اینکارو کردم اثر نکرده!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
اینکارو کردم اثر نکرده!!!!!!!!!!نقل قول:
[QUOTE=zerocold1982;4795141]با سلام
سلام, دوست عزيز شما بايد قبل از عوض كردن ويندوز فايل مورد نظر رو dencrypt ميكردين,الان ديگه هيچ راهي فايده نداره مگر اينكه نرم افزاري كه خودتون گفتيد كه اونم بعيد ميدونم چون رمز گشايي فايلهاي ويندوز,اونم ويندوزي كه عوض شده و admin اون هم فرق كرده به اين راحتيا نيست.</p>
الان روی نوار toolbar در گوشه سمت راست عکس دو تا کلید اومده و یه پیغام می ده به این صورت:
30days left for activation
to activate windows now,click here
الان من برای رجیستر کردن و قانونی کردن این ویندوز چه باید بکنم؟
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه مشکلیه ؟
با عوض کردن رزلویشن خوب شد ولی یه سری برنامه ها همونجوری مونده
درایور هم پاک کردم دورباره نصب کردم لازم خرابه
آها - پس ويندوزتون اكتيو نيست!نقل قول:
معمولا اين طور ويندوزها داخل خودشون ( سي ديشون ) يه فايل به نام كرك هست كه از طريق اون ميتونين ويندوز رو اكتيو كنين. در اين مورد من همينقد اطلاعات دارم. اون فايل رو اجرا كنين اگه هست
سلام,شما كارت گرافيكي تون رو از راه device manager,اپديت كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه.چون فكر ميكنم اين يه مشكل سخت افزاريه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از پاسخت
ولی همچین فایلی رو پیدا نکردم؟؟!!
ویندوزت چی هست؟ از لینک زیر برای ویندوزت کرک پیدا کن.نقل قول:
و از گوگل هم میتونی جستجو کنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
نقل قول:نقل قول:نقل قول:واقعا کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟ (انصافا کارم لنگ مونده) :42:نقل قول:
در مورد اول من نمیدونم چطور اما فکر میکنم امکانپذیر باشه ، مثلن یه کرکی که همراه یاهو مسنجر دارم یکی از گزینه ها(جدای گزینه های حذف تبلیغ و ...) همینه که اجازه بده چندین نمونه از نرم افزار اجرا بشه ولی دقیقن به همون تعداد شما نخ ( process ) خاهید داشت.فلسفه ی کار هم مشخصه ، پشتیبانی از اجرای همروند ، خود سازنده ی نرم افزار هم میتونه طوری بسازه که اینگونه بشه ( البته معمولن با انتخاب یه گزینه ی new یا enable multi instance در تنظیمات )نقل قول:
حالا شما میتونی how to enable multiple instance of programs + windows registry رو جستجو کنید...
در مورد دوم : شما اصلن از کجا میدونید که محتویات جاوا اسکریپتی یک صفحه ای که دارید مرور میکنید نمایش داده نمیشه ؟ شما بار اول فرمودید turn off هست و اون دوستمون مجبور شد نحوه ی فعالسازی تو سه تا مرورگر رو توضیح بده،بعدش فرمودید enable هست ..لطفن بار اول کامل و دقیق و در عین حال خلاصه به مسئله تون بپردازید تا دوستانی که سعی در کمک به شما ارند بهتر بتونند به شما یاری برسونند و شما هم زودتر مشکلتون حل شه.
بفرمایید برای مثال کدوم صفحه رو باید باز کنید و فکر میکنید مشکلی دارید و اینکه آیا فقط با یه مرورگر خاصی این مشکلو دارید یا با همه ؟
چجوری می تونم محتویات یک سی دی mp3 رو در یک فایل نت پد یا وردپد ذخیره کنم به صورت مرتب
یعنی شامل اسم فولدرها,آلبوم ها و ترک های موسیقی موجود در اونها
سلامنقل قول:
به Run برید و دستور %temp% رو تاپیک کنید و اینتر بزنید.
در پنجره ی بعدی تمام محتویات پوشه ای که باز میشه رو پاک کنید.
