از بچه ها کی سرویس غیر از پارس انلاین تو مرکز آزادی داره؟ میشه اطلاعاتی در مورد سرعت شبانه و روزانش و شرکتش بده شاید منم از این پارس انلاین راحت شدم:13:
Printable View
از بچه ها کی سرویس غیر از پارس انلاین تو مرکز آزادی داره؟ میشه اطلاعاتی در مورد سرعت شبانه و روزانش و شرکتش بده شاید منم از این پارس انلاین راحت شدم:13:
بله، تبریزمنقل قول:
من که حوصله این کارارو ندارم
==============
دوره بعد چی بگیرم دوستان؟
صبانت شبانش چجوریاس
نقل قول:
رپیدشیر برام اصلا مهم نیست ولی ترکرهای خصوصی چرا . الان شما از کدوم ترکر دانلود میکنید؟
آدم واقعا حالش بهم میریزه نمیدونه چیکار باید بکنه از دست این شرکتها من نمی دونم این همارا از مشتریهاش سیر شده که پهنای باندش هنوز جا داره ولی از عمد سرعت رو محدود میکنه.راستی یک تبلیغ پارس آنلاین انداخته بودن تو خونه وسوسه انگیزه سرعتهاش . فروشش هم با شهراد سیستم زده هست به نظرت اون چطوره؟
البته فکر کنم واسه نامحدود نوسان زیاد داشت الان که من محدود دارم تو تسک منیجر یه خطی صاف میکشه انگار با گونیا کشیدن:31:نقل قول:
چون پورت های تورنت باز نیست ترکرهای خصوصی رو باید بی خیال بشی.(البته برای من اینطوره.یکی از دوستان میگفت که براش بازه.)نقل قول:
همارا هم فکر نکنم همچین کاری بکنه(مگر این که به قول شما از مشتریاش سیر شده باشه) چون من چند دوره از همارا سرویس گرفتم و مشکلی نداشتم(به غیر از مواردی که برای چند روز افت سرعت داشت که اون چند روز هم کم نبودن:27:)
منم از سرویس کلاسیک استفاده می کنم . من مشکلی که داشتم این بود که که از ساعت 2 تا 7 صبح کلا صفحات وب اصلا باز نمی شد و برای من برنامه نویس که بیشتر شبها کار می کنم و کارم با اینترنت هست یعنی فاجعه . من خودم به شخصه بهشون گفتم من این ساعات رایگان رو نمی خوام گفتن نمیشه .نقل قول:
ولی الان اوضاع خیلی فرق کرده و این محدودیت برا همه هست یعنی تا 45k بالاتر کسی نمی تونه دانلود کنه که برا منم وضع بهتر شده و صفحات هم باز می شن .
من راضیم از این کارشون و ازشون تشکر می کنم :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت روز جمعه هست واقعا خجالت آوره این همه شرکت هستند دارند سرویس میدن و شبانه کاربراشون مشکلی با صفحه باز کردن ندارن و با حداکثر سرعت هم می تونند دانلود کنند. این مشکل همارا سیستم هست که بلد نیست سرورهاش رو درست کانفیگ کنه.مشکل صفحه باز کردن شما به سواد کادر فنی همارار برمیگرده که پینگ شما بالا بوده و نتونستند این موضوع رو حل کنند سرعت بقیه رو آوردن پایین.
پس از این بعد هر کی می خواد بیاد همارا از سرویس کلاسیک یا توربو بگیرهدلش رو به سرعت شبانه خوش نکنه که ایشون هم تایید کردن که سرعت بالاتر نمیره
اگه امکانش بود می رفتم و مبین نت رو امتحان می کردم . در ضمن کار زیر رو هم انجام بدین :
1. Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11. به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12. حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13. به برگه Networking برويد و دقت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15. كامپيوتر خود را Restart كنيد.
بالاخره مشکل همارا حل شد یا نه ؟!!!
سلام یولداشلار
به نظر شما بهترین isp تو مرکز بهار با ترافیک نامحدود 5-10 گیگ کدومه؟
پارس آنلاین چطوره؟خوبه؟
اینم برای شبها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اگر منظورتون سرعت دانلود شبانه سرویس کلاسیک و توربو هست خیر درست نشده فکر هم نکنم درست بشه چون گفتن ما بیشتر از 70 درصد سرعت تو قرارداد نمیگذاریم سرعتتون تو شب بره بالا حالا فکر کن شبکه شلوغ هم بخواد بشه از این هم پایین تر میشه.نقل قول:
اگر راهی سراغ داری واسه شکایت یا کاری که بشه انجام داد سرویس همونی باشه که تو قرار داد نوشته بگو.
خوب آقا کیوان به ما گفتند سرویس تا 512 بازه ولی شبها محدودش میکنند به 360 این آخه درسته؟ اگر شما خودت پینگ بگیری میبینی پینگت خوبه نشون میده مرکزتون خلوته و اینها الکی این محدودیت رو گذاشتن و پهنای باند کم ندارند.نقل قول:
من که قبلا گفتم سرعت از 45 کیلوبایت یا همون 360 کیلوبیت بالاتر نمیره تست شما هم همین رو نشون میده. اگر اینجوری باشه باید بنویسند تو قرارداد سرعت کلاسیک تا 360 هست نه 512.
سرعت ماکس نت شب ها چجوریه ؟!!!!!! منظورم سرویس کلاسیک هستش .
این دوره احتمالا محدود بگیرم.حالا دو تا سوال داشتم.
فرق بین 128 و 256و سرویس Max Class در چیه؟چون دوستانی که 128 گرفته بودن سرعت دانلودشون 1Mbps بود.
سرعت دانلود شبانه اینا با هم چه فرقی داره؟
ممنون:11:
به نظرم 128 محدود و 256 و 512 محدود سرعتشون با هم برابرن . حالا شاید 1 مگ یکم بالاتر از اینا باشه . سرویس کلاسیک هم که اصلا نمی دونم . ولی فکر کنم کلاسیک هم با 128 و 256 و 512 برابر باشه . من دور بعد 100 درصد کلاسیک سه ماهه می گیرم تا حجمم محدود تر بشه و کم بیان اینترنت و پای درس بشینم .:31:نقل قول:
وای . پینگم عالی شده . مشکل ip هم برطرف شده . باورتون نمیشه . من دو بار نامه فرستادم و حالا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تستی دوباره تا باورتون بشه . اگه اینجوری بمونه ماکس بهترین isp میشه .
IP شما ولید نشده. مشکل تورنت هنوز پابرجاست واسه شما.نقل قول:
این کدوم سرویس هست؟ Ip ولید شده یعنی دیگه؟نقل قول:
یکی نیست به مهندش جلیل زاده بگه بیاد یک نگاهی به وضعش بکنه ماکس نت پیشرفت میکنه و همارا پس رفت میکنه. اگر همارا بخواد اینجوری بمونه ما هم به جمع ماکس نت می آییم.
512 محدود . الان شده ip ولد . در ضمن ولد استاتیک نیست . ولد هست . چون ip بعد از هر بار کانکت شدن عوض میشه . ولی اون ip که به تو میده اختصاصی هست .نقل قول:
هم آی پی ولید شده هم مشکل تورنت حل شده.:10::10::10::10::10:نقل قول:
الان دارم از رپید دانلود میکنم.20 دقیقه بعد یه تست سرعت و پینگ هم میزارم.
منم 128 محدود 16900 تومنی دارم :31:نقل قول:
سرعت idm بین 115 و 117 میچرخه
ولی نمیدونم چرا تو تست اسپید نت از حداکثر پهنا استفاده نمیکنه یعنی تو نتورکینگه تسک منیجر وقتی میزارم دانلود بین .9 تا 1 درصد ثابت میره ولی در هنگامی که تست میگره تو .2 درصد ثابت میمونه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
2.54 گیگ هم دیروز دانلود داشتم
رزمجو حیف که تست نمیتونم بگیرم شما رکورد دانلودت رو بگو:31:
وای . اگه اینجور بمونه ماکس نت رو دست تمام شرکت ها می زنه . در ضمن نوسانت برطرف شد ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
رکورد من دانلود ویندوز 7 32 بیت در یک شب . در ضمن یه آموزش گذاشته بودم . اون رو انجام دادی ؟ اگه انجام بدی فکر کنم درست بشه .نقل قول:
به مگابایت بگو شاید اون ویندوزه که دانلود کردی کم حجم بود:31:نقل قول:
همه اینها تو ساعت فری ؟نقل قول:
من فکر میکردم رکورد مال منه:31:
100 تا ازمن بیشتر زدی البته اون بخش credits used صفره دیگه ؟:21:
در ضمن این اسپید تست قاطی داره واسه من با اینترنت اکسپلور نمیاد
با اپرا میزنه 08. مگ :18:
با فایر فاکس میزنه 45. مگ :41:
کسی سایته دیگه واسه تست سرعت می شناسه ؟
نه برطرف نشده.ولی الان از هیچی بهتره.خدا کنه همین طوری بمونه.نقل قول:
اینم از اسپید تست.ببخشین که دیر شد.این وسط یکی دو بار قطع شد منم دیگه ولش کردم
اینم یه سایت دیگه مثل اسپید تست که به نظرم نتایجش از اسپید تست دقیق تره.
فقط کافیه (تسته باشلا) رو بزنین و منتظر بمونین.کد:http://hiztesti.ttnet.com.tr/
عجب شانسی:5: داری پس بالاخره تورنتت هم راه افتاد . به جاش همارا سرعتش تو شب اومده پایین امیدوارم درست بشه وگرنه ماهم باید به فکر ماکس نت بیافتیم تا آخره دوره رسید.نقل قول:
من فکر می کردم که یه مشکلی شده و ip ولد بهم دادن . ولی نه . الان سومین بارمه وصل شدم . ip ولده . :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup:
پس مشکل IP هم حل شد دیگه؟؟؟
حالا 512 کلاسیک بگیرم یا 128 سه ماهه 10gb ???
آقا رزمجو شما 512 با 4 گیگ حجم دارید ؟ اونوقت سرعت شبانتون هم همون 110 هست؟
AB آخر به من نگفتید از کدوم ترکر خصوصی دانلود می کنید؟ الان دیگه مشکلی ندارید باهاش؟
فعلا از ترکرهای خصوصی دانلود ندارم.همشون پابلیک هستن.:46:نقل قول:
پورت هم که بازه پس نباید هیچ مشکلی با ترکرهای خصوصی هم داشته باشه.(البته اگه همین طوری بمونه!!!قبلا برام یکی دو ساعت آی پی اختصاصی میداد بعدش میشد آی پی اشتراکی).
اگه همین طوری بمونه که خیلی خوب میشه.(مشکل نوسان سرعت هم که حل بشه عالی میشه:31:)
بابا یکی از ماکس نتی ها یه تست سرعت ( زمان فری ) بزاره ببینیم واقعا شبها هم با 110 دانلود میکنن یا نه ؟!!!
بله مشکل ip حل شد . به نظرم برو و 128 محدود 3 گیگ ماهی 16900 بگیر حال کن . 1 مگ می بندن .نقل قول:
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
سرویس من برام عالی تموم شد . ببین من 14 خرداد خریدم . 512 شش ماهه 6 گیگ 75 تومن . ماکس نت از اول فروردین تا 15 خرداد یه طرح داشت که اگه سرویس محدود 6 ماهه می گرفتی 1.5 برابر ترافیک اضافه بهت می دادن . این شامل من هم شد و 15 گیگ حجم بهم دادن با اون قیمت ارزون . :20: من تا حالا سرعتم تو شب کاهش نیافته . اصلا تا حالا ندیدم . ولی روزا چند بار در این چهار ماه شده . در ضمن تا حالا یک شب تو ماه رمضون اینترنت قطع شد و تنها مشکلم در این 4 ماه همین بود . الانم که ip رو ولد کردن واقعا من راضی هستم از سرویسش . :11:نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
یعنی تو بهمون اعتماد نداری ؟نقل قول:
128 سه ماهه 10 گیگ بگیرم 1 مگ نمیبندن مگه؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی تو بهمون اعتماد نداری ؟
آخه همین جوری هم نمیشه که یه دلیل ، یه سندی ....
من یه بار به این همارایی ها اعتماد کردن دیگه بسمه !!!
خوب دیونه :31: اینا 128 رو 1 مگ می بندن . با زبان ساده تر بگم 1 مگ و 128 محدود ماکس برابره .:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
حیف که من شب بیدار نیستم . کامران جان لطفا تو شب یه عکس از idm در حال دانلود بگیر و بگذار اینجا . سعی می کنم خوددم پنجشنبه شب یه تست بگذارم .نقل قول:
خیلی ممنونم ازتنقل قول:
حیف که من شب بیدار نیستم . کامران جان لطفا تو شب یه عکس از idm در حال دانلود بگیر و بگذار اینجا . سعی می کنم خوددم پنجشنبه شب یه تست بگذارم .
سلام.
بچه ها این IP و DNS ماکس چیه؟