سلامنقل قول:
با توجه به شرایط بالا، کدام مدل از برند سونی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟!
ضمنا به طور کلی بین سونی ، MSI و لنوو کدام برند را ترجیح می دهید؟!
با تشکر
سلامنقل قول:
با توجه به شرایط بالا، کدام مدل از برند سونی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟!
ضمنا به طور کلی بین سونی ، MSI و لنوو کدام برند را ترجیح می دهید؟!
با تشکر
از کسانی که نظر دادند خیلی ممنونم اما بازم کنجکاوم بدونم کدوم بهتره واسه خرید.آخه مانیتور 15.4 به پایین یکم کوچیک به نظرم میاد.البته هر چی بزرگ تر سنگین تر و اینم یه عیبه اما واسه دیدن فیلم و کارای تصویری 15.4 بهتره البته وزن سنگینشم اذیت می کنه ولی بالاخره یک چیزی باید قربانی شه.
asus n61jq یا مدل dell studio 1558? و هر کدوم از چه لحاظی به اون یکی برتری داره؟
شما کدوم لپ تاپ رو ترجیح می دید و چرا؟
dell studio 1558
CPU: Intel Core i7 720QM(1.6~2.8) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" wxga -LED/ DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI radeon 5470 / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.5 Kg / 7hp /9CEL
asus n61jq
CPU: INTEL i7-720QM (1.6~2.8 ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / WIN7/6cel
من تو پست قبلی زیاد سوال راجب این دو پرسیدم اما جز 1 2 نفر جواب ندادند.لطفا راهنمایی کنید.
یک لپ تاپ می خوام تاسقف1100000تومان برای کار بابعضی از نرم افزار ها مثل فتوشاپ،SPSSوMS-PROJECTو....,و دیدن فیلم و شاید هم بازی (بازی سبک)! ترجیحا برند اچ پی باشه ! لطفا گارنتی خوبی هم برام ذکر کنید. راستی اگه با گارانتی های (ماشین های اداری جهان گستر یا همون ما اچ پی ) و ( ابزار پیشرو ) آشنایی دارید نظرتون رو بیان کنید!
نقل قول:
سلام
سونی :
F12 HFX/B
CORE I7-1.7-740QM / 4096 / 320+ / NV 330M 1G / 16.4" / DVD-RW / win 7 /USA
لنوو :
کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834146777
سلامنقل قول:
از راهنمایی شما ممنونم. راستش مشکل من اینه که نمی دونم بین برندهای سونی ، MSI و لنوو کدوم یکی را بهتره انتخاب کنم (برندی که کیفیت محصولاتش بهتره، گارانتی معتبر داره، کمتر دچار مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری میشه و در مجموع در ایران برای خرید مناسب تره) و بعد از انتخاب برند مورد نظر، بروم دنبال بهترین مدل دلخواهی که در سایز مورد نظرم (14 تا 16 اینچ) با پولم (زیر 1.5 میلیون تومان) جور در میاد؟!
میشه بنده را در این خصوص راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان
نقل قول:
سلام
پیشنهاد من :
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02105123&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=uk&lang=en&product=4186191
گارانتی هم این هایی که گفتید خوبه ! + فالنیک(ایران اچ پی) و رایانه همراه
نقل قول:
هیج برندی بد تولید نمیکنه و همه استاندارد هستند.
پس با توجه به مشخصات دستگاه ها و نیاز خود انتخاب کنید
سلام
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و به لپ تاپی نیاز دارم که تا سال ها نیازم را برطرف کنه. من کارهام بیشتر برنامه نویسی و کار با برنامه هایی مثل Microsoft Visual Studio و برنامه های مشابه هست.
بازی واسم مهم نیست و لپ تاپی می خوام تا از نظر محاسباتی قوی باشه و در استفاده ی طولانی مدت کم نیاره.
با توجه به رشته ی دانشگاهی من، تقریبا خیلی وقت ها لپ تاپ را با خودم حمل میکنم.
من فعلا از dell 1558 خوشم اومده و موارد زیر از این لپ تاپ واسم مهم بود:
Core i7
4 گیگ رم ddr3
کش 6
آیا لپ تاپی هست که با این مشخصات و با این حدود قیمت به فروش برسه؟
البته اینکه گفته میشه این مدل گرم میکنه نگرانم میکنه.
اگه لپ تاپ Cor i7 ی هست که با حدود قیمت 1,300,000 و بهتر از 1558 لطفا پیشنهاد بدید.
آیا کانفیگ های مختلفی از 1558 وجود داره؟ من با نور پس زمینه کیبورد هم این مدل را در یکی از سایت ها دیدم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
با تشکر
مرسی ، حالا اینکه می گن لپ تاپهای سونی موجود در بازار ایران همگی چینی هستند و سونی اصل نیستند را شما قبول دارید یا نه؟نقل قول:
آقا من دیروز بعد کم یکلی تفحص و جستجو به قصد خرید EA 2GFX/B رفتم بازار پارسیان و رضا.نقل قول:
بعد از سه چهار مرتبه تغییر عقیده 360 درجه ای در باره دل و اسوس و باقی برند ها، باز برگشتم سر سونی خودمون و البته این بار همین مدل که شما نوشتی را خریدم.
دلیلش هم این بود که مدل مورد نظر من را ایران رهجو گارانتی نکرده بود و برای فروش نداشت. پرسیدم چرا؟ گفت ریفر زیاد داشته دیگه گارانتی نمیکنیم. خودش EA 1AGG رو معرفی گرد. یه ذره دیگه دور زدیم و گشتیم دیدیم بهترین شرایط فروش را داره به ما میده. با همین قیمت 1490 بعلاوه موس و فلش 4 سونی و کیف خوشگل!
خلاصه تبلیغ نباشه، فعلاً که یک روزه خریدم و راضی هستم:31:
البته یک سوال من بی جواب موند و اگر کسی میدونه لطف کنه جواب منو بده.
لپ تاپ های جدید سونی این طور که من دیدم همگی ویندوز سون 64 بیت هستند. در نتیجه اگر هم بخوایم ویندوزشون رو عوض کنیم درایور 32 بیت حتا برای ویندوز سون هم ندارند. میشه روی سایت خود سونی تو پشتیبانی نگاه کرد.
ولی برندهای دیگه هنوز برای همه لپ تاپ هاشون درایورهای 32 بیت هم تهیه میکنند. به نظر شما این برای سونی یک نقص نیست؟
می خواستم بدونم الآن قیمت HP DV6 3061 ee چنده ؟
آیا این مدل با HDD 500 (7200) پیدا می شود یا فقط 640 (5400( دارد ؟
راستی من شنیدم لپ تاپ های HP زیاد گرم می کنند ، با توجه به این که من به زودی دانشجوی اهواز خواهم شد واونجا گرما بیداد می کنه ، مشکلی برای لپتاپم پیش نخواهد اومد ؟
ممنون می شوم سریع جواب بدید ، می خوام برم بخرم .
با سلام
من یک لپ تاپ وایو قصد دارم بخرم اما همه ی ویندوزهاش 64 هستند.
بعدا برای نصب نرم افزار مشکل پیدا نکنم؟
اگه بخوام VPCEA1AGG بخرم به جاش چی پیشنهاد می کنید که ویندورش 32 باشه و از وایو نباشه؟
اکثر لپ تاپ های الآن 64 بیت هستند چون 32 بیتی تا 3 گیگ رم بیشتر پشتیبانی نمی کند و لپ تاپ ها اکثرا 4 گیگ رم دارند و کلا همه دارند سمت ویندوز 64 می روند ، الآن دیگر مشکل نصب نرم افزار هم روی 64 بیتی وجود ندارد به راحتی بیش از 90% برنامه ها روش اجرا می شوند و تمام نرم افزارهای 2010 هم همین طور ، فقط ممکن چند تا برنامه ایرانی را نتونی نصب کنی .
بعدش هم ویندوز نصب کردن که کاری نداری می تونی یه دونه 32 بیتی هم کنار ویندوز 7 64 بیتی نصب کنی ، خیالت از بابت نرم افزار هم راحت باشه اگر یک کینگ جدید بخری تمام نرم افزارهاش به جز 32 بیتی ، 64 بیتی هم دارد .
