تاپیک ها حرف بزنم :41::41::41:
بچه ها همه میخواستند یه تاپیکی باشه یا یه گروهی باشند که لینکاشونو تبادل کنند درستم نبود هر کی تو این تاپیک که بحثو بررسی پارس آنلاینه هی لینک بزاریم
ربطی هم به دیدن یا ندیدن نداره با این اینترنت گرون و پر از قطعی و این ترافیک کم وقتی همچین موقعیت هایی پیش میاد 100 البته که اون چیزایی که کلی دلمون میخواسته دانلود کنیمو باید بکنیم
دوستان تورو خدا به کسی کاری نداشته باشید. پستهای بیهوده هم نزنید لطفا. امیدوارم تاسف خوردن و.... رو برا خودتون نگه دارید .
سرعت من مثل روزهای قبل تو این ساعتا اوج گرفته و فکر کنم ادامه داشته باشه طبق روال
الان با 190 دارم دانلود میکنم
دارم به حرف دوستان كه ميگفتن خودشون سرعت روي بين 1-5 كم ميكنم مي رسم. دانلودر هاي حرفه اي:31: كه همه خبر دار شدن كه رايگانه پس چرا دوباره درست ساعت 6 سرعت شد 195؟ آهان شايد يادشون رفته زمان صف دانلودشون رو درست كنن كه ديگه ساعت 6 قطع نشه:31:
سلام
سرعت منم فرقی نکرده،با 90-110 دانلود می کنم
ديشب سرعت اومد روي 30-50 ولي الان عاديه!
بايد دعا كنيم همينجوري بمونه!
بچه ها سرعت فعلاً واسه منم خوبه واسه شما چطور
امیدوارم تا آخر همینجوری باقی بمونه
بچه ها تا الان 3 گیگ دانود کردم از ساعت حدود 1 تا الان
سرعت فعلی هم خیلی خوبه 190 ثابت بدون اینکه تکون بخوره
هر 1 دقیقه 11 مگابایتی میگیره
دمش گرم دیشب 3 گیگ گذاشتم خوابیدم الان بیدار شدم دیدم دانلود کرده.الان دارم کریس آنجل رو دانلود میکنم.با سرعت197
حدود 15 گیگه
پارس آنلاین فکر کنم بعد این 13 روز دیگه توبه کنه همچین اقدامی رو برای سال دیگه انجام بده :31:
یه زنگ بزن تهران ! ایمیل و ... فایده نداره ، عرض 5-6 دقیقه برات درستش میکنن .نقل قول:
نمودار از وضعیت دانلود
4.6 گيگ
سرعت تقريبا عادي با نوسان بيشتر نشون دهنده پشبينيهاي و اقدام پارس آنلاينه
بچه ها واقعا اگه بزنم رو دان حجمم کم نمیشه شما چک کردید مطمئنید؟ نره تو پاچمون.
یکی واقعا چک کنه سوال منهم همینه می خواهم مطمئن شم که کم نمی شهنقل قول: