از دوستان اگه كسي چيزي بلده خواهشآ كمك كنهنقل قول:
از دوستان اگه كسي چيزي بلده خواهشآ كمك كنهنقل قول:
هنوز كه كسي جواب نداده . يكي كمك كنه من سريع مي خوامتهيه كنمنقل قول:
امروز رنگ زدم پويا ارقام گفتش كه اين 1525 ما مودم نداره . مگه مي شه ؟:18:
بعد گفت كه من به شما 1510 را پيشنهاد مي كنم با مشخصات زير كه مدومم داره با قيمتي حدود 950
cpu 2/2
ram 2
hard 120
vga geforce 8400
حالا چي كار كنم . نظرتون در باره 1510 چيه ؟ فرقش با 1525 چيه ؟
مگه ميشه يگ لپ تاپ مودم نداشته باشه ؟
ايا جايي هست كه بهش با حدود 930 يك dell تهيه كرد ؟
در ضمن dell هاي مالزي و لهستان و ايرلند و چين چه فرقي با هم دارند ؟
اين گارانتي اريس هم كسي اطلاع داه چه طوري ؟ 1525 را با كانفيگ معمولي كه همه جا مي دن با لوازم جانبي 899 مي ده ؟
عاجزانه تقاضا مندم به پست 5044 یه التفاتی بفرمایید.
بسیار ممنونم.
آقا خودتو اذیت نکن اگه محیط کاریت خیلی پر گرد و خاک باید سری لتیتیود دل رو بگری البته d630 اگه باشه LCD ش 14 اینچهنقل قول:
زیاد خودتو گیچ نکن همه این مدلا خوبن مال منم چینیه مشکلی باهاش ندارم مثل بقیه کانفیگ های مختلفی هم داره
من تا حالا ندیم 1525 مودم نداشته باشه ولی از این چینا چیزی بعید نیست مثل دل 500 که اول اومد مدوم داشت ولی چینیش که اومد مودم که سهل باطری ام نداشتنقل قول:
1510
core2due 2ghz 2mb
2 g ram
160 hard
8400
web-bluetooth-modem
980 تومن بدون گارانتی
توی سری اینتل سری p باس شون 1066نقل قول:
سریt باسشون تا 800
پس نتیجه اخلاقی اینکه سری p بهتر
ولی من روی لپتاپ های دل سری p ندیم ولی سونی چرا تا 1400 (تقریبا)هم میتوی با گرافیک ati بگیری
سلام
من می خواستم با 1,200 تا 1,400 یه لب تاب بگیرم که بازی های جدیدم اجرا کنه و بعدا پشیمون نشم که چرا دسکتاب نگرفتم .
خودم از مدل های xps خوشم اومده ولی راسته که این سری مشکلاتی داره ؟ لطفا جواب کامل با پیشنهاد خودتونو بدید
گرافیک اینتل حافظه مجزا داره یا نه
دوستان من یه لپتاپ سونی تا 1.5 میخوام بخرم
میشه راهنمایی کنید چه مدلی و چه گارانتی و از کجا میشه تهیه کرد ؟
اندازه lcd و هارد و کارت گرافیک زیاد مهم نیست
ممنون
نقل قول:
حسین جان آخه اون به بودجم نمیخوره.:41: حالا اگه بخوایم بین vostro با dv4-1050 یکی رو انتخاب کنیم لااقل از لحاظ جون سختی کدوم بهتره؟vosto رو نوشته بود کیبوردش ضد آب.
آقا همگی دست به دست هم بدین منو راهنمایی کنین تا بالاخره یه انتخاب بکنم.:10::31:
1-سلام قيمت لپ تاپايي كه به جاي پي سي استفاده ميشه چنده؟
:37:
2-من يه asus f3sg خريدم يارو گف گرافيكش يك گيگ هست منم چيزي سر در نمياوردم از نوت بوك حرفشو باور كردم حالا رفتم تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته گرافيكش VGA : 256 Nvidia هست يني سرم شيره ماليد؟حالا ديگه نميتونم بازياي گرافيك بالا بازي كنم؟ البت تا حالا هر چي نصب كردم اورده مث fifa 09 driver 2 فقط تو يه بازي كمي گير ميكرد به خاطر همين گرافيك پايين بوده نه؟خيلي نامرد بوده اگه كلك زده بم.:45:چه ميشه كرد وقتي بدون اطلاعات بري جلو همينه ديگه حالا واقعا بم كلك زده؟البته رو نوت بوكم ننوشته 256 يه چيزي نوشته مث gfors 9400 يه همچي چيزي اخه الان پيشم نيست تو محل كارمه. تازه گفته بود 6 مگ كشه ولي اينجا نوشته 3 مگ سرم شيره ماليده؟
3- راهي نيست از طريق قانوني پدرشو در اورد؟
8 مگابایت ---------نقل قول:
والا نمی دونم کیبردش زد آب یا نه ولی فکر نمی کنم :41:نقل قول:
درضمنd630 کانفیگ ارزون هم داره
شما کیبرد 1510 رو دیدی باهاش مشکل نداری ؟چون چند تا دکمه رو خلاصه کرد یعنی باید یه دکمه FN رو نگهداری
درکل 1510 دستگاه خوبیه ولی خروجی تلویزن هم نداره !!(نمیدون اینا چه احمقای هست:13:با این کاراشون)
دستگاه های hp هم خوبن و خوش قیمت من زیاد درباره hp اطلاعات ندارم REGISTERED USER استاد hp هستش خودش هم داره :40:
عزیز جون دروغ نگفته ولی راست هم نگفته چون کل 8600 و بعضی از 8400 256 مجزا دارن و تا 1 گیگ یا 1.5 شیر میکن البته بسته به رم سیستم داره باید بالا 3گیگ باشهنقل قول:
فیفا هم شد بازی با کریسی یا گیر آف وار یا گرید تست کن ولی در کل گرافیک لپتاپ وتی گرم میشه راندمانش میاد پایین
در ضمن چک کن ببین سیستم تو حالت performance باشه تا حداکثر سرعت باشه
درمورد پدر در آوردن هم فکر شو نکن شما باید دقیق میبودی ولی در کل همونی که گفتم همشون همین جورین-چند گرفتی مشخصاتشو بزار
البته من به مردم دروغ نمی گم تمام واقعیت رو میگم
:45:يعني اگه رم 4 گيگ بزنم روش ديگه حله؟ افزايش هارد هم تاثير داره؟:20:
چطوري بايد چك كنم تو اين حالت هست يا نه؟
راستي اين لپتاپايي كه به جا پي سي استفاده ميشن قضيش چيه؟
الان پيشم نيست تا مشخصاتشو بت بدم 1.600 گرفتم حدود 6 ماه پيش.ولي چيزي كه يادمه
رم 2 گيگ,هارد 250 , كلا اگه بخوام كم نياره مخصوصا بازيايي كه سال ديگه داره مياد بازار بايد يكي جديد بخرم؟:19:
آقا قیمت این چنده؟
HP DV4 1050
2.26GHz P8400
3GB Ram
HDD: 250GB
DVD RW
Wi Fi
BT
RamReader
WC
Vista H P
VGA: 9200/256MB
سلامنقل قول:
1.370.000 با گارانتی ایران اچ پی
سلام يه لپ تاپ توپ براي بازي چيه؟تا 2 مليون مشخصاتش رو هم بزاريد لطفا
در ضمن ايا نوت بوك من براي بازي خوب هست؟چون گاهي گير ميكنه اگه فرق زيادي با جنس خوبش نداره عوضش نكنم ديگه asus f3sg هست.خيلي ممنون
نقل قول:آره حلهنقل قول:
يعني اگه رم 4 گيگ بزنم روش ديگه حله؟
فکر نکنم هاردت کمتر از 160 باشه که حتما ساتا هست .پس حداکثر زیاد هم تاثیر ندارهنقل قول:
فزايش هارد هم تاثير داره؟
اگه ایسوسه پس هم برای اکس پی نرم افزار داره هم ویستا تازه روی دستگاه یه دکمه داره (دفترچه دستگاه رو بخون)نقل قول:
چطوري بايد چك كنم تو اين حالت هست يا نه؟
اسمش Power 4 Gear هست که توی ویستا خودشو تو قسمت پاور (نوار ابزار کنار ساعت )اضافه میکنه اگه بزاری روی حالت Power4Gear Entertainment خودش برای مناسب ترین حالت تنظیم میکنه حتی حداکثر راندمان !!