----------------------
حالا یه نفر سوال من را جواب بده ؟
نقل قول:
نه ! این رو کی بهت گفته ؟ خودت فکر کردی یا بقیه هم بهت کمک کردن؟
در بازار نوت بوک جنس تقلبی اصلا وجود نداره
بلکه اسمبل چین هستند و خود سونی تولید میکنه.
البته نه فقط سونی بلکه HP , DELL , LENOVO , ASUS , ACER و هر برند دیگه ایی که به ذهنت میرسه مثل APPLE تماما در چین اسمبل میشند./
البته از سونی اسمبل های امریکایی هم در بازار هست که از نظر کیفی فرقی نداره/
نقل قول:
مبارک باشه/
خوب وقتی که 32 بیتی روی این نوت بوک نیست برای چی باید درایور های 32 بیتی عرضه کنه؟
اصلا کاربرد 32 بیتی برای شما چیه ؟ خیلی از کاربر ها میان و میگن که ما 32 بیتی می خواهیم !
من هنوز نفهمیدم به چه دردتون میخوره. توضیح بدی ممنون میشم !
شما می خواهی ویندوز ارجینال که پول براش دادی + 64 بیتی به مراتب گرون تر هست رو پاک کنی . 32 بریزی.
95 درصد نرم افزار ها و بازی های 32 بیت روی 64 نصب میشند و اون 5 درصدی هم که نصب نمیشند ( مثل آنتی ویروس ها و نرم افزار های مدیریت هارد ) نسخه ی 64 بیت دارند.
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
نقل قول:
نوت بوک با ویندوز 32 بیت پیدا نمیشه چون همه 4 گیگ رم دارند !
پست بالا توضیح دادم
سلام
من دانشجوی معماری هستم با نرم افزارای AutoCad- 3DMax....l کار میکنم ;. بودجمم نهایتا تا 1200000 هست.اهل بازی با لب تاپ هم نیستم.روزی حداقل 5-6 ساعت پشت سیستم میشینم.ترجیحا میخوام HP بگیرم..
ممنون
یه لپ تاب کوچیک وجمع وجور برای دوستم که قیمتش از 1ملیونونو200هزار تومان بیشتر نشه برای بازی ونگاه کردن فیلم وعکس واینترنت می خواهد ازش استفاده کند؟
سلامنقل قول:
فکر می کنم توی hp بهترین گزینه ای که الان می تونی پیدا کنی Pavilion DV6-2155 هست، با توجه به نرم افزارهایی که گفتی هم مانیتور 15.6 اینچ به کارت میاد هم کارت گرافیک فوق العاده 1 گیگابایتیش، پردازشگرشم که core i5 هست با فرکانس بالای 3GHz
2155 رو یاس لپ تاپ گذاشته 1090000 تومان
سلامنقل قول:
قیمت امروز این دستگاه 1520000 تومان بود یک گوگل بکنی سریع دستت میاد. کلا اچ پی یک کد محصولش فقط یک کانفیگ داره 3061 هم فقط با هارد 640 ارائه شده. مشکل گرم شدن لپ تاپ های اچ پی مربوط به 2 3 سال پیش بوده الان به کلی این مورد دیده نمی شه! البته برای استفاده مداوم و سنگین هر لپ تاپی باشه بهتره که یک فن زیر لپ تاپ تهیه بشه.
سلام بچه ها من می خوام یه لپ تاپ بخرم کلی تحقیق کردم و الان نظرم dv6 2170 dv6 2106 و f12cfx و f113fxb و اگه پول کم داشته باشم studio1558
خواهش می کنم لطف کنید اگه هر کسی از این مدل ها داره در مورد کارایی و مزایا ش بگه
اگر کسی اطلاعات خوبی داره در مورد کلیتش و قطعاتش داره منو راهنمایی کنه در مورد گارانتی و این جور چیز هاشم همینطور.
خواهش می کنم هر کی هر چی می دونه کمک کنه من خیلی وقت هم ندارم
خودم بین دو مدل sony به خاطر کارت گرافیکاشون شک دارم به ترتیب 512mb g310 1.5 1g g3301,5
وزن سونی هم بالاست این مدل هاش
hp هم 1g g230
dell هم که 1g ati 5470 2g
اگخ کسی بتونه ایدی بزاره من سوالاموازش بکنم خیلی لطف کرده
parsa_15876
7a3198d8-b2bb-491a-b6dd-1f793d996101
1.03.01
سلام من تازه واردم مي خوام بدونم dell studio 1558 چطوره؟ قيمت 164000000
بالاخره خریدم!:31:
دیروز پس از کلی بیچارگی Sony Vaio F12NGX رو خریدم از همه ممنون بابت راهنمایی فقط میخواستم تاپیکهایی که درمورد استفاده اولیه از لپ تاپ هست رو بهم معرفی کنید
studio 1558 lap tope kheili khobie age bekhai dell bekhari khahare man 1557 dare man bahash kar ziad kardam alie
gheimat ham 1240000 man gheimat daram albate tehran na
1.03.01
سلام.آقا نظرتون در مورد asus ul80jt چیه؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید.کانفیگاشو میدونم.از نظر کیفیت میخوام ببینم چطوره؟نکات ضعف و قوتش چیه؟ ممنون میشم
من می خواهم لپ تاپ HP DV6 3060 را بخرم ولی هر جا که زنگ می زنم ، حتی خود نمایندگی Hp تهران می گویند که ندارند و تمام شده . اگر کسی جایی را می شناسد ، لطفا معرفی کند . 3061 ، 3063 هم همه جا پیدا می شود ولی چون جنسش از پلاستیک دوست ندارم و می خوام 3060 را بگیرم که آلمینیومی ، در ضمن 3062 هم هیچ جا پیدا نکردم ، آن هم پلاستیک ولی رنگش قشنگه . اگر کسی می تونه جایی را معرفی کنه که 3060 یا 3062 داشته باشه ،ممنون می شوم ، حالا خواست پیغام خصوصی بده که بعدا مشکلی پیش نیاد .
ممنون
این 3062
این 3060کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4208014.html
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4207972.html
چی شد چرا جواب نمی دهید منتظریم؟نقل قول:
نقل قول:
EA2 FFX/B
COi3 350M 2.26 3MB
4.0 GB DDR3
500 HDD
DVD+RW DL
14.0"WXGA+ LED
ATI HD 5470 512MB
W7H
WiFi
USA
1,200,00
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
نقل قول:
اینجا بپرس.
در کل نوت بوک خوب و کم ضعفی هست.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=302102
این همه ریویو در اینترنت هست . اونجا نوشتن دیگه !
نقل قول:
به نظرم این دو سیستم از اون بهتره
f126fx
f121 fx
اولی با گارانتی کامل در حال حاضر 1733000 تومان
دومی 1412000 تومان
سایت AshopZ.com برای فروش
با گارانتی ایران و بیمه البرز
قیمتاش از دیجی کالا بهتره
من که ازش یکی دو تا خریدم خوب بودخ
خودم studio 1558 ' "گرفتم
1295000 با یک سال بیمه البرز
سلام
اقا کسی نیست به من کمک کنه به خدا از خجالتش در میایم هر کی اینو خوند و تونست کاری بکنه نوکرشم هستیم
اقا کسی می دونه چه فروشگاه های تو کرج لپ تاپ سونی رو دم قسط و بدون پیش پرداخت می فروشن
هر کی تونست پیدا کنه ادرس سایتش رو یا خود فروشگاهش رو بهم بده
من خودم گشتم شما هم کمکم کنید
این پیامم خیلی جدی تو رو خدا کمک کنید از خجالت همتون در میایم
ممنون
نقل قول:
سلام.
مبارک باشه. امید وارم ازش همیشه راضی باشی
مباحث اموزشی :
سوالات و اشکالات :کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=334
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
نقل قول:
164 میلیون تومان ؟ مگه خونست ؟:31:
شایدم 16 میلیون تومان ! مگه ماشینه ؟:31:
شایدم 1.6 میلیون تومان ؟ مگه لپتاپه ؟:31:
این مدل در محدوده قیمت زیر 1.2 میلیون تومان پیشنهاد میشه و نه بیشتر ... که اصلا ارزش خرید دیگه نداره !
یکی نیست به من بگه از کجا بخرم ، خستم شد ، بس که زنگ زدم .نقل قول:
نقل قول:
ما که اطلاع نداریم دوست عزیز.
باید از بازاری ها بپرسی .
aghaye bioster be hame komak kardi be ma na
ma ke nafahmidim bara chi?:))
1.03.01
لیست 10 لپ تاپ برتر برای بازی در سال 2010
البته اگه کنسول ندارین!!!
کد:http://hewreck.com/top-10-best-laptops-for-gamers-2010/
با عرض معذزت من تازه اینجا رو پیدا کردم و به خاظر دایل آپ بودن اینترنتم و وقت کمم فرصت زیادی واسه گشتن ندارم
من دیروز با دوستم ولی عصر بودم و کلی از سه تا پاساژ رضا,پارسیان وایران پرس و جو کردیم(فقط برای وایو)
دوستمم امروز رفت vaio ea16 گرفت
منم خودم بین سری ea و s موندم
دوستم چون از خونش تا دانشگاه راه زیادی نمیخواد بره با اضافه وزن ea نسبت به s کنار اومد
ولی من چون باید برم کرج وزن برام بهتره
بودجه هم تا 1 و 350 حد اکثر
راستی در مورد وایو و اون دو تا سری که گفتم کاملا مطمئنم
اگه ممکنه زودتر راهنمایی کنید و بیگید کدوم مدل از s یا ea چون فردا احتمال زیاد میرم واسه خرید
پیشا پیش از کمکتون خیلی ممنونم
من دیروز با دوستم سه تا پاساژ رضا, پارسیان و ایران رو تو ولی عصر زیرو و رو کردیم (فقط در مورد وایو)سلام , ببخشید پا برهنه پریدم وسط بحثمتاسفانه من تازه با اینجا آشنا شدم ولی به خاطر اینترنت دایل آپم و وقت کمم فرصت زیادی واسه گشتن ندارم
دوستم هم امروز vaio ea16 گرفت
من بین سری s و ea ومدلای مختلفش گیر کردم
دوستم چون فاصله ی دانشگاه تا خونش زیاد نیست با 300 گرم اضافه وزن ea نسبت به s کنار اومد ولی برای من وزن خیلی مهمه
چون دانشگاهم کرجه و خودم تهران
لطفا تو اون سری هایی که گفتم راهنمایی کنید کدوم مدلا بهتره؟
فردا میرم واسه خرید
ممنون
سلام , ببخشید پا برهنه پریدم وسط بحث
متاسفانه من تازه با اینجا آشنا شدم ولی به خاطر اینترنت دایل آپم و وقت کمم فرصت زیادی واسه گشتن ندارم
من دیروز با دوستم سه تا پاساژ رضا, پارسیان و ایران رو تو ولی عصر زیرو و رو کردیم (فقط در مورد وایو)
دوستم هم امروز vaio ea16 گرفت
من بین سری s و ea ومدلای مختلفش گیر کردم
دوستم چون فاصله ی دانشگاه تا خونش زیاد نیست با 300 گرم اضافه وزن ea نسبت به s کنار اومد ولی برای من وزن خیلی مهمه
چون دانشگاهم کرجه و خودم تهران
لطفا تو اون سری هایی که گفتم راهنمایی کنید کدوم مدلا بهتره؟
فردا میرم واسه خرید
ممنون
سلام!
من دنبال خرید لپ تاپ بودم اونم Apple! و میخواستم 15 اینچ باشه ولی با توجه به قیمت بالای این لپ تاپ در ایران گفتم شاید بشه با یک هزینه کمتر به لپ تاپ خوب بگیرم.
من رشتم IT هست پس همه کارهام با کامپیوتره، پس چیزی میخوام که برام خوب کار کنه...
ویژگی هایی که میخوام داشته باشه:
1-قدرت بالا
2-نمایشگر با کیفیت و 15 اینچ (حدودا)
2-طراحی خیلی خوب
کارهایی که با لپ تاپ انجام خواهم داد:
1-کارهای عمومی اعم از اینترنت، فیلم و...
2-برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای سنگینی مثل Dreamweaver CS5
3-کار طولانی!
4-...
هزینش هم بیشتر از 1200-1300 نشه بهتره
دوستان نظرتون درباره HP Pavilion DV6-2170 چیه ؟ قیمت 1330000 تومان