دوستان یه آمار بدین که پی سی کجا ها با چه دامینی بازه... امروز که پارس همه دامین ها بسته بود..!
Printable View
دوستان یه آمار بدین که پی سی کجا ها با چه دامینی بازه... امروز که پارس همه دامین ها بسته بود..!
IR بازه
اگه بسته شد:
72.55.140.181 ماله کام هست
مدیران باید دسترسی به ای پی رو باز کنن وگرنه مجبور میشیم با چیز خر شکن بیایم تو
کم مونده فایلای تو هاردمونم قیلتر کنن :31:نقل قول:
این خوبه که داداش...کم کم خودمونم هیلتر میکنن!!!نقل قول:
----
آقا من میخوام این شماره رو از رانژه در بیارم و یه شماره ی دیگه رو رانژه کنم...یعنی سرویس رو ببرم روو یه شماره ی دیگه...امکانش هست؟ اندیشه هستم....هزینه میگیرن؟؟ چند روز پروسه طول میکشه؟ مثه نصب مثه اولین روز میمونه؟؟؟؟
دیشب سرعت پارس وی رشت خیلی زیاد بود من سرعت دانلودم 440 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنی عددی که نوشتی یکم با عکس نمیخوره؟؟؟؟نقل قول:
شما تو کدوم منطقه هستی؟ معمولا هر چند وقت یه بار اینجوری میشه یا نه این دیگه شاه سرعتت بود؟
نه من سرعتم 1 مگ در ثانیه هست ولی تست ماله دیروزهنقل قول:
همیشه سرعتم مابین 300 تا 350 بود ولی اون شب خیلی زیاد شد
.
الان سرعت 128 پارس چنده میخوام تمدید کنم اگه میشه زودتر جواب بدید
سلام دوستان. من الان دارم از اندیشه سبز خزر استفاده میکنم. اینم بگم که من رشت نیستم و لاهیجانم.
سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ گرفتم. مشکلی که باهاش دارم اینه که سرعت دانلود وقتی ثابت میشه حداکثر 20 هست در حالی که دوستام با همین سرویس با 60-70 میزنن. وقتی هم باهاشون تماس گرفتم یه مزخرفی گفتن بهم که شاید خط تلفنتون ضعیفه !!!!
من سه تا تست سرعت پشت سر هم گرفتم که عکسشون رو براتون میذارم. لطفا نظر بدین که با توجه به این تستها این سرعت 20 طبیعیه یا نه؟ و اینکه فکر میکنید مشکل از چیه؟
شما تو صفحه اول تنظیمات مدمت(modem) ببین downstream رو چنده
از کجا باید برم تو تنظیمات مودم. مودم TP-Link TD-8811 هست که بعد از وصل کردنش به کامپیوترم هیچ نرم افزار درایوری براش نصب نکردم و همونجوری کار میکنه. نمیدونم کجا تنظیماتشه. اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
جزیره و آبرنگ هرچه زودتر باید جورو پلاسشونو جمع کنن برن، تا همینجاشم خیلی از مردم پول مفت گرفتن. اندیشه که اصلا تو آستانه تبلیغات نکرده مگر نه وضعشون بهتر میشد.نقل قول:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
توی مرورگرت بنویس 192.168.1.1 بعد یوز و پسورد رو admin وارد کننقل قول:
همین که p0w3rfu7 گفت تو مرورگر توی نوار آدرس بزن :10: اگه نشد 192.168.0.1 رو بزن یکی از بچه ها با این شماره صفحه تنظیمات رو باز میکرد
نگاه کردم.نقل قول:
Upstream = 165
Downstream = 572
سلام
آقا آخر من نفهمید مودم با usb وصل کنم بهتره یا با lan
لطفا دلیلشم بگید
از لحاظ سرعت و کارایی هیچ فرقی باهم ندارندنقل قول:
فقط اگه از طریق Lan نصب کنی مودم بطور خودکار توسط ویندوز شناسایی میشه
اما اگه از طریق USB بخوای وصل کنی باید هر باری که ویندوز رو عوض کنی Cd راه انداز مودم رو هم نصب کنی
من خودم از LAN استفاده کردم
خب این یعنی شرکت داره به شما هم مثل دوستاتون سرعت حدود 512 میده که سرعت دانلود حدود 64 میشه پس مشکل از شرکت نیستنقل قول:
این که سرعت شما با دوستاتون فرق میکنه میتونه دلایل زیادی داشته باشه یکیش متفاوت بودن سرعت توی خط های مختلفه مثلاً تو رشت سرعت خط 7 از خط 5 بیشتره حالا این میتونه به دلیل زیاد بودن مشترک ها توی خط 5 باشه یا فرسودگی سیم های این خط یا مشکل مخابرات این منطقه
یا میتونه از نویز باشه شما از اسپلیتر استفاده می کنید؟
واسه مودم آره. تلفن هم به این خط وصل نیست. ولی همونطور که mehdihamed گفت احتمالا مشکل از خط تلفنه. کلا تلفنهامون مشکل دارننقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
من میخام سه گیگ 128بگیرم.
از کدوم شرکت بگیرم. ها!
سرعت اندیشه شبا چقدره؟
ایا با لپ تاپ میشه بوسیله ی مودم شرکت اندیشه از adslاستفاده کرد.
ممنون
نقل قول:
از دید من اندیشه....
اره میشه استفاده کردنقل قول:
شما بگو تو کدوم مرکز هستی چون این خیلی مهمه
و اینم بگم اندیشه شرعتش واقعا عالی شده
مرکز دیگه چیه؟نقل قول:
شماره تلفن خونمون با 660 شروع میشه.
سرعت شما شبا چقدره؟
من مرکز 5 هستم
شبا حدود 80 سرعتمه
الان هم پارس خوبه هم اندیشه زیاد فرقی با هم ندارند اگه جایی مشکل داشته باشه بچه ها همین جا میان میگن فعلاً وضعیت عادیه
من خبر 660 رو ندارم اما چند شبه سرعت خیلی خوبه من 223 هستمنقل قول:
چی شد همه کنکور دادین غیب شدین
تا قبل کنکور جای درس خوندن فقط تو نت بودین:31:
کسی از دوستان از طرفای یخ سازی و یا حمیدیان اینجا نیست سرعت اندیشه درون مناطق رو میخام
ایا اون اطراف سرویس میده؟
تا جایی که میدونم شما کاربر پارس هستینقل قول:
سلام
به نظرتون من خودم برم یه مودم adsl بگیرم یا مال اندیشه رو قبول کنم. مارک مودمی که میدن چیه؟ مودم توی سرعت تاثیری میزاره؟ من میخام 128 3 گیگ بگیرم.
خودت بخر ! ... اندیشه رشت مودم رو گرون میده ! ....نقل قول:
lاندیشه مودم tp link 8811 میده که قیمتش 30تومن هست اگر ارزون تر پیدا کردی خوب بیرون بگیر
و این مودم تا پهنای باند 25 مگ رو ساپورت میکنه و پهنای باند ماکه تو خوابم به 2 مگ نمیرسه
کانفیگ و تنظیم کردنش هم خیلی آسونه
من بهت توصیه میکنم بری ثبت نام کنی چون الان خیلی شلوغه و هرچی زودتر بری بهتره از طرفی راه اندازی خط یک هفته وقت میبره
میتونی مودم هم نخری بزاری وقتی خط وصل شد بگیری اما اگه تصمیمت قطعیه زوتر برو بگیر
دوستان تمدید موقت هارو گویا غیر فعال کردن برای شما هم همینطوره؟
سلام شما اندیشه هستی یا پارس انلاین ؟نقل قول:
.
داداش مرتضی اندیشه هستنقل قول:
من که پارس آنلاین هستم خیلی حالی به حالیه
.
سلام
توی اندیشه اگر من سرویس 3 گیگ بگیرم باید سر هر ماه پول بدم یا وقتی پهنای باند 3 گیگم تموم شد؟
اگر باید سر ماه داد و تا اون موقع مثلن 2 گیگ استفاده کرده باشم ایا اون 1 گیگ میپره یا ذخیره میشه؟
ممنون
باید همون موقع که تمدید کردی در ماه بعد همون روز پول رو پرداخت کنی اگر میخوای بازم اینترنتت کار کنه و فرقی هم نداره تموم شده باشه حجم قبلیت یا نه باید دوباره تمدید کنی.نقل قول:
حجم باقی موندتم به ماه بعد انتقال پیدا نمیکنه .
نقل قول:
دوستان تمدید موقت هارو گویا غیر فعال کردن برای شما هم همینطوره؟
واقعاً تمدید موقت قطع شده؟ حالا من یه ماه 2 روز قبل از پایان ماه داره شارژم تموم میشه اینا اومدن تمدید موقت رو قطع کردن:41:
با چند تن از دوستان رفتیم شکایت برای پارس که داستان این کم شدن عجیب پهنای باند چیه..
خلاصه مجبور شدن با تهران هماهنگ کنن و ببینن مشکل از کجاست..
دوستانی که تو این زمینه مشکل دارن , بهتره اقدام کنن..
تمدید موقت دیگه چیه ؟! ... :31:نقل قول:
میگم چند شبه دانلود شبانم قطع میشه ... مشکل از کجاست ؟!
سلامم یه سری از دوستام میخان واسه خونه داشنجویی adsl بگیرن مودم 3 یا 4 پورت هم داریم؟؟؟