اگه دخترش خوب بوده باشه بدجور فرصت سوزی کردی :دینقل قول:
من بشخصه امیدی به برد ندارم ولی از دیدن بازی بچه ها لذت میبرم. اینو مطمینم اگه عزمشون جدی باشه واسه صعود همین فرانسه رو، رو 10 نگه میدارن. ای کاش شب خوبشون باشه.
Printable View
اگه دخترش خوب بوده باشه بدجور فرصت سوزی کردی :دینقل قول:
من بشخصه امیدی به برد ندارم ولی از دیدن بازی بچه ها لذت میبرم. اینو مطمینم اگه عزمشون جدی باشه واسه صعود همین فرانسه رو، رو 10 نگه میدارن. ای کاش شب خوبشون باشه.
رفتیم برای پنجم ششمی
ولی کلا دمشون گرم
انشاءالله برا رتبه پنجمی
این ست هم که تیم اصلی نیومد احتمالا نتونیم بازی رو ببریم.
اینقدر این جمله رو بی جا به کار میبرن که ارزشش از بین رفته ولی واقعا تیم تا اینجا هم کار بزرگی کرده.
فقط تو مراحل پایانی از نظر روحی ارضا و از نظر بدنی تخلیه میشن.
بازیکن بی نوسان ما تو این بازی ها از نظر من فقط قائمی بود و بعد از اون غفور و معروف
امشب معروف چه اصراری داشت که با میرزاجهانپور بازی کنه که 4 یا 5 تا توپ خیلی خوب رو از دست داد.
در کل می تونیم نتیجه بگیریم که فشار مسابقات روی تمرکز بچه ها اثر گذاشته و به مرور زمان این مشکل هم حل خواهد شد. هر چند شاید بهتر باشد بعد از بازی های آسیایی یه استراحتی به این ها بدن. لیگ ایران به کنار باید فشار لیگ جهانی رو تحمل کنن که ممکنه بازیکن ها رو پس بزنه
چیزی از ازرش هاشون کم نشد تا همین جا هم کار بزرگی انجام دادن و...! :n02:
یعنی باخت دیشب اعتبار تیم مارو در انظار عمومی! در حد مصر مراکش و امثالهم آورد پائین:n27:
حالا باید انتظار بکشیم جام بعدی مثلا جبران کنن..:n05:
و این جام نیز بگذشت!! :n18:
-
مربی فرانسه تو تایم اوت اول ِ ست دوم:
لٌ لٌ فونژٌ قپه زی ژیقی ژو !! ژی وی !؟؟
حالا منظورش چی بود به کی بود خدا میدونه :n07:
.....................
همه ما میدونید بیشتر از چی ناراحت هستیم از این که با این همه نتیجه خوب با این همه بازی عالی این دو شب در حد محلات بازی کردیم باید هم یک سری افراذ نارحت باشند باید هم توقع داشته باشند
بحث پشتوانه سازی و ... شد گفتم یه گذری بزنم به گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقاتی که شاید برای اولین بار اسم ما رو سر زبونها انداخت
تو این مسابقات که انتخابی المپیک هم بود 12 تیم برتر جهان حضور داشتن و همگی با قدرت به دنبال کسب سهمیه بودن
از 11 بازی 5 برد و 6 باخت کسب کردیم و نهم شدیم اما تو همین مسابقات بود که صربستان و آژانتین و لهستان رو بردیم ( و البته ژاپن و مصر رو) و فهمیدیم که میشه بهترین های جهان رو هم شکست داد
اما اون تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسینی موسوی ظریف زرینی نادی غفور نظری افشار مهدوی کشاورزی بخششی کمالوند بازارگرد
یعنی از اون 12 نفر الان فقط 4 نفر در تیممون باقی موندن و غفور و مهدوی هم اون موقع ذخیره بودن
البته زرینی هنوز پتانسیل حضور در تیم ملی رو داره و کمالوند هم فکر کنم بازی میکنه هنوز
اما امسال ما با تیمی که 8 نفر اونها عوض شدن غیر از اینکه اون تیمها رو می بریم که دیگه برزیل و روسیه و ایتالیا و آمریکا رو هم میتونیم ببریم و در عمل هم این موضوع رو نشون دادیم
اگه اون موقع نهم شدیم و نتونستیم در جمع 8 تیم باشیم حالا در تورنومنتهای مشابه به 4 تیم برتر و 6 تیم برتر می رسیم
با در نظر گرفتن همین روند منطقیه که نتیجه بگیریم ظرف سالهای آینده کسب مدال در رقابتهای جهانی اصلا نباید انتظاری عجیب از تیممون باشه
از همین الان الان معلومه که خوردیم به روسیه برای پنجم شیشمی
تنها تیمی که شاید انتخابش نمیکردیم بین 6 تیم به خاطر قدشون.
به احتمال زیاد فینال هم بین برزیل و لهستان هست
من در فینال طرفدار لهستان میشم فقط به خاطر جو باحاله تماشاگراش
دژاوو!
دقیقاً داستان لیگ جهانی اینجا هم تکرار شد.شروع خوب ولی پایان افتضاح!شاید اینجا جائیه که مربی باید خودشو نشون بده . . .
اما از نظر فنی باید بگم که واضحه ما توی چند مورد ضعف داریم و اگر این موارد برطرف نشن در همین سطح می مونیم و آرزوی سکو و مدال برامون همون آرزو می مونه!
به نظر من مشکلات اصلی ما اینهاست:
1-کمبود سرویسهای پرشی و پرسرعت با ضریب دقت بالا در تیم
2-ضعف در دریافت سرویسهای قدرتی پر سرعت
3-نبود مکمل مناسب برای موسوی.(غلامی با 1.95 نمی تونه بازیکنهای 2.11 رو دفاع کنه!).
4-ضعف پشت خط زنهامون در دریافت و حمله(میرزا جان پور و عبادی پور).
5-ضعف قائمی در اسپک زدن روی تور که عملاً یک بازیکن ما رو از گزینه های خط حمله خارج می کنه و نبود جایگزین مناسب براش .
اما نقاط قوتمون هم که واضحه:
1-سعید معروف
2-دفاع روی تور موسوی
3-داشتن دو گزینه مناسب و تقریباً هم سطح در قطر پاسور(محمودی و غفور).