بازی ناقصه دوست من!!نقل قول:
کلا عوضش کن و نسخه 2 DVD بازی رو از یکی شرکت معتبر تهیه کن...
Printable View
بازی ناقصه دوست من!!نقل قول:
کلا عوضش کن و نسخه 2 DVD بازی رو از یکی شرکت معتبر تهیه کن...
تا مرحله 5 راحت بازی کردم ... حالا شما اینجوری میگی :13:نقل قول:
دوست عزیز حتما یه چیزی هست که اینجور میگم:20:نقل قول:
این بازی ناقصه!!..یعنی حدود چند صد مگابایت از فایلهای بازی رو کم داره...اگه به چند صد صفحه _ی قبل بری می بینی که خیلیا این مشکل رو داشتند!!:13:
آقایون من تو چپتر 3-3 که اون یارو رو تو دریا میکشی میافته تو کشتی میمیره رو تموم کردم ولی به مرحله بعد نمیره چیکارکنم ارور میده
بازی ناقصه عزیز ! 1 پست بالا تر دوستمون توضیح دادن !نقل قول:
آقایون من تو چپتر 3-3 که اون یارو رو تو دریا میکشی میافته تو کشتی میمیره رو تموم کردم ولی به مرحله بعد نمیره چیکارکنم ارور میده
شما نسخه 2 دی وی دی رو تهیه کن !
دوستان اینجا تاپیک بازیه نه فیلم!
لطفا رعایت کنید :46:
+
پست های مربوط به فیلم پاک شدن ;)
SORRY تکرار نمیشه d:نقل قول:
سلام
من يه نسخه گرفتم كه زبونش نميدونم ژاپنيه يا چيني يا يه همچين چيزي.:18::41:
هيچ جوري نميشه انگليسيش كرد؟
خيلي ميخوام بازي كنم.اگه بايد چيزي رو دانلود كنم ممنون ميشم بگيد.:10:
وقتی LAUNCHER رو اجرا کردید (جایی که باید نسخه "دایرکت ایکس" رو انتخاب کنید) از نوار منو گزینه Language و سپس انگلیسی رو انتخاب کنیدنقل قول:
سلام
من يه نسخه گرفتم كه زبونش نميدونم ژاپنيه يا چيني يا يه همچين چيزي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ جوري نميشه انگليسيش كرد؟
خيلي ميخوام بازي كنم.اگه بايد چيزي رو دانلود كنم ممنون ميشم بگيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله آخر همونجایی که هواپیما سقوط کرده داخل قله کوه آتشفشان چطور باید وسکر را بکشم؟آخه من اکثر غول آخرها رو با اون تفنگه که مواد منفجره پرتاب می کرد می کشتم اما تو این مرحله هیچی تیر و پول برام نمونده باهفت تیر هم که خیلی سخته.اصلاً کجاش باید بزنم؟
متشکر
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
مرحله آخر همونجایی که هواپیما سقوط کرده داخل قله کوه آتشفشان چطور باید وسکر را بکشم؟آخه من اکثر غول آخرها رو با اون تفنگه که مواد منفجره پرتاب می کرد می کشتم اما تو این مرحله هیچی تیر و پول برام نمونده باهفت تیر هم که خیلی سخته.اصلاً کجاش باید بزنم؟
متشکر
نکته: اگه بازم برای زدنش به مشکل بر خوردید, بازی رو از 1 یا چند مرحله قبل شروع کنید
من هم در مورد پول به همین مشکل بر خوردم !! و تمام اسلحه هایی که چه کریس و چه شیوا تیرشونو نداشتن یا اینکه تیر کمی داشتن رو فروختم بجز گرنیت لانچرم ( همونی که مواد منفجره میندازه ) رو و با تمام پول اسلحه ها، تیر اکسپلود گرنت لانچر خریدم و ........نقل قول:
متشکر
مشکل اینجاست که من 700 تا بیشتر پول ندارم و این بازی هم نامرد یه تفنگ رو می فروشه مثلاً 2 هزار تا و می خره 200 تا!!!نقل قول:
فکر کنم باید برم کمی از قبل دوباره بازی رو شروع کنم تا برسم مرحله آخر
راستی برای ایکس باکس چیت نداره؟
من رو XBOX بدون چیت تموم کردم !! این مرحله آخره اسلحه دیگه به دردت نمیخوره !! همه رو حراج کن !! بزرگ رو مغازه بنویس
50%
OFF
شنیدین فیلم پنجش رو دارن میسازن ؟ من که خیلی تعجب کردم !
کریس هم نقش اولش نیست یه شخصیتی هست به اسم آلیس که من نمیشناسمش !
بازیگر نقش کریس هم کسی نیست جز ونتورت میلر بازیگر نقش مایکل در سریال فرار از زندان !
بازیگر نقش کلیر هم کسی نیست جز آلی لارتر !
باید دیدنی باشه
سه بعدی هم که هست دیگه اصلا وحشت اندر وحشت میشه !
