سلام
اقا اگه بسته یک روزه بخری از اینترنت 3g استفاده کنی چی میشه؟ چقدر هزینش میشه؟؟؟؟
من همین کارو کردم رو قبضم یکدفعه ۵۰ تومن پول نیاد.بالای ۱۵ تومن قبضام نیست:n04:
Printable View
سلام
اقا اگه بسته یک روزه بخری از اینترنت 3g استفاده کنی چی میشه؟ چقدر هزینش میشه؟؟؟؟
من همین کارو کردم رو قبضم یکدفعه ۵۰ تومن پول نیاد.بالای ۱۵ تومن قبضام نیست:n04:
این هم از همراه اول که با کیفیت و پایدار و عالی در حال سرویس دهی است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل با حقه بازی و بزرگنمایی نسل چهارمی در حد بسیار بسیار محدود راه انداخته که حتی به اندازه نسل سوم هم کارایی نداره، کاش تنها به نسل سوم چسبیده بود اونو نکمیل می کرد. بهترین کارو همین همراه اول کرده اول یه شبکه خوب و پایدار نسل سوم با قیمتهای مناسب بعد هم نسل چهارم
رفیق خوش حال نباش؛ همراه اولم چند ماه دیگه که به صورت رسمی 3g رو راه انداخت قیمتاشو 2برابر میکنه...نقل قول:
اره دیگه کلا هنوز وصل نشدهنقل قول:
دوست عزيز همراه اول ديروز اعلام كرد تغييري تو قيمت بسته ها نميدهنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
افزایش قیمت ایرانسل فرصت طلایی برای رایتل هم هست که اگه ازش استفاده کنه میتونه سهم قابل توجهی از بازارو بگیره
سلام دوستان
این درسته که کسانی که هزینه ی سیمکارت دائمی رو پرداخت نکردن تا روز پنجشنبه فرصت دارند پرداخت کنند وگرنه امتیاز سلب میشه؟ من اینطور شنیدم ولی مگه میشه دائمی رو سلب امتیاز کنند؟
من همش یک روز از این اینترنت همراه اول استفاده کردم به همین دلیل هم بود بعد از چند ماه سیمو یک روز روشن کردم دیدم سرعتش مثل ایرانسل 5-6 کیلوبایته دیگه خاموش کردم تا اونجایی که یادمه همون روز هم غیر فعالش کردم که تمدید نکنه بعد از چند روز روشن کردم دیدم داره برای خودش فعال میکنه باز هم غیر فعال کردم بعد از یکی دو ماه دیدم به به 78.000 تومان هزینم شده اونم گوشیی که دو یا سه دفعه روشن شد در عرض دو ماه - دیگه قبض رو پرداخت نکردم تا چند روز قبل که اینو شنیدم که امتیازشو سلب میکنه
دوستان کاری میشه کرد برای این هزینه های الکی که خودشون برامون درست میکنند؟ اخه هر کس دیگه ای هم جای من بود 78 هزار تومان الکی پرداخت نمیکرد
با سپاس :n40:
با گرون شدن بسته ایرانسل فعلا از همراه اول استفاده می کتم
امیدوارم که همراه اول گرون نکنه
عزیز دقت کنی در سایتش زده که:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو مرحله آزمایشی هستیم،وقتی مرحله تجاری راه بیوفته بسته ها و قیمتاش تغییر میکنه...
خیلیها از دیروز اومدن به سمت همراه اول و این موج داره شدت میگیره
من اگه همراه اول قیمتها رو گرون هم بکنه دیگه سمت ایرانسل نمیرم