بازی ترسناک با گرافیک بالا چی بگیرم ؟
dead space 2 بازی جالبی بود . اگه ممکنه یه چند تا بازی مثل این معرفی کنین.
Printable View
بازی ترسناک با گرافیک بالا چی بگیرم ؟
dead space 2 بازی جالبی بود . اگه ممکنه یه چند تا بازی مثل این معرفی کنین.
سلام دوستان، وقتتون بخیر
می خواستم بدونم درحال حاضر، جدیدترین و گرافیکی ترین بازی موجود در بازار چیه؟؟؟
( ترجیحاً کارکاترهاش واقعی باشه، جن و پری و آژدها و دایناسورو ... اینا نباشن، یه بازی تو مایه های، مافیا، اکشن باشه اما دیگه مثه call of نباشه که با لباس جنگ باشنو یه سره تو میدون جنگ و اینا باشه )
ممنون.
سلام يك بازي مي خوام تو مايه هاي (دد سپيس) فضاي مرده
يك بازي تو مايه هاي hitman بهم معرفي كنيد
سلام
یه سوال داشتم
فرق Biohazard 4 با RE 4 چیه ؟از لحاظ گرافیکی فرق میکنه ؟
یا اصلا RE 4 برای PC منتشر شده ؟
ممنون
biohazard 4 همون RE 4 هست . فرقی نمی کنن. بله برای pc هم منتشر شده .نقل قول:
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
سری بازی های splinter cell رو میتونید برید . بازی death to spies هم هستنقل قول:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
mass effect 2نقل قول:
در حال حاضر گرافیکی ترین بازی crysis 2 هست ولی یه ذره تخیلیه . ولی اگه بازی شبیه mafia می خواین فعلا باید چند ماهی صبر کنید تا بازی LA noire برای pc منتشر شه .نقل قول:
بازی ترسناک خوب resident evil هست و fear 3 هم که جدید اومده.نقل قول:
مطمئن هستی که LA noire برا pc منتشر میشه؟؟نقل قول:
من الان دارم resident evil 1 remake رو واسه pc بازی میکنم .. ترسناک و قشنگ و فکریه..نقل قول:
بله انتشار این بازی برای pc هم تایید شده. البته تاریخ دقیقی نیست ولی در پاییز یا اوایل زمستون میاد .نقل قول:
آقایون میشه یه چند تا بازی کوپ آفلاین معرفی کنید ؟
ی بازی قدیمی استراتژیک بود ب نام Knight of Honor میشه مث این دقیق ث این معرفی کنین یعنی ب جز جنگ و ساخت و ساز سیاست هم موثر باشه تو بازی
راسی همینو میشه پیدا کرد دوباره بازیش کرد؟
در مورد بازی تو اون سبک میتونینقل قول:
Rise of Nation
Tottal war
و ... اشاره کرد .
اما در مورد پیدا کردن اون بازی یه سری به بازی فروش هایی که کلکسیون دارن بزن
ببخشید میخواستم بدونم فانتزی نهایی 7 یا همون نجات کودکان بازیش هم هس یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نیستنقل قول:
فقط انیمیشنش هست
یا شایدم من ندیدم :41:
بچه ها من بازی the saboteur رو اون سال که اومد نتونستن بازی کنم . الانم اینجا گیر نمیاد . بازی 7 گیگ هست می خواستم ببینم کسی که این بازی رو انجام داده بهم بگه که اگه ارزشش رو داره که دانلودش کنم یا نه .
سلام...دوستان من بازی های زیر رو روی کامپیوترم نصب کردم ، توی این سبک ها دیگه چه بازی سراغ دارین:PES 2011GTA EFLCSims3(+Late Night Pack)Generals Zero HourCrysis WARHEAD
Crash Team Racing
Neighbours From Hell 1&2Need For Speed(Hot PurSuit)Call of Duty WAW & Call of Duty Black OPSAssassins CreedArmA2 Operation ArrowheadFar Cry 2Prince of Persia(The Sands of Time & T2T & Warrior Within)میخواستم بازی هایی توی این سبک ها بهم معرفی کنید...مثلا بازی تو مایه های Generals چی هست؟یا مثلا Crysis warhead نسخه ی دوم کریسیس هست؟ آیا از کریسیس وارهد جدیدتر هم اومده؟یا نید فور اسپید جدیدترین نسخش چیه؟ Shift رو بازی کردم اصلا خوشم نیومد واسه همین Shift2 رو نگرفتم ولی اگه به جز شیفت چیز جدیدتری هم اومده لطفا بگید...در مورد پرنس آو پرشیا هم میخواستم بدونم که کلا چند تا هستن؟ واسه ی من فکر کنم شماره ی 1تا3 رو من دارم درسته؟من کلا بازی های معروف رو میخرم واسه همین سعی کردم معروف ترین ها و قشنگ ترین ها رو بگیرم...میخواستم بازی ها ی معروف و قشنگ دیگه ای که شما ازشون خبر دارین رو به منم بگین ، اون بازی هایی که از همه پر طرفدارتر هستن رو میگم...کلا یک ماهه بد جوری بازی خور شدم و دوست دارم همه ی بازی هارو امتحان کنم واسه همین بهترین جایی که دیدم میشه سوال پرسید همینجا بود...مرسی از همه ی دوستان بازی خور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچّه ها! : دی
میخاستم چن تا بازیه توپ بهم معرفی کنین
فقط اکشن /تیراندازی/اول شخص نباشه ! -مخصوصاً مثه call و crysis و اینا ... که دیگه حالمون ..
استراتژیکم نباشه
مثلاً توی سبک شاهزاده ایرانی .. اینجوری
یا هر سبکه دیگه ای فقط اونایی که گفتم نع
قشنگم باشه :دی ، گرافیک بالا ! :4:
مرc
Assasins Creed رو من پيشنهاد ميكنم.
ببخشید من یادم رف بگم اینارو بازی کردم تو این سبک: prance of persia - god of war - Assasins Creedنقل قول:
گفتم که حتماً-م توی این سبک نباشه عیبی نی
یه بازی ماجراجویی -اکشن گرافیک بالا ...
ببخشید god of war قشنگه؟ تا چندشو بازی کردی؟نقل قول:
راستی فاینال فانتزی اون چیزی نیست که شما میخواین؟ البته من تا حالا بازیش نکردم ولی چیزایی که در بارش خوندم هم ماجراجوییه هم گرافیک بالا هم اکشن...
یه خواهشم از دوستان داشتم که اون سوال طولانیه من رو هم جواب بدن ممنون میشم میدونم خیلی زیاد نوشتم ولی بی زحمت بخونیدش و هرچی که دربارش میدونستین بگید لطفا...:11:
دوست عزيز GoW از قشنگ رد كرده!!يك انحصاري سوني بسيار بسيار زيبا هست كه برا خوده من تو خاطره ميمونه تا ابد!!نقل قول:
ببخشید god of war قشنگه؟ تا چندشو بازی کردی؟
من به شخصه GoW 1 2 3 رو بازي كردم +GoW chain of olympus و GoW Ghost of sparta و بسيار بسيار زيبا هستن!!(داستان عالي گرافيك عالي و باس فايت هاي بسيار عالي!)
(اون شماره 3 رو تو PS3 يكي از دوستان تموم كردم!!2 روز خونشون پلاس بودم:31: دوتا آخري ها هم كه مخصوص PSP هستن و اينا رو در خانه دراز كشيده در تخت تموم كردم)
فوق العاده سنقل قول:
و موسیقی بی نظیرنقل قول:
داستان عالي گرافيك عالي و باس فايت هاي بسيار عالي!
یادمه من اصلاً واسه GOW رفتم ps2 گرفتم! ؛ یادش بخیر ...
//////
کسی اینارو بازی کرده : ؟
Drakensang : The River Of Time 2010
Hunted The Demons Forge 2011
The Witcher 2
کدوم قشنگتره >؟
دوست عزیز در کل 3 نسخه برای بازی crysis ریلیز شده بازی crysis -crysis warhead - crysis 2 این 3 بازی هستند که الان crysis 2 با گرافیک خیره کنندش و استفاده از موتور cry engine 3 قدرتش رو نشون داد . اگه تو این سبک بازی دوست دارید حتما پیشنهاد میشه بازی کنید اگه بازی battle field bad company 2 رو هم بازی نکردید اونم توصیه میشه . آخرین سری بازی nfs هم shift 2 unleashed هست . در مورد prince of persia هم میشه گفت 5 سری برای pc منتشر شده . نسخه ی چهارم این بازی به نام prince of persia هست و نسخه ی آخرش the forgotten sands هست. در مورد generals هم فکر نکنم دقیقا مثل این بازی بازی قشنگی باشه ولی می تونید starcraft 2 رو بازی کنید تخیلی هست البته ولی واقعا یکی از بهترین بازی های استراتژیکیه . اگه تمام نسخه های cod رو هم بازی نکردید حتما بازی کنید یا حداقل mwf 1,2 رو حتما بازی کنید . و یه پیشنهاد دیگه اگه سری بازی های call of juarez رو هم بازی نکردید حتما بازی کنید واقعا بازی زیبایه . :10:نقل قول:
نقل قول:اووه این همه این بازیه باحاله!!! چه حیف که تا حالا اسمشو نشنیده بودم...نقل قول:
قول میدم صبح اولین کاری که میکنم این باشه که این بازیه رو بخرم...
همونطور که گفتم من یکی دوماهه که دارم بازی میگیرم و لی قبلا به جز فوتبال هیچ بازیه دیگه ای نداشتم...
لطفا هرچی ازین بازیها بلدین به منم بگین...مهم نیست چی باشن فقط مهم اینه که قشنگ و معروف باشن...
راستی اون بازیه که اسمش هانتد هست رو دیروز خونه ی یکی از دوستام با هم نصبش کردیم...من که خیلی خوشم اومد ازش خیلی عالی بود گرافیکشم خوب بود فقط وقت نشد خیلی بازی کنیم...
البته god of war انحصاری برای کنسول های ps2 و ps3 هست نه برای pcنقل قول:
هر سه تا بازی توی سبک RPG هستننقل قول:
کسی اینارو بازی کرده : ؟
Drakensang : The River Of Time 2010
Hunted The Demons Forge 2011
The Witcher 2
کدوم قشنگتره >؟
از بین اینا The Witcher 2 صد در صد توصیه میشه که سطح اون قابل مقایسه با اون دو تا بازی دیگه نیست
سلام
چندتا بازیه خوب ماشینی برا xbox بگین که هیجان داشته باشه تو مایه های شاهکاری مثل most wanted البته غیر از hot pursuit چون کنسولم اپدیت نداره - فقط خواهشا هیجان داشته باشه نه مثل shift2
تو مایه های splionter cell:conviction و duses ex بهم یه چندتا معرفی کنید مرسی. البته الان dead of space 2 رو دارم بازی میکنم شبیه اوناست
نقل قول:
PortoType رو امتحان کن
اقا کسی از بازی dead space3خبری جدیدی نداره؟خیلی دنبالشم البته فکر نکنم به این زودی ها بسازنش چون فاصله ی نسخه یک با دو سه سال بود واگه قراره اینم 3سال باشه که:18::19:
آها پس کریسیس 2 جدیدتره! آخه منم تعجب کردم چون وارهد خیلی گرافیکش بالا نیست ولی همه میگفتن کریسیس2 گرافیکش خیلی خوفه...نقل قول:
اون bfbc2 رو که گفتین باید یک امتحانی بکنم مرسی...
در مورد nfs یک بازی به اسم تست درایو 2 هست، میخواستم بدونم اون چقدر جدیده و اینکه از شیفت قشنگ تر هست؟ از hot pursuit که خودم دارم چی ازونم قشنگ تره؟
در مورد starcraft2 هم قبلا وارکرفت بازی کردم ولی خیلی کم ، راستش خیلی خوشم نیومد ولی میدونم که اگه یکم بیشتر بازی های توی این مایه ها بازی کنم خوشم میاد چون پسرخالم که توی تبریز دانشجو هست میگه تمام دانشجوهای اونجا همش میرن توی کافی نت دانشگاه و به صورت شبکه ای صبح تا شب وارکرفت بازی میکنن و یه عالمه رمز و فوتو فن یاد گرفته بود و استادی شده بود واسه خودش:31: چون طرفداراش زیاده باید یک امتحانیش بکنیم...
اون کال آو دیوتی هم نفهمیدم کدوم نسخه هاش رو گفتین خوبه...1و2 منظورتون بود ؟ (اگه گیرم بیاد حتما میگیرمشون)
راستی راجع به call of juarez و بازی های قشنگ دیگه لینکی چیزی ندارین که به فارسی توضیحات بیشتری داده باشه؟
مرسی از همه ...راستی gow گفتین واسه پی سی نیست؟ آخه از کلوپ محلمون پرسیدم گفت واسه پی سی نداریم،منم فکر کردم اگه بگردم پیدا میشه!!... حیف شد...
البته اگه نرم افزاری چیزی سراغ دارین که بشه بازی های PS2 رو با کامپیوتر انجام داد لطفا بگید...
تست درایو بازی قشنگیه البته همون نسخه ی 2ش هم یه ذره قدیمیه ولی فکر کنم از shift 2 قشنگ تر باشه اینطور که شنیدم . call of duty Modern Warfare 1 ,2 منظورمه . بازی call of juarez انقدر قشنگ هست که نیازی به توضیحات نداره :31: بازی سبک وسترن داره .حتما بازیش کنید نسخه ی 1 و 2 ش رو البته نسخه ی The cartel هم جدید اومده برای کنسول ها ولی تاریخ ریلیزش برای pc عقب افتاده فکر کنم آخرای شهریور بیاد البته حال و هوای 1و 2 رو دیگه نداره . نرم افزار هست برای اجرای ps2 روی pc ولی cpu خیلی قوی میخواد که fps بازی پایین نیاد یعنی بهتره سراغش نری چون خیلی دنگ و فنگم دارن برای پیدا کردن پلاگیناش .نقل قول:
پس تست درایو هم قشنگه...آها شما منظورتو CoD2 و 4 هست،آره شنیدم که خیلی قشنگه 2رو که گیر نیووردم ولی 4 گیر میاد،میگن 4 نسخه ی پیشرفت کرده و ارتقا یافته ی 2 هست و تقریبا شبیه هستن واسه همین اگهCOD4 گیرم بیاد حتما نصبش میکم...نقل قول:
call of juarez هم که حتما میگیرمش...
در مورداجرای بازی های ps2 با پی سی هم که اگه شما میگین دنگو فنگ داره که هیچی ولیcpu کامپیوترم خیییلی قویه یعنی اون دوستم که چند ماه پیش کامپیوترمو واسم جمع کرد و خیلی حرفه ای بود خیلی زیاد تاکید کرد که سی پی یوت عالیه...
در هر صورت بازم مرسی...راستی همین الان Assassins creed brother hood رو نصب کردم خیلی قشنگه و همونطور که گفتم توی یک ماه گذشته نزدیک 20تا بازی نصب کردم واسه همین شاید وقت نکنم سریع همه ی این بازی هایی که گفتین رو بگیرم ولی هروقت گرفتم اونایی که به نظرم قشنگ بود رو میام همینجا میگم تا توی اون سبکها بیشتر بازی بهم معرفی کنید...
یادتون نره اگه بازیه معروف و قشنگ دیگه ای به جز اونایی که گفتین و اونایی که خودم نصب کردم سراغ داشتین حتما بگید چون من اسم بازیهارو مینویسم و همیشه وقتی 10تا اسم شد میرم به یک فروشگاهی که اونجا میتونم هربازی که دلم خواست رو پیدا کنم و ازونجا پیداشون میکنم...
ببخشید این need for speed world با این همه هیبتش چطور ممکنه تو 900__800 مگابایت جا بشه.اگه کسی تا حالا دانلودش کرده بهم بگه که این بازی ناقصه یا بیش از حد فشردش کردن
نه آقا این بازی nfs world آنلاینه . برا همین فکر کنم کم حجمه :46: .
درود ...
از دوستان تقاضا دارم به من کمک کنید ... من امولاتوری می خوام که بشه باهاش بازی Mario رو که روی میکرو اجرا میشد ، روی PC اجرا کرد ... خود بازی میکروش رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟
بفرمایید امولاتور همراه 50 تا بازی که ماریو هم توش هستنقل قول:
رمز :کد:http://www.yasdl.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=34
کد:www.yasdl.com
این بازی رو برای رایانه با همون سبک ساختن . چرا از اون استفاده نمی کنی ؟
سایت سازندش رو ادرس می دی ؟نقل قول:
این بازی رو برای رایانه با همون سبک ساختن . چرا از اون استفاده نمی کنی ؟
من خودم نسخه فشردشو دانلود کردم هر کار بکنی آپدیت نیمشه فقط باید بری خود سایت EA از اونجانقل قول:
یه فایل 14 MB هست بگیری یعنی Setup بعد نصبش میکنی بعد خودش 600MB رو دان میکنه بعد بازی اجرا میشه!!
افلاینم نداره فقط آنلاین