مقسی مقسی
عالی بودن
این خیابانی چقدر چرت و پرت گفت
همش میگفت این در اندازه نبود اون در حد نبود
توره بنده خدا که چند تا موقعیت خوب ایجاد کرد میگفت در حد نیست تو اندازه نیست.چقدر چرت گفتا.همش تو کار ریاضیات بود
مقسی مقسی
عالی بودن
این خیابانی چقدر چرت و پرت گفت
همش میگفت این در اندازه نبود اون در حد نبود
توره بنده خدا که چند تا موقعیت خوب ایجاد کرد میگفت در حد نیست تو اندازه نیست.چقدر چرت گفتا.همش تو کار ریاضیات بود
مصطفوي در گفتوگو با فارس:
بازي امروز مثل عروسي بدون داماد بود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به بازيكنانم افتخار ميكنم اما بازي امروز مثل عروسي بدون داماد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داريوش مصطفوي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:بازي سختي را در مقابل پاس همدان برگزار كرديم و از نعمت 50 يا 60 هزار هوادار بينصيب بوديم اما همانطور كه گفتم نياز به صبر و تحمل هواداران داريم.
وي افزود: به بازيكنانم افتخار ميكنم اما بازي امروز مانند يك عروسي بدون داماد بود كه براي پرسپوليس سخت بود.
مصطفي ادامه داد: اميدوارم راه پيروزيها در آينده نيز براي ما هموار شود تا در ليگ قهرمانان آسيا نيز براي ايران هديه به ارمغان آوريم.
نقل قول:
گل گفتی :31:
ولی وقتی به تیممون توهین میکنن حالم به هم میخوره از دست این استفراغی ها
حاشيه بازي پرسپوليس و پاس همدان
مسوولان پرسپوليس با رايزني حراست تربيت بدني وارد ورزشگاه آزادي شدند
خبرگزاري فارس: مسوولان باشگاه پرسپوليس تهران براي ديدن بازي امروز 2 تيم پرسپوليس و پاس همدان از مسوولان حراست سازمان تربيت بدني مجوز بازي گرفتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان ذخيره تيم فوتبال پرسپوليس مانند آتسو، فرزياب، مسعود زارعي، مهدي واعظي در كنار داريوش مصطفوي، مجيد فرخزادي، كاظم اوليائي، نواصر زاده مديرعامل فولاد خوزستان از جايگاه ويژه بازي را تماشا كردند.
تعداد 10 تماشاگر كه بدون مجوز در ابتداي بازي وارد ورزشگاه شده بودند با پادرمياني نيروي انتظامي از ورزشگاه بيرون رانده شدند.
در ابتداي بازي كادر فني باشگاه پرسپوليس براي بگوويچ و بازيكنان پاس همدان دسته گل برد.
اسكوبوت ورزشگاه آزادي امروز كاملا خاموش بود.
افشين قطبي در ابتداي بازي از عكاسان درخواست كرد تا از صندليهاي خالي عكسبرداري كنند.
مسوولان باشگاه پرسپوليس كه مجوز حضور در ورزشگاه آزادي را نداشتند بعدازظهر امروز با رايزنيهاي مسوول حراست جايگاه و داريوش مصطفوي موفق به گرفتن مجوز براي ورود به ورزشگاه شدند.
در ابتداي بازي افشين قطبي به گرمي با بگوويچ به مدت 10 دقيقه صحبت كرد.
در نيمه بازي ماركو براي عليرضا حقيقي تمرينات ويژهاي را درنظر گرفته بود.
در پايان بازي اميد خورج به علت اخراج حنيف عمران زاده به شدت از او انتقاد كرد و او را متهم درجه يك باخت پاس همدان دانست و باعث شد تا در رختكن پاس همدان درگيري بوجود آيد.
جدا از پیروزی پرسپولیس و 2 گل کریم
از کریم و نوری بیشتر انتظار میرفت
توره و مازیار عالی بودن
محمد هم خوب میرفت جلو ولی بر نمیگشت و جا میموند
عبدی چجوری تا بزرگسالان امده اخه؟ سانت نمیتونه بکنه
و این است قدرت پرسپولیس.
پرسپولیس زلزله همینه همینه.
ما شاالله کریم باقری باریکلا نیکبخت.
PERSEPOLIS THE BIG CHAMPION
3-0 ملوان رو برد! پس ما هفته دیگه 6-0 می بریم ملوانو:10::40:نقل قول:
در بازي پاياني هفته دوم ليگ برتر؛
پرسپوليس با سه گل پاس همدان را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در بازي پاياني هفته دوم ليگ برتر با نتيجه سه بر يك پاس همدان را شكست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز در ادامه هفته دوم ليگ برتر توانست در غياب هواداران خود با درخشش كريم باقري با نتيجه سه بر يك پاس همدان را شكست دهد.
-------------------------------
پرسپوليس در اين بازي با تركيب ميثاق معمارزاده، نبيالله باقريها، سپهر حيدري، بهادر عبدي، كريم باقري، پژمان نوري، محمد منصوري، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، عليرضا محمد و عليرضا نيكبختواحدي در نيمه اول به ميدان رفت و با تك گل دقيقه 36 عليرضا نيكبختواحدي در مقابل تنها گل پوريا غفوري بازيكن تيم فوتبال پاس همدان در دقيقه 13 نيمه اول را به پايان رساند.
پرسپوليسيها در نيمه دوم با تعويض ميثاق معمارزاده به دليل مصدوميت و حضور حقيقي در تركيب اصلي، حسين بادامكي بهجاي محمد منصوري و ابراهيم توره به جاي بهادر عبدي توانستند با 2 گل كريم باقري در دقايق 75 و 86 پاس همدان را با نتيجه سه بر يك شكست دهد.
در انتهاي بازي ميثاق معمارزاده، حسين بادامكي و بهادر عبدي به شدت دچار مصدوميت شدند و راهي بيمارستان شدند.
همچنين حنيف عمرانزاده بازيكن تيم فوتبال پاس همدان در دقيقه 64 نيمه دوم با دريافت كارت قرمز داور مواجه شد و از زمين بازي اخراج شد كه شديداً مورد اعتراض كادر فني و بازيكنان قرار گرفت.
خیلی وحشی بازی می کردن این پاسیها:2:نقل قول:
در انتهاي بازي ميثاق معمارزاده، حسين بادامكي و بهادر عبدي به شدت دچار مصدوميت شدند و راهي بيمارستان شدند.
بادامکی مصدوم..؟؟؟
بیخیال..!
اینجوری به مشکل میخوریما...
این منصوری همچین مالی نبود..!!
میثاق خوشم نیومد ازش عبدی هم که همه میشناسن خدا کنه هردو مصدوم شن ما راحت شیم
کریم جلوی پسرش چه شیر شده بود
یکی باید از برق میکشیدش
خیلی خوب بازی میکنیم انصافا خیلی پاس کاری های خوبی میکردند
تبریک میگم با اینکه دیره!! ولی خیلی بهم حال داد .... دم کریم خدایی گرم ...تازه بدون تماشاگر بود اینطوری بردیم وگرنه چند تا بیشتر میزدیم
منتظر داربی تهران هستیم
منم که امتحان داشتم ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته اول هم ندیدم نه تو 90 نه بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا پس فردا نود میبینم.
منم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا وقتی که اونا 11نفره بودن جالب بازی نمیکردن و فشارای زیادی نمیاوردن چه ضد حملات پاس خیلی خطری بود ولی بازم خوب شد بردن.فوتبال بازی اشتباهاست.از اشتباهای حریف استفاده کن و ببر
یاسین انگار یه بازی دیگه هم هست که هنوز محرومن
منم تبریک میگم
اما متاسفانه بازی رو نتونستم ببینم
این فدراسون شمشیرش رو واسه پرسپولیس از رو بسته
نه گمانم که ببخشن
سلام
پرسپولیس این فصل خیز گرفته واسه ترکوندن
خدا کنه خیلی نوسان نداشته باشه
عالی شروع کرد، ولی بدنسازیشون معلوم نیست درست حسابی بوده باشه
تبریک می گم بچه ها
نیکبخت چه گل قشنگی زد!
همچنین گلای باقری خیلی باهال بود!
نیکبخت که احتمالا شانسی زد
ولی باقری خدایی میدونه چیکار میکنه
من یکم از این بدنسازی پرسپولیس میترسم...
این پاسی ها هم که انگار از Zoo فرار کردن...هر 2 دقیقه فک یکی رو میاوردن پایین...دی:
تو هفته های اول فقط باید امتیاز بگیریم...بعد تیم اتومات میوفته رو دور قهرمانی...
با اینکه گل اول رو پرسپولیس خورد ولی معلوم بود می بره...پاس اصلا تیم نبود!
اون چه خطای هندی بود آخه؟!؟!؟!یه ذره هم که هماهنگی نداشتن!
من پیش بینی می کردم پرسپولیس 2 - 1 ببره ، ولی 3 - 1 برد...
تبریک می گم به همه ی پرسپولیسی ها!
راستی الان امتیازهای کل تیم های لیگ برتر چنده؟!
من فقط می دونم که پگاه 4 امتیازیه و استقلال 3 امتیازیه و پرسپولیس هم که 6 امتیاز داره...
میشه یکی یه لیستی بده؟؟؟
پیدا کردم...
توو تاپیک پگاه گذاشتم ، اینجا هم لینکشو می دم :
کد:http://www.iribnews.ir/GozareshDetail.aspx?id=6286
قطبي در گفتوگو با فارس:
بازي مقابل پاس در آزادي بدون تماشاگر مثل حضور در قبرستان بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برد حق پرسپوليس بود، اما بازي در غياب تماشاگران در آزادي مثل حضور در قبرستان بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افشين قطبي پس از ديدار امروز پرسپوليس با پاس همدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: واقعاً از خصوصيات خيلي بزرگ و حرفهاي كريم باقري تشكر ميكنم كه براي باشگاه پرسپوليس و تيم ملي ايران فردي مؤثر و تأثيرگذار است.
وي افزود: من از سال 1997 ايشان را در تيم ملي ايران ميشناسم و فكر كنم هر روز به علت خوب زندگي كردن تفكرات حرفهاي، كنار خانواده بودن جوانتر ميشود تا به فوتبال ايران و پرسپوليس خدمت كند.
قطبي ادامه داد: اگر بهجاي سرمربي تيم ملي بودم باقري را به تيم ملي دعوت ميكردم چون او حتي ايستادنش هم در زمين براي يك تيم نعمت است اما سعي ميكردم به باشگاهش هم خدمت كند.
قطبي يادآور شد: بهترين بازيكنان ما هواداران بودند كه در بازي امروز غائب بودند و فكر كنم آزادي امروز براي ما مانند يك قبرستان بود تا دل من و بازيكنان پرسپوليس براي هواداران و آهنگهاي زيبايشان از دقيقه يك تا 90 تنگ شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد اخراج حنيف عمرانزاده مدافع تيم فوتبال پاس همدان نيز گفت: اخراج در فوتبال عكسالعملهاي مختلفي دارد و در بسياري از اوقات حتي يك تيم 10 نفره با تفكر حرفهاي ميتواند تيم حريف را مغلوب كند.
وي افزود: اما در بازي امروز بازيكنان من بسيار با تجربه و حرفهاي عمل كردند و فكر كنم از پاهاي خود مخصوصاً عليرضا نيكبختواحدي و كريم باقري به صورت طلايي استفاده كردند.
قطبي ادامه داد: شرايط ليگ برتر سخت است و همچنين بازي تداركاتي با تيمهاي خوب براي هر تيمي قبل از شروع ليگ برتر ايران مرتب نبود. به همين دليل كمي در 20 دقيقه اول دچار مشكل شديم اما نبايد فراموش كنيم كه پرسپوليس، آدسو، زارعي، مجتبي شيري را كه هر كدام وزنه سنگيني براي پرسپوليس بودند را در اختيار نداشت.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد شكست تيم فوتبال استقلال تهران برابر پگاه گيلان نيز گفت: در مورد شكست استقلال نظري نميدهم اما نبايد فراموش كرد كه تيم ملي بازيكنان خوب و اثرگذار اين تيم را مانند طالبلو و كاظمي در اختيار گرفته است و شايد عامل باخت آبيپوشان همين باشد.
قطبي خاطرنشان كرد: ما به صورت حرفهاي به بازيكنان ليگ برتر پول ميدهيم پس بايد تيم ملي ايران فقط در روزهايي كه فيفا مشخص كرده است بازيكنان اصلي تيمها را در اختيار بگيرد تا ليگ برتر ايران نامنظم نشود.
وي افزود: هماهنگي بين مربيان ليگ برتر و مربي تيم ملي بسيار مهم است اما من تا امروز حتي يكبار با علي دايي در مورد بازيكنانم صحبت نكردم پس آيا ميتوانم به فوتبال ملي و سرمربي تيم ملي كمك كنم؟
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: تيم كره در جام جهاني 2002 فقط 48 ساعت الي 72 ساعت بازيكنان ليگ برتري خود را در اختيار تيم ملي قرار داد و ديديد كه چگونه اين كار كرهاييها براي تيم ملي كشورشان مؤثر بود. اگر من هم در اين باره نظري ميدهم تجربه دارم و آموزش زيرنظر مربيان بزرگ ديدهام پس بايد شجاع باشم و با اعتمادبهنفس در مورد تيم خودم و تيم ملي كه متعلق به كشورم است نظر بدهم.
افشين قطبي در پايان خاطرنشان شد: اميدوارم كه در بازي بعدي 100 هزار هوادار را در استاديوم آزادي با لطف مسئولان فدراسيون فوتبال ببينيم تا ليگ برتر پويايي خودش را حفظ كند.
با استقبال هواداران و ليدرهاي پرسپوليس
خليلي شب گذشته به تهران بازگشت
خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي درمان در آلمان به سر مي برد، شب گذشته به تهران بازگشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي كه به دليل عمل جراحي در آلمان به سر ميبرد ساعت 23 ديشب با استقبال هواداران و ليدرهاي باشگاه پرسپوليس از طريق فرودگاه امام خميني وارد ايران شد.
وي مدتي در ايران به درمان مي پردازد و بار ديگر به آلمان باز مي گردد.
خليلي به دليل مصدوميت حداكثر شش ماه دور از ميادين خواهد بود.
در گفت و گو با فارس
پتروويچ: هنوز در پست تخصصي ام بازي نكرده ام
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در 2 مسابقه گذشته نتوانسته ام در پست تخصصي خود براي تيم جديدم بازي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره پيروزي 3 بر يك پرسپوليس در هفته دوم ليگ برتر عنوان كرد: بازي خيلي دشواري را برابر پاس همدان انجام داديم. در نيمه اول آنها بهتر از ما بازي كردند؛ ولي با شروع نيمه دوم عملكرد پرسپوليس بهتر بود و خوشبختانه پس از اخراج بازيكن حريف همه چيز به سود تيم ما شد.
وي ادامه داد: اخراج بازيكن پاس اين فرصت را به ما داد كه بتوانيم در خط دفاع حريف راحت تر صاحب موقعيت شده و 2 گل به ثمر برسانيم.
پتروويچ به پستي كه در تيم پرسپوليس به كار گرفته مي شود، اشاره كرد و گفت: متاسفانه در 2 مسابقه گذشته نتوانسته ام در پست تخصصي ام بازي كنم؛ اما در هر شرايطي تابع خواسته هاي كادر فني هستم و بايد دستور آنها را ميدان مسابقه انجام دهم.
بازيكن كرووات خاطر نشان كرد: بيش از عملكرد فردي موفقيت پرسپوليس اهميت دارد و خوشحالم كه در ديدار پرابر پاس پيروزي خوبي را به دست آورديم.
در گفت و گو با فارس
باقري: گلهايم را به هواداران محروم پرسپوليس تقديم ميكنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جاي خالي هواداران در بازي مقابل پاس همدان مشخص بود و گلهايم را به آنها تقديم ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاي فارس اظهار داشت: بازي خوبي در 30 دقيقه اول انجام نداديم؛ اما پس از مرور زمان از سردرگمي خارج شديم و با وحدت تاكتيكي به انسجام لازم رسيده و نتيجه گرفتيم.
وي افزود: جاي خالي هواداران را وقتي بيشتر حس كردم كه 2 گل به ثمر رساندم و نتوانستم براي تقسيم كردن خوشحالي، سمت آنها بروم. گلهايم را از صميم قلب به هواداراني كه از حضور در ورزشگاه محروم بودند، تقديم مي كنم.
باقري ادامه داد: پاس همدان تيمي بسيار منسجم بود؛ اما بازيكنان حريف پس از اخراج مدافع، از هم گسسته بازي كردند.
وي با تشكر از افشين قطبي به خاطر حمايت از وي تاكيد كرد: خوشحالم كه 2 بار موفق به گلزني شده و در كسب اين پيروزي سهيم بودم. از لطف قطبي و بازيكنان تشكر كرده و اميدوارم در بازيهاي آينده نيز موثر باشم.
باقري در خصوص تاكيد قطبي به حضور وي در تيم ملي گفت: در حال حاضر به فكر هيچ تيمي به جز پرسپوليس نيستم و فقط براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم.
پرسپوليس شب گذشته در هفته دوم ليگ برتر با نتيجه 3 بر يك مقابل پاس همدان به برتري دست يافت.
جدول ليگ برتر رد تيم بازي امت تفنقل قول:
1 برق شیراز 2
6
4+
2 پرسپولیس 2
6
3+
3 ذوب آهن 2
6
2+
4 پگاه گیلان 2
4
1+
5 راه آهن 2
4
1+
6 مس کرمان 2
3
3+
7 استقلال 2
3
1+
8 فولاد 1
3
1+
9 ابومسلم 2
3
1-
10 صباباتری قم 1
1
0
11 سپاهان 1
1
0
12 پیکان قزوین 2
1
1-
13 مقاومت 2
1
1-
14 پاس همدان 2
1
2-
15 استقلال اه 2
1
3-
16 پیام خراسان 1
0
1-
17 سایپا 1
0
1-
18 ملوان 2
0
4-
این عددایی که نوشتی یعنی چی؟
میشه یه توضیح بدی...
ترتیب این جوریه؟
<شماره ردیف> اسم تیم <تعداد بازی>
<امتیاز>
<تفاضل گل>
جدول دیگ برتر می باشدنقل قول:
1 برق شیراز
6 امتیاز
و تفاضل گل +4
حالا دیگه برق شیراز هم واسه ما شاخ شده.....
این شاخ شدنا مقطعی هست! :دی
پيرواني: به مناسبت اعياد شعبانيه محروميت ما را ببخشيد
خبرگزاری پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مسوولان فدراسيون ميخواهيم كه به مناسبت اعياد پيش رو پرسپوليس را در دومين بازي خانگياش ببخشند. افشين پيرواني پس از پيروزي سه بر يك تيم پرسپوليس مقابل پاس همدان در گفت وگویی اظهار كرد: وقتي تماشاگران در استاديوم حضور ندارد، بازي لطفي ندارد. من متعجب هستم از اينكه عدهي معدودي تماشاچي در فصل گذشته مشكلساز شدند و پرسپوليس امسال همچنان بايد تاوان آن را بپردازد.
وي افزود: اميدوارم مسوولان فوتبال به مناسبت اعياد پيش رو تيم پرسپوليس را از دومين بازي خانگياش محروم نكنند و اجازه دهند تا هواداران تيم به استاديوم آزادي بيايند.
وي دربارهي بازي مقابل پاس نيز گفت: ما ميزبان بوديم و سه امتياز بازي بسيار مهم بود. مطمئن هستم اگر هواداران پرسپوليس دراستاديوم بودند، نتيجه پرگلتر از اينها ميشد. خوشحال هستم كه در اين شرايط بازيكنان توانستند به مرور تمركز لازم را پيدا كرده و با جايگيري خوب در زمين فوتبال زيبايي را به نمايش بگذارند.
پيرواني دربارهي درخشش كريم باقري در اين بازي تصريح كرد: باقري نشان داده كه سن و سال تنها يك عدد است. او در شرايط بسيار خوبي قرار داشته و روز به روز فوتبال بهتر و با تجربهتري پيدا ميكند. معتقد هستم تمام بازيكنان فوتبال ايران ميتوانند از باقري به عنوان الگوي نمونهي خود به لحاظ اخلاقي و فني استفاده كنند.
نيكبخت واحدي: دوست دارم امسال هم گلزنی کنم
خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شايد نبود تماشاچيان استرس بازيكنان پرسپوليس را كم كرده بود اما، جذابيتي در بازي پرسپوليس مقابل پاس وجود نداشت. عليرضا نيكبخت واحدي در گفتوگو یی پيرامون بازي تيمش مقابل تيم پاس همدان اظهار كرد: بازي خوبي بود و تيم ما به خصوص در نيمهي دوم بهتر كار كرد و از اينكه توانستيم به تيم پرقدرت پاس سه گل بزنيم، خوشحالم. مطمئنا نبودن تماشاگران در بازي ما اثرگذار بود.
وي افزود: البته شايد استرس بازيكنان به خاطر استاديوم خالي كاملا از بين رفته بود اما، اين دليل خوبي نيست چرا كه جذابيت هيجان بازي هم تاحدود زيادي از بين رفت.
نيكبخت دربارهي وضعيتش در تيم پرسپوليس نيز گفت: من سال گذشته هم به صورت تك مهاجم در تركيب پرسپوليس بازي ميكردم و تجربهي حضور مهاجم ديگري در كنارم را هم دارم. بنابراين به هيچ وجه براي من فرقي نميكند كه سرمربي تيم من را به صورت تك مهاجم به ميدان بفرستد يا اين كه فروارد ديگري را هم به تركيب تيم اضافه كند. تنها دوست دارم امسال هم براي پرسپوليس گلزني كنم و شرايطم را تا پايان ليگ در فرم ايدهآل نگه دارم.
توصيه سرمربي پرسپوليس به دايي: كريم باقري را به تيم ملي فوتبال ايران دعوت كنيد
خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به علي دايي سرمربي تيم ملي توصيه كرد كه كريم باقري را به تيم ملي دعوت كند. افشين قطبي روز يكشنبه با بيان اين مطلب افزود: اگر به جاي سرمربي تيم ملي بودم باقري را به تيم ملي دعوت ميكردم.
وي اظهار داشت: كاپيتان تيم پرسپوليس حتي ايستادنش هم در زمين براي يك تيم نعمت است، وي سعي ميكند به باشگاهش خدمت كند.
قطبي با اشاره به اين كه من از سال ۱۹۹۷ايشان را در تيم ملي ايران مي شناسم، تصريح كرد: باقري هر روز به علت خوب زندگي كردن، تفكرات حرفه اي و كنار خانواده بودن جوانتر ميشود تا به فوتبال ايران و پرسپوليس خدمت كند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: واقعا از خصوصيات بزرگ، حرفه اي و ارزنده كريم باقري تشكر ميكنم كه براي باشگاه پرسپوليس فردي موثر و تاثيرگذار است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اين كه بهترين بازيكنان ما هواداران هستند كه در بازي روز گذشته غايب بودند،گفت: دل من و بازيكنان پرسپوليس همواره براي هواداران و آهنگهاي زيبايشان از دقيقه يك تا ۹۰ همواره تنگ ميشود.
قطبي در خصوص اخراج حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال پاس همدان نيز گفت : اخراج در فوتبال عكس العملهاي مختلفي دارد و در بسياري از اوقات حتي يك تيم ۱۰نفره با تفكر حرفهاي ميتواند تيم حريف را مغلوب كند.
به گفته وي، اما در بازي پرسپوليس با پاس همدان، بازيكنان ما بسيار با تجربه و حرفهاي عمل كردند و فكر كنم از پاهاي خود مخصوصا عليرضا نيكبخت واحدي و كريم باقري به صورت طلايي استفاده كردند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: شرايط ليگ برتر سخت است به همين دليل كمي در ۲۰دقيقه اول دچار مشكل شديم اما نبايد فراموش كنيم كه پرسپوليس آدسو، زارعي، مجتبي شيري را كه هر كدام وزنه سنگيني براي پرسپوليس بودند را در اختيار نداشت.
وي خاطرنشان كرد: ما به صورت حرفهاي به بازيكنان ليگ برتر پول ميدهيم پس بايد تيم ملي ايران فقط در روزهايي كه فيفا مشخص كرده است بازيكنان اصلي تيمها را در اختيار بگيرد تا ليگ برتر ايران نامنظم نشود.
قطبي افزود: هماهنگي بين مربيان ليگ برتر و مربي تيم ملي بسيار مهم است اما من تا امروز حتي يكبار با علي دايي در مورد بازيكنانم صحبت نكردم پس آيا ميتوانم به فوتبال ملي و سرمربي تيم ملي كمك كنم؟
وي ابراز اميدواري كرد كه در بازي بعدي ۱۰۰هزار هوادار را در ورزشگاه آزادي با لطف مسئولان فدراسيون فوتبال ببينيم تا ليگ برتر پويايي خودش را حفظ كند.