نقل قول:
خرید سواری با 16 میلیون تومان به 206 SD مدل V8 یا L90 مدل E2 LP گزینه های خوبی هستن.
خرید SUV میتونید به سانتافه . کیا اسپرتیج فکر کنید.
نقل قول:
خرید سواری با 16 میلیون تومان به 206 SD مدل V8 یا L90 مدل E2 LP گزینه های خوبی هستن.
خرید SUV میتونید به سانتافه . کیا اسپرتیج فکر کنید.
راستش الان 206 اس دی V9 دارم . با توجه به اینکه سفرهای برون شهری هم دارم و بعضی ها هم کوهستانی هست می خوام یه SUV بگیرم . حداکثر تا 48 یعنی دیگه هیچی ته جیب نمی مونه.نقل قول:
سوای اول هم برای خانواده چون 206 خیلی جم و جور هست
سلام:40:نقل قول:
اگر می خواهی بدانی با خرید لوبو چه بلایی سرت می آید سدنوشت کسانی را که جنتو،ساگا، سینا ...ثبت نام کردند را در همین فرومها ببین!:18: ضمنآ من مشخصات فنی آن رادیده ام با آن قیمت بهتر از پراید و لوبو (مثل ریو و ال نود ایی تو و حتی لیفان) می توانی بگیری اگر لوبو را از نزدیک ندیده ای پشتش را حتماً ببین!:27:
ممنون دوست من راستش من خودم هم ال نود دارم و هم پارس ای ال ایکسنقل قول:
تو این تعطیلات عید چند روز پیش که رفته بودیم بابلسر یدونه لو بو مشکی رو فقط برای یه لحظه اونم از جلو دیدم . ما تو مسیر رفت بودیم و اون تو مسیر برگشت همون جا سوال برام پیش اومد که این دیگه چجور ماشینی هست . برا همین کنجکاو شدم ببینم مشخصاتش چی هست - قیمتش چنده میدونی اون موقع با خودم گفتم اگه این ماشینه رو چهار و پنچ میلیون بدن برای داخل شهر اونم برا خانوما ماشین خوبی هست ولی اینطور که شما میگی اگه قیمتش معادل ریو و لیفان و ال نود هست که فقط باید بش بگیم آشغال
[QUOTE=sajjad1973;5981418]ممنون دوست من راستش من خودم هم ال نود دارم و هم پارس ای ال ایکس
سجاد جان
ببخشید:11: فکر کردم شما از جوانهایی هستید که می خواهید یک ماشین متفاوت بگیرید و ممکن است در دام اینجور ماشینها بیفتید:46: مشخصات مختصر ولی مفید این ماشین 10-12 میلیونی را می توانید در این سایت ببینید( البته من خودم آن را در نمایندگی زاگرس خودرو در رشت دیدم و شناختم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا که فهمیدم شما خودتان استادید میشه برای من و بقیه کسانی که می خواهند تا بیست میلیون ماشین بگیرند بفرمایید ال نود شما فول است یا نه و اگر تجربه رانندگی با تندر ایی تو فول را داشته اید بزرگترین اشکالاتش چیست؟:20:
سلام من 16 تومن پول دارم به نظر شما 206 V1 SD بگیرم یا L90 FULL یا سمند سفارشی ؟ اگر ماشین دیگه ای هم در نظر دارید بگید
و قیمت هر کدوم از ماشینهایی که گفتم یا معریفی میکنید رو هم بگید
[QUOTE=Mitridat;5983254]ال نود من که فوله - من اونجور هم که شما فکر میکنی تو این مسا ئل وارد نیستم و از ماشین به تور کاملا معمولی استفاده میکنم و زیاد هم اهل تند رفتن نیستم تو این سه سال که من تا حالا باش مشکلی نداشتم تنها چیزی که یکم همیشه ناراحتم میکنه آینه های بقلش هست که خوب دید نداره به جز این من باش هیچ مشکلی ندارم - میدونید من خیلی وقت پیشا یه دوو سیلو داشتم که از اون ماشین به بعد دیگه فرمون هیچ ماشینی رو به نرمی اون ندیده بودم و همیشه میگفتم بین ماشینای تولید داخل دوو سیلو نرمترین فرمون رو داره اما سه سال پیش که این ال نود رو گرفتم دقیقا خاطره همون سیلو رو برام زنده کرد فرمونش به همون نرمی حتی نرم تر از سیلو هست - کلاجشم که واقعا نرم و راحت هست من وقتی پشت پارس میشینم در مقایسه با ال نود انگار میخوام سنگ رو فشار بدم . ترمز هاش هم که واقعا خوبه ( یه مشکل سیلو این بود که ترمز هاش ضعیف بود) دیگه چی بگم - اهان به نظرم طراحی ال نود به شکلی هست که اگر چه موتور پر قدرتی داره و خوب هم میره اما به خاطر طراحیش راننده بیش تر دلش میخواد که یواش بره مثلا من خودم که همیشه سعی میکنم یواش برم وقتی تو پارس میشینم و جاده بازه اتو ماتیک سرعتم میره رو 120 ولی وقتی تو ال نود هستم با اینکه همه چیز ال نود صد در صد ( شک نکنید ) از پارس بهتر هست سرعتم میره رو 80 یا 90نقل قول:
خلاصه این همه گفتم فکر کنم شما جواب سوالت رو هم نگرفتی. گفتم من زیاد ماشین رو عزیت نمیکنم وسعی میکنم از ماشین و رانندگی اروم لذت ببرم بنا بر این تا حالا هیچ مشکل جدی با ال نودم نداشتم که بخوام بگم. همه چیزاش در حد مطلوب و حتی بالا تر هست البته مال من جزو سری اول هست نمیدونم اینایی که الان تولید میشه کیفیتش بالا تر هست یا پایین تر
دوست دیگمون هم که بین 206 و ال نود و سمند شک داره . فقط همین رو میگم ال نود فول رو بگیر پشیمون نمیشی ( 206 کوچیک هست و جای پاهاش برای سر نشینای عقب خیلی کم در نتیجه در مسافت های طولانی که چه عرض کنم تو مسافت های کم هم برای سرنشینای عقب خسته کننده هست و اگه کمی هم درشت هیکل باشن که غیر قابل تحمل)
سلام دوستان خودرو اتومات تا 23 تومن چی پیشنهاد میدید؟نو یا دسته دوم
اگر دسته دوم میخوای و سوخت برات مهم نیست فقط ماکسیما.نقل قول:
مگان هم میتونی بهش فکر کنی.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
نقل قول:
با 16 تومان L90 رو میتونی بخری فولش رو.
جادار کم مصرف امکانات رفاهی مناسب ایمنی مناسب سرعت و شتاب خوب خلاصه تو مواردی که شما پیشنهاد دادی خوبه.
206 SD رو اگه V8 بخری خیلی بهتره اما خوب میزنه بالای 16 تومان.
[QUOTE=sajjad1973;5983694][QUOTE=Mitridat;5983254]
ال نود من که فوله -
سجاد جان دست مریزاد:40:
اتفاقاً من همینجور جواب میخواستم:46:: عیبها و مزایایی که در مشخصات فنی نمی آید بدون تعصب!:31: راستی میگن نرمی فرمان ورنا مثل سیلو است و خیلی جالب بود که شما میگویید ال نود هم همینطور است:31: پارس هم کاملاً حق با شماست مثل باقی ایران خودروها
محمد جاننقل قول:
من خیلی وقته دارم روی 15 تا بیست تحقیق میکنم سمند و پارسهای امروزی فاجعه هستند:19: چون در همان سالهای اول باید در نمایندگیهای ایران خودرو سرگردان بشوید:41:
من در محدوده 16 ریو اتوماتیک و ال نود ای تو فول را بهتر از همه پیدا کرده ام:27: بعضیها میگویند 206 اس دی مزایایی دارد که من با همه مخالفم(بجز زیبایی! که بنظر من ملاک مناسبی برای ارزیابی نیست):46: اگر بیایی در محدوده بیست، ورنا هم هست :10:
سلام
دوستان با بودجه 6 تا 6.50 میلیون جه ماشینی پیشنهاد می کنید . این اولین تجربه من در خرید ماشین است و تازه می خواهم رانندگی یاد بگیرم . به نظرتون چه ماشینی بگیرم ؟ 206 میشه با این قیمت گرفت یا نه ؟ پراید چه مدلی میشه گرفت ؟
با تشکر
دوستان تحولات قیمت خودرو تو چند ماهه آینده چطوره؟یعنی بخریم یا دست نگه داریم
مخصوصا برای این ماشینا: گراند ویتارا فول آپشن اتومات - توسان 2011 -اسپورتیج 2011
سلام دوستان .
نظرتون راجع به 206 تیپ 5 چیه ؟؟
چه ابشن هایی داره ؟؟
راستی abs داره ؟؟ اخه تو خود سایت ایران خودرو چیزی نزده ولی از چند نفر پرسیدم گفتند داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با 10 تومن چه ماشینهایی میشه خرید ؟! نو و کارکرده
با نهایت 27 میلیون چه ماشین دسته دویی می شه خرید؟ به غیر از زانتیا -جن تو -آوانته و مگان 1600.
نکاتی که برام مهمه :
1- esp
2- لش نشده باشه
3-برام به راحتی تا چند سال کار کنه و نیاز به تعمیر نداشته باشه(خرج رو دستم نزاره)
نقل قول:
ماکسیما
کمری 2006
سلام دوستان .
آقا من ميخوام يه مگان 2000 بخرم ،كه فعلا وقت نكردم برم نمايشگاه و قيمت بگيريم ، قيمت دست دومش كه البته خيلي هم تميز باشه در حد چند ميشه؟
و همينطور 1600 ؟ ( هر دوتاشون هم دست دوم ولي تميز! نو نميخوام چون خيلي ضرر ميكنه ...)
در ضمن قيمت هم تقريبا 20 تا 23 و 24 تومن در نظر دارم! به نظرتون اين اين دوتا انتخاب خوبين؟ يا انتخابهاي خوب ديگه اي ميتونه باشه!
خيلي ممنون .
سلام دوستان
یه پروتون ویرا لیفت بک پیدا کردم مدل 83 تقریبا تمیز هستش
میخوام ببینم 8.5 می ارزه بگیرم یا نه کارکرد 80000
شاید توسان بتونی بگیرینقل قول:
سلام دوستان
من تازه واردم
پس امیدوارم یکم کمکم کنید
من دنبال یه ماشین میگردم که شرایط زیر رو داشته باشه:
1-قیمتش نهایتا 22 میلیون باشه
2-بدون دردسر باشه یعنی آدمو آواره ی تعمیرگاه ها نکنه
3-دنبال سرعتو اینجور چیزا هم نیستم فقط بدنه و ترمز خوب داشته باشه البته موتور و امکانات داخلیشم تقریبا واسم مهمه
تو بررسی هایی که تا الان خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که یا باید ورنا 1600 صفر بگیرم یا مزدا 323 دست دوم
به نظر شما چیکار کنم؟کدوم بهتره؟گزینه های دیگه ای هم هست؟
در ضمن یه سوال دیگه : به نظر شما اگه قراره مزدا 323 بگیرم کدوم تیپشو بگیرم بهتره؟اصلا فرق تیپ های مختلفش چیه؟
نکته:دیروز زنگ زدم نمایندگی ورنا گفتن ورنا 1500 یه ساله که تولید نمیشه!
خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید
به نظر من که پولتونو دور نریزین . نظر من اینه که یه پژو 206 SD مدل V8 بگیرین و بقیه پولتون رو خرج ماشین کنین !!!!
این ماشین ترمز هاش واقعا عالیه و ایمنیش هم همینطور . این ماشین از 5 ستاره ، 4 ستاره ایمنی رو گرفته !!!
موتورش هم که TU5 هستش که یکی از موتور های پر قدرت و کم مصرفه !!!
کیفیت قطعاتش هم که خوبه و در جدول رده بندی کیفیت قطعات بالاتر از ورنا هستش !!!
موفق باشین !
سلام دوستان
یه پروتون ویرا لیفت بک پیدا کردم مدل 83 تقریبا تمیز هستش
میخوام ببینم 8.5 می ارزه بگیرم یا نه کارکرد 80000
مگان هم میتونی بخرهنقل قول:
مزدا 323 که راه نمیره:13:
ورنا هم خیلی بی ریخته
نقل قول:
آقا با توجه به اینکه شما گفتی میخوای ترمز خوبی داشته باشه اصلا ورنا رو پیشنهاد نمیکنم
من خودم چند سال پیش تو اتوبان همت داشتم با ال نود حدودا 100 میرفتم که یه ورنا هم دقیقا کنار من و پا به پای من داشت می اومد یعنی سرعت اون هم همون 100 بود دوتامون رسیدرم به یه موتور سوار تقریبا یه سه چهار متری با موتورری فاصله داشتیم که یهو یارو موتور سواره خورد زمین من و راننده اون ورنا هردو تامون کوبیدیم رو ترمز فقط همین رو بگم موتوری یه شانس اورد که خودش افتاد جلو ماشین من و موتورش جلو ورنا چون ماشین من دقیقا سپرش جلو کله یارو وایساد اما ورنا یه یه سه متری لیز خورد و جلوتر وایساد تازه موتور یارو هم بهش گیر کرده بوn
این چیزی بود که من باچشم خودم دیدم و برام اتفاق افتاد .خود راننده ورنا ه کف کرده بود که من چطوری وایسادم و ماشینم لیز نخورد بهم میگفت دستی کشیدی منم گفتم نه فقط ترمز گرفتم یه چیز دیگه اون راننده ورنا میگفت که فرمونش قفل کرده بوده و نمیتونسته هیچ کاری بکنه در حالی که من کاملا کنترل ماشین دستم بود و فرمون هم کاملا کار میکرد. ماشین خیلی راحت وایساد بدونه اینکه لیز بخوره
یه چیز دیگه هم به اون دوستمون که گفته 206 sd بگیر ایمنیش خوبه میگم. تو رده بندی جهانی کلا کارخونه رنو و کلیه محصولات رنو هم ار نظر کیفیت و هم از نظر ایمنی خودرو در تصادف و ایمنی سرنشین ها از پژو خیلی بالاتر هست .
دوست عزیز من ماشین رو گفتم نه شرکت !!! ایمنی SD 4 ستاره هستش در صورتی که تندر 3 ستاره هستش !!!نقل قول:
یه چیز دیگه هم به اون دوستمون که گفته 206 sd بگیر ایمنیش خوبه میگم. تو رده بندی جهانی کلا کارخونه رنو و کلیه محصولات رنو هم ار نظر کیفیت و هم از نظر ایمنی خودرو در تصادف و ایمنی سرنشین ها از پژو خیلی بالاتر هست .
پس SD ایمن تره !
موفق باشین !!!
یه سوال الان کدوم پراید از نظر ایمنی وقدرت بهتره؟
هیچ کدوم:2:نقل قول:
سعی کن با پولی که داری 206 دسته 2 بگیری خیلی بهتره
می خواهم ماشین صفر باشه وقسطی بخرم ولی نمی دونم کدوم پراید بهتره؟
نقل قول:
الان پرایدهایی که داره تولید میشه یه کم سنگینتر شده چون زحمت فراوان کشیدن تا ایمنیش رو بالا ببرن.
در کل اگه جوون پسند میخوای 111
اگر خانوادگی میخوای 132
من که گفتم سرعت واسم مهم نیست ! من خیلی گاز بدم 120 تاست ! راستی جن 2 قیمتش چنده؟ اصلا ماشین خوبی هست؟نقل قول:
یه سوال:
تو ایران تو محدوده 12 - 15 میلیون کلا چه گزینه هایی موجوده؟
منظورم اینه که هم راحت گیر بیاد، هم قطعاتش موجود باشه، هم تعمیرکارش و...!
اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اما ال 90 یخورده زشته ! راجع به بدنش هم زیاد تعریفی نشنیدم!نقل قول:
نقل قول:
بله خب بعضی ها از قیافش خوششون نمیاد
ولی شما خودت بهم بگو تو اون رنج قیمت
1- دلت میخواد تو ماشین قشنگ بشینی و اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد بری دیدن خدا و قشنگی های اون دنیا
2- یا ترجیح میدی یه ماشین که کمی قیافش از نظرت بدهست رو بگیری و تو همین دنیا دنبال سر نوشتت باشی
من ترجیح میدم یه ماشین بگیرم که هم قشنگ باشه و هم نفرستتم اون دنیا !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مزدا 323 هم قشنگه هم فکر نکنم بفرستتم اونور!
نظرت راجع به جن 2 چیه ؟ اصلا قیمتش چنده ؟
آوانته دست 2 چی؟ با 22 میلیون میشه تمیزشو گیر آورد؟
مگان تو ترکیه که طرفدار زیاد داره یه جور خودرو ملی و همچنین جز معدود خودروهایی که تو پیست تست شده از نظر هندلینگ و .... این پیشنهاد اول من در پست قبلیم بودنقل قول:
اما جن 2 قیافش جذابه و برای شما مناسبه که دنبال سرعت نیستی چون قدرت موتورش زیاد تعریفی نداره
راستی 120 کم نیست چون حداکثر سرعت تو ایران 110 به جز نیایش (من خودم تو اتوبان نیایش با 206A 150تا هم رفتم:31: )
به نظرم بین این ماشینایی که خودت گفتی آوانته از همشون بهتر هست البته مزدا 323 هم خوبه ولی فکر نمیکنم بشه سالمش رو که باش حال کنی و برات ماشین باشه گیر بیارینقل قول:
الان قیمت اوانته صفر تو بازار 29000000 هست اگه بتونی یه هفت هشتایی بزاری رو پولت که خیلی خوب هست اگه نه همون دست 2 رو بگیر الان فکر میکنم با 23000000 بتونی یدونه مدل 87 بگیری
همون جور که دوستمون گفته مگان هم گزینه خوبی هست شاید حتی بهتر از اوانته هم باشه. حد اقل چیزی که من ازش اطلاع دارم این هست که از نظر مصرف بنزین از اوانته خیلی بهتر هست
سلام
یه ماشین بین 20 تا 30 میلیون میخواستم . سرعت خیلی مهم نیست
راحتی و خانوادگی بودن و اینکه میخوام زیر پا بمونه و به این زودیا قصد عوض کردنش رو ندارم و خرجش به نسبت مناسب باشه(میدونم بالاخره خرج این ماشینا بالاس) .
آوانته و مگان فکر میکنم مناسب باشن. گزینه دیگه ای هست؟
قیمتشون رو میشه بگید؟
دوست من 206 به این زودی ها توی خرج نمی افته ... درضمن کیفیت قطعات 206 بالاست . مسلما برای تعویض یه قطعه باید پول بیشتری نسبت به مثلا سمند بدین !!!نقل قول:
اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه شما قراره چقدر ماشین رو نگه دارین !!!