من که همچین گارانتی رو نشنیده بودم:18:معلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!نقل قول:
Printable View
من که همچین گارانتی رو نشنیده بودم:18:معلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!نقل قول:
به نظرت گرونتر داره ميده ؟ من كه فك نكنم. شما تا حالا ازين ديجيكالا خريد كردي؟ از بازار ما كه ارزونتر ميده.نقل قول:
من که همچین گارانتی رو نشنیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!
نقل قول:
ممنون
يه سوال ديگه: آيا ميشه قاب مسي رو هم جدا تو بازار پيدا كرد ؟ يا اگه نميشه حداقل قاب مشكيشو چي ؟ كه مثلا با قاب مسي بخرم بعدا بتونم قاب مشكي رو بخرم اگه خواستم عوض كنم؟
گارانتی فقط سیتادل در مورد دی جی کالا اطلاعی ندارم
فقط میدونم ارزش نداره این کارو بکنی چون خیلی خیلی خیلی گرونه.:18:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1424381&postcount=1273
مثلا چقدر؟نقل قول:
فقط میدونم ارزش نداره این کارو بکنی چون خیلی خیلی خیلی گرونه.
آقا چرا يكي به ما نميگه قيمتي كه اين ميده خوبه يا نه ؟؟؟
خوب اگه قیمتش ارزون تره که خوب بدون شک بخرش....نقل قول:
اره ...همه جور قاب با انواع رنگ پیدا میشه....هم اصلش هم فانتزی وغیر اصلش....قیمت قاب کا 800 رو ندارم...sorry
آقا دستت درد نكنهنقل قول:
فردا يه قيمت ديگه ميگيرم ميذارم اينجا
قیمت کردم قاب اصلیشو مشکی گفت 80000 تومن:18:. راستو دروغشو نمیدونمنقل قول: