آرت 1،افت شدیدنقل قول:
Printable View
آرت 1،افت شدیدنقل قول:
سلام خسته نباشید من ایینتنت شاتل تازه گرفتم سرعت 256 ولی مصرفش خییلی بالاس قبلش صبا نت داشتم اینطور نبود مثلا نیم ساعت وبگردی مییکنم 200 مگ کم مییکنه ولی صبا نت نهایتا 50 مگ
لطفا راهی چاره ای چیزیی معرفی کنید که مصرفم کم بشه الان سه وزز خریدم بدون هیچ دانلود 1 گیگ مصرف شده
ممنون
دوستان جدیدا یک مشکلی دارم با اف تی پی که میخام به سرور سایت کانکت شم همش تایم اوت میده برای حلش چیکار کنم ؟سایت (Beroozresani.com) هم هست به نظرتون چیکار کنم مشکل حل بشه ؟
پشتیبانی به زنگم کاری میتونه بکنه یا نه ؟
راستی امکانش هست مشکل از مرکزمون باشه؟
شاتل تو چه مناسباتی برا ترافیک تخفیف میذاره؟
شاتل هنوزم شبانه رو محدود میکنه ؟
بله محدود میکنه :n01:نقل قول:
دیروز مشکل داشت شاتل یک گیگ ترافیکم غیب شد ، الان چک کردم سه گیگ اضافه شده ، برای شما هم سه گیگ اضافه شده یا برای منه فقد؟
نه داداش ما که شانس نداریم فعلا فقط کم کرده
پیشنهاد داغ شاتل در جشنواره زمستانی ۱٣٩٣
کاربران اینترنت در سراسر کشور میتوانند از فرصت کوتاه و استثنایی خرید بستههای طلایی و پلاتینی اینترنت پرسرعت شاتل تا پایان روز ٣٠ بهمن ۱٣٩٣ استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، این شرکت در جشنواره زمستانی ۱٣٩٣ در سراسر کشور پیشنهادها و شرایط کمنظیری را در اختیار کاربران قرار داده است. استفاده از بسته طلایی سه ماه اینترنت پرسرعت شاتل، مودم بیسیم زایکسل، نصب و راهاندازی و یک ماه آنتیویروس کسپرسکی با قیمت استثنایی ۴۷ هزار و ۸۵٠ تومان یا بسته پلاتینی یک سال اینترنت، بسته ۱٠ گیگ ترافیک و نصب و راه اندازی تنها با قیمت ٣٢ هزار تومان از شرایط و تخفیفهای ویژهی این جشنواره است.
این جشنواره تا پایان روز ٣٠ بهمن ۱٣٩٣ در سراسر کشور به جز شهرهای شاهرود، اراک، مهاجران، ساوه، اسلامشهر، شهریار، فیروزکوه، پاکدشت، اهواز، ماهشهر، دزفول، باوی، آبادان، قزوین، محمدیه قزوین، بندرعباس، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار میشود.
متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانند با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور از اینجا در دسترس است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]