منظورت چیه مگه خود لپتاپ پی سی نیست:27: ولی مدل های هست که جاگزین پی سی ان ولی وزنشون زیاد و بزرگن و گرون:19: سونی ش 18 اینچش 4 میلون ه:18:نقل قول:
راستي اين لپتاپايي كه به جا پي سي استفاده ميشن قضيش چيه؟
والا اگه بخوای به روند بازار کار کنی ماهی یکبار باید عوض کنی اگه پول زیاد داری حتما این کارو بکن تا شرکتا ور شکست نشن:27: ولی اگه نه گرافیک اگه جزء سری 8000 به بالا باشه تا 1 سال دیگه جواب میده تازه بدش پی سی بگیری بهتره لپتاپ بدرد بازی نمیخوره چون میشه بخاری:2:نقل قول:
كلا اگه بخوام كم نياره مخصوصا بازيايي كه سال ديگه داره مياد بازار بايد يكي جديد بخرم؟
راستی من یادم نبود سوال و مشکل درباره لپتاپ داشتی اینجا مطرح کن
مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=47841&page=37
مي خواستم ببينم گارانتي اريس معتبر هست يا نه . dell 1525 را با كانفيگ زير و يك سال گارانتي 900 مي ده (البته كيف و موس و .. هم داره )
cpu 2 / 1mb
ram 2g
hard 160
لهستان
البته امرتات همين مشخصات بالا را 950 مي ده ؟ به نظرتون كدوم را تهيه كنم ؟:18:
امرتات يك مدل سوني هم داره با مشخصات زير كه قيمتش 900 هست نطرتون دربارش چيه؟
sony NR290
Proccessor : 1.66GHz - Intel® Core™ 2 Duo - T5450
RAM : 2GB (Max 4GB)
H.D.D : 250GB SATA
LCD : 15.4 inch WXGA XBRITE-ECO
VGA : Intel® X3100 358MB
DRIVE : DVD±RW DL
WEIGHT : 2.8 KG
اين هم يك مدل سوني از ارتاك مي باشد با قيمت 930
Model: NR 430 E/L
CPU Core Duo 1.86 (T2390) CACHE 1.0 MB , FSB 533 / RAM 2048 MB / HDD 160 GB / DVD+RW / LCD 15.4" XBrite / VGA 358 Intel / WIN VISTA Home Premium / CHINA
More info: 1 YEAR ARTAK WARRANTY
به نظرتوني بين سوني ها كدوم يكي با توجه به خدماتشون بهتره ؟ نطرتون بين dell و سوني كدوم بهتره ؟
:11:ببخشيد ميرم از تايپك مربوطه ميپرسم
سلام به دوستان:
وقتی آدم از چیزی اطلاعی نداسته باشه، همه حرفی که در مورد اون چیز زده میشه براش قابل قبول به نظر میرسه.
خب من درباره لپ تاپ اطلاعاتی ندارم. از یه طرف اینروزها همه جا تبلیغات فروش اون هم خیلی زیاد شده. و شرایط به ظاهر خوبی هم دارن. اما خب نمیشه درست فهمید که تو این بازار کی چقدر درست میگه.
سوال من اینه: (معذرت اگه ابتدایی هست)
ایا میشه با حدود 600 الی 700 یه لپ تاپ قابل قبول تهیه کرد؟ (خیلی پایین گفتم؟!:31:)
میدونم که بسته به نوع استفاده ای هست که میخوام ازش بکنم. خب من بازی نمیکنم . و کاز گرافیکی بالا هم نمیکنم. اما احتماال فیلم (dvd) دیدن زیاده و الیته نمیخوام که اگه هم یه بازی ساده پیدا شد نشه بازی کرد. ظزفیت هارد هم واسم مهمه. کارهایی مثل تبدیل فرمتهای ویدیویی هم انجام میدم که فکر کنم از رم و سی پی یو کار زیادی کشیده میشه.
در کل با این شرایط ایا خرید لپ تاپ به صرفه هست یا همون رایانه معمولی را یچسبم بهش!
الیته انگیزه اصلی من واسه خرید مسافرت زیاد هست.
اگه قیمت گفته شده مناسب نیست چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن در مورد مرغوبیت جنس هم اطلاعاتی بدین.
ممنون از همه دوستان زحمت کش و معذرت یه خاطر زیاد شدن مطلب.:11:
دوستان
الان پاییترین قیمت نوت بوک ایسر 5920 و 6920 چنده با چه گارانتی و چه کانفیگی
1 سوال دیگم داشتم دوستان شاید مزبوط به این تاپیک نشه ولی اینجا مطرح کردم که دیگه تاپیک جدید نزنمو انم اینه که معولا این نمایشگاه الکامپ چه تاثیری رو بازار نوت بوک داره
مثلا قیمت ها و مدلهای جدید و...
سلام دوستان ...
نظرتون در مورد لپ تاپ های زیر چیه ... به نظرتون کدومش بهتره ؟ و چرا ؟
Sony FW 190 NEH-USA
Dell XPS 1530-POLAND
Asus M50-China & Taiwan
Asus F8S-China & Taiwan
Asus G1-China & Taiwan
HP DV5 1070-China
Fugitsu Amilo Xi 2428-Germany
ممنون میشم هر چه زودتر کمک کنید ... تا 4 شنبه حتما باید یکی رو انتخاب کنم ...
البته نمیخوام ایران بگیرم ...
میسی ... بابای :20::10::11:
یک لب تاپ برای بازی می خوام.
حداکثر بودجه 1میلیون تومان
نقل قول:
كسي نبود جواب بده :19:
یک لب تاپ برای بازی می خوام.
حداکثر بودجه 1میلیون تومان.
یک نفر جواب بده.
:19::44:اگه ديوي دي رايترش صدا داشته باشه يه صداي ويووووووووووووووووو اين نشونه چيه؟
شما تو اول اين بحث گفتين صدا نداشته باشه منم گفتم چرا صدا نداشته باشه؟اينو بايد اونجا بپرسم؟
نقل قول:مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=47841&page=37
نظرتون درباره ی acer aspire 5315 چیه؟
نقل قول:
سلام چون سی پی یو سلرون هست به نظر من اصلا طرفش نرو , شده صبر کنی و یه 150 - 200 بزاری رو پولت و مدل بالاتری بگیری واقعا ارزشش رو داره بهتره .
با سلام
من 3 روز پیش یه dv5 با کانفیگ زیر گرفتم:
cpu 2.53 6m cash
ram 4g
hdd 250g
vga 9600gt 2.2g
دوستان کسی میتونه یه مقایسه بین XPS 1530 و Dell Studio 1535 بکنه؟
هر دو کانفیگ تقریبا یکسان دارند غیر از کارت گرافیکی:
XPS 1530: CPU 2.5 ghz-6 M, RAM 4 gig, HDD 320+, 15.4 WXGA, Geforce 8600 (256 d),Poland .............1,600,000 T
Studio 1535: CPU 2.5 ghz-6 M, RAM 4 gig, HDD 320+, 15.4 WXGA, ATI 3450(256 d),Poland.................1,450,000 T
XPS گرافیک بهتر داره ولی 150 تومن گرونتره، من خیلی کار گرافیکی نیاز ندارم ولی نمی دونم میرزه 150 تومن بذارمیه چیز عمری بگیرم(XPS) ؟ ضمنا فروشنده می گفت XPS خرکارتره.
اگه کسی اطلاعی داره لطفا یه راهنمایی بکنه...
والا استودیو جدید و هنوز قیمتش بالاست ولی در کل گرافیک جی فورس برای بازی بهتر ولی بازم به خودت بستگی داره . به حرف فروشنده ها زیاد توجه نکن خودت باید تحقیق کنینقل قول:
نقل قول:
سلام
1. xps m 1530 ظاهر بهتر و کیفیت ساخت بهتری داره
2 . گرافیک studio ATI RADEON 3450 هست , که اگه 3470 هم بود بازم از GEFORCE 8600 GT DDR 3 . خیلی ضعیفتر هست .
به نظر من هم واسه گیم و هم واسه مولتی مدیا 1530 میتونه مدل بهتر و ماندگار تری واسه شما باشه .
نقل قول:
كسي نبود جواب منو بده . من توي اين هفته مي خوام تهيه كنم . يعني كس از اين گارانتي ها و مدل ها اطلاعي نداره :42:
چرا با 1010 یه دل وسترو 1510 نمی گیری ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dell vostro 1510
cpu: 2.4 3mb core 2 due
1 GB RAM (UP TO 4 GB)O
160 GB HARD
VGA GEFORCE 8400 256MB(UP TO 1.5GB)0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LAN+WFI+WEBCAM+BLUETOOTH
ساخت اروپا
با گارانتی یکساله "تکسا" 1045
دوستان پس جواب ما چی شد ؟؟؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید ...نقل قول:
سلام دوستان ...
نظرتون در مورد لپ تاپ های زیر چیه ... به نظرتون کدومش بهتره ؟ و چرا ؟
sony fw 190 neh-usa
dell xps 1530-poland
asus m50-china & taiwan
asus f8s-china & taiwan
asus g1-china & taiwan
hp dv5 1070-china
fugitsu amilo xi 2428-germany
ممنون میشم هر چه زودتر کمک کنید ... تا 4 شنبه حتما باید یکی رو انتخاب کنم ...
البته نمیخوام ایران بگیرم ...
میسی ... بابای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میسی .... بابای !
چه خبره مگه؟نقل قول:
قیمتش حداکثر 1,310,000 تومانه!
سلام دوستان :11:
نظرتون در مورد لپ تاپ زیر چی هست
sony fw-170j/h
proccessor :2.26ghz - intel® core™ 2 duo -p8400
ram : 4gb (bus800)
h.d.d : 320gb sata
lcd : 16.4 inch wxga xbrite
vga : Intel® 4500
drive :blue-ray writer
weight : 2.8 kg
چين
قیمت 1.280.000 toman
به نظرتون با این پول چیز بهتری میشه گرفت؟