این هم لینکش :
کد:http://www.imdb.com/title/tt1220634/
توی فیلم هاش همیشه آلیس نقش اصلیه ، اینم عکسش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کریس جلوی این آلیس خانم بوق هم نیست ، نمسیس توی شماره 3 داداشه ایشونه و خودش هم مثل داداشش یکی از پروژه های آمبرلاست . یعنی آدمی که در عین حال هم ربات هست و هم ویروس توی بدنشه و از قدرت ویروس استفاده میکنه ولی مغزش کنترلش میکنه برای همین شده سرطانی برای آمبرلا :27:
بابا اصلاعات در حد تیم ملینقل قول:
مرسی من آخه فیلم هاش رو هیچکدوم رو ندیدم چون یه کم هم مساله داره نمیدونم از کجا گیر بیارم مثلا دو یا سه ش بود که از تو ......... شروع میشه همه همونطوری میان بیرون
اینا رو شنیدم
میگن خیلی هم ترسناکه
واسه همین دیگه دنبالش نرفتم !
ولی بازم ممنون بابت اطلاعات توپ
من فقط به خاطر ونتورث میلر نگاهش خواهم کرد ! :دی:10::27:
آخرین نسخه از فیلم اویل کی منتشر شده؟
اسمش چیه؟
این آلیس همون نقش اول بازی اویل 3 نیست؟
مثل اينكه هنوز منتشر نشده ....
همون ميلا يووويچ بازيگر نقش اليس هستش.
و به گفته سازندگان مي خوان اين بار هر چه بيشتر به بازي شبيح باشه
بر خلاف بازی هاش نقش اولش همین آلیس هست به جای کریس و همینطور هم جیل ولنتاین اینطور که بوش میاد نمرده !نقل قول:
کلا یه قضیه جداست فیلمش !:41:
نه اون جیله .نقل قول:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
جیل که نه توی فیلم هاش مرد و نه توی بازی هاش !نقل قول:
دستت درد نكنه مشكل حل شد وبازي تمام كردمنقل قول:
یه خبر شنیدم :
این که رزیدنت اویل شش هم دازه درست میشه !
اگه بخوایم سنت رو رعایت کنیم نقش مردش لئون هست که عاشقشم ! :دی
هوراااااااااااااااا
چرا جیل نمرد ؟ فکر کردم تو پنج اولش کریس میره سر خاک یکی که اسمش هست جیل ولنتاین حالا نمیدونم اون خانم جیل ولنتاین قصه خومونه یا نه ! :31::31::31::31::31::13:نقل قول:
براش قبر درست کردن چون فکر میکردن مرده ولی جسدی ازش پیدا نکرده بودن ;)نقل قول:
تو نسخه 3 اخرش جیل با هلیکوپتر مگه فرار نکرد چیشد سرنوشتش؟؟
دیگه داستان درباره ی جیل نبود تا نسخه ی 5نقل قول:
البته توی epilogues رزیدنت سه دربارش نوشته بود.
بیشتر از این چیزی موجود نیست
سلام دوستان من از كودكي:31: اويل بازي ميكردم.اويل 1 و3 رو با ps 1 تا آخرش رفتم.ولي الان كنسول 360 دارم به نظرتون ميتونم بعد از اين همه سال(شايد 10 سال) اين باز ي رو بازي كنم/ سخت نشده؟
جذاب هست؟
البته اينم بگم كه 4 رو با PS 2 باز ي كردم خوشم نيومد
اتفاقا خیلی هم خوبه...شما نسخه 5 رو بگیر بازی کن و کلی لذت میبری
من اگه کنسول داشتم همه نسخه های سری Resident Evil رو میگرفتم
به شما هم توصیه میکنم این نسخه رو از دست ندین
من 5 رو یادم نیست داستانشو چی ر سرش اومد اینکه مثل ادم داشت از شهر در میرفتنقل قول:
رفقا من نمی تونم این بازی رو save کنم ازم درخاست email میکنه.چطوری save کنم؟ با بازی DIRT 2 هم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید!!:10:
داداش باید اکانت آفلاین بسازینقل قول:
هيچ خبري از نسخه ي جديد بازي نيست؟
یه خبرایی شده ولی هنوز اطلاعات دقیقی ازش بیرون نزده
سلام دوستان.
این بازی دونفره میشه:31:؟؟؟
اگه میشه بعد صفحه از وسط نصف میشه:31: یا هردو نفر یکجا هستند ؟؟؟؟
گرافیک بازی چطوره ؟
با تشکر.:40:
تو نسخه های کنسولی 2 نفره میشه و تصویر از وسط نصف میشه .نقل قول:
نسخه جديد تا 16 سپتامبر اطلاعات جديد ميده بيرون تو نمايشگاه tgs
و گفته شده ترس و وحشت هميشگي برميگرده و تو لندن هست..
منبع:
resident-evil.mihanblog.com
r e s i d e nt - e v i l . m i h a n b l o g . c o m
جانمی جاااااااااااااان
Resident Evil Afterlife رفت روی پرده .
پاشم برم سینما :8:
یعنی تو نسخه PC دونفره نمیشه ؟؟؟ یعنی هیچ راهی نداره :19:؟؟؟نقل قول:
فكر نكنم.راهي وجود داشته باشهنقل قول: