منطقه شما کلا با مشکل مواجه هست ، فکر کنم ISP خودتون رو عوض کنید بهتر باشهنقل قول:
کجا ساکن هستید ؟
Printable View
منطقه شما کلا با مشکل مواجه هست ، فکر کنم ISP خودتون رو عوض کنید بهتر باشهنقل قول:
کجا ساکن هستید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی ی ی ی ی ی ی ی ی
دوستان من به صفحه مشتکرین که میرم وقتی ازم uri , پسورد رو میخواد همون حروفی که با برچسب کوچک بر روی کارتن مودم هست رو وارد میکنم اما وفتی روی دکمه login کلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از کجاستپ؟
سلام دوستان، من مودمی یکی از دوستام رو آوردم خونه دو خط آنتن میده. متاسفانه این مودم هنوز وصل نیست چون این مودم رو به همراه تلویزیون دادن هنوز برای نصبش نیامدن. حالا میخواستم بدونم با این دو خط کیفیت سرویسدهی چگونه است میارزه بخوام با این وضعین آنتن دهی سرویس بگیرم از مبین نت. در ضمن من ساکن اهواز هستم کوی جواهری میشینم(حد فاصل بین زیتون کارمندی و کوروش) کسی از دوستان در این منطقه یا حوالی هست؟ اگر هست کیفیت سیگنال و کیفیت مبین نو این مناطق چجوره؟
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
شما سرور انتخابیت تهران.اگر زحمتی نیست اینو عوض کنید ببینیم سرویس چطورهنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز صفحه Ecare فقط با بروزر اینترنت اکسپلورر کار می کند.
IE (Internet Explorer
پینگ الان با مشکل مواجه شده شدید
روی 700 800 سیر می کنه و تایم اوت هم زیاد میده ...
کیفیت گیرندگی وایمکس به تعداد خط نمایش داده شده روی مودم نیست . با یک لپ تاپ که به مودم وصل شده از طریق یک مرور گر به بخش تنظیمات مودم برو . در قسمت status از منوی wimax مولفه ی RSSI که یک عدد منفی هست ( هرچی کمتر باشه قوی تره ) رو بررسی کن . با جابجا کردن مودم ( کنار پنجره - ارتفاع از زمین - حالت قرار گرفتن مودم ) این عدد رو به بیشترین مقدار ممکن برسون . برای مودم های indoor عددی بین -40 تا -80 اینترنت قابل قبولی رو دریافت میکنه . موفق باشی . :46:نقل قول:
بچه ها شبانه دقیقا ساعت چند تا چنده؟
من تنظیم کردم ساعت 2:10 دقیقه شروع کنه 7:59 دقیقه سیستم خاموش بشه
2 روزه حس میکنم ازحجمم کم میشه دیشب رفتم دیدم حجمم 350مگ هست
صبح دیدم زده 540 مگ یعنی چی؟
سلام.دوستان من ریز مصرفم رو که میخام ببینم حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم که ثبت بشه.الان 4 روزه مودم روشنه اصلا ریز مصرف ننداخته با اینکه حداقل 2 گیگ مصرف کردم.
راهی برای درست شدنش هست؟
راهی نداره . چون ریز مصرف نسبت به زمان استفاده مطرح میشه . یعنی یک سیکل استفاده از اینترنت . که این روند نیاز به یک زمان وصل و یک زمان فطع داره . با استفاده از نرم افزار های جانبی مقدار مصرفت رو کنترل کن .نقل قول:
میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنی؟نقل قول:
اپلودم الان بشدت افت پیدا کرده...و جراغ مودم از 3تا به یکی رسیده وRSSI هم-95 هست
منطقه ما واقعا شلوغ شده
پس این آپلود فایل کی فعال میشه . :19:نقل قول:
کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/DUMETER.rar?attredirects=0&d=1
رایگان من از الان شروع شد
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
رایگان من هم از الان شروع شده.. همیشه از این موقع ها شروع میشه... مودم هم رست کردم... (سرویس 128)
چند روزه مبین نت برای من خیلی داغون شده
یه سرچ ساده توی گوگل 20-30 ثانیه طول می کشه بالا بیاره
جمعه ها رایگان از ساعت چند تا چنده؟
یا اصلا جمعه ها رایگان هست؟
وضعیت مبین نت ؟
عــــــــــــــــــــالی مثل همیشــــــــــــــــــــه (برای من)نقل قول:
تو این میون که دارین با هم حرف میزنین جواب منم بدین اگه جمعه ها دانلود هست از دست ندیم.
جمعه ها از ساعت 2شب الی 7 یا8صبح فقط رایگان هست..نقل قول:
نقل قول:
افتضاح افتضاح افتضاح !!!
عالی عالی عالینقل قول:
جمعه ها باهات موافقم:31:
خب روزای عادی هم همینجوریه دیگهنقل قول:
نقل قول:
جمعه ها و آخر شب ها واقعا افتضاحه!!
هزینه برقی که مودم مصرف می کنه ، بیشتر از اینترنتی هست که استفاده می کنیم !!!
در همین حدش اگر حساب کنی ، نزدیک به 40 درصد این شرکت داره تو ماه کم فروشی می کنه !!
تازه اکثر ساعتای روزهای عادی هم چنگی به دل نمی زنه !!
این دزدی نیست ؟؟!!
سلام. میخواستم ببینم مودم های این شرکت با سرویس ایرانسل هم کار میکنن؟
دوستان سرویس یک مگ برای کرمان چطوره ؟
بخرم ؟
اووووووووووووف ، اگه قرار بود هزینه برق مصرفی مودم هم حساب کنیم که ....... :)))))))))))))))))))))))))نقل قول:
هزینه شارژ باطری لپ تاپ هم حساب کن...
من 512 کرمان دارم بگیر نگیر داره یه روز خوبه یه روز افتضاحهنقل قول:
من توصیه می کنم اگه با مودم داخلی آنتن داشتین بد نیست که بگیرین ولی پول بابت مودم خارجی ندین با پولی (200 هزار) که بابت مودم خارجی می دین می تونین سرویس 2 مگ شرکت های دیگه بگیرین
خیابان پیامبر ، غرب تهران ، سیگنالم تقویت شده !!!
دوستان من امروز از طریق سایت 512 1 ساله 20 گیگ سفارش دادم و مدارک رو هم براشون میل زدم.
چند روز طول میکشه تا سفارشم رو بررسی کنن..؟؟؟
این نقشه پوشش مبین نت هم که اصلا معلوم نیست چی به چیه:2:حالا نمیدونم سمت مغازه ما پوشش خوبه یا نه...!!!
ما سمت بازار هستیم کسی اون طرفا از مبین نت نگرفته...؟؟؟
سلام
کسی مبین نت تبریز نگرفته؟ چه جوریه یک مگش؟
سرویس یک مگابیت
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
برای من یکی دو روزه سرعت وبگردی خوب شده.
مبین نت ام ازکجا بوددلت خوشه
سلام
من هفته پیش یه Samsung Smart TV گرفتم و همراهش یه مودم مبین نت بهم دادن و خودم با دادن SMS به مبین نت فعالش کردم و الان هم دارم استفاده میکنم اما فروشنده گفت بعد از فعالسازی ، کپی کارت ملی و شناسه اشتراک و شناسه پرداخت و شماره مک و User ID و PID مودم رو بهش بدم تا اینارو همراه با فرم خرید TV به مبین نت فکس کنن تا اشتراک به نامم بشه، من هم امروز رفتم و فقط کپی کارت ملیم و شناسه اشتراک رو بهش دادم اما گفت باید همه اون چیزایی رو که گفتم بهم بدی ، حالا این همه توضیح دادم و قصه گفتم که اینو بگم :31: :
امکانش هست کسی با دونستن همه این اطلاعات از مودم و اشتراک من بتونه با یه مودم مبین نت به غیر از مودم خودم از اشتراک من استفاده بکنه ، آخه مشکوک میزنه :worried:
فکر نکنم لزومی به دونستن این همه اطلاعات برای فروشنده باشه!؟
( یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه نمیتونم برم توی E Care تا وضعیت اشتراکم رو چک کنم ، به عبارتی توی صفحه مربوطه میرم اما وقتی موار لازم رو برای ورود که میدم و روی دگمه Login که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ، مشکل چیه؟ )
ممنون:46:
اینکه طرف مشکوک رو میزنه رو میتونی زنگ بزنی و از خود مبین نت بپرسی تا از صحت حرفهای فروشنده مطمئن بشی.نقل قول:
در مورد e-care فکر کنم مشکل از مرورگر باشه. با IE هم تست کردید؟
Ecare فقط با IE کار میکنه.نقل قول: