سلام. گفتی اورکلاک ، گفتم یکی دیگه از اور های تفریحیم رو بزارم که دوستان استفاده کنند.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام. گفتی اورکلاک ، گفتم یکی دیگه از اور های تفریحیم رو بزارم که دوستان استفاده کنند.:5:
دوست عزیز من چند بار گفتم که بحث آزمایش اورکلاک رو با اورکلاک خونگی قاطی نکن.نقل قول:
در آزمایش اورکلاکینگ از بهترین قطعات استفاده می شه و هیچ کس هم نگران آسیب به قطعات نیست.
اما در اورکلاک خانگی باید از قطعات ارزون قیمت کارایی بالایی گرفت و باید مراقب باشیم که به سلامت قطعات آسیب نزنیم.
و تا جایی که من می دونم ما در این تاپیک با اورکلاک های خانگی کار داریم .
اون رکورد هایی که با پردازنده های نا پایدار گرفته می شه ، هم به عنوان اورکلاک های آزمایشی محسوب می شه و برای یک ایرانی که می خواد به خاطر هزینه ها ، از اورکلاک به جای ارتقای سیستم استفاده کنه ، هیچ ارزشی نداره.
در سال 86 ، در هفته نامه ی عصر ارتباط ، یک پردازنده ی بلک ادیشن 5000 مورد آرمایش قرار گرفت و بیشترین میزان اورکلاکش هم به صورت پایدار ، 3.3 بیان شد (البته همراه این پردازنده ها فن نیست و از ی فن مرغوب استفاده شده بود). حالا من از شما یک سوال دارم ، اگه می شه که پردازنده های آتلون رو با حالت هوا خنک ، به بالای 3.5 رسوند ، پس ما چرا کلی پول می دیم و core2 dou می گیریم؟ من یک پردازنده ی 8200 رو نمی تونم با فن استوک تا بیش از 3.5 اورکلاک کنم ، چون دما از حالت استاندارد خارج می شه . حالا شما به چه دلیل و قصدی یک همچین حرف هایی رو می زنید ، من نمی دونم.
اصلأ بهترین مادربرد های amd فقط می تونند 140 وات نیرو برای پردازنده فراهم کنند ، ان وقت چه جوری می شه فرکانس این پردازنده ها رو به 3500 رسوند .(توضیح: پردازنده ی 6400+ بالای 100 وات مصرف داره)
نقل قول:
برای چی قاطی نکنم !!؟! مگه شما تعیین کردی که چه نوع اورکلاکی تو این تاپیک آموزش داده بشه !؟ عنوان تاپیک هم صحت عرایض شما رو تعیین نمیکنه !نقل قول:
دوست عزیز من چند بار گفتم که بحث آزمایش اورکلاک رو با اورکلاک خونگی قاطی نکن.
در آزمایش اورکلاکینگ از بهترین قطعات استفاده می شه و هیچ کس هم نگران آسیب به قطعات نیست.
اما در اورکلاک خانگی باید از قطعات ارزون قیمت کارایی بالایی گرفت و باید مراقب باشیم که به سلامت قطعات آسیب نزنیم.
و تا جایی که من می دونم ما در این تاپیک با اورکلاک های خانگی کار داریم .
الان تو تمام دنیا 2 نوع اورکلاک استفاد میشه : اورکلاک کاربردی ، و اورکلاک برای ثبت رکورد .
الان کمپانی های سخت افزاری مثل GIGABYTE و ASUS و ...... کلی هزینه میکنند و مسابقات اورکلاک در سطح جهانی راه می اندازند . اونجا هم اورکلاک کاربردی ، استفاده میشه ؟!!
کم کم اورکلاک ثبت رکورد داره همه گیر میشه ! شما هستی که طرز فکرت فرق میکنه !
اصلا شما اگه تجربه داشته باشی ، تجربه های اورکلاک و مسائل علمی تو همون اورکلاک ثبت رکورد به دست میاد .
این نظر شخصی شماست ! برای بنده و خیلی از افراد دیگه ارزش نداره !نقل قول:
اون رکورد هایی که با پردازنده های نا پایدار گرفته می شه ، هم به عنوان اورکلاک های آزمایشی محسوب می شه و برای یک ایرانی که می خواد به خاطر هزینه ها ، از اورکلاک به جای ارتقای سیستم استفاده کنه ، هیچ ارزشی نداره.
برای اورکلاکینگ کاربردی اون توان TDP 140W مورد نظر شما کاربرد داره . برای اورکلاکینگ ثبت رکورد ، بحث MPD ( maximum power dissipation)l میاد وسط ، که خیلی از مادربورد های حال حاضر بازار شاید این مقدار رو بین 200w تا 250w هم پشتیبانی می کنند ، تو مادربورد های High End به 500w هم میرسه .نقل قول:
اصلأ بهترین مادربرد های amd فقط می تونند 140 وات نیرو برای پردازنده فراهم کنند ، ان وقت چه جوری می شه فرکانس این پردازنده ها رو به 3500 رسوند .(توضیح: پردازنده ی 6400+ بالای 100 وات مصرف داره
تا زمانی که هنوز فرق اورکلاک کاربردی و ثبت رکورد رو درک نکردی ، بحث با شما فایده نداره !
بهتره علمی بحث کنی . اینطوری ادامه بدی بحث به جایی نمی رسه .
:31:
خوب بحث ها قاطی شده ، من به صورت جدا نظراتم رو می گم ، با هر کدوم که موافق بودین که چه بهتر و با هر کدوم که مخالف بودین ، دلیل مخالف رو بگین.نقل قول:
1_ پردازنده های اتلون ، در شرایط اورکلاک پایدار ، زمانی که با هوا خنک بشه به 3.3 و زمانی هم که با آب خیک بشه ، به 3.5 می رسه .( البته در بهترین شرایط و با یک اورکلاکر حرفه ای و با کم کردن بخش اعظمی از عمر پردازنده)
2_در ثبت رکورد هم هر کسی هر چی رو که بخواد ثبت می کنه و هیچ قانون و علمی وجود نداره ، اورکلاکر از سبک ترین نسخه های سیستم عامل استفاده می کنه تا فقط بتونه اون رو بالا بیاره و .........
3_ من تا به این لحظه فکر می کردم که در این تاپیک با حقایق کار داریم و با کار های شدنی ، اما از این لحظه طبق گفته ی شما وقتی کسی پرسید که مثلأ پردازنده ی 8400 چه قدر اورکلاک می شه ، باید بگیم تا 6700 مگاهرتز
4_ثبت رکورد دلیلی نداره که همه گیر بشه ، من یک بار هم گفتم که کسی از سیستمش برای ثبت رکورد استفاده می کنه که نگران آسیب رسیدن به سیستمش نباشه . ولی تو ایران کی حاضر می شه این کار رو بکنه ، اون شرکت هایی رو که اسم بردین هم به خاطر تبلیغات محصولاتشون این کار رو می کنند و این قدر پول به جیب می زنند که چند تا مادربرد اصلأ براشون مهم نیست. وقتی که در مسابقه ی اورکلاک اوازنگ در مرحله ی ابتدایی ، بخش اعظمی از کاربران حتی نتونستند 6550 رو به مقدار مناسبی اورکلاک کنند و همه ی تقصیر ها رو گردن رم انداختند و در مرحله ی دوم هیچ یک از ماربران تا حالا مادربرد extreme رو ندیده بودند ، شما چه جوری می گی که اورکلاک رکوردگیری داره همه گیر می شه ، حالا بگذریم که اون چیزی که شما به عنوان یک پدیده ی همه گیر ازش یاد می کنید ، از نظر شرکت های سازندشون که این قدر هم تبلیغات اورکلاک می کنند ، غیر قانونیه و باعث ابطال گارانتی می شه.( بحث در این مقوله خیلی زیاده)
5_می شه بگید که کدوم مادربرد برای پردازنده های amd می تونه بیش از 200 وات رو برای پردازنده فراهم کنه.
6_نظر شخصی من ، از تجاربم در کار با کامپیوتر و اورکلاک و گفتگو با افراد وارد بدست اومده و طبیعیه که وقتی آموزه های شما با مال من فرق کنه ، نظرات شخصیمون هم متفاوت باشه.
5_من هنوز فرق اورکلاک واقعی و ثبت رکورد رو درک نکردم؟؟؟:blink: من الان چند روزه دارم بهتون می گم که دارم در مورد اورکلاک کاربری صحبت می کنم ، اما شما عکش های از اورکلاک رکوردی می زاری .
اگه جوابی که می دین در مورد مباحث فنی هست ، همین جا بیان کنید که دیگران استفاده کرده و اگر مشکلتون با طرز تفکر من هست ، به صورت خصوصی مطرح کنید که باعث ناراحتی دیگران نشیم.
ممنون.
اینا درست . ( در مورد کاهش عمر ، باید حداکثر حرارت پردازنده مورد بررسی قرار بگیره ) .نقل قول:
1_ پردازنده های اتلون ، در شرایط اورکلاک پایدار ، زمانی که با هوا خنک بشه به 3.3 و زمانی هم که با آب خنک بشه ، به 3.5 می رسه .( البته در بهترین شرایط و با یک اورکلاکر حرفه ای و با کم کردن بخش اعظمی از عمر پردازنده)
2_در ثبت رکورد هم هر کسی هر چی رو که بخواد ثبت می کنه و هیچ قانون و علمی وجود نداره ، اورکلاکر از سبک ترین نسخه های سیستم عامل استفاده می کنه تا فقط بتونه اون رو بالا بیاره و .........
خب ، در این مورد خود کاربر میگه که چه نوع اورکلاکی مد نظرش هست ( برای رکورد یا اورکلاک کاربردی ) .نقل قول:
3_ من تا به این لحظه فکر می کردم که در این تاپیک با حقایق کار داریم و با کار های شدنی ، اما از این لحظه طبق گفته ی شما وقتی کسی پرسید که مثلأ پردازنده ی 8400 چه قدر اورکلاک می شه ، باید بگیم تا 6700 مگاهرتز
ضمنا رکورد جهانی اورکلاک E8400 حدود 6.1GHZ هست .
اورکلاک هم برای خودش حد و حدودی داره ! اینطوری ها هم نیست که شما میگی . در صورتی که بدونی چه آبشن هایی رو چه قدر تغییر بدی و اصلا بدونی که چی رو داری تغییر می دی ، مشکلاتی که شما میگی پیش نمیاد . هنر اورکلاک به اینه که با کمترین تغییرات رکورد های قابل توجه بزنی .نقل قول:
4_ثبت رکورد دلیلی نداره که همه گیر بشه ، من یک بار هم گفتم که کسی از سیستمش برای ثبت رکورد استفاده می کنه که نگران آسیب رسیدن به سیستمش نباشه . ولی تو ایران کی حاضر می شه این کار رو بکنه
شما چرا محدوده فکریت فقط به ایران محدود میشه ؟! مگه یه ایرانی یا هر کس دیگه تو کشورهای دیگه به این فروم دسترسی نداره ؟! این انجمن همیشه تو صفحات اول موتور های جستجو قرار داره .نقل قول:
وقتی که در مسابقه ی اورکلاک اوازنگ در مرحله ی ابتدایی ، بخش اعظمی از کاربران حتی نتونستند 6550 رو به مقدار مناسبی اورکلاک کنند و همه ی تقصیر ها رو گردن رم انداختند و در مرحله ی دوم هیچ یک از ماربران تا حالا مادربرد extreme رو ندیده بودند ، شما چه جوری می گی که اورکلاک رکوردگیری داره همه گیر می شه ، حالا بگذریم که اون چیزی که شما به عنوان یک پدیده ی همه گیر ازش یاد می کنید ، از نظر شرکت های سازندشون که این قدر هم تبلیغات اورکلاک می کنند ، غیر قانونیه و باعث ابطال گارانتی می شه.( بحث در این مقوله خیلی زیاده)
شما داشتی رسمیت وجود اورکلاک برای ثبت رکورد رو تو این پستت منکر می شدی !نقل قول:
5_من هنوز فرق اورکلاک واقعی و ثبت رکورد رو درک نکردم؟؟؟ من الان چند روزه دارم بهتون می گم که دارم در مورد اورکلاک کاربری صحبت می کنم ، اما شما عکش های از اورکلاک رکوردی می زاری .
این پست شما نیست ؟! :
وگرنه من با طرز فکر شما کاری ندارم . نظر شما هم برای خودت محترمه .نقل قول:
مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
=====================
لپ کلام :
تو این تاپیک هم درباره هر دو نوع اورکلاک بحث شده و خواهد شد . خود کاربر هم می تونه نوعش رو تشخیص بده .
موفق باشی .
من فکر می کنم که ما منظور همدیگه رو خوب متوجه شدیم و همدیگه رو درک می کنیم.نقل قول:
فقط چند مسأله ی کوچیک باقی می مونه .
مثلأ وقتی که من می گم که اتلون حداکثر تا 3500( از نظر کاربری) و شما عکس میزاری که تا 3800( از نظر زمایش) اورکلاک می شه. کاربری که این دو رو می بینه چه جوری باید نتیجه گیری کنه؟ آیا به اشتباه نمی افته؟ ممکنه که این پردازنده رو داشته باشه و بخواد به 3800 برسونه ، آیا ممکن نیست که به سیستمش آسیب بزنه؟
2_ دوست عزیز ، ما داریم با تمام بدی هاش و خوبی هاش ، در ایران زندگی می کنیم و به خاطر وضعیت خاصی که کشورمون داره ، نمی تونیم خودمون رو با سایر کشور های دنیا بسنجیم و با اون ها مقایسه کنیم. ما از لحاظ it ، چه شباهتی به دیگران داریم که بخوایم در اورکلاک پا به پای اون ها حرکت کنیم. البته قبول دارم که باید وسعت دید رو از ایران بالاتر برد ، اما این کار جز این که به حال خودمون افسوس بخوریم ، فایده ی دیگری هم داره . وقتی که مادربرد های درجه 3 مارک های معتبر به کشور ما میان (به طوری که شرکت های گارانتی از هر 10 مادربرد یکی رو برای تعویض پیش خودش نگه می داره و پولش رو می کشه سر 9 تا دیگه) شما چه انتظاری داری؟
چرا بحث رو به بیراهه میکشی ؟!نقل قول:
این همه آموزش اورکلاک نو نت پیدا میشه ! این همه رکوردهای مختلف ت موتورهای جست و جو پیدا میشه . یعنی هر کس اون ها رو ببینه باید همون قدر اورکلاک کنه ؟! به نظر خودت این حرفت منطقیه ؟!
چرا مینبورد حرفه ای پیدا نمیشه ؟! یه سر تهران بزن ! نظرت عوض میشه ! قیمت سخت افزار کلا تو ایران بالاست ، فقط به مینبورد محدود نمیشه ! بعد من این جا چی گفتم پس ؟! :
منظور من خیلی واضح بود : شاید یه ایرانی خارج از کشور که تعدادشون هم کم نیست بخواد از این مطالب استفاده کنه ! شما چه کار به امکانات و طرز تفکر یوزر ها داری ؟!نقل قول:
مگه یه ایرانی یا هر کس دیگه تو کشورهای دیگه به این فروم دسترسی نداره ؟! این انجمن همیشه تو صفحات اول موتور های جستجو قرار داره .
همانطور که گفتم متاسفانه بحث با شما به هیچ وجه فایده نداره ! بیخیال !
بله در تایید صحبتهایalborz_k باید بگم که با مادربوردهای چینی ( درجه 2 و 3 ) انتظار اورکلاکهای آنچنانی نداشته باشید. :41:
در حال حاضر بیش از 90 درصد محصولات سخت افزری داخل کشور چینی هستند :41: که یکی از دلایلش هم تحریمهای متوالی اخیر آمریکا بوده . بیخود خودتون رو گول نزنید که ASus . گیگابایت و ... اصل خریدید چون جنسی که چینی باشه حتی اگه نمایندگی رسمی هم باشه در هیچ کجای دنیا اصل و اصیل شناخته نمیشه چون کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت و قطعات چینی به دلیل کیفیت پایین قطعات تحمل اورکلاک آنچنانی رو ندارند .
OMG ! :18:نقل قول:
به شما پیشنهاد می کنم اینها رو حتما مطالعه کنی :
تمام این کمپانی ها تایوانی هستند . تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه . کمپانی تولید کننده این محصولات در تایوان هست . چطور ممکنه ؟!! :
:18:نقل قول:
چون کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت و قطعات چینی به دلیل کیفیت پایین قطعات تحمل اورکلاک آنچنانی رو ندارند .
سلام
دوستان عزیز هر کس با یک دید خاص به موضوع نگاه می کنه و مسلما انتظاراتی که یک نفر از یادگیری یک موضوع داره با شخص دیگه متفاوته. اینجا هم قرار نیست درباره دیدمون نسبت به موضوع صحبت کنیم بلکه قراره درباره خود موضوع بحث کنیم.