چه خوبه این بخش مدیر نداره :دی درباره همه چی حرف میزنیم تو این تاپیک کسی هم گیر نمیده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چی دارین حیلبریک میکنین ؟!نقل قول:
با redsnow....بعدش رفتم سراغ رام کاستوم با sn0wbreeze-v2.6
بازم فایده نداشت...بعد از جیلبریک رو آرم اپل گیر میکنه لا مذهب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:کد:http://jailbreakqa.com/questions/34652/ipodtouch-4g-stuck-at-boot-up-after-jailbreak
تینی رو باز کن و فیکس ریکاوری هم از سایتش دانلود کن و اونو اجرا کن EXIT RECOVERY/FIX RECOVERY بزن...نقل قول:
يه سوال ، از طريق itunes ميشه اطلاعات آهنگ ها رو ويرايش كرد ؟ يعني اسم آلبوم و خواننده و ... ؟
نقل قول:
1 نمیدونم
2یه نرم افزار هست که میریزی تو کامپیوتر و اون جیلبریک میکنه و مشکلی نداره تازه اگر هم یک روز مشکل پیش بیاد اپل سیستم عامل ایپاد رو مجانی میده و میتونی از اول نصب کنی
3جیلبریک یه جور((ه+ک))هست که اگه نکنی باید از برنامه های رایگان استفاده کنی که کم و ضعیف اند
4هیچی+یه شارژر یو اس بی که مال htc هاست چون کابل کامپیوترت بهش میخوره و2 تومن قیمت داره به جای داک که 20 تومن هستش!
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نه (فکر کنم)چون من هرچی ور رفتم نشد!!نقل قول:
اما از منوی properties ویرایش کن بعد بریز تو ایتونز
یا از buzz player استفاده کن
میشه، خوبم میشه...:31:نقل قول:
روی آهنگ یا آهنگ هایی که میخوای کلیک راست کن، Get Info رو بزن، همه کار میتونی بکنی، کاور آلبوم میتونی اضافه و ...، برای ویدیو ها هم کار میده...
:41::41:..........................:13::13::41:
مصتفی ( درسته؟ :دی ) شما برگرد به 4.2.1 ببین حل میشه ؟؟ ( یا هر ورژن دیگه ای که SHSH داری ! ) شاید درست شد
من برای این کار از برنامه ی mp3tag استفاده میکنم خیلی عالیه مثلا 10 تا ترک داری از یه خواننده همشونو انتخاب میکنی و هرچی خواستی بهشون میچسبونی...حتی میتونی عکس هم ادد کنی تا هربار که پخش میشه نمایش بده...در کل عالیه....نقل قول:
کسی نمیدونه واسه بالا بردن کیفیت بیت ریت آهنگ از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد ؟؟؟
سلام دوستان فرق آیپاد 4 تا آیپاد 3 چبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه من دوربین مهم نیست ممنون بازی ها همه یکی هستن وگرافیکشون یا فرق دارن
آیپاد 4 خیلی بهتره.........کیفیت صفحه...ضخامت.......ساپرت بیش تر اپل........
:41::41:
آقایون NFS hot pursuit هم قابلیت آنلاین زدن داره؟ اگه جواب سریع بدید خوب میشه برا آخر هفته قیمتش اومده پایین
خوب مگه کرک نصب کنی نمیتونی انلاین بازی کنی؟نقل قول:
من کلا چون خیلی بچه مثبتی هستم:31: تو کار کرک مرک نیستم.نقل قول:
پس اگه میشه که مشکلی نداره میرم میخرمش. فکر میکردم فقط آسفالت6 این قابلیت رو داره.
نه نداره، فقط بلوتوث و لن، اگه آنلاین می خواین Real Racing یا همین Fast Five که دیروز اومد رو بگیرید.نقل قول:
(پ.ن. کاش همه مثل شما بودن.)
مصطفی جان مشکلت حل نشد ؟؟ :دی
( خرید بازی هم لذتی داره ها!!! :دی من بازی Free از Appstore میگیرم جیگرم حال میاد :دی )
دوستان Fast Five هندلینگش خوبه ؟؟ !؟!
اینا رو آیتونز هم داره...:31:نقل قول:
با برنامه های تبدیل مثل Jet Audio میتونی بیت ریت رو ببری بالا، ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه، یعنی فقط اسما تغییر میده بیت ریت رو، نه عملا...
یادمه یه برنامه ای بود به اسم MUSIC JUKBOX فکر کنم که بیت ریت رو میبرد بالا و صدا و کیفیتش واقعا بهتر میشد...نقل قول:
سلام من قصد خرید Apple iPod Touch دارم به چه چیز هایی توجه کنم ؟؟؟
1>> نصب بازی و نرم افزار روش چجوریه یا کلی گرفتاری داره ؟
2> نحوه استفاده از اینترنت چجوریه آخه سیم کارت نمیخوره چجوری باید اینترنت رفت
3> همه بازی های آیفون روش میخوره ؟؟؟؟؟
4> نحوه شارژ کردنش چجوریه ؟؟؟؟ باید شارژر خرید یا میشه راحت با کامپیوتر شارژ کرد
5. بازی و نرم افزار براش زیاد هست و راحت میشه خرید
6> من 290 بیشتر پول ندارم 8 گیگ برام کافیه برای بازی و نرم افزار جوری که چمد تا بازی رو ش ریخت و بعد که تموم شد پاک کرد و جاش بازی دیگه ریخت /؟؟؟ و اینکه 8 گیگ چمد تا یازی توش جا میشه ؟؟؟؟
7 اصلا ارزش خرید داره .
1-باید دستگاهو جیلبریک کنی که کار زیاد سختی نیستنقل قول:
2-با استفاده از وایرلس میتونی به اینترنت وصل بشی
3-اره تقریبا همش میخوره
4-توی باکس خودش یه کابل هست که توسط اون کابل با یو اس بی (مثلا pc ) شارژمیشه ولی اگه بخوای میتونی شارژر جدا بخری
5-اره خیلی زیاد،کار راحت تر اینه که بخری
6-8 گیگ برا نرم افزار و بازی کمه مگه اینکه زود به زود پاکشون کنی و دوباره نصب کنی من پیشنهاد میکنم 32 بخر
7-به خودت بستگی داره ولی برای من ارزش داشت کلی نرم افزار با ارزش روش دارم.
یک هفته ست که این فروشگاه آفتاب توی پایتخت میخواد آی پاد واسه ما بیاره. از بقیه جاها هم که آدم میترسه خرید کنه
از سایت دیجی کالا بگیر.معتبره.
نه نگیر..گرون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uploadfa.com/xje91ypcsyn7
آقا من فردا صبح دارم میرم سمت پایتخت بخرم. فقط یه سوال دیگه دارم. توی سایتها دیدم که گفتن برای اینکه بخوای آیپاد رو برای بار اول جیلبریک کنی نیاز به اینترنت وایرلس داری! چه ربطی داره؟:13:
معمولا برای نصب Cydia لازم میشهنقل قول:
سلام من میخوام ipod چجوری باید جیلبریک کنم آخه نه وایرلس دارم و نه adsl چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میتونم بازی ها رو بخرم و توش بریزم و اجرا کنم . >>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای جلبریک که Internet wireless نیاز هست !!نقل قول:
سلام من میخوام ipod چجوری باید جیلبریک کنم آخه نه وایرلس دارم و نه adsl چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میتونم بازی ها رو بخرم و توش بریزم و اجرا کنم . >>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی هاش هم می تونی "مجموعه بازی ها و برنامه های ios " رو خریداری کنی !!
ترس نداره که !!نقل قول:
یک هفته ست که این فروشگاه آفتاب توی پایتخت میخواد آی پاد واسه ما بیاره. از بقیه جاها هم که آدم میترسه خرید کنه
یکم بگرد !!
ممنون اگه جیلبریک نکنم چه اطفاقی میفته ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اگه بدم برام جیلبریک کنن ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . مثلا من فردا برم بخرم نمیتونم بازی کنم مثل pes 2011 و غیره اگه نه پس به چه دردی میخوره این آیپد وقتی نشه
بازی کرد . دوستم یکی داره و بازی رو میخره و راحت میرزه روش و بازی میکنه جریانش چیه برای تولدش گرفته بودن
ممنون
اگر جلبریک نکنی نمی تونی بازی یا برنامه (کرک شده - کپی ) بریزی !!
+
بیرون فک کنم 12 تومن میگیرن جلبریک کنن
+
ای کاش تولد ما هم یه iPod Touch میگرفتن :31:
من حاضرم 12 تومن بدم . میتونن برام جیلبریک کنن و بیتونم خودم بازی رو بخرم و روش بریزم . اشکالی نداره ؟؟؟؟؟
اخه میگن باید با کامپیوتر خودت باید جیلبریک کنی اگه کسی دیگه جیلبریک کنه رو کامپیوتر من جواب نمیده و نمیشه بازی ریخت
ممون
شما بده بیرون برات جلبریک کنن بعدش یه مجموعه برنامه و بازی بگیر و توسط نرم افزار iTunes بریز داخلش !
12تومن ؟ :دی پوریا جون با LT+ اشتباه نگرفتی؟ :دی
اینجا 20 - 25 تومن میگیرن :|
والا حسام جان من قیمت دقیق نداشتم !! ( اخه یکی از دوستان میگفت 15 تومن هزینه دارم من هم اینجا با چونه گفتم 12 :31: )
اگه اصفهانی بیارش پیش خودم مجانی واست راش میندازم....پوریا جون شوما ایکس باکسو بفروش آیپاد بخر:31:نقل قول:
میآیم ولی بدون ipod :31:نقل قول:
اگه اصفهانی بیارش پیش خودم مجانی واست راش میندازم
نه دادا ، xbox بازی هاش فوق العاده هست !!نقل قول:
پوریا جون شوما ایکس باکسو بفروش آیپاد بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما آیپاد به نظر من برای کسای که یه دستگاه ( برای گیم و سرگرمی ) مراه میخوان ، فوق العاده هست !!
کد:http://www.youtube.com/watch?v=VeJCfLuLPE0&feature=player_embedded
طرف ایرانیه...با کارت از چین سفارش داده براش آوردن...150 تومن آب خورده...اینم مشخصاتشه:کد:http://www.youtube.com/watch?v=i-MvwkVXbDc&feature=player_embedded
Model: T186
Network: GSM850/900/1800/1900MHz
Size: 127.0 x 66.0 x 16.5 mm
Battery: 750mAh
Standby time: 200 hours
Talk time: 8 hours
Supported Languages: Chinese, English
Weight: 49g
Compatible: Ipod Touch 4G
Required: Jailbroken iPod Touch
Supported languages: English, Chinese
Integrated microphone for speech
Integrated speaker for hearing recipient on call
Integrated vibration motor
Integrated GPRS for internet
Integrated FM Radio
Fashion Slide design ensures long-lasting quality
Charging port
Hanging rope
Hole for the Camera of the iPod Touch 4G
3.5mm Audio Jack
Approved by CE/ROSH
اینم چند تا عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات:
خوب همه این ها کپی بود از هند هلد یوزر....:دینقل قول:
مدتی بود که دنبال خرید peel برای ipod بودم، بالاخره تونستم یکی تهیه کنم و حالا یه بررسی مختصر اینجا میزارم.
Peel دستگاهیست که قابلیت تماس تلفنی، پیامک، GPRS و رادیو را به آیپاد اضافه میکنه.
درحال حاضر 2 نوع peel واسه آیپاد وجود داره: C-Peel و Peel 520
cpeel ساخت کمپانی به اسم Coming Technology هست. دومین سازنده پیله اما ظاهرا محصولش کیفیت بیشتری از رقیبش داره
محتویات جعبه شامل peel ، دو عدد باتری 750mAH و یک دفترچه راهنما میباشد
قبل از دیدن پیل از نزدیک، خیلی به نظرم ضخیمتر میومد اما وقتی از نزدیک دیدمش ضخامتش آنچنان زیاد به نظر نمیاد و اذیت نمیکنه، از نظر وزنی هم بیش از اندازه سنگین نشده.
جنس بدنه از پلاستیک با کیفیتی ساخته شده (برخلاف peel520 که نسل اولش از پلاستیک معمولی ساخته شده بود و نسل دومش هم که شبیه آیفون چینی شده!)، همینطور کاملا براق هستش و اثر انگشت به خودش میگیره
خوبی این پیل اینه که مشابه یک قاب محافظ معمولی هستش و اونطور نیست که انگار چیز اضافه ای به آیپاد چسبونده باشن.
سمت راست بدنه 2 کلید وجود داره که تنظیم صدا و همینطور روشن و خاموش کردن دستگاه انجام میده.
سمت چپ بدنه هم فضایی خالی برای دسترسی به به کلیدهای تنظیم ولوم آیپاد در نظر گرفته شده
راه اندازی اولیه این دستگاه 2 3 ساعتی وقتم گرفت، چونکه هیچ آموزش شسته رفته ای واسش پیدا نمیشد! اما پیچیدگی زیادی نداره و در کل سخت نیست
ابتدا باید afc2add و mobile substrate از cydia نصب کرد
البته مجبور شدم اول پاکشون کنم و دوباره از اول نصب کنم چون دستگاه جواب نمیداد! شاید درست نصب نشده بودن...
بعد از اون از سورس سازنده patch موردنیازشو نصب کردم
دستگاه براحتی با همراه اول و ایرانسل کار میکنه و ایراداتش کمتر از چیزی که انتظارش داشتم...
یکی از ایرادات دستگاه اینه که اسم اپراتور نمیتونه تشخیص بده و به جای اون یک عدد پنج رقمی مینویسه که برای هر اپراتور تفاوت داره، که چیزه خیلی مهمی نیست
یک مورد دیگه این بود که فهمیدم باید پین کد سیم کارت خاموش باشه وگرنه invalid sim میزنه
کیفیت صدای مکالمه خوبه، فوق العاده نیست. من خودم تو ابن مورد خیلی سخت گیرم اما واقعا نمیشه گفت بده.
تو مدل جدیدی که درست کردن (T188) گویا اسپیکر قوی تر شده.
این هم یک فیلمی که از نحوه کار کردن دستگاه گرفتم...