من با شما بی ادبا کاری ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من با شما بی ادبا کاری ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که شاگرد تنبل کلاس ( بی ادبی ) تو هستیم :27:نقل قول:
مصطفی این چه کاری بود تو کردی؟
واقعا روی حامد بکهام رو سفید کردی با این حرکت...
من دوباره یمخوام به بازی برگردم .
ورلد چندید ؟
قربونت برم !نقل قول:
لطف داری ....:40:
نمیخاد برگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوباره یمخوام به بازی برگردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا روی حامد بکهام رو سفید کردی با این حرکت...
شهر بزرگ و رویایی Persian Gulf به 15.000 امتیاز در بیستم در رنکینگ شهر ها با هزار امتیاز اختلاف بیستم میباشد ... !
به زودی شهر زیبا و تفریحی Persian Gulf با سواحلی آرام و صدای ابی دل نشین به صفحه اول رنکینگ شهر ها صعود خواهد کرد !!
جمعیت این شهر تفریحی به 30 نفر رسیده است و در حال حاظر دوئلر های بالای لول 30 را عضو میکند ...
موفق باشید
تیم مدیریت شهر رویایی Persian Gulf
salami 2bare SAM aziz Amin Kie ? chetori mitonam azash beporsam ke Account dare ya na!!!! Mamnon misham ageh begin ! :( Man Montazer javabeTo0o0oN HastaaaaaM
سلامنقل قول:
فینگلیش تایپک کردن ممنون:31:
نه نه ممنوع
سلامنقل قول:
یوزرش فکر کنم این باشه : amin.fixfox
بهش پیغام خصوصی بده یا توی پروفایلش پیغام بزار که اکانت داره یا نه ...
هر موقع توی یاهو آنلاین دیدمش ، بهش میگم یه سر بیاد این تاپیک ... :40:
ما که با اکانت تو داریم حال میکنیم ساختمون ساز :21:نقل قول:
چرا دو روزه کسی اینجا پست نداده ؟
روزهای اول یادتونه ؟
دربهای ورلد 5 تا ساعاتی دیگر به روی علاقمندان باز میشود.
قرار بذاریم همزمان عضو بشیم و یک شهر تمام ایرانی بزنیم ....:27:
توی ورلد3 امین فیکس فاکس کجاست ؟
خیر سرش رئیسه....
سرعت پیشرفتمون توی ورلد 2 کم شده.
چون سازنده کم داریم.
تمام ساختمون ها رو دو سه نفر میسازن که باعث میشه روحیه پایین بیاد و پول زیادی هدر بره.
و در پایان:
سلام
chetori Finglish Benvisam ? ! Mishe begin Pc man ke nadare Magar Inke Begiram Horofo Doneh DOneh Copy konam vasaton Ageh Rahe digei darin begin Mamnon misham :41:نقل قول:
ویندوزت چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
:13: Sam MAn Goftam Ke az In Siteton Sar Dar nemiaram Yani allan Man chetori !!! In Agha ro Peyda konam Karaye Sakht Be Man NaspOr ye Peygham besh bede bego bebini dare Plz :10:
xp sp2 2002
ورلد 5 افتتاح شد.
همه بیاین عضو بشیم
میخوایم بترکونیم.
393 نفر تا حالا عضو و5 شدن
چقدر تند تند ورلد میزنن...
تو هم حال داریا !نقل قول:
نقل قول:این پروفایلشه ....کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=205605
اولا اول سلام بعدا کلامنقل قول:
دوما فعلا همه ساختمون ساز ها دارن استراحت میکنن
سوما به زودی رشتش زیاد میشه ! :27:
تو هم حال داریا :31:نقل قول:
فعلا که سرور پکیده ! :41:
Merc sam to mitoni ye doste khob bashi :)
و 5 نبوووود؟
Doste aziz Link bede man ham biam Ozv besham
مگه تا حالا بد بودم ؟ :31:نقل قول:
البته لازم به ذکر است که امین 4 روزی میشه انلاین نشده ! :41:
بیا اینم ادرس سایت :نقل قول:
کد:www.the-west.net
Khob Hala man Chetori shoma ha ro peyda konam ? :31:
Kodom WOrld BiAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM 5 ?
باید صبر کنی تا بچه ها خودشون اعلام کنن ...نقل قول:
مگه بجز 5 ورلد دیگه ای بازه ؟ :27:نقل قول:
Are miano bego :D Man chizi az in nemidonam to kodom yek az safe haye in ghesmate tozih dadeh shodeh Gij shodam :D
صفحه اول خیلی کامل توضیح داده شده است !نقل قول:
hala chetori mishe raft Gholamie kesio kard yekam Pol beznaim be Jiiib :D Ageh na Berim Shaakh baziii
ferod با این فینگلیش نوشتنت اعصاب ما رو خورد کردی...
پستهات بدجوری میره تو مخ.یا پست نده یا فارسی بنویس.
کسی الان تو ورلد 5 بازی میکنه؟!!!
Ok doste aziz Khoosh bashiiiiin Vaghean Mehman navaziton harf nadasht Ma berim ye jaye digeh help begirim Cu byeنقل قول:
چه نازک نارنجی!!!
خب کاری نداره که ببین سی دی وینوزت رو بزار بعد برو تو control panel بعدش برو تو regional and language options و بعدش از منو هایه بالا برو به قسمت language و اون دو تا تیک مربوطه رو بزن و بعدش برو به قسمت details و در قسمت add زبان farsi را انتخواب کن
به همین سادگی
اول باید صبر کنی تا قوی بشم گلم :40:نقل قول:
شما نخون :27:نقل قول:
من هستم:31:نقل قول:
چشم.منتظر بودم شما بگی...:27:نقل قول:
یعنی اگه من نمیگفتم ، نمیخوندی ؟ :27:نقل قول:
نه اگه تو نمیگفتی میخوندم :27:نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم
اونم اینکه تو ساختن پل گیر کردم.یعنی اسکیلام نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
اینم نمونه اسکیلامه ولی با این حال :
Used skill pointsDifficultyLabor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You need at least 23 more labor points to work on this job.
باز هر کاری میکنم با لباس و از این جور حرفا کم میارم با اینکه لول 26 هستم.
زیاد فکرش رو نکن.من خودم تو لول 30 این کار رو تونستم انجام بدم.بیشتر رو swimming و strenght کار کن تا لول 30 وقت داری...:46:نقل قول: