سلام
ال سي دي پي اس پي اسليم تو بازار پيدا ميشه؟!
اگه جايي روميشناسين يه آدرس بدين که بگيرم
سلام
ال سي دي پي اس پي اسليم تو بازار پيدا ميشه؟!
اگه جايي روميشناسين يه آدرس بدين که بگيرم
نقل قول:
مچکر من خواستم بدونم واقعا چین و ژاپنی با هم فرق نمی کنه
من خودم ps2 دارم و میشه گفت توپ خونه هم می دونم کجاست وکجا خوب می فروشه و کجا بد می فروشه ولی مال psp رو شرمنده اصلا نمی دونم کدوم مغازه داره
حالا بی خیال
از کجا باید بفههمم ژاپنی هست یا چینی
بعد رو پی اس پی فقط باید با رم بازی ریخت توش مگه مینی دیویدی نمی خوره
اطلاعاتم کمه لوازم جانبی چیاش خوبه بگیرم
مشکل تو کپی خور نداریم می شناسم کجا کپی خورشو می فروشه
بعد از کجا بفهم کلا سرم نره
نمی دونم هر موردی که تو خریدش لازم هست و خودت خوب می دونی برام بگو مچکر می شوم
:46:
الان که دیگه ژاپنی نیست و همش چینی هست
موقع خرید باید اول روشن کنی ببینی که LCD کاملا سالم هست ( بعضی ها دارای پیکسل سوخته هست )
خیر!! UMD میخوره که CD مخصوص خود PSP هست! لوازم جانبی psp هم که خیلی گرون هست ولی به نظر من یک کیف(اگه اسلیم میخری) با یک کاور برای روی شیشه !!
اگه اسلیم بخواهی بخری همه چینی هستند.اما فت ها بگردی ژاپنی هم گیرت میاد.البته خیلی کمه.ژاپنی و چینی بودن را زیر باطری نوشته.روی جعبه هم نوشته.نقل قول:
مینی دیویدی که نه umd میخوره که بازی ها ارجینال به این صورته برای هر umd هم باید حدود 20 تا 30 پول بدی.
لوازم جانبی خیلی مهم اول همون مموری هست.بعد یک محافظ lcd (از این برچسبی ها) بعد کیف.بعدم اگه دوست داشتی قاب کریستالی.(من خودم یک مدل قاب کریستالی پیدا کردم فقط برای روی کنسول هست.ظریف هست.کنسولم مثل اون 2 طرفه ها بزرگ نمیکنه.)-هدفون هم اگه خواستی میتونی بخری.هر هدفونی که از این سر های استاندارد باشه(جک 3.5 میلیمتری).کابل کلمپیوتر هم از این مینی usb ها هست.اگه نداری یکی باید بخری.
موقع خرید ببین کنسول خط خش نداشته باشه.برات روشن کنه برو توی قسمت تم ها رنگ پشت صفحه را عوض کن نباید پیکسل سوخته داشته باشه.
مموری ه که گفتم چه شکلی بخری.
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه.
قابل توجه دوستای اصفهانی که می خواهند psp بخرن.
امروز یک فروشگاه پیدا کردم قیمت هاش از بقیه جاها مناسب تر بود.
فروشگاه سرزمین رایانه.
آدرس:خیابان توحید ساختمان میلاد 2 تلفن:6250827
زنگ زدم قیمت گرفتم.
psp slim piano black را گفت:235
مموری 4 گیگ هم 60 تومن
مموری 8 گیگ هم 120 تومن
مموری 16 گیگ هم 185 تومن
این قیمت هایی بود که پشت تلفن داد.100 % موقع خرید کم تر هم میشه ازش گرفت.
فقط تنها عیبی که داره 10 تا بازی رایگان میده
سلام میگم این بازی Secret Agent Clank خوب هست . یعنی ارزش دانلود کردن داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام لطفا یک برنامه ای که پیکسل سوخته ترمیم میکنه معرفی کنید. یک دنیا تشکر............!!
وایییی ..چه قیمتای توپی..نقل قول:
من خریدم 260 تومن
مموری 4 گیگ هم میداد 95 تومن
اگه پیکسلی سوخته باشه کاری نمیشه کرد.نقل قول:
اما اگه از کار افتاده باشه میشه درستش کرد.
چندتا لینک از این برنامه داشتم اما همش از کار افتاده.
خواستی به لینک زیر یه سر بزن.یک آموزش هست.امیدوارم به دردت بخوره.
کد:http://psp.blogfa.com/post-82.aspx
خود psp را خوب خریدی.اما مموری واقعا این قیمت نمی ارزه.من خودم توی یک شرایط خاص مموری 4 گیگ اصل با 3 سال گارانتی ایران رهجو را برای یکی از دوستام گرفتم 49 تومن که همان مموری را بقیه نمایندگی ها 60 میدن.نقل قول:
دمت گرم من هم می خواستم...........:46:نقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنی واسه کار باهاش..............
پست را ویرایش کردم.آخه مثل اینکه لینک دانلود خراب بود.نقل قول:
آدرس یک وبلاگ را گذاشتم اونجا کامل توضیح داده.
کسی این بازی کرده downstream panic من آلان توی مرحله 19 گیر کردم چیکارکنم
واسه بازیای psp چیت وجود نداره؟؟
من که به راحتی دانلود کردم....نقل قول:
اون لینکی که گذاشتی وقتی می خوام zip رو بردارم code می خواد ..................کد چیه؟؟؟؟
من تازه یه کابل کامپوننت گرفتم می خواستم بدونم چرا بازی ها رو فول اسکرین نشون نمیده؟ولی منوها با ویدیو رو کامل نشون میده
شما از این لینک دانلود کردی دیگه؟نقل قول:
این که پسورد نمی خواهد.کد:http://www.megaupload.com/?d=PXJLSF9R
شما از این لینک دانلود کن ببین مشکلت حل میشه.
کد:http://www.4shared.com/file/56376344/a52f70d/Pixel_Repair.html?dirPwdVerified=4ac1960a
چون اگه بخواهد بازی هم فول اسکرین نشون بده چیزی از گرافیک بازی نمیمونه.من با تلویزیون 42 اجرا کردم اندازه 21 تصویر داشت.نقل قول:
یک پلاگین به نام fusa هست که کار فول اسکرین کردن را انجام میده اما در کل فایده ای نداره.
اگه می خواهی از این پلاگین استفاده کنی یه سر به پست زیر بزن.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2586647&postcount=4760
از بابت جواب دستت درد نکنه
یه سوال دیگه داشتم چرا وقتی دکمه مربع رو نگه میداری مستقیم وارد tv نمیشه و حتما باید از داخل سیتینگ بری تا تصویر رو تلویزیون بیاد؟
فکر نکنم به دکمه مربع کاری داشته باشه.من خودم از منوی settings به قسمت connected display settings میرم و روی گزینه switch video output کلیک میکنم.نقل قول:
بچه ها بلاخره p30world هم دکمه تشکر پیدا کرد.
choory جان سلام راستش یک مشکل کوچیک با patapon پیدا کردم این بازی میریزم و بالا هم میاد اما موقع loading دستگاه به همون صورت میمونه و بازی دیگه جلو نمیره به نظرت مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
شما اشتباها ریجن ژاپن رو گرفتید ها اشکالی نداره
برید توی ریکاوری و توی گزینه ی دوم fake region رو روی ژاپن بزارید
چرا وجود دارهنقل قول:
ولی این کارا زشته:41:
با خودم هم بودم:31:
یه پیشنهاد: بازی flat out:head on رو بگیرین بازیه جذابیه
ممکنه از رمت باشه!! شایدم خود بازی ناقصه!! باید روی یک psp دیگه چک کنینقل قول:
مثل اینکه سری جدید psp در راهه! psp 3000 !!! البته من نمیدونم راسته یا دروغ
اشتباه شد یکی بیاد پاک کنه!
نه مشکل از بازی نیستش چون روی psp دیگه چک کردم رم هم که فکر نکنم مشکل داشته باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما به منوی ریکاوری برو سپس به قسمت configuration یک گزینه هست به نام free region یا fake region اون را enabled کن یک گزینه هم به نام umd mode داره اون را هم بزار روی sony np9660 بعد برو راحت بازی کن.
ورژن دستگاهت زیر 4.00 هست دیگه؟چون توی ورژن 4.01 بدون هیچ تنظیمی راحت اجرا میشه.
سلام به همه
من توي اين مدت كه نبودم تهران بودم
يه سر به توپ خونه زدم رم 4 گيگ سرعت بالا رو ميگفت 30تومن
من 4 گيگ سرعت پايين رو از قم خريدم 32 تومن
حالا به نظرتون توي قم گرون گرفتم يا اون يارو توي توپخونه ميخواسته بهم بندازه؟؟؟
چند تا مشكل هم داشتم
اول اينكه من وقتي يه بازي رو سيو ميكنم يه دفعه فرداش كه ميام لود كنم ميبينم سيوم پاك شده مثلا هروست مون رو 2 تا فصلش رو رفتم فردا اومدم ديدن سيوش پاك شده حالم حسابي گرفته شده توي قسمتي كه سيو بازي ها توش هست جلوي سيو هاروستمون نوشته corrupted data مشكل از كجاست؟؟؟
مشكل ديگه اي هم كه دارم اينه كه بازي هم صدا ندارن مثلا توي پيس 2008 گزارشگر حرف نميزنه فقط صداي تماشاچي ها مياد همينطور توي كشتي كج
ممنون ميشم كمكم كنيد
اموزش pixel repair رو می خوام choory ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اموزشی که تو وبلاک بود با این فرق داره.........
سلام.نقل قول:
به احتمال زیاد اون 30 تومنی یه هم تقلبی هست اما درجه 1 .اگه میگه سرعت بالا هست.
اگه اطلاعاتت میپره عیب از همون مموری هست.من هم یک مموری تقلبی برای دوربینم داشتم هر جند وقت یک بار عکس هام از بین میرفت.
مشکل صدای بازی ها فکر نکنم به مموری ربط داشته باشه.شما احتمالن از بازی rep شده استفاده میکنید.این جور بازی ها را صدا ها ودموهای بازی را حذف میکنند تا حجمشون بیاد پایین.
شما اگه مموری را با گارانتی از طرف خریدی ببر پسش بده.شعی کن یک مموری اصلی سونی بخری.
این عکس میتونه کمکت کنه
دوست عزیز من خودم با این برنامه کار نکردم.نقل قول:
برات میگردم اگه آموزشی پیدا کردم حتما میزارم.
با اون برنامه ای که توی وبلاگ بود مشکلت حل نشد؟
ممنوننقل قول:
مموريم گارانتي نداره ولي بهش زنگ زدم گفتم مشكل داره گفت بيار برات عوض كنم
حالا يه سوال اگه من مموري سرعت پايين بخرم ولي اصل سوني باشه امكان داره با بعضي بازي ها مشكل پيدا كنه
يعني حتما بايد سرعت بالا بخرم؟؟؟
نقل قول:
شما سعی کن مموری اصلی بگیری یعنی magicgate را ساپورت کنه.برای اینم که بفهمی ساپورت میکنه یا نه روی گزینه مموری برو دکمه مثلث را بزن گزینه information ا انتخاب کن ببین جلوی magicgate چی نوشته.
اگه اینا ساپورت کنه همه چی حله.
مثلا مموری خودم ساپورت نمیکنه اما تا حالا شانسم گفته مشکل نداشته.
یک سری مموری ها هم هست که روش نوشته high speed (برای 4 تا حالا ندیدم)یک سری هم گوشش نوشته mark2 اونی که نوشنه high speed سرعت خوندنش خیلی زیاد تره و mark 2 هست سرعت نوشتنش.این دو مدل یکم گرون تر هستند.شما اگه زیاد نمیخواهی پول بدی از همون ساده ها که توی عکس هست بخر.
اگه هم میخواهی فروشگاه اینترنتی کنج مموری اصلی با 3 سال گارانتی ایران رهجو میده 51 تومن.که هزینه پست خرید بالای 50 تومن هم به عهده خود فروشگاه هست.
خيلي ممنون
واقعا كمكم كردين
choory جان اون برنامه واسه unzip کردن کد می خواست که من چیزی از کد تو وبلاک ندیدم..
نقل قول:
آره ورژن دستگاه 3.8 هستش ببخشید من زیاد وارد نیستم این منوی ریکاوری کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز واقعا ممنونم چون خیلی تو کف patapon بودم
اول پی اس پی تون رو بطور کامل خاموش کنید بعد r رو بگیرید و کنسول رو روشن کنید
حالا ریکاوری جلوی شماست!
خواهش میکنم.نقل قول:
همین طور که amirrasa kateb عزیز گفت شما ابتدا کلید power را برای چند ثانیه به طرف بالا نگه دار تا psp به طور کامل خاموش بشه.سپس همینطور که کلید R را گرفتی psp را روشن کن تا وقتی هم که به منوی ریکاوری نرفته R را ول نکن.حالا یک صفحه سیاه میاد که گوشش یک سرس گزینه داره.به این منو منوی ریکاوری میگویند.:46:
عکس از منوی ریکاوری:
mميشه يكي بگه اين منوي ريكاوري به چه دردي ميخوره
شما از این کد استفاده کن ببین unzip میشه.نقل قول:
RAR PASS:کد:www.psp.blogfa.com
یک سری تنظیمات هست که از داخل منوی اصلی (xmb ) نمیشه انجام داد.و باید از ریکاوری انجام داد.مثل همین تغییر ریجن بازی ها.فعال و غیر فعال کردن پلاگین ها.جابجایی عملکرد کلید o با x و فعال کردن فلش پلیر دستگاه و....نقل قول:
این منو ریکاوری فقط توی فریمور های هک شده هست.و فریمور های اصلی فاقد این منو هستند.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.
آقا من اين برنامه رو با آموزشش پيدا كردمنقل قول:
نوشته شده توسط s-a-l-i-m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش pixel repair رو می خوام choory ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اموزشی که تو وبلاک بود با این فرق داره.........
اولین نکتهمهمی که باید بدونید اینه که تفاوت زیادی بین یک پیکسل مرده و پیکسل نیم سوز وجود دارد. یک پیکسل مرده به رنگ سیاه و یا خاموش است وشما نمیتونید اونو برگردونید ولی یک پیکسل نیم سوز (Stuck) یکی از رنگهای مخصوص RGB ( قرمز - سبز - آبی ) و گاهی اوقات سفید است.
کارهایی که شما باید برای Unstuck کردن صفحه اسکرین خودتون انجام بدهید به شرح زیر است آنها را دنبال کنید.
- ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس آن را Unzip کنید.
۲- با کابل USB به PC وصل بشید و در صفحه اصلی PSP به داخل فولدر MP_ROOT که در مموری استیک شما هست بروید در آنجا شما دو تا فولدر به اسم های 100MNV01 و 101ANV01 دارید. اگه این فولدرها را ندارید آنها را ایجاد کنید.
۳- فایل MP4 را که Extracted کرده اید داخل فولدر 100MNV01 بریزید..
۴- بعد از انجام این کارها کابل را قطع کنید و داخل منوی Video رفته و این فایل را پیدا کنید .این فایل توی PSP به نام RGB3 است.
۵- فایل ویدیو را روشن کنید و اونو روی Repeat بگذارید و اجازه بدید که برای چند دقیقه یا برای چندین ساعت و یا حتی در تمام طول شب ادامه داشته باشد.
منبع:کد:www.psp.blogfa.com