خواهش می کنم:11:نقل قول:
اینجا میشه کاری کرد که فقط مدیرا و لیست تماسهاتون ببینن
فرقشو با اون قسمت کنترل پنل نمیدونم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:این عکسو همین الان میخواستم اتچ کنم که نشد.چرا؟؟
Printable View
خواهش می کنم:11:نقل قول:
اینجا میشه کاری کرد که فقط مدیرا و لیست تماسهاتون ببینن
فرقشو با اون قسمت کنترل پنل نمیدونم:
پ.ن:این عکسو همین الان میخواستم اتچ کنم که نشد.چرا؟؟
کاربری که حالت نمایش اسم اون ایتالیک میشه یعنی چی؟
مثلا اینطوری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هنوز نام کاربریش رو فعال نکرده
یا
ایمیلش رو عوض کرده ولی هنوز با ایمیل جدید نام کاربریش رو فعال نکرده
نقل قول:نقل قول:
ما رو به کجا ها که نکشوندین:دی
جدی دلیلش چیه؟
تو ورژن جدید سایت ، نمایش پست منفرد پر؟
سلام و خسته نباشید .
آیا امکانش هست که محدودیت ضمیمه نمودن حداکثر بیست فایل در هر پست برداشته بشه ؟؟
نه پر نشده:دینقل قول:
وقتی روی شماره پست کلیک می کنی آدرست توی نوار آدرس عوض می شه که اگه اون آدرس رو ب کسی بدی اسکرولر خودش میاد روی اون پست
مشاهده آخرین پستها...:19:
درست شد:11:.............نقل قول:
یه سوال:
اینا که یه پیامو همزمان برای همه دوستاشون میفرستن چطور این کارو انجام میدن؟
گزینه خاصی داره یا همینطوری معمولی برای دونه دونه شون میفرستن؟:18:
راستی این مشاهده آخرین پستها درست شد ولی بازم پستایی که بعد از درست شدن ارسال کردیم رو نشون نمیده
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم گفتم همینجا بپرسم.
چن روز بود فکر میکردم تعداد پست هام زیاد نمیشه.
الانم چنتا از تعدادشون کم شده,هیچ پیامی هم که درباره پاک شدنشون باشه واسم نیومده.
کسی از دوستان میدونه مشکل چیه؟
خیلی عجیبه که یکی تیکش برداشته شده ولی قبلا تو لیست نبود ازش هم درخواست دوستی تا جایی که یادم میاد نیومد!!!نقل قول:
ویرایش:
الان که دیدم یادم اومد ولی تازه عضو شده بود اسم یوزرشم عوض شده!! مدیر یه سایت معروف بود. شاید ادمین عوض کرده D:
یه چیز دیگه:
چند وقتیه که این فکرمو مشغول کرده: :31: وقتی کسی اسم یوزرشو عوض کن بعد وارد فروم بشه بعد اسم یوزرش عوض شده برای بار اول میتونه با اسم یوزر قبلی وارد بشه یا دوبار؟ یعنی اینطوریه؟ مثلا شاید طرف دید که عوض شده و فکر کنه مشکلییش اومده. شایدم واسه ایمیلشم میاد؟
..ســلام...نه وقتي عوض بشه ديگه شما با اون يوزر قبليت نميتوني بيايي....يوزرت رو بزني ارور ميده و مطلب ديگه هم اينكه ادمين وقتي ميخواد تغيير بده توي سرآغاز انجمن اعلام ميكنه سري چندم تغيير يوزر هاست سر همين ذهن شما آماده اس....و ...از اونجايي كه از زمان درخواست تغيير نام تا اجراي اون خيلي زمان ميبره سر همين شما همش منتظري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وقتي كه ميبيني با يوزر قبليت ميخواي on..بشي ارور ميده كلي خوشحال ميشي..نقل قول:
یه چیز دیگه:
چند وقتیه که این فکرمو مشغول کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی کسی اسم یوزرشو عوض کن بعد وارد فروم بشه بعد اسم یوزرش عوض شده برای بار اول میتونه با اسم یوزر قبلی وارد بشه یا دوبار؟ یعنی اینطوریه؟ مثلا شاید طرف دید که عوض شده و فکر کنه مشکلییش اومده. شایدم واسه ایمیلشم میاد؟
من برای اولین بار توی این تاپیک نمیتونم وارد شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این پیغام رو میده
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
دلیلش چی هست ؟ شماره 2 که نمیتونه باشه ، اگر شماره 1 هست چرا ؟؟!
تاپیک پاک شده یا رفته ترش یا از دسترس خارج شده
برای همین نمیتونی وارد بشی
همونطور که من هم نمیتونم
فقط مسئولین سایت این تاپیک رو میبینن
آنتی ویروسم قرمز شده ، امیدوارم مشکل تاپیک زودتر حل بشه
تاپیک کــرک و سریال ناد32 رو منظورتون هست ؟ گویا فعلا این تاپیک برنمیگرده به دلیل مشکلاتی که هست.نقل قول:
فعلا درخواستت رو داخل تاپیک مرجع ناد32 مطرح کن ، به صورت پیام خصوصی پاسخ داده میشه.
ممنون میشم جواب بدین:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام محمد عزیز.
پیامهای عمومی که راهی نیست،
پیامهای خصوصی هم ، فقط مدیران میتونند بیش
از 1 نفر Recipient داشته باشن، ما فقط میتونیم
برای یک نفر ارسال داشته باشیم.
واقعا خوبه این محدودیت ها واسه یه کاربر؟
کسی نتونه تاپیکش رو پاک بکنه و مممکنه کسی(کسی که پاک کنه) تا مدت ها اصلا اون تاپیک رو نبینه
کسی نتونه پست خودش رو پاک کنه کسی نتونه بیشتر از 1 نفر پی ام بده و...
نه خوب نیست . اما لازمه.
طرف میاد تاپیک میزنه و درخواستی داره. بعد که 100 نفر وقت گذاشتن جوابش رو دادن میزنه تاپیکش رو حذف میکنه. همچنین پستی که داده شده و عده ای جواب دادن و بعد از حذفش معلوم نیست بقیه دارن به چی جواب میدن. موردی اگر هست و لازم میبینید پست یا تاپیکتون تغییری بکنه به کادر مدیریت انجمن مرتبط پیام خصوصی بدید. اجرای این موارد از طرف مدیریت امکان حداقلی پیگیری موارد رو ممکن میکنه.
از پی ام گروهی هم به طور معمول برای تبلیغات استفاده میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هزینه ای که صرف منابع انجمن میشه). عده ای (که کم هم نیستن) میخوان بدون هیچ زحمتی بیان . یه ای دی بسازن و باهاش به عالم و ادم جنس بفروشن. مثل اکثر محدودیت های پی سی ورد این محدودیت هم به خاطر سو استفاده یه عده اینترنت باز خاص ایجاد شده.
درود
دوستان من تو بخش ورزش یه تاپیک زدم اما الان بیش از یک ساعت هست که هنوز تایید نشده ایا طبیعی هست واگه تایید نشده باید از کجا بفهمم که چرا تایید نشده و علتش چی هست ؟؟؟
خب باید صبر کنیدنقل قول:
ممکنه ناظر ها و مدیر ها دیده نباشن
پستای منم گاهی زود و گاهی دیر تایید میشه
پاک شود !!!!
پاک شود!!!!!
بعد از بیش از 6 ساعت هنوز تاپیک تایید نشده اشالله که خیره دوستان چرا انقدر سایت داون میشه؟؟؟؟
ظاهرا به دلیل سیستم جدید جست و جوی فروم هستنقل قول:
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید آخرین نفری که پست داده مشخص هست . اما وقتی وارد تاپیک مورد نظر میشم آخرین پست مربوط به خودم هست . چطور ممکنه ؟؟
امکانش نیست ؟؟نقل قول:
گفته شده بود که 11:50 امشب تا چند ساعت سایت در دسترس نیست:27:
ولی من ساعت 1 تو سایت بودم:31:
امیدوارم تغییراتتون اساسی بوده باشه:11:
خوب مدیران اگه میتونید به حرف کاربرا گوش بدید حیف فروم به این خوبی نیست؟:19:
این محدودیت های کوچک هم بردارید دیگه...:7:
سلام دوستان یه سوال دارم
من میتونم توی سایت یه آگهی اینترنتی بذارم قانونی هم هست
اگه نه که هیچی اگه اره بگید چجوری و کجا بذارمش:20:
ممنون
در انجمنها خیر، تبلیغات خلاف قوانینه ...نقل قول:
اما برای سفارش تبلیغ در پیسی (در ازای پرداخت پول) میتونید از این لینک اقدام کنید
سلام
من توی قالب موبایل نمیتونم پیغامهای بازدید کننده ها رو ببینم
برای شما هم همینطوره؟
ممنون:11:
بابک جان منظورم این نبود:11:نقل قول:
دوستانی که برای تبریک مناسبتهای مهم میان برای همه دوستانشون پیام عمومی توی پروفایل میفرستن چطور این کارو می کنن ؟
به خاطر محدودیت فاصله زمانی بین دو پست یکم سخته:دی
سلام
یه مشکل دیگه من توی قالب موبایل دارم:
نمیشه توی تاپیک به صفحه ای که دوست داریم وارد شیم:13:
در مورد پیغام های بازدید کنندگان:
وقتی وارد پروفایلم میشم و روی visitor messaging کلیک می کنم , وارد صفحه اصلی فروم میشه:18:
سلام
اگه امکان داره این ه*کی که برای نشون دادن عکسها قرار دادید دستکاری کنید تامب نیل را بزرگتر نشون بده
الآن تامب نیل ها خیلی کوچک هستن
متشکر
یه پیشنهاد داشتم میشه این اسمایلی ها رو همون اسمایلی های یاهو مسنجر رو به جای اینا بزارید؟
خداییش خیلی ضایع اند...
مثلا این چیه؟:12: ....... :دی
یا این : :39: اینگار یه نفر پشتش میخاره داره میخارونش حال میکنه :دی
مثلا واسه احترام به چیزی یا کسی میشه ازین استفاده کرد(واسه فن بوی ها): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خیلی های دیگه :
مثلا واسه خنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بقیه اش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اسمایلی های الان خیلی زیبا و تک هستننقل قول:
توی فرومای دیگه ندیدم
بعدشم ،
محسن اینو دوبار گذاشتی:دی :
از قالب قبلی همین شکلک ها مونده فقط ؛ یعنی فقط این شکلکها هستند که خاطرات ! قالب قبلی رو زنده نگه داشتن ، میخوای اینم نباشه دیگه ؟:31:نقل قول:
یه پیشنهاد داشتم میشه این اسمایلی ها رو همون اسمایلی های یاهو مسنجر رو به جای اینا بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ.ن.: اسمایلی وسطی شوخیه. جدی نگیریدااااا دی
کی پیشنهاد داد تا " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " به انجمن اضافه شد ؟
اگه میدونین لطفا معرفیش کنین
باید گرفتش و تا میشه ازش تشکر کرد
خداییش عجب بخش مهم و کاربردیایست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]