mazerat mikham man ye s700 s0ny ericsson daram ke phon codes ro yadam rafte chikar bayad bokonam mishe komakam konid
mazerat mikham man ye s700 s0ny ericsson daram ke phon codes ro yadam rafte chikar bayad bokonam mishe komakam konid
من صبح ssw رو فلش کردم و منو و اکوستیک .اینا رو با فار عوض کردم ولی هر کاری کردم تو فولدر فلش نررفت و نتونستم rest و فلش کنم ...یه اررور با کد 0 میداد که نتونستم اسکریپت رو اجرا کنم
یکی گفته بود که main تا بلوک 10 فلش کن روشن میشه که نشد وومجبور شدم کل main رو با ایکس اس فلش کردم
با کمال تعجب رو please wait گیر نکرد:yipi: --گوشیم ریجستر دستیه - و نوشت inser sim من هم تریپ خوشحال سیم کارت و گذاشتم ولی مینویسه inser corect sim card :aww: با یه سیم کارت 0912 دیگ هم امتحان کردم ولی همون پیغام و میده
من خودم کف کردم چطور تو plaes wait گیر نکرد و بیشتر کف کردم وقتی این پیغام و دیدم !
اخه اررو ریجستر inactive sim هست
کسی نظری داره بچه ها ؟
باید با باکس فلش بشه! دقیقا همین اتفاق برای دوست من هم افتاد مجبور شدیم با باکس فلشش کنیم!نقل قول:
اما نمی دونم چرا بعد از فلش کردن از بین زبان های گوشیش فقط انگلیسی موند!
با برنامه ++xs می تونید phone lock code رو پیدا کنید!نقل قول:
(لطفا با فونت فارسی تایپ کنید:20: )
شما چون فقط فايل main رو روي گوشي فلش كرديد رو please wait گير نكرده اگه يه فلش كامل انجام ميداديد روي please wait گير ميكردنقل قول:
با سلام
من مشكل EPIUSB.SYS رو دارم. براي رفع اون هم پوشه SEFP010044 و هم FarManager170DevPack رو توي Far ريختم اما بازم مشكلم حل نشد.
كابل رو هم چك كردم سالم بود.
جاي پورت usb رو هم عوض كردم اما بازم مشكلم حل نشد.
خواهش مي كنم كمكم كنيد.موندم بي گوشي.
USB Flash Driver رو نصب کن.
من گوشيم رو باXS++ فلش كردم اما موقي كه فايل REST رو با farروش ميريزم ديگه بالا نمياد.مطمئن هستم كه فايل rest درسته.
و وقتي كه دوباره مي خوام با XS++ فلش كنم اين پيغام مي آد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من پچ java restriction براي k750 red R1BC002 رو ميخوام
ممنوم.
در ضمن اونو تو كدوم قسمت گوشي بريزم.
چرا تو فار منيجر توي fs هيچي نيست