سلام بچه ها
ضمن تبریک سال نو و عید نوروز
من از شبکیه عیدی ام رو گرفتم
عیدی شبکیه قطع کردن اینترنتم در روز اول عید بود :19:
شبکیه = :2:
Printable View
سلام بچه ها
ضمن تبریک سال نو و عید نوروز
من از شبکیه عیدی ام رو گرفتم
عیدی شبکیه قطع کردن اینترنتم در روز اول عید بود :19:
شبکیه = :2:
اقا الان ساعت چنده؟:31:
من که الان از 3 تا 7 میذارم ساعت جدید میذارم که دیگه نتونند کم کنند
این پنل که نباشه همین چیز ها هست دیگه
سرعت دانلود شبا هم بد نیست یه 20 تا لینک که بذارم هر کدوم یه 10 کیلوبایتی سرعت داره ولی خوب نمیدونم چیزی کم میکنه یا نه:19:
من ساعت 1/5 وقت قدیم زنگ زدم گفتم تغییر می کنه گفت نه.
بعد که دیدم فهمیدم ای وای نیم ساعت از شبانه پرید
با درود
بالاخره شبانه شبکیه از ساعت 2قدیم شروع میشه یا 2جدید
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
اگه جواب ساعت 2 قدیمه چه تاریخی گفتن روی ساعت جدید میاد
ای وای!نقل قول:
بدبخت شدی!
حالا کی میان؟
سلام سعید جاننقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت پنجم به بعد بخش فروش از تعطیلات میان
زنگ بزن تا مشکلت رو حل کنن قرار شد اگه مشکلم حجم باشه یه 100 مگ بهم بده
آقا ما دوباره به Dial up رجوع کردیم
ما که اخر نفهمیدیم شبکیه ساعت دانلود رایگانش تغییر کرده یا نه پشتیبانی هم برنداشت
سلام بر بچ گل اصفهان
من الان از نداگستر سرویس میگیرم حدود یک سالی میشه!!!ولی شباش این چند وقته افتضاح شده حالا میخام با یه شرکت دیگه قرداد ببندم.
واسم سرعت دانلود شبانش مهم چه شرکتیا پیشنهاد میکنید!پیش شماره 523_521
مرسی دوستان
پارس و شبکیه فعلا دان شبانشون مثل اینکه بهتر از بقیس بینشون یکی را به نظر من انتخاب کننقل قول:
با سلام به همه همشهری های عزیز:
من دو سالی هست پارس آنلاین دارم و مخابرات ولیعصر هستم ، اوایل اشتراکم عالی بود شبانه و روزانه سرعت دانلود با کانکشن 128کیلو تقریبا 140 کیلو در ثانیه - کانکشن 1024/512 تقریبا 240 کیلو روزانه و شبانه سرعت دانلود داشتم بدون هیچ قطعی اما شش ماهی هست سرعت دانلود شبانه با کانکشن 1024 تقریبا 90-100 کیلو شده و اصلا واسم فایده نداره تازه اخیرا فایل های حجم بالا برای دانلود دارم و نامحدود پارس آنلاین بسیار بالاست ماهیانه 210000 ت میشه یکی از دوستام نامحدود پیشگامان را پیشنهاد داد ، حالا میخواستم ببینم کسی از شما ها از مخابرات ولیعصر از پیشگامان داشتین ، سرعت نامحدود و کیفیتش چطوره ؟؟؟ ممنون از راهنمایی هاتون ، باید اینم اضافه کنم پارس آنلاین آن قدر قطعی اش کمه که میشه بگی اصلا قطعی نداره
پیشگامان سرعت نامحدود سرویس 128 روی 20نقل قول:
پیشگامان سرعت نامحدود سرویس 256 روی 35
قطعی در سطح تیم ملی و به وفور و روی اعصاب ملت
منم داشتم ولی فرار کردم رفتم پارس آنلاین
شبکیه شبتون رو چنده؟ 100یا 200؟
من 100
سلام دوستان
من حدود 2 ساله که اینترنت 1 مگ پرنیان نت را دارم ولی و تا 4 ماه اخیر سرعت دان روزانه و شبانه 240 بود ولی 4 ماهه که سرعت دان شبانه 50 شده و هیچ کاری هم نمیکنند. خلاصه قراردادم 20 روزه دیگه تموم میشه و قصد تمدید ندارم
به نظر شما چه سرویسی بگیرم ؟
بودجه : ماهی 20 هزار
مرکز سپاهانشهر
در ضمن شبانه رایگان هم داشته باشه و سرعت شبانش خوب باشه
با تشکر
.......................
سلام برو بچ
کسی هست اینجا پیشگامان کویر یزد داشته باشه؟
شبانه رایگان داره
اگه داره!!! یوزر وپسش با روزانه یکیه مثله شاتل یا مثله ندا متفاوته؟ و باید مودم رو بزاری روی بریج؟
شماره تلفن یا آدرس دفتر مرکزیشون تو اصفهان کجاست
دفتر یکی از نمایندگی هاش نزدیک نظر یا دروازه شیراز کجاست؟
الان 3 ماهه که سرعت دانلود شبانه پارس انلاین به حد افتضاحی رسیده
من یکسالو نیم دوساله دارم اما تا حالا هیچ وقت این قدر بد نبوده پارسال من شبی 3.5 گیگ هم دانلود داشتم اما الان شبی 700-800 مگ نهایتا که دیگه خیلی منت بگذاره شبی 1 گیگ دانلود بیشتر نمیده
دیگه هم نمیخواد درست شه الانم که دیگه شورشو در آورده و سرعت سرویس 256 روی 12 تا 15 میگرده-روزا مشکلی نداره
خدماتی با سرعت پایین اما بدون محدودیت دانلود هست؟
چه شرکتی و با چه قیمتی؟
ممنون
سلام دوستان
کسی از این شرکت سرویس گرفته؟
اطلاع دارید کیفیتش چطوریه؟
شبانه داره؟
بدبخت شدم!
الان حجم تموم کردم. شبکیه هم هرچی زنگ میزنم میره رو پیام گیر!!!
خیلی مسخره است کارشون!
حالا من 2 روز اینترنت ندارم سر همین قضیه
من 512 پیشگامان دارمنقل قول:
شبانه رایگان داره از ساعت 2 تا 6 صبح
یوزر و پسورد روزانه و شبانش یکیه
شماره تلفن دفتر مرکزی: 8106
ممنون دوست عزیز لطف کردی!!نقل قول:
شما تهرانید درسته تهران دانلودش چه طوره منظورم شبانش هست؟ سرعت رو چنده؟
اگعه یوزر و پستون یکی هست پس همون پاپاپ رو استفاده میکنید(منظورم ست کردن یوزر و پس روی مودم هست)و درد سری هم ندارید
راستی به مناسبت عید 1 گیگ هم هدیه گرفتید درسته؟
یه سوال دیگه هم بپرسم
با ورود به شبانه دی سی میشید و بعد کانکت میشید یا نه مودم روشن خاموش میکنید یا نه فقط اتوماتیک هر دانلودی توی این ساعت رایگان مخحصوب میشه؟
ممنون دوست عزیز(:11:)
نقل قول:
احوال شما.
شما هم اومدی شبکیه.
من دانم روی 210 هست
دوستان این شبکیه و نداگستر سرعت و ایناشون چطوریه؟
کسایی که توی منطقه طیب و میرداماد از این دو تا شرکت نت دارن خواهشا بگن
من میخوام از پارس بیام شبکیه یا نداگستر
دوستان من میخوام از نداگستر برم یک شرکت دیگه،به نظرتون شاتل خوبه؟سرعت شبانه خیلی برام مهمه....
توی منطقه ما تنها isp که پیدا کردم سپاهان گستر هست
تا اونجایی که تو سایت cra.ir دیدم مجوز نداره
به نظرتون چیکار کنم؟؟
تعداد کاربراش هم خیلی کمه!
پیش شماره 0311765
خدارو شکر کن سرعتت خوبه. من سرویس رو با حاشیه ی زیاد گرفتم، یعنی 30-40بار بشون زنگ زدم تا سریعتر کارارو بکن، طوری شد که تا زنگ میزدم میگفتن سلام اقای فلانی :31:نقل قول:
شب اول 200kدانلود کردم 3گیگی گرفتم، بعدش مثله اینکه دیدن نمیشه سرعت بالا بدن، اوردنش رو 50! تازه چندتا همزمان دان میزنم سرعت بالاتر نمیره
نقل قول:
نه من رفیق سر جمع 220 رو میگیرم.
رفیق کی ثبت نام کردی
من از روزی که از شبکیه سرویس گرفتم یعنی 24.11.90 تا الان 70 گیگ دانلود و 5 گیگ آپلود داشتم.که فقط پول 7.5 گیگش رو دادم.
راستی از نظر پنل همون پنل بیخودیه مخابراته.شارژ هم خواستین بکنین باید برین شرکت چه گیگ اضاف چه شارژ ماهانه.
من 1 مگ گرفتم و 220 دانلودم هست.البته نسبت به منطقتون متفاوته مثلا یکی از دوستان سرویسش مثل منه ولی سرعت دان شبانش 40 تا 50 هست و پینگش هم بالاتر از مخابراته.
فقط بدی شبکیه اینه که گیگی 3600 تا 4000 تومن هست.
هر کسی خواتس از شبکیه سرویس بگیره به من پ.خ بده.تا راهنماییش کنم.
با درودنقل قول:
اقای mehdi speed 700یه راهنمایی به من بده
نقل قول:
رفیق پیغام خصوصی بده.
سلام
من از شرکت نداگستر سرویس دارم
از وقتی سرویس 3 ماهه جدید شارژ کردم هیچی از شارژم کم نمیکنه
یعنی دیشب 400 مگ دان کردم دیدم چیزی کم نکرده
صبح پاشدم دیدم 1 گیگ کم شده،دوباره عصر دیدم هیچی کم نشده و همون شارژ اولیه که 6.5 گیگ بوده هست
کسی دیگه ای هم اینجوری هست یا من توهم زدم؟!؟!؟ :34::34:
از دوستان اصفهانی هنوز کسی هست که با پینگ شاتل مشکل داشته باشه؟؟
سلام دوستان
برای پیش شماره 272 چه شرکت هایی هست؟
لطفا شماره تلفن و سایت شرکت رو لطف کنید
ممنون
دوستان الان بهترین شرکت کدومه برا ای دی اس ال گرفتن تو اصفهان؟
دقیق نمیدونم چون توی اصفهان نداشتمشون
اما پارس آنلاین و شبکیه طبق صحبتهایی که کاربرا با هم میکنن بنظر خوبن
نه من اصفهان هستمنقل قول:
دانلود شبانش بد نیست، معمولا بین 80 تا 160 ایناس البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنین داره !
یوزر و پس روی مودم تنظیم شده و برای شبانه هم احتیاجی به روشن و خاموش کردن مودم نیست و دیسی هم نمیشه واسه شبانه
برای عید یه طرح ویژه گذاشته بودن که هرکس ترافیک بخره 2 گیگ اضاف میدادن
بستگی به مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
سلام
دوستان من میخواستم از این سرویس استفاده کنم میخوام ببینم برای بازی آنلاین مخصوصا world of warcraft مناسب هست یا نه؟
اگه از دوستان کسی هست که مخصوصا wow را تست کرده باهاش لطفا راهنمایی کنه!
سلام من پلير wow هستم توي سرور بليزارد ريلم kazzak هستم اطلاعاتي رو كه بهتون ميدوم مال همين ديروز هستنقل قول:
من سرويس شبكيه 1 مگ دارم جونم براتون بگه كه اصلا رازي نيستم 2 هفتس لتنسي شده 900 تا 2400 اما زماني كه خوب بود
از 220 تا 300 بود دوست من اگه ميخواييد از شبكيه بگيريد من پيشنهاد نميكنم حرف راجع به اين شركت زياد دارم اما از بس گفتم حالش
نيست بعضي ها خوبه سرعتشون بعضي ها هم مثل من بدشانس گند زده به اينترنتشون اين شبكيه
adsl شبكيه همون Adsl مخابرات هست كه ميتونيد با 2030 بخريد همه چيش همونه فقط شبانه داره
حالا يه چيز جالب همسايه ما هم با من توي kazzak بازي ميكنه از مخابرات داره پينگش 170 تا 220 بود اون زمان كه خوب بود الان 900 شده
ميگه يعني پينگش از شبكيه بهتره هر دومون Adsl مون يكيه و هر دومون هم دقيقا با هم اينترنتمون خراب شده اينم
سلام بچها من ميخوام از پرنيان نت بگيرم كسي ميدونه وضعيتش چطوره براي بازي بيشتر ميخام ممنون