واقعاً خوب شد چون گاهی اوقات هرکاری می کردی لباس های اول و دوم شبیه بودن مخصوصاً لباس بارسا ولی اگه سومی هم باشه عالیه !:n01:نقل قول:
Printable View
واقعاً خوب شد چون گاهی اوقات هرکاری می کردی لباس های اول و دوم شبیه بودن مخصوصاً لباس بارسا ولی اگه سومی هم باشه عالیه !:n01:نقل قول:
سلام.نقل قول:
بازی بازم لیگ آلمان رو نداره :n04: :n04::n04:
پس چرا رو بایرن داره انقدر مانور میده ؟
یعنی می تونیم لباس تیمو عوض کنیم؟نقل قول:
دل پرسپولیسیا بسوزه اس اس هست :n10:
فکر نکنم لباس تیم رو بشه عوض کرد تیم رو میشه عوض کرد و پرسپولیس هم میرسه نگران نباش
از اسیا لیگ ژاپن رو داره ؟
منم بازی کردن رو ایکس باکس
نمیدونم چرا یه عده همش مینالن
بابا بازی که بدون نقص نمیشه
مهم گیم پلی و گرافیک هست که کلا عوض شده و پیشرفت چشم گیری داشته
بقیش با یه پچ حله
در کل خوب بود
مسخره است حداقل لیگ ژاپن رو میزاشتن راستی نمیشه پچی زد که لیگ ایران جای لیگ دیگه ای نیاد اخه همیشه جای لیگ هلند میاد ؟
چندتا نکته ای که من متوجهش شدم:
بوفون واقعا گل نمیخورد! حتی تک به تک رو با شوت محکم !
رونالدو با هیچ بازیکنی تو کورس برنده نشد !
بنزما در حد المپیک قویه !
از کناره ها راحت تر میشه گل زد
دریبل دادن با تغیر جهت دیگه برای همیشه رفت پی کارش و دریبل دادن واقعا سخت شده
گیم پلی شبیه فی فا شده ولی با حفظ خوبی های کونامی در شوت و ...
پاس دادن ها دیگه از پیش تعیین شده نیست و باید خیلی دقت کرد
شوتها کاملا دست خود آدمه این رو باید بازی کنید تا متوجه بشید
یعنