دوستام میشه کمک کنید میخواستم افلاین هایی که برام ارسال شده کنترل کنم میشه بگید چکار باید بکنم ممنون
Printable View
دوستام میشه کمک کنید میخواستم افلاین هایی که برام ارسال شده کنترل کنم میشه بگید چکار باید بکنم ممنون
:دی :sq_2:نقل قول:
والا این اصطلاحات رو هر کس به یه نوعی به کار میبره ؛ مثل عجیجم و عسیسم و عشقم و عجقم و اینا هست :دی :دی و لزوما یه شکل خاص نیست.
حالا شاید دوستانی که تو این زمینه سر رشته دارند :) :دی بهتر بتونند پاسخ بدند.
سلام دوست عزیز!این مشکل ربطی به نوع ورژن یاهو مسنجر نداره.وقتی این خطا ظاهر میشه که یا connectionدچار مشکل شده باشه یا پسورد و نام کاربریت اشتباه شده باشه....البته گاهی وقتا از خود سایت یاهو میشه میلتو بازکنی اما تویاهو مسنجر جواب نده...بهتره که از conversation درون میلت کارتو انجام بدی
مشکل من اینه که یاهو مزنجر من وصل نمیشه پیغام میده که مشکلی تو کانکشن هست. از شاتل سرویس دارم. با بقیه کسانی که از شاتل سرویس دارن صحبت کردم میگن مشکلی نداریم. آخرین نسخه نرم افزارو هم دارم. با پشتیبانی شاتل صحبت کردم گفت شاید اشکال تو تنظیمات ساعت هست. دیدم یه ساعت قبل از ظهر و نشون میداد تبدیلش کردم به بعد از ظهر ولی باز هم وصل نمیشه. فکر کنم
یه جائی از تنطیمات ویندوز اشکال داره...
مسنجر وصل نشه بزن بررسی کانکشن ببین چی میگه. شاید اصلا فایروال اجازه نده
منم مشکل این دوستمون و دارم با این تفاوت که نه مسنجر وصل میشه نه اصلا سایت یاهو میل برای من باز میشه ! هیچ Errori که سایت فیلتر باشه نمیده ولی وصل نمیشه ! 5 روزه اصلا وصل نمیشه دیگه دارم دیوونه میشم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tools>option>connection>LAN settings
تمام تیک ها رو بردار
اگر از فیلتر شکن و ------ استفاده می کنی حتما از طریق خود برنامه خارج شو مخصوصا فری گیت رو با سیستم نبند. خودش باید خودش رو شات داون کنه
اگر هم از برنامه فایرفاکس استفاده می کنی اعتبار سایت یاهو در فایرفاکس حذف شده. بلد هم نیستم چطوری دوباره نصب بشه. شاید بهتره یه نسخه دیگه از مرورگر رو نصب کنی. اینترنت اکسپلورر رو سعی کن برنامه پیش فرض مرور گر ایرنترنت باشه.
در قسمت اینترنت آپشن که به اینترنت اکسپلورر مربوط میشه کلا تیک فعالی نبود که بردارم. مرورگر پیش فرضم هم اینترنت اکسپلورر هست ولی باز نمیشه یاهو میل !!!!!!نقل قول:
با این آیدی تو یاهو با مسنجرت تماس بگیر
superhidenid
سلام من تو یاهوم وقتی واسم پیام میاد نمیتونم ببینم و فقط صفحه سفید میبینم کمکم کنید:sq_3:
این یکی رو دیگه نشنیده بودیم!نقل قول:
درود.نقل قول:
شما احیانا Microsoft Silverlight رو نصب نکردید ؟ احتمال داره که مشکل به خاطر اون باشه.
منم یکبار 2 سال پیش اینطوری شد واسم ؛ اونم از وقتی که سلور لایت رو نصب کرده بودم ؛ گویا مشکل از فلش بود واسم.نقل قول:
یه کمک من آیدی یاهوم دیشب ریست دادم رمزشو 1 ساعت بهد خواستم آنالین شم نرفت چندیدن باره این اتفاق افتاده علت چیه که رمز هام خراب میشه خواستم دوباره تغییر رمز بدم قفل شده بود چاره چیه؟
دوستان بعضی وقت ها که میخوام که برای کسی send file کنم، این گزینه تو منو ها اصلا فعال نیست. دلیلش لزوما اینه که طرف مقابل ورژن دیگه ای داره یا چیز دیگه ؟
رمز باید شامل کاراکترهای نامربوط نباشه. بعضی کاراکترها پذیرفته می شن ولی نمی شه باهاشون وارد شد. سعی کنید از کلیدهایی که با فشار دادن alt به دست میاد استفاده نکنید.
وقتی طرف گزینه دریافت فایل نداره، ممکنه تنظیم کنه که هیچ کس یا بعضی افراد بهش فایل نفرستند یا اینکه اصلا از توی ایمیلش داره چت می کنه
فکر میکنم بستگی به طرف مقابل داره . احتمالا وقتی طرف با وب مسنجر بالا میاد نمیشه براش چیزی ارسال کردنقل قول:
================================================== ==============
دوستان مشکل آیدی من اینه که اد نمیکنه جدیدا !! لیستمم پر نیست 980 تاس
منم دقیقأ همین مشکل رو دارمنقل قول:
دوستان مشکل آیدی من اینه که اد نمیکنه جدیدا !! لیستمم پر نیست 980 تاس
اد لیستم هم به 20 تا نمی رسه
باید چیکار کنم
اینم یه عکس از ارور مورد نظر موقع اد
پست های قبلی رو بخونید می بینید که مشکلتون چیز جدیدی نیست. همه بهش مبتلا هستند. کارهایی که باید انجام بدید اینه که ساین اوت کنید و دوباره لاگین کنید یا ویندوز رو لوگ آف کنید و بعد وارد بشید و کلا ریستارت کنید ولیعملی ترین توصیه اینه که کامپیوتر رو خاموش کنید، برید دنبال کار و زندگیتون، دوباره که اومدید سر وقت کامپیوتر، ادد کنید.
سلام
دوستان
یه مشکلی عجیب دارم
هر آیدی درست میکنم
برای بار دوم که میخوام کانکت شم میگه یوزر و پس رو اشتباه زدی
تا حالا 6 7 تا آیدی ساختم
مطمئنم پسوردهاشو درست میزنم...
مشکل از چی میتونه باشه ؟
پسورد پیچیده نذار. مطمئن باش که کی لاگر یا ویروس تو سیستمت نداری. از ریکاوری آپشن استفاده کن ایمیل رو پس بگیری
سلام
دوستان مسنجر من خراب شده و نمیخوام درستش کنم ،
میخوام از یه مسنجر دیگه استفاده کنم که هم یاهو رو ساپورت کنه هم هنگ نکنه
ooVoo شنیدم خوبه
نظر شما چیه؟
دوستان شما هم مشکل وصل شدن به یاهو مسنجر رو دارید؟
من الان 3 روزه مشکل دارم باهاش و اصلا" وصل نمیشه
trillian
رو بردار
مسنجر همه چی
من ویندوز 8 دارم در اینجا یاهو مسنحر من همینطور دارم چت میکنم یکهو میبینی فارسی شد تایپ کردنم و نمیدونم چکار کنم
نقل قول:
اگر برای یاهو میخوای ؛ من باز هم همین یاهو مسنجر رو پیشنهاد میکنم استفاده کنی ؛ نظر من هست البته ، اگر نه trillian رو هم فکر کنم بتونی استفاده کنی.
درود.نقل قول:
چه اروری میده ؟
نخیر ؛ من مشکلی ندارم و همیشه وصلم.
من الان ویندوز 8 ندارم ؛ نمیتونم دقیق راهنمایی کنم.نقل قول:
این alt + shift داخل 8 کار نمیده ؟
بخش ویندوز 8 ؛ فکر کنم جای مناسب تری برای صحبت های شما باشه.
yuor account has been locked. (81003003
این ارور می باشد که یا هو مسنجر از صبح داره میاد چی کار کنم برطرف شود
سلام داداش این ارور رو میدهنقل قول:
نقل قول:
اون قدر رمز غلط توسط خودت یا کسی که می خواد -- کنه وارد شده که 24 ساعت حسابت مسدود میشه. این برای امنیت خودته. البته وارد هم نمی تونی بشی!
توصیه می کنم در اولین فرصت رمز رو عوض کنی و هم چنین سوالات امنیتی رو
نقل قول:
ببخشیدا ولی فکر میکنم همه ی این کارا رو که فرمودید انجام داده بودیم و بازم نشد که سوال پرسیدیم
حداقل برا من اینطوری بود
رفتم سر کار و زندگیم و دوباره امتحان کردم :|
دوستان یه سوال خیلی تخصصی داشتم...
میخواستم ببینم میشه فهمید یه ایدی که تو یاهو مسنجرت ادد داری چه وقتی انلاین شده؟؟؟(یعنی کی اومده و رفته)
ممنون
سلام دوستان من آی دیم از طرف یاهو بسته شده و error میده که این یوزر و پسورد دیگه بالا نمیاد دلیلش رو نمیدونم چرا این کارو کرده چون هم دائم ازاین آی دی استفاده میکردم فقط فکر کنم که با برنامه ساختمش یعنی از طریق خود صفحه ریجستر یاهو نساختمش هم info دارم هم email دوم دادم بهش اما هیچ رقمه برنگشت البته یک بار اینطوری شده بود که همون موقعه با email دوم برشگردوندم
دوستان گفتن باید با ip usa بری و درخواست بدی که این کارم کردم و از صفحه خود یاهو که برای درخواست برگشت آی دی بود درخواست دادم بازم برنگشت و گفتند ممکنه سه ماه طول بکشه که هنوزم بعد سه ماه باز نمیشه
خلاصه اینکه باید بیخیالش بشم و دیگه هیچ راهی نداره ؟
البته یکی از دوستان گقتش اگر مدام هفته ای یک بار به یاهو میل بزنی احتمال اینکه خسته بشند و برشگردونند زیاده ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
منم همه ی اون کارا رو کردم . فکر میکنم این قضیه اد نکردن یه باگ باشه تو یاهونقل قول:
معمولا وقتی آنلاین میشن و برای خودشون متنی به عنوان شعار زیر عنوانشون می نوسن توی بخش آپدیت شده های یاهو اون متن باقی می مونه.نقل قول:
جدیدا یاهو باگ پیدا کرده و صداش هم در نمیاد. این موضوع در ادد کردن و ارسال و دریافت پیامها مشهوده. مدتی هم هست که نسخه جدید مسنجر بیرون نداده. بنابراین فعلا باید صبور بود و کنار اومد
نقل قول:
باید دید چرا بسته شده. ممکنه به علت نقض قوانین باشه مثل ارسال اسپم و غیره که معلوم نیست باز کنند یا برای همیشه بسته باشه. اگر هم سوء استفاده یا توهین و غیره باشه هم بسته میشه. کلا یا باید رمز داشته باشی تا وارد بشی یا ایمیل دوم و یا سوالات مخفی. از ایه سه تا می شه استفاده کرد. اگر امتحان کردی باید بگی که چه اتفاقی می افته و چه جوابی بهت میدن. شاید هم آیدی شما حذف شده باشه. ساین آپ بزن ببین آیدیت خالی هست تا رجیستر کنی یا نه؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: