سلامنقل قول:
من یه مودمAztech داشتم فکر کنم یه سالم کار نکرد دیگه لینک ثابت نمی شد الانم چند سالی هست گوشه خونه داره خاک میخوره.دی:
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم این برند را...
Printable View
سلامنقل قول:
من یه مودمAztech داشتم فکر کنم یه سالم کار نکرد دیگه لینک ثابت نمی شد الانم چند سالی هست گوشه خونه داره خاک میخوره.دی:
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم این برند را...
نخیر ... گذاشتمش رو حالت Bridge ... دستی کانکت میشم !نقل قول:
جواب 2) برای چی کانکشن جدید بسازی؟ مگه مودمت اتوماتیک وصل نمیکنه؟ مگه توسط ویندوز اینترنتت رو کنترل میکنی؟
باتشکر از تاییدتون :31: ما که 6 خونواده ایم، داریم همه سالمن.نقل قول:
شاید مشکل از همین جاس.نقل قول:
ولی با PPPOE هم میشه توسط کنسول میدم قطع و وصل کرد. شاید مشکلت همین بریج کردن باشه.
سلامنقل قول:
شما تهران هستید ؟؟
کلاً چند روزه وصل شد ؟؟ از زمان تکمیل ثبت نام تا وصل شدن ؟؟
موفق باشید.
سلام ...نقل قول:
بله
اگر بخوایم از زمان فرستادن مدارک توسط آسیاتک تا وصل شدن حساب کنیم از 2شنبه هفته پیش ! .... البته دیشب به طور آزمایشی مودم رو وصل کردم و دیدم چراغ ADSL روشن شده ... و امروز زنگ زدم بهشون گفتم ! ... البته اونا گفتن که مخابرات معمولا 3 یا 4 روز طول میکشه تا بگه که خط رو رانژه کردیم !!! ... از صبح تا بعد از ظهر هم کارهای دیگش طول کشید !
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
یه 2 ساعتی شده که دیگه اون مشکل رو ندارم ... احتمالا حل شد !نقل قول:
شاید مشکل از همین جاس.
ولی با PPPOE هم میشه توسط کنسول میدم قطع و وصل کرد. شاید مشکلت همین بریج کردن باشه.
من میخوام از شاتل بیام بیرون انتخابه اولم اسیاتک هست خواستم بدونم به نظر شما چه سرویسی بگیرم چون از سرعتای دانلود اطلاعی ندارم تو شاتل از سرویس 2مگ استفاده میکنم سرعتم 200~230 کیلو بایت بود
+
سرویسای cra چطورن نوشته ضریب اشتراک 10 کسی استفاده کرده؟ضریب اشتراک این یکیا چنده؟
+
ای پی استاتیک به چه دردی میخوره؟
سلامنقل قول:
انتخابت که میخوای از شاتل بیای بیرون خوبه:10:
آسیا تک داخل شهر ها ی مختلف فرق میکنه ولی چیزی که هست کمترین حالتش همون 200 هست البته خوبش به 500 هم میرسه.:21:
و اینکه ضریب اشتراک یک به 10 یعنی اینکه یه خط رو به ده نفر میدن فکر کنم برا آسیا تک 1 به چهار باشه البته از پهنای باند دریافتی:27:
به هیچ وجه 1 به 10 پیشنهاد نمیشه .:11:
همونطور که دوستمون گفتن:نقل قول:
جواب 1) حداقل بالای 200 برای سرویس 2 مگ(شبانه هم ممکنه افت سرعت 30 درصدی پیدا کنی).
جواب 2) این ها هم 1 به 10 هست، با توجه به تجربه ای که بعضی دوستان برای سرویس های CRA از ISPهای دیگه داشتن فکر نمیکنم کسی جرات امتحان کردن این سرویس رو داشته باشه. :27:
جواب 3) ای پی استاتیک رو دقیق نمیدونستم چی بگم. گشتم اینو پیدا کردم: بنظرم زبان انگلیسیت به اندازه ی ترجمه ی این متن خوب باشه. :46: اگر هم خواستی برات ترجمش کنم.
کد:http://www.makeuseof.com/tag/static-ip-address-advantages-disadvantages/
سلام
آیپی استاتیک یک آی پی ثابت هست و بیشتر برای سرورها و ... بدرد میخوره برای مصارف خانگی اگر می خواهید نیازی نیست.
موفق باشید.
