همین که شما اسم فایل رو GAMEZ گذاشتی مشکل داره :31:نقل قول:
آموزش همراش نداشت ؟!
Printable View
همین که شما اسم فایل رو GAMEZ گذاشتی مشکل داره :31:نقل قول:
آموزش همراش نداشت ؟!
تو اكسترنال گيمز گزاشتم.پس چي بزارم؟نقل قول:
فايلايه فيفا11 رو در اوردم ريختم تو گيمز ديگه اون پيغام نمياد ولي بلافاصله برميگرده به صفحه اصلي
بدونه اينكه اتفاقي بيفته
*****بحث های مربوط به هــک در این تاپیک انجام میشه***** :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید PS3باز سلام
من قصد داشتم یه کنسول بازی بگیرم و داشتم در فروم xbox سیر میکردم که شنیدم PS3 ههک شده:26:
نمیدونم اینجا جای این سوالها هست یا نه
1- اگر ps3 بخوام بخرم از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
2- ps3 نوع تقلبی (یا غیر اصل) هم داره؟
3- ps3 ساخت کجاست؟
4- نوع 40nm تو بازار هست؟
5- هارد اکسترنال معمولی رو میشه از طریق usb برای ps3 استفاده کرد؟
6- گارانتی هم داره یا نه؟
7- الان با صرفه ترین مدلش کدومه؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
اساتید PS3باز سلام
من قصد داشتم یه کنسول بازی بگیرم و داشتم در فروم xbox سیر میکردم که شنیدم PS3 ههک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اینجا جای این سوالها هست یا نه
1- اگر ps3 بخوام بخرم از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
2- ps3 نوع تقلبی (یا غیر اصل) هم داره؟
3- ps3 ساخت کجاست؟
4- نوع 40nm تو بازار هست؟
5- هارد اکسترنال معمولی رو میشه از طریق usb برای ps3 استفاده کرد؟
6- گارانتی هم داره یا نه؟
7- الان با صرفه ترین مدلش کدومه؟
با تشکر
۱.....
۲. نه همشون اصله
۳. همشون چین هستن.
۴. بله این مدل های اسلیم ۴۵ نانو هستن
۵. شما یه ۲۵۰ گیگ بخرید دیگه نیازی به هارد ندارید
۶. نه
۷. الان به صرفه هست ۲۵۰ بگیرید
نقل قول:
خیلی ممنون از جواب
در مورد هارد اکسترنال، به این دلیل پرسیدم چون 3 تا هارد اکسترنال دارم و اگه امکانش باشه که برای ذخیره و اجرای بازیهای ps3 بشه استفادشون کرد میتونم یکیشون رو به این کار اختصاص بدم و در این صورت کم ظرفیت ترین نوع ps3 رو میخرم.
حالا میشه یا نه؟
بله به راحتی میتونید وصل کنید فقط باید فرمت هاردتونو فت ۳۲ باشه.نقل قول:
خیلی ممنون از جواب
در مورد هارد اکسترنال، به این دلیل پرسیدم چون 3 تا هارد اکسترنال دارم و اگه امکانش باشه که برای ذخیره و اجرای بازیهای ps3 بشه استفادشون کرد میتونم یکیشون رو به این کار اختصاص بدم و در این صورت کم ظرفیت ترین نوع ps3 رو میخرم.
حالا میشه یا نه؟
این قیمت های ps3 هست.
ps3
۲۵۰ گیگ با یک عدد گیم god of war 3 قیمت ۴۵۵
۱۶۰ گیگ با یک عدد بازی گیمgod of war 3 قیمت ۴۲۵
۱۲۰ گیگ با یک عدد گیم god of war 3 قیمت ۴۱۵
دوستان در نظر بگیرید که الان بازی god of war 3 حدود ۴۵ تا ۵۰ هست
پس آقا میثم شما هستی؟!نقل قول:
من براتون پیغام گذاشتم،
لطفا این چند تا سوالم رو هم جواب بدید:
1- این قیمتها مربوط به ps3 های ههک شده هست یا باید کیت ههک رو جداگانه براش خرید؟
2- امکانش هست بدون اون بازی خرید و قیمتش رو کسر کرد؟
3- این که میگن دانگل های -- ps3 موجود در ایران مرغوب نیست و میسوزه صحت داره؟
4- شما که آخر این کاره ای بین ps3 و xbox کدوم رو توصیه میکنید و چرا؟ (اگر جواب این سوال صلاح نیست تو این تاپیک باشه لطفا pm کنید)
5- چه جوری میشه از شما خرید کرد؟ میشه حضوری خرید یا ارسال میکنید؟
مخلصیمنقل قول:
پس آقا میثم شما هستی؟!
من براتون پیغام گذاشتم،
لطفا این چند تا سوالم رو هم جواب بدید:
1- این قیمتها مربوط به ps3 های ههک شده هست یا باید کیت ههک رو جداگانه براش خرید؟
2- امکانش هست بدون اون بازی خرید و قیمتش رو کسر کرد؟
3- این که میگن دانگل های -- ps3 موجود در ایران مرغوب نیست و میسوزه صحت داره؟
4- شما که آخر این کاره ای بین ps3 و xbox کدوم رو توصیه میکنید و چرا؟ (اگر جواب این سوال صلاح نیست تو این تاپیک باشه لطفا pm کنید)
5- چه جوری میشه از شما خرید کرد؟ میشه حضوری خرید یا ارسال میکنید؟
۱. این قیمت کپی نشده هستن.
۲.بله میتونید ولی شما برای اینکه از بازی کپی استفاده کنید باید یه دیسک ارجینال داشته باشید. الان god of war 3 تو بازار ۵۰ تومن هست اکبندش ولی شما اینجا دارید ۲۰ تا ۲۵ تومن هزینه میکنید.
۳.فکر کنم تا الان بالای هزار تا فروخته باشیم تا حالا برگشتی نداشته.
۴.اگه توجه کرده باشد من اواتورم ps3 هست و نیک نیمم 360 پس یعنی تعصب ندارم رو کنسولا. به نظر من این ۲ کنسول کناره هم تکمیل هستن.
۵. بله هم حضوری هست هم ارسال تشریف میارین مغازه.
ادرس سایت رو براتون پ.خ میکنم
راهي هستش كه بازيهاي پي سي رو در ps3 اجرا كرد؟؟؟مثلا شاهزاده ايراني 2------(اين چند روز داشتم نسخه جديد شاهزاد رو بازي ميكردم---انقدر اين بازي يكنواخت بود كه دلم واسه نسخه 1و2 تنگ شده---واسه همين هوس كردم دوباره بازي كنم)
---------- Post added at 04:18 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
حتما دردسر داره---نكنه لينوكس ميخواد؟؟؟
ps2 رو چطور كسي با دانگل تست كرده؟؟؟
---------- Post added at 04:18 AM ---------- Previous post was at 04:18 AM ----------
بازی های PC رو شک دارم بتونین چون تو خود همون لینوکس هم دردسر داره چه برسه به PS3 در ضمن دستگاه دیگه قابلیت اجرای سیستم عامل رو نداره.نقل قول:
شما هم برا این بازی میتونی وایتس چون Ubisoft داره یه پک HD (720 P)d از سه گانه ی شن های زمان انحصاری PS3 میزنه!
اینم لینک خبر:
به نظر من هم Forgotten Sands خیلی گیم پلیش از قبلی ها بهتر بود حیف که فقط گرافیک و داستان نداشت!کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=302&newsview=2069
من 3 بار تمومش کردم فقط به خاطر گیم پلیش!!
اگر هم نمیتونید صبر کنید مال PS2 شو بازی کنید ، اگر اوریج باشه با Ps3 هم اجرا میشه .نقل قول:
آره گيم پلي واقعا نرم و روون بود---اما دشمنانا يكنواخت بودن و به جز اسكلتها و غولها كشتن بقيه اصلا حال نميداد!!!راه رفتن خود پرنس هم يه جوري بود---مثلا تو نسخه 1و2 خيلي طبيعيتر بود---مخصوصا توي سراشيبي و يا بالا و پايين رفتن از پله ها سرعت كم و زياد ميشد!!!نسخه 2 كه واقعا كاراكتراش عالي بودن (داهاكا--كالينا و ---)آخرش هم كه عاشقانه بود!!!باورم نميشه خيلي منتظر اين خبر بودم!!!!!حتما صبر ميكنم---اتفاقا الان نسخه پي سي هر سه گانرو دارم اما دلم ميخواد با PS3 بازي كنم----نقل قول:
به احتمال زياد قراره اسپلينتر سيل هم بياد!!!!!!!!
میگم فکر کنید سه گانه های شن های زمان ، که البته کلی هم توش تغییرات ایجاد میشه ، مثل سری متال گیر که وقتی باز سازی شد کلی خدا تر شده بود بعد با گرافیک Ps3 :21: حالا کی میاد ؟
"در روز نوزدهم نوامبر سال جاری میلادی (28 آبان 1389)"نقل قول:
ولی ای کاش مثل God of War رزولوشنش 1080P بود نه 720P
كاش اشكالات هم بر طرف شه---مخصوصا گرافيك---يكمي هم عاشقانه تر!!!!!!!!!!!
دوستان خبری از ه.ک 3.42 یا 3.50 نشد؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوستان خبری از ه.ک 3.42 یا 3.50 نشد؟؟؟؟
نه فعلا
سلام به همه
میشه لینک آخرین ورژن فریم ویر رو بهم بدین؟!
جواب داده شد!!:31:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System Update 3.50
ریجن 3 ( ژاپن )
ریجن 2 ( اروپا )کد:http://djp01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/jp/2010_0921_0215e26d1dadeb950471a9c3397a140a/PS3UPDAT.PUP
ریجن 1 ( آمریکا )کد:http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/uk/2010_0921_0215e26d1dadeb950471a9c3397a140a/PS3UPDAT.PUP
کد:http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_0921_0215e26d1dadeb950471a9c3397a140a/PS3UPDAT.PUP
باسلام و احترام
می خواستم یه توضیحی (واضحتر) در مورد ه ک شدن یا نشدن و روشها و چگونگی آن برام بزارید.
در ضمن آیا به نظر شما اقدام به خرید بازی کنم یا نه ...
مرسی
دوست عزیز مساثل در مورد ه ک این کنسول در تاپیک زیر پیگیری میشه و اگه سوالی دارید در اونجا بپرسین تا من و دوستان جوابگو باشیم اگر اینجا جواب بدیم پستمون به درک واصل میشه!:31:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=432669
يه آدرس واسه دانلود كردن از يه سايت فارسي گرفتم و ميخوام از طريق ps3 دانلود كنم چطوري ميشه آدرس رو وارد كرد؟؟؟راستي نميشه از كنسول وارد سايتهاي فارسي زبان شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
اینکه ps3 از روی هارد اکسترنال که بهش وصل بشه بلو ری میخونه؟بعد چه فرمتهای تصویری رو از روی هارد پخش میکنه؟مرسی
میشه وصل شد اما حروف فارسی رو بد نشون میده!نقل قول:
سلام. تقریبا ۹۰ در۱۰۰ فرمت ها در ps3 قابل اجرا هستنقل قول:
سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
اینکه ps3 از روی هارد اکسترنال که بهش وصل بشه بلو ری میخونه؟بعد چه فرمتهای تصویری رو از روی هارد پخش میکنه؟مرسی
بد نشون نمیده ، اصلا نشون نمیده :13: چون یونیکد حالیش نیست .نقل قول:
این کنسول فرمتهای تصویری زیر رو ساپرت میکنه :
MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
MPEG-2 PS[e] (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
MPEG-2 TS[e] (MPEG2 Audio Layer 2)
VC-1[c] (.wmv)
AVCHD (.m2ts / .mts)
AVI[71]
DivX,[e][f] DivX VOD
XviD[e][f]
Motion JPEG (Linear PCM)
Motion JPEG (μ-Law)
MP4 Video
MP4 via DivX AVI
MP4 SP[g]
MP4 AVC / MP4 H.264[h]
DVD Video
BD Video format on Blu-ray Disc
BD Video format on DVD-ROM
به هیچ وجه با Ps3 در محیطی به غیر از PS Store دانلود نکنید!نقل قول:
چون این کنسول از نظر امنیتی برای مقابله با ویروس بسیار بسیار ضعیف هست!
آخه منم نميخواستم چيزه خاصي دانلود كنم---خواستم آپديت كنم اما با كنسول كه آپديت ميكني فقط آخرين ورژن رو داره كه الان هم 3.50 هستش كه نميخوام---
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
حالا اين 3.50 چه امكاناتي رو از بين ميبره ؟؟؟البته يه غير از دانگل كه من هنوز استفاده نميكنم----اما از دسته usb چرا---فكر كنم 3.50 به كل usb رو از كار ميندازه!!!
شما کدوم ورژن فریمور را مخواین ؟نقل قول:
در مورد 3.50 هم اینجور که اکثر سایتها گفتن 75 درصد 3rd Party USB Device هارو کنسول در این آپدیت شناسایی نمیکنه!
این لیست Device ها و Adapter هایی که بعد آپدیت توسط کنسول شناخته میشن :
Working:
All Official Products (DualShock 3s, Eye, etc)
Generic USB mice and keyboards (Logitech and HP confirmed).
Generic external storage mediums (flash drives, external harddrives; Eagle Tech, Seagate )
Logitech USB Headsets/Desktop Microphones
All "professional" gaming headsets (Turtle Beach, Tritton, Astro, etc)
Hori Brand Sticks (Flight and Fight, pun unintential)
PIII Converter: Model 538 Dualshock 2 Adapter
Nyko Media Hub
Logitech G27 Racing Wheel/Driving Force GT
Buzz Quiz TV Buzzers
DJ Hero Turn Table
RedOctane USB Dual Shock adapter
Mayflash Super Joy Box Pro and Super Dual Box Pro USB Dual Shock adapter
Retrolink USB Saturn Controller and other Sega Saturn USB Controller clones
MadCatz 2009+ Wireless/Wired Controllers
MadCatz Super Street Figher IV Wireless FightPad Second Generation
MadCatz Street Fighter IV Standard Edition Fight Stick
MadCatz Super Street Fighter IV Chun-Li Tournament Edition "S" FightStick
Bannco FRAGnStein Wireless Mouse Controller (functional after a firmware update available on bannco website)
Pelican PS2 to PS3 usb controller adaptor
Logitech Chillstream controller
Guitar Hero III Les Paul Guitar with USB dongle
Toodles' Cthulhu PCBs (Includes MC-Cthulhu)
Inpin PS2->PS3 Converter
Paewang Revolution/Datel Arcade Pro
Splitfish FragFX V2
Power a Pro Elite Wireless Controller
Logitech Band Instruments
Logitech Harmony 700 Remote via Logitech Harmony Adapter for PS3
GameStop PS3 USB Gamepad
Saitek PS2700 Rumble Pad
XCM Cross Battle Adapter Plus
Non-functional:
MadCatz 2008 Wireless/Wired PS3 GamePad/MicroCon
MadCatz Super Street Figher IV Wireless FightPad First Generation
Splitfish FragFX V1
Venom PS2 to PS3 Adapter
Subsonic Arcade Sticks
Psyclone wireless controllers
Blaze PS3 FIGHTSTICK
Status Uncertain:
Other Cross Battle Adapters
Western Digital External HDDs
ازین چهار Adapter زیر هم فقط اولی از سمت راست با نام HAIS بعد از آپدیت کار مکینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه MKV رو هم ساپورت میکنه؟؟؟؟نقل قول:
نه MKV رو ساپورت نمیکنه . MKV محصول شرکت ماتروکسا هست و اوپن سورس و رایگان . نمیدونم چرا بیشتر پلیر های خانگی و کنسول ها امکان پخشش رو ندارند ، البته Wii هایی که کپی خور شدند مدیا پلیری دارند که این فرمت رو هم میتونه پخش کنه ولی به صورت دیفالت خیر نمیشه . اطلاعات بیشت و اینکه چه پلتفرم ها و نرم افزارهایی میتونند این رو پخش کنند :نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mkv
اینها MKV رو ساپورت میکنند :
محتوای مخفی: کلیک کنید تا لیست رو ببینید
پس قيد 3.50 رو زدم به كل---واقعا كه!!!تازه سوني خيلي زبل شده هر سايتي ميري واسه آپديت اول از همه 3.50 آماده دانلود يا آپديته!!!من 3.30 رو ميخوام كه هنوز يه لينك درست پيدا نكردم---دو بار دانلود كردم كه نشناخت---حالا ميخوام اينو دان كنم به نظرت جواب ميده؟؟؟الان هم 3.21 هست واقعا مزخرفه خيلي كنده!!!تا بازي رو هم ميخواد لود كنه كلي ديسك توي درايو سر و صدا ميكنه!!!نقل قول:
کد:http://deu01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/eu/2010_0422_6bdf1b2409d705a0136c40746c62e85d/PS3UPDAT.PUP
چرا نشون میده!:31:اما با فاصله از هم و برعکس که خوندنش خیلی خیلی سخته!نقل قول:
انگار كه خطه ميخيه!!!
الان 3.30 رو آپديت كردم ولي زياد فرقي با ورژن قبلي نداشت---
دوستان من میخوام ps3 بخرم چه مدلی توصیه میشه چه قیمتی هست /ایا ps3 بهتر یا xbox 360 ؟
شما لازم نیست که همه ورژن هارو تست کنید!:31:نقل قول:
شما اگه نمیخواین از دانگل استفاده کنید مستقیم به 3.50 آپدیت کنید که بی شک بهترین و بی نقص ترین ورژن همین 3.50 هست!
3.50 هم گویا ساپورت نمیکنه !نقل قول:
شما آخر میخواین PS3 بخرین یا X360 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
PS3 الان سه مدل تو بازار داره که فرقشون فقط در ظرفیبت هارد هاشون هست :
slim 120 GB
Slim 250 GB
Slim 320GB
به صرفه ترینش که 250 گیگ هست و حول و حوش 420-410 تومنه! ( اگه دوستان قیمت دقیق رو دارن لطفا بگن)
در مورد مقایسه این کنسول هم با X360 باید گفت که بار ها و بارها مقایسه های مختلفی در مورد اینکه کدوم بهتره انجام شده و در کل باید گفت که هر کدومشون یه حسنی دارن و نمیشه گفت کدوم به طور مطلق برتره!
در هر صورت بستگی به سلیقه فرد و نیازش داره.
3.50 كه يو اس بي نميشناسه!!!پس خودش نقصه بزرگيه----همين 3.30 هم ديگه سيو بازيهارو نميشناسه!!!يعني نميشه سيو بازي كه دانلود كردي رو بريزي تو هارد!!!
اين نسخه جديد هيوي راين چه تفاوتي با قبلي داره؟؟؟؟؟؟؟؟گرافيك بالاتره؟؟؟
HEAVY RAIN MOVE EDITION