در پوشه ی Application Data هم معمولا نرم افزارها یک نسخه از فایل نصبشون رو در اونجا کپی میکنن تا مثلا برای مواقع Repair کردن بتونن ازش استفاده کنن و شما هم اگر لازم ندارید میتونید پاکشون کنید.
شما از ق ی ل طر شک ن یا پروک س ی استفاده میکنید ؟نقل قول:
چون معمولا در هنگام کار با اینها جاوا اسکریپت غیرفعال میشه.
نرم افزار زیر رو امتحان کنید :نقل قول:
MP3 File Description Database 1.1
موفق باشید :40:کد:http://www.twinklesoft.com/files/Setup.zip
برای نصبش میگه .net framework رو نصب کنید.نقل قول:
این همون microsoft.net framework هست؟
اگه اینه من ورژن 2 اون رو نصب دارم
ولی این نرم افزار میگه ورژن 1.xxxx رو نصب کنید!!
دوستان من ویندوزم بعد از مدتی کار کرش میکنه وارور صفحه آبی میده چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد بایوس مادربوردم رو هم آپدیت کردم ولی حل نشد
سلامنقل قول:
تايپيك هاي زير رو ببينيد
سلام دوستان
من در قست character map ویندوز یه سری کارکتر دیدم که با کپی کردن میتونم اونارو وارد word pad کنم ولی هر کدوم از این کارکترا یه کد دارن که احتمالا با وارد کردنشون هم میشه بهشون رسید. من نیاز دارم که کد این کاراکترارو وارد کنم چون در یه نرم افزار با کپی کردن این شکلک ها علامت سوال میاد منتها طرز وارد کردن کد رو نمیدونم اگه از دوستان کسی اطلاعی در این زمینه داره ممنون میشم کمکم کنه. یعنی چه جوری میتونم با وارد کردن کد این کاراکتر ها در word pad بهشون برسم؟؟
نقل قول:
تو همون پنجره ی character map گوشه ی پایین راست نوشته keystroke:Alt+xxxx که x یه رقمه
همین
یعنی مثلن من همینجا الان اینکار رو میکنم با نگهداشتن آلت + 0237 که نتیجه ش میشه این :
í
علاوه بر چيزي كه دوستمون اشاره كرد بايد فونت رو در wingdings قرار بدين.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله اینطوره . باید نصبش کنید.
موفق باشید :40:
[QUOTE=omidsh501;4793839]سلام
من تو شبکه باید یه برنامه حسابداری رو اجرا کنم که جدیدا ارور security warning میده که مربوط به
unknow publisher هست و دوتا گزینه یکی run و کنسل داره که run رو که انتخاب میکنی برنامه اجرا میشه
میخواستم کسی میتونه راهنماییم کنه این پیام قبل از اجرای برنامه نیاد خواهشا راهکاری مثل تعویض ویندوز رو ندید
محض اطلاع دوستان
کد:http://www.compulink-support.com/technotes/publisher.htm
درودنقل قول:
از منوی Start در قسمت Run بنویسین gpedit.msc و اینتر کنین .
از مسیر زیر :
User Configuration> Administrative Template> Windows Components> Attachment Manager
و Default risk level for file attachments رو Enable کنین و Set the default risk level رو هم [Low Risk] کنین .
Inclusion list for low file types رو هم Enable کنین و این فرمت ها رو هم بهش اضافه کنین :
.exe;.vbs;.msi.
Do not preserve zone information in file attachments رو هم Enable کنین .
پنجره رو ببندید و در Run دستور gpupdate /force رو بنویسین و اینتر کنین .
سلام
من یه مشکلی دارم: گاهی که فایلهای دایویکس رو در حالت Тhumbnails ویندوز میبینم، از اکسپلورر ویندوز خارج میشه و صفحه ویندوز چند لحظه ای خالی میشه (مثل زمانی که از توی Task Manager پروسس explorer رو ببندین)
راهی هست که اینطور نشه؟
سلام
برنامهايي هست براي تعمير explorer ويندوز.؟! من وقتي ميخوام يه فايل يا فولدر ... كپي يا كات يا حذف كنم ... بعضي وقتا اين explorer هنگ ميكنه !! اينقدري كه مجبور ميشم پروسسش رو kill كنم !
بدبختي اين سيستم هم سرور آنتي ويروس هست ... نميشه ويندوزش رو عوض كرد. !
سلامنقل قول:
تاپیک زیر رو مطالعه کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4518791
سلامنقل قول:
اینو نگاه کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.squidoo.com/explorer-exe
سلامنقل قول:
ویندوزم xp professional 2002 sp3 هستش!
من نمی دونم کدوم یکی رو برای اکتیو کردن انتخاب کنم
سلامنقل قول:
این رو امتحان کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4764872&postcount=420
سلام
چطور میشه بعد از safe remove بدون قطع و وصل فیزیکی فلش، دوباره فلش رو به سیستم شناسوند؟
سلامنقل قول:
شما ميتونيد usb تون رو از راهdevice manager,disable كنيد واگه خواستيد اون رو دوباره به حالت enable دربياريد.
دوستان من هر وقت سیستم رو روشن میکنم، قبل از بالا اومدن ویندوز دستورِ CHKDSK برای درایو D اجرا میشه.
چجوری کنسلش کنم ؟
معمولاً وقتی سیستم، بصورت دستی خاموش بشه یا برق سیستم بطور ناگهانی بره این اتفاق میافته.نقل قول:
شما تا حالا گذاشتی که بصورت کامل Scan بشه؟ وقتی یک بار Scan می شه، دفعه ی بعدی باز هم این اتفاق میافته؟
راه حل زير رو بببينيد كه ask_bl عزيز گفتن:نقل قول:
سلام
یک سوال اورژانسی دارم!
در ویندوز مخصوصا ویندوز XP گذارشی از عملیات کپی و پیست ذخیره میشه یا نه؟
یعنی اگه از یک سیستمی یک سری فایل کپی شده باشه ، و یک فرد وارد(مثلا یک مهندس نرمافزار یا تکنسین کامپیوتر و...) امکان داره بتونه کشف کنه که کپی صورت گرفته یا نه؟ کدوم فایل ها کپی شده؟
البته با فرض اینکه روی سیستم هیچ نرم افزار اسپی یا کی لوگر یا ابزار های اینچنین نباشه!
در ویندوز های دیگه چطور؟
در صورت وجود همچین گذارشی ،چطور این گذارش پاک میشه؟
فرق نمیکنه. خاموش یا ریست هم که میکنم اسکن رو انجام میده.نقل قول:
همیشه هم میذارم کامل اسکن کنه اما دفعه ی بعدی هم دوباره اسکن میکنه!
این مسیری که گفته شد رو چک کردم. BootExecut روی autocheck autochk * اِ.نقل قول:
شما این کار رو هم امتحان کن، توی Command Prompt تایپ کن:
بعدش سیستم رو Restart کن.کد:chkntfs d: /x
این پیغام رو میده :نقل قول:
بعد از این کار، سیستم رو Restart کردی؟ ببین این تاپیک، کمکت می کنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=347457
من هارد ساتا که خریدم بستم به سیستم (چند ماهی میشه...) ویندوز برمیداره اونو هم به همراه فلش دیسک لیست میکنه توی Safely remove hardware
راهی هست که اونجا نمایش داده نشه
با تشکر
چطور حافظه usb یا کارت فلش را بدون خارج کردن از داخل xp فعال کنم؟نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303690
باسلام
من سه مشكل در ويندوز اكس پي سرويس پك 3 دارم
1 ويندوز مديا پلير مخفي است و فيلم ها را نميشود به طور پيش فرض با آن باز كرد در ليست اوپن وايت نيز نيست
2 سطل بازيافت هميشه پر است و وقتي ميخواهم آن را خالي كنم ارور ميدهد وقتي دابل كليك ميكنم دا خلش خالي است
3 در مدياپلير قابليت كوچك شدن و رفتن به تسكبار وجود ندارد در تولبار نيز نام مديا پلير نيست