دیشب اولین تست دانلود شبانه انجام شد ... سرعت شب اونطور که از حجمی که دانلود شده و زمانش حساب کردم 242 هست ! ... یعنی سرعت واقعی رو تقریبا شب میبندن ! .. البته این احتمالا از هر مرکز مخابراتی تا اون یکی فرق داره
اوووووووووف :8: منم اینترنت خفن میخوام.نقل قول:
نگفتن که احتمالا کی قراره بقیه جاها هم به 2مگ ها، 6مگ بدن؟؟؟؟
خوبه یه سایت دانلود سفارشی بزنی! :27:
تا اونجایی که من فهمیدم فقط سرویس 2 مگ اسیاتک 220 به بالا سرعت میده اگر 3 ماهه سرویس شبانه رایگانه 2 مگ رو بگیریم در کل با ابونمان و اینها چقدر میشه برای اینکه دقیقتر بگید لطفا از پنلتون حساب کنید میخوام با پارس مقایسه کنم ببینم کدوم گرونتر در میاد
نوع سرویس ها تو منطقه های مختلف با هم تفاوت داره، مثلا من سرویس 1ماهه دومگ 1 گیگ مخصوص دزفول دارم که نوشته 108500ریال و برای پرداخت با احتساب مالیات و آبونمان حدود 120000ریال میشه.نقل قول:
شما این پست رو دید بزن:
توی عکسها مشهوده!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6582315&postcount=5056
شما که از اسیاتک رفتین پارس انلاین چی شده پارس انلاین اوضاعش از اسیاتک بدتره؟ کیفیت و پینگو سرعت؟نقل قول:
لطفا بگو که من شاید بخوام بیام پارس
در ضمن اسیاتک 2مگ با 5 گیگ حجم سه ماهش در میاد 96635 تومن
درستهنقل قول:
من که اگه مجانی هم بهم آیپی استاتیک بدن میگم اصلا از شما سروریس نمیخوام.:31:
چون ردیابش راحت تره:41:
اینو گفتم چون دیدم یه شرکت بود که یه مشکل فنی داخل سیستمش داشت به همه آیپی استاتیک میداد که اگه مسئله پیش اومد حجم کم نکرد بفهمن از کی کم نکرده.
به هر حال عمرا آیپی استاتیک بگیرید به نفع تون هست:10:
آسیاتک مزخرف ترین isp هست این هم مدرکش(12 روزه 1 مگ گرفتم هنوز سرعت شبانش اینه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/1566205703.png
نمیخوام از آسیاتک پشتیبانی کنم، ولی دلیلتون کمی غیرمنطقیه!نقل قول:
من الان با Speedtest بالاتر از 0.03 نمیتونم بگیرم. اولا به خاطر شبانه و ثانیا بخاطر اینکه کلا آسیاتک با اسپیدتست سرعت واقعی رو نمیده، نمیدونم چرا. اگر با یه چیز پی ان پرسرعت وصل بشی و بعد اسپیدتست بگیری میتونی ببینی که سرعتت تا بالاترین حد خودش میره. من همین امروز در حالی که بدون چیز پی ان با سرور تهران، سرعتم از 1.69 بیشتر نمیشد، وقتی با چیز پی ان که سرورش توی آلمان هست به فرانکفورت تست گرفتم سرعت 1.96 رو برام زد و پینگ رو هم حدود 220 زده بود که انصافا عالیه. :46:
البته شاید سرعت کم شما دلیل های دیگه ای داشته باشه. شما از روش کشیدن شیره ی اینترنت استفاده میکنی؟؟؟!!
درضمن یه چیز یادت باشه:
مزخرفترین ISP شاتل هست و نه شرکت دیگری! :2:
این که یه اصله جای بحث نداره!نقل قول:
شرمنده 2باره میپرسم سرعت روزانه و شبانه(مخصوصا شبانه) 128 و 512 چقدره؟
من الان 2 مگ اسیا تک دارم ولی قبلا که از شاتل2 مگ داشتم زیر 250 نمی داد:8:نقل قول:
جواب دقيق سوال شما اينه :نقل قول:
1. سرعت روزانه 128 ميشه 128 كيلوبايت بر ثانيه.
2. سرعت شبانه 128 ميشه 16 كيلوبايت بر ثانيه.
3. سرعت روزانه 512 ميشه 256 كيلوبايت بر ثانيه.
4. سرعت شبانه 512 ميشه 64 كيلوبايت بر ثانيه.
و اما تمامی موارد فوق مربوط به شهر تهران میباشد.
حداكثر حجم شبانه قابل دانلود در هر سرويس :
1. برای سرويس 128 كيلوبيت بر ثانيه معادل 9 گيگابايت در ماه.
2. برای سرويس 512 كيلوبيت بر ثانيه معادل 36 گيگابايت در ماه.
و باز هم تمامی موارد فوق فقط مختص شهر تهران هستند و من از نمايندگی بقيه شهرها اطلاعی ندارم.
در ضمن همه اعداد حداكثر هستند ممكنه كمی پايين تر يا با توجه به منطقه مخابراتی خيلی پايينتر از اين اعداد گيرتون بياد.
پ.ن. پيشنهاد فعلی من اينه كه اگه كسی سرعت 1 يا 2 مگابيت میخواد بگيره بياد آسياتك اگه پايينتر از اين میخواين بگيرين چون سرعت شبانه دقيقا سرعت واقعی هستش پيشنهاد من داتك هست چون دقيقا سرعت شبانش 2 برابر سرعت واقعی هست. در صورتيكه سرويس نامحدود میخوايد هم كه بلاشك سپنتا مخصوصا با تخفيفی كه بعد از يك سال مشتری بودن و ارتقا سطح به طلايی بدست ميارين كه قيمت 256 نامحدودش نصف ميشه.
