هوندا اکورد 6 سیلندر تو بازار پیدا میشه؟
هوندا اکورد 6 سیلندر تو بازار پیدا میشه؟
سلام
بین هوندا سیویک Exi که نمونه نیمه فول هست با قیمت 118 تومن و تویویتا کرولا 2014 با قیمت 111 تومن کدوم رو پیشنهاد می دید ؟
النترا و سراتو 2014 چی ؟ سواری و نرمی و کیفیت مدلهای ژاپنی رو داره ؟
کلا نظم روی سیویک هست / درسته کم آپشن تر هست اما خوی ماشین زاپنی و ساخت امریکا هم هست درسته ؟
من تجربه رانندگی با سیویک رو نداشتم و جایی هم نخوندم چطور ماشینی هست اما قطعا ماشین نرم و خوبی باید باشه . هوندا بزرگترین تولیدکننده موتور درون سوز جهان است .نقل قول:
کرولا هم ماشین خیلی خوب و بیصدا و کم مصرف و با کیفیت بسیار خوب هست . اگر برید سمتش بهتر از النترا و سراتو هست بدون شک .
سلام خدمت دوستان
میخواستم واسه بابام یه ماشین خوب انتخاب کنم.
بعد 2سال میخوایم عوض کنیم،در حال حاضر سانتافه 2012 زیر پای بابام هستش.
بودجه تا 230 الی 250.
خودم ix55 رو در نظر دارم.
نظرتون در مورد lexus Es250 چیه؟
از برندای دیگه هم پیشنهادی دارید مشکلی نیست!
بابام ملاک خاصی واسه انتخاب ماشین نداره.فقط زیرپا و روونی عالی باشه کافیه.
مرسی
سانتافه 2012 بهترین مدل سانتافه هستش از هر نظر.نقل قول:
به نظر من با این بودجه وراکروز رو در نظر نگیرید البته ماشین فوق العاده ای هستش دیگه سراغ هیوندا نرید و برند رو عوض کنید و سری به تویوتا و همون لکسوس بزنید.
--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
خیلی ممنون.ولی خب تنوع بعد 2سال خوبه.همین الانم بابام قصد عوض کردنشو نداره ولی به اصرار خانواده میخوایم عوض کنیم.نقل قول:
شما خودت چی پیشنهاد میکنی؟
از برند BMW هم نظرت در مورد این ماشین چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لکسوس جز همونی که خودم گفتم مورد دیگه ای هم میشه خرید؟
ايني كه گفتي كه شاسي بلند نيست كه من فكر كردم شاسي بلند مد نظر دارينقل قول:
اگه صفر بخواي بخري همون بي ام دبليو خوبه اما بازار رو خوب بگرد مدلهاي 2015 تو راهن و قيمتاي 2014 رو ميارن پايين.
پيشنهاد من تويوتا لندكروز هستش احتمالا 2010 رو بشه 250 خريد بسيار ماشين عالي و رديفي هستش
شاسی بلند بودن زیاد مهم نیست.یعنی مدنظر به اون صورت نیستش.نقل قول:
مطمئنی مدلای 2015 هستش؟اونم الان؟!!!
با این پول فقط ماشین صفر میخوایم.
همون ix55 ماشین توپیه دیدم.اگه ماشین دیگه ای پیشنهاد ندارید اونم صفر که همین ix55 یا BMW رو بگیریم.
مرسی
مدلاي 2015 تا تيرماه سر و كله اشون پيدا ميشه.نقل قول:
صبر كنيد ماشين خودتون هم ارزون ميشه. واسه شما كه ميخوايد ماشين عوض كنيد تفاوتي نداره الان يا بعدا.
برو سراغ BMW حالشو ببر. اما مطلبي كه هست اينه كه عموميت هيوندا بيشتره
سلام خدمت دوستان
80 الی 85 تومان بوجه دارم، بین مزدا 3 نیو مدل 89 حدود 20 هزار کارکرد، و بی ام و 325 i مدل 2006 (اتاق قدیم) با حدود کارکرد 80 هزار کیلومتر، کدام یک را انتخاب کنم؟
برای من کلاس اجتماعی خودرو اولویت اول، و کارکرد سالیانه حدود 30 هزار کیلومتر در جاده و به تبع آن قطعات و لوازم یدکی اولویت داره. از فاکتورهای لذت رانندگی هم صرف نظر کنید، کدام یک را برای 5 سال انتخاب کنم منطقی تر است؟