سلام دوستان دلیل نصب شدن نقشه های شهر های ایران با فرمت جاوا روی n82 ولی اجرا نشدن آن چیه. با تشکر فراوان
Printable View
سلام دوستان دلیل نصب شدن نقشه های شهر های ایران با فرمت جاوا روی n82 ولی اجرا نشدن آن چیه. با تشکر فراوان
من گوشیمو فروختم اما برا من که اجرا میشد شاید نقشه های شما مشکل داره :46:نقل قول:
تازه نقشه هر کجارو میخای میتونی با نرم افزارهای چون گارمین و اسمارت کام داشته باشی :46:
سلام . چطوری میشه از طریق اینترنت گوشی ، فریمور گوشی رو آبدیت کرد
تنظیمات گوشی یه همچین گزینه ای بود متا سفانه گوشی پیشم نیست تا دقیق بگم اما تظیماتو یکم بگردی پیداش میکنی :46:نقل قول:
این کار رو نکن اولنقل قول:
دوم تا جایی که میدونم با 82 از اون راه نمیشه آپ کرد پس الکی نگرد
برو قشنگ فایل هاشو بگیر با جاف یا سافتور آپدیت به روش آفلاین آپ کن
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
گوشی های FP1 قابلیت ارتقا نرم افزار از طریق گوشی رو ندارند و تنها با PC میشه آپدیت کرد!
این قابلیت مخصوص گوشی های FP2 و بالاتر هست...
شاد باشید:40:
نقل قول:
حالا یه سوال FP2
ها رو اگه با خود گوشی آپ کنی مشکلی بوجود نمیاد یعنی کامل آپ میشه یا فقط مثلا افکت ها بهش اضافه میشه؟:20:
به نظر من بهترین روش آپدیت کردن فریمور گوشی همین روش هست ... یعنی از طریق خود گوشی ...
هم مطمئن تر و بی خطر هست و هم زمان کمتری میگیره ...
فقط باید جایی تشریف ببرید که gprs رایگان داشته باشه .. مثل مصلی یا فرودگاه ...
.
در ضمن با آپدیت کردن از طریق خود گوشی فقط تغییرات ایجاد شده دانلود و نصب میشه نه اینکه دوباره بخواد کل فریمور رو نصب کنه ..
دوستان کسی میدونه قیمت قاب فابریک n82چقدر هستش؟:20:
کا800 با خود گوشی آپدیت میشه اونوقت ان82 نه :18:نقل قول:
ببخشید پسستام دو تا شدنقل قول:
به نظر من اصلا نخر چون حتی بهترین قاب هم بگیری باز رو گوشی خوب چفت نمیشه :46:
کلوپ ان82 برا خودش زمانی بیا برویی داشت الان ببین چی شده همش به خاطر این آپدیت جدیده که امد هرکی آپدیت کرد یه مشکلی باهاش پیدا کرد :41:
حالا باز قاب گوشیم یه خورده خط و خش داره ولی قاب دوربین این دورش داره کچل میشه (میریزه :31: )نقل قول:
تاپیک رو هم که مرور کردم دوستان می گفتن که ممکنه ال سی دی بشکنه حالا دو دلم از طرفی دوس دارم گوشی تمیز باشه از اونیکی طرف هم که میگن ال سی دی میشکنه یا به قول شما خوب چفت نمیشه و بالطبع هم رفتن خاک و اشغال و پوست تخمه و چیپس و اینا داخل گوشی !!!!
در مورد شکستن ال سی دی میتونی بدی تعمیر کار خوب اگه بشکنه که گردن خودشه :13:نقل قول:
در مورد قاب خود گوشی میتونی فقط برا دوربینو عوض کنی گوشی ماله خودشو بنداز :46:
سلام به همه . خسته نباشید آقا کسی تونسته Nokia Ovi Maps جدید رو n82 فریمور 31 نصب کنه ؟؟؟؟ لطفاً سریع جواب بدید ضروریه
من اینو قبلا نصب کرده بودم Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401
آخه اون سیتم عامل جاوا که حتی یه کرم معمولی هم نمی تونه روش کار کنه آپ شدن داره 4 تا افکت حتمی میگیره فکر میکنی خیلی فرق کرده بابا این سیمبینو انقدر با اون جواو بیخودی مقایسه نکن سیمبین وقتی آپدیت میشه کل سیستم عاملش دوباره نوشته میشه بعدم شما چرا هر جا میرسی یه سونی جاوا رو با یه نوکیا مقایسه میکنی؟:13:نقل قول:
نکنه شما از اونا هستی که همش میگین دور نوکیا تموم شده بلد نیست گوشی بسازه (البته دوره این ادما با N8 سر اومد)
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز کامل آپ می شند.. و تا جایی که میدونم همه FP2 ها تم افکت دارند...:46:
شاد باشی:40:
سلام
N82 و حتی 6600 هم می تونه از راه FOTA آپدیت بشن. همون Device Manager یا مدیر گوشی این کار رو می کنه.نقل قول:
نگارش 3.01 آخرین نگارش موجود برای FP1 هست. نگارش های بعدی برای FP2 و S60 V5 هست.نقل قول:
البته اون طور که توی سیمبین فریک خونده بودم ظاهرا نگارش 11 تم افکت رو به طور موقت داشته.نقل قول:
شاد باشین :27:
تا جایی که من میدونم نمیشه با 82 این کار را کرد و تو دیوایس منیجر هیچ گزینه ای برای این کار نداره.میشه دقیق توضیح بدید؟
دوست عزیز اگر قاب اورجینال n82 رو بگیرم بازم چفت نمیشه؟. من گوشیم خورد زمین شیشه قاب ال سی دی ترک خورده و یه خورده خش افتاده. رفتم عوض کنم گفت 25 تومن اورجیناله. قاب دوربین هم داره کچلی میگیره.نقل قول:
اگر کسی عوض کرده و مشکلی داره لطفا بگه . نمیدونم عوض کنم یا نه....:13:
قابش رو به هیچ عنوان عوض نکن وگرنه مثل من گوشی رو دستت باد میکنه
ارزش نداره قاب اریجینال بگیری. های کپی مرغوب بگیر کار راه اندازه. فقط بده دست یه کار بلد که برات بندازه. چون تعویضش 3 تا خطر داره حسن!!! LCD و آنتن و دوربینش خطر داره حسن!!! :31:نقل قول:
چرا؟ :18:نقل قول:
شاد و خندون باشین :27:
مال منو موقع تعویض قاب ال سی دیشو شکستند ضمن اینکه اگر فردا بخوای بفروشی اگر بدونن که قابشو عوض کردی ازت نمیخرند یا خیلی پایین میخرند ایراد میگیرند که شاسی گوشی دستکاری شده
من گوشیم ورژن 31 را 35 می خواهم ارتقا بدهم با روش جاف اگر از دوستان این کار را کرده به من بگویید بدون خاموش کردن فلش کرده یا نه
من قاب n82 رو یکبار با قاب اصلی 85000 تومنی عوض کردم ولی چون تعمیرکار وارد نبود خوب چفت نشد و باد کرده بنظر میومد.بردم پیش یه کار بلد و همون قاب رو دوباره باز کرد و بست و از روز اول هم بهتر شد.نقل قول:
الان قیمت قاب اصلی حدود 60000 تومنه
به تالار پی سی ورلد خوش اومدینقل قول:
انشالله مدیر شدنت رو ببینیم.
با جاف باید گوشی رو در حالت روشن فلش بزنی. چون N82 جزو گوشی هایی هست که فلش خاموش رو پشتیبانی نمی کنه
درضمن. بهتره آپدیت نکنی. بیشتر کسانی که به نگارش 35 آپدیت کردن پشیمون شدن.
شاد باشین
التماس دعا
من چند وقت پیشا map گوشیمو با برنامه کرک شده مخصوص نوکیا که فارسی هم هست آپدیت کردم یه مدت هم کار کرد اما حالا اجرا که میکنم ریستارت میشه گوشی میشه راهنمایی کنید؟؟؟
-------------نقل قول:
دوست عزیز احتمالا برای گوشی شما هم مثل N95 و N95 8GB آپدیت جدیدی اومده که برنامه Map رایگان نصب می شه یه چک کن و اگر بود آپدیت کن و دوباره نقشه ها را راه اندازی کن
موفق باشی
ممنون رفتم امتحان کنم این نقشه تهران هم هست؟؟نقشه فارسی هست؟نقل قول:
------------نقل قول:
ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
موفق باشی
اما اون نقشه فارسی معرکه بودچون سرچشم فارسی بود..چجوری میشه اون کرکی رو نصب کرد؟نقل قول:
خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........
در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)
اینم عکس خودشو و پکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82
سلام
چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
شما چه پیشنهادی دارید
نام کامل سازنده و مدل باطری رو هم خواهشن بگو عزیزنقل قول:
نویش که اصلا پیدا نمی شه 340 هزار توماننقل قول:
دسته دومش هم بستگی به میزان تمیز بودنش و داشتن یا نداشتن گارانتی داره؛ از 150 هزار آغاز می شه تا 250 هزار
نقل قول:
فکر کنم یه ذره حساس شدی...
اگه واقعا تصمیم به تمیز کردنش داری، یه اسپری تمیز کننده مانیتور های LCD بگیر و روی دستمال ویژه اش بزن و سریع بکش روی لنز. به گونه شگفت انگیزی تمیزش می کنه!!! :18:
شاد باشین
التماس دعا :46:
دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!
نقل قول:
باطری گوشیت رو عوض کن
در باطری رو هم بگذار توی کیسه و بگذارش توی فریزر! یه 24 ساعت باشه کافیه...
به احتمال قوی درست می شه ( البته اگه از قانون انبساط و انقباض پیروی کنه! :18: که احتمالا هم می کنه. امتحانش ضرری نداره ). اگر هم کاریش نداشته باشی پس از یه هفته خود به خود به حال عادی بر می گرده
التماس دعا عزیزان :37:
باتری گوشیت که معلومه خراب شدهنقل قول:
بهتره به حای باتری فابریکش یه باتری اتمی بگیری قیمتش حدود12تومنه 2برابرشارزگوشی رونگه میداره 6ماه ضمانت هم داره طبقه زیرزمین علالدین زیاده
دوست عزیز باسلامنقل قول:
این توصیه رو جدی بگیر و حتما باتری گوشیت رو عوض کن چون همیشه خالی کردن شارژ مال باتری خراب نیست بعضی
وقتا گوشی مشکل پیدا میکنه.اگه باتریرو عوض نکنی ممکنه این بلا سر گوشیت بیاد.و به گوشیت آسیب بزنه.
موفق باشی