یه سوال چند وقته ذهن منو مشغول کرده
از مدرک کاردانی پیوسته میشه به عنوان پیش دانشگاهی ازش استفاده کرد ؟( برای کنکور آزاد و همین طور پزشکیش ) اگه آره تو کدوم زیر گروه میشه ازش استفاده کرد ؟
ممنون
Printable View
یه سوال چند وقته ذهن منو مشغول کرده
از مدرک کاردانی پیوسته میشه به عنوان پیش دانشگاهی ازش استفاده کرد ؟( برای کنکور آزاد و همین طور پزشکیش ) اگه آره تو کدوم زیر گروه میشه ازش استفاده کرد ؟
ممنون
نقل قول:
خیر نمیشه استفاده کرد
دوستان دانشگاه ازاد از این به بعد پذیرش داره؟
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
برا نرم افازر میخوام.....چه زبونی کار میکنن؟!(ایا چند زبون برا کاردانی یا همون c ؟!!
نقل قول:
چه مقطعی؟؟
البته همه مقاطع پذیرش داره ...
برای کنکور و درس برنامه سازی زبان ها ی VB هست خانواده ی C هست ( #C یا ++C یا C )
.
تحصيل در دانشگاه آزاد در رشته ي پزشكي در مقطع كارشناسي چقدر هزينه داره؟
تقريباً ترمي چقدر ميشه؟
لطف كنيد دقيق بگيد چون براي يكي از دوستام مي خواهم.
متشكر.
خود رشته پزشكي مقطع كارشناسي نداره و دكتراي حرفه اي هست. سال به سال زيادتر ميشه ولي اگه شهريه امسالشو بخواهيد شهريه ثابتش حدود 1 و نيم ميليون تومان و شهريه متغير حدود 600 هزار تومان بود. با تقريب كلي ميتوان گفت ترمي 2 ميليون تومان ولي سال هاي آخر شهريه ها بسيار زيادتر ميشوند شايد بشه گفت دو سه سال اخر شهريه ها دو برابر ميشوند.نقل قول:
سلام
من درس اقتصادم حذف کردم چون ساعتش جوری بود که اصلا نمی تونستم برم حالا می خواستم ببینم این اقتصاد درس مهمیه؟ یعنی اشتباه کردم حذفش کردم؟
رشتمم صنایع هست
بهترین راه = تو چارت درسی نگاه کننقل قول:
دوستان من یه مقداری به دانشگاه بدهکارم نصفشو با یک چک قست بندیش کردم بقیش نقد حالا میشه همشو نقد داد
خودمو راحت کنم؟
سلام دوستان اگه ممکنه یه نفر ترم بندی (با پیشنیاز و هم نیازهاش) کارشناسی پیوسته سخت افزار رو برام بزاره. من تو نت گشتم پنج شش تا پیدا کردم ولی پیشنیازهای یه درس با اون یکی متفاوت بود!!!!!
بله میشهنقل قول:
نقل قول:
پیش نیاز و هم نیاز بستگی مدیر گروه داره... توی هر دانشگاه هم متفاوته...
چه عالی!! من با دیپلم حسابداری،میتون مبرم نرم افزار بخونم؟!
راستی هزینه های ترمیش چنده؟!!
یعنی نرم افزار ترمی چند میگیرن؟!!!
دفترچه تراز امسال نیومده؟
اگه نیومده برای سال قبل رو بدید بدجور احتیاج دارم
من می خوام ترم دوم رو مرخصی بگیرم! باید شهریه ثابت رو بریزم؟
یا نه میشه بدونه پولم مرخصی گرفت؟
باید شهریه روئ بدی دوست عزیزنقل قول:
.............
لطفا به این تاپیک هم سر بزنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453617
دوستان برای ثبت نام نیم سال دوم از کی باید اقدام کرد + به غیر از شهریه ثابت ترم 1 برای پذیرفته شدگان امسال چیز دیگه ای که نمیخوان ؟
همین دانشگاه هم نباید قبول کنن ، اگه کارشناسی رشته یا مدیر گروه قبول میکنه ، داره بهت لطف میکنهنقل قول:
مطمئنا در دانشگاه دیگه دردسر ساز میشه . آزمایشگاه رو حذف کنی بهتره
اعلام میکنن، بعد از امتحانات پایان ترم مهر هست، علاوه بر شهریه ثابت ، یه مبلغ اضافه تر برای انتخاب واحد میگیرن ، و مدارک لازم برا ی ثبت نام ( شناسنامه ، کارت ملی ، مدرک قبلی ، وضعیت نظام وظیفه ، و... )نقل قول:
/.
فرشید جان من منظورم از شهریه اینه :دینقل قول:
اعلام میکنن، بعد از امتحانات پایان ترم مهر هست، علاوه بر شهریه ثابت ، یه مبلغ اضافه تر برای انتخاب واحد میگیرن ، و مدارک لازم برا ی ثبت نام ( شناسنامه ، کارت ملی ، مدرک قبلی ، وضعیت نظام وظیفه ، و... )
شهریه ثابت ترم 1 + شهریه ثابت نیم سال2 که دارم میرم + شهریه متغیر بر اساس واحدای انتخابی اینطوریه دیگه :دی
و مدارک لازم برا ی ثبت نام ( شناسنامه ، کارت ملی ، مدرک قبلی ، وضعیت نظام وظیفه ، و... )
این وضعیت نظام وظیفه رو که الان دانشگاه تهران هستم برای نیم سال دوم که دارم میرم آزاد دقیقا چه کاری باید بکنم ؟ :دی
یه نامه از دانشگاهی که هستی ، یا خودشون میدن یا بهت میگن ببرنقل قول:
سلام کسی دفترچه تراز رشته هنر رو داره واسه سال پیش ؟
سوال دو اینکه میشه با دیپلم ریاضی رفت رشته های هنر ؟
جواب سوال دوم رو کسی می دونه ؟نقل قول:
شما با هر دیپلمی میتونی توی کنکور رشته دیگه شرکت کنی البته به شرط داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا اینکه موقع قبولی مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرینقل قول:
سلام بچه ها
کسی هست که بدونه دانشگاه آزاد قزوین حداقل نمره ای که برای معادل سازی قبول می کنه چنده؟
همه دانشگاه های ازاد بالای 12 را قبول میکنن!نقل قول:
-------------------------------------
دوستان من هر وقت میرم برای معادلسازی طرف میگه بعدا بیا!:13: مشکلی پیش نمیاد ترم دوم معادلسازی کنم؟!
بعد اون قسمت شهریه هم که گفتم درسته دیگه :46: ؟نقل قول:
یه نامه از دانشگاهی که هستی ، یا خودشون میدن یا بهت میگن ببر
ببخشید این رو اینجا میپرسم. برای دانشگاه دولتی هم نمره بالای 12 رو معادل میکنن؟نقل قول:
در مورد معادل سازی من نمیدونم توی چه مرحله ای هستین. نمراتتون به دست دانشگاه؟اگه رسیده دیگه وظیفه آموزشه که معادلسازی کنه شما هم خودت احتمالا ریز نمراتت رو داری موقع انتخاب واحد هر ترم اون واحدایی که بالای 12 هستن رو انتخاب نکن. برای من که اینطوری بود. یه سری رفته بودم آموزش دنبال گواهی اشتغال به تحصیل مسئول آموزش گفت واحداتو معادل سازی کردیم:46:
سلام دوستان .من رشتم ریاضی هست میخوام سال بعد کنکور آزاد تجربی هم بدم
می خواستم بدونم اگه همه درصد هام بالای 75 باشه (شاید هم یکم بیشتر) ولی اصلا یه زیست دست نزنم میتونم داروسازی تبریز قبول بشم؟
تبریز داروسازی دانشگاه آزاد نداره!نقل قول:
تنها داروسازی دانشگاه آزاد فقط تهران داره.
غیر از این زیست رو اصلا نزنی تقریبا محاله رشته های پزشکی و دارو و دندون قبول شی. باید حداقل 80درصد بزنی.
من خودم میانگین درصدام 70-75بود (بازیست 90) تازه رتبم شده بود 79 (110نفر ظرفیت داشت تا رتبه 330 اعلام قبولی شده بود)
زیست ضریب 12 داره حتی 5درصد بالا پایینش کلی توفیر داره:46:
نه دولتی ها بالای 15 قبول میکنن! من قبلا دولتی بودم..نقل قول:
ریزنمرات دست خودم هست و هرقت پیش مسئول آموزش میرم میگه یه فرمی هست باید بدیم استادها امضا کنن وقت زیاده عجله نکن:13:
اره اونهایی که بالای 12 را بوده نگرفتم البته تا 10 واحد بیشتر نمیخوام معادلسازی کنم بخاطر هزینه اش بقیه را میگیرم!
اقا برای کارت ورود به جلسه وقتش گذشته نمی دونستم باید چاپش کنم حال باید چه کنم؟
سلام مهمان رو تحت چه شرایطی مین یا نمیدن؟ میخوام از یه مرکز استان به شهدستانهای استان اصفهان بگیرم
سلام
این دفترچه کارشناسی ناپیوسته کی اومد ما خبر دار نشدیم :31:
14 مهر اومده انگار و تموم شده
رفت یعنی واسه سال بعد انشالله ؟ :31:
سلام .
دوستان ثبت نام کنکور 90 کی هستش ؟
مخلصیم .
به گمونم دی ماه باید باشهنقل قول:
دوستان عزیز.اگه میشه لطف کنید بگید از کجا میتونم دفترچه راهنمای آزمون سراسری دانشگاه آزاد امسال یعنی ۸۹ رو دریافت کنم.منظورم دفترچه ای هستش که توش اطلاعات رشته ها و شهرها آورده شده.اگه سال گذشته هم باشه مشکلی نیست.
ممنونم
سلام
من شهریور آخرین امتحانمو دادم و به اصطلاح فارغ التحصیل شدم.چند روز دیگه میرم تسویه حساب .
مشمول سربازی هم هستم.چند روز طول میکشه تا اون فرم که باید واسه نظام وظیفه همراه دفترچه خدمت بفرستم رو بهم بدن؟
کلا روال کار و مدت زمانش چقدر هست؟
ممنون از دوستان
سلامنقل قول:
اگه بدهکاری نداشته باشی و مسولین دانشگاه گیر الکی ندن و حضور داشته باشن ، زود کارت تموم میشه ، حتی شاید یه روزه تسویه حساب کنی
.===========================================
تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی:::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ممنوننقل قول:
نه بدهکاری ندارم.یعنی فرم معرفی یه نظام وظیفه رو همون روز اول میدن؟