یه سری از دوستانی که 2 مگ دارن خطشون 4 یا 6 مگ بسته شده بود هنوزم همونطوره؟
واسه من که همچنان 2مگ همون 2 مگه
این بستگی به مرکز مخابراتیتون داره ... اگر تعداد مشترکین به اندازه ای باشه که با افزایش سرعت فشاری نیاد ، سرعت بیشتر میدن که با اضافه حجم خریداری شده توسط شما بتونن هزینه اون جای خالی ها رو در بیارن !نقل قول:
شما شبانه تون هم با همون سرعت 4 مگ روزانه اس؟نقل قول:
چند صفحه قبل گفتم که شبانه 242KB سرعت هست !نقل قول:
سلام من 128 آسیا تک شیراز(ارم نت ) هستم میخوام 256 یا 512 بگیرم به نظر شما سرعتم چقدر تغییر میکنه؟:20:
128 آسیا تک (ارم نت)
شاتل در حال حاضر بالای 250Byte/s نمیده. :27:نقل قول:
منم همون 2مگ هست. منطقمون هم خلوته.نقل قول:
باور کن اگه سرعت اینترنت شما رو داشتم، همین الان ترک تحصیل میکردم، میرفتم شبانه روز بازی آنلاین میزدم. :31:نقل قول:
به عبارتی دیگر میشه:20:
D: ...نقل قول:
6 مگ بایت بر ثانیه سرعت دانلود رو پس از نزدیک ندیدی !!! ...
اینم یه تست با سرور آلمان:
قبل از چیز پی ان:
بعد از چیز پی ان(سرور آلمان):
سرور انگلیس:
با چیز
بدون چیز
اینم 2 مگ ما
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
یه مدتیه که گاهی به من آی پی شهراد میده . شما هم به این مورد برخوردین؟
درسته دوست عزیز چون با چیز پی ان فاصله تون از سرور کم میشه (وصل مشید به سروری دیگه)سرعتش بالا تر میره در عکس ها مشهود هست.و چیز عجیبی نیستنقل قول:
بعد سرعت دانلود واقعی شما تست سرور تهران هست چون هر جوری که شما از اینترنت استفاده کنی اول به سرور تهران وصل میشی پس تست اسپید زمانی درست هست که از نزدیک ترین و بهترین سرور تست گرفته بشه.
مثل این:
رفتم 512 آسیا تک رو گرفتم .شیراز
یه چیز خیلی عجیب دیدم:18:خیلی عجیب....
پنل اینترنت من ارم نت هست هست
اما برا شارژ 128 به 512 به کاووش نت نمایندگی پارس آنلاین زنگ زدم وصلش کرد.:18:
من آخرش نفمیدم از چه شرکتی اینترنت میگیرم این اسم هاش هست
آسیا تک-رایانه گستر صبا-ارم نت -مخابرات-پارس آنلاین-کاووش نت فکر کنم مخلوطی از این ها باشه.....
اینم تست سپید من فعلا که سرعتم تغییری نکرده .پشیمون نشم ؟!!!!!!!!!!:41:
نامردها حتی یه کمی هم سرعتش اضافه نشده در صورتی که باید حدوا 4 برابر میشد
اصلا پهنای باند من تغییری نکرده:sad::18:
دوستانی که آسیاتک دارن
از کجا بفهمم که سرعتم رو برام چند بسته؟(چون زنگ زدم گفتن به جای 1 مگ 512 بسته شده بعد از یکی دو ساعت زنگ زدم گفتن 1 مگ شده و حجمتون هم دوباره براتون برگشته به 6 گیگ!!!!!!!)
کاملا گیج شدم پنل رو چک کردم این بود حالا نمی دونم 6 گیگ شده یا نه
خواهشا راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
حجم باقیمانده شما 5921 مگ هست برای فهمیدن سرعت هم باید وارد تنظیمات مودم شوید در اکثر مودم ها باید 192.168.1.1 را بزنید در مرورگر و یوزر و پس admin وارد کنید
موفق باشید
من که گفتم خدمتتون 128 با بقیه سرویس ها فرقی نداره.نقل قول:
کاوش رایانه نمایندگی صبانت و پارس انلاینه شاید جدیدا نمایندگی اسیاتک هم گرفته
از دوستان شيرازي كسي آسياتك مركز مخابرات دستغيب نداره ؟من اين پارس آنلاين كلافم كرده .سرعت شبانش چه طوره؟
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
برا این که سرعتم از 128 به 512 تغییری نکرد
زنگ زدم کاووش نت گفت : مشکل از مخابرات منطقه هست مشکل داره و بستگی به اون جا داره.
زنگ زدم ارم نت گفت : مشکل از استان هست.
512 ارم نت ببین این وضعشه: شیراز
راستی دوستان یه سوال:
سرعت Upstream و Downstream شما روی چند هست؟ همراه با ذکر نوع سرویس.
اخه من که 2مگ هستم، برام 2043 داون استریم و 509 آپ استریم بستن. و این کمتر از مقدار اصلی هست.
میخوام ببینم اگه بتونم برم بشون بگم زیادش کنن برام. حداقل روی 2200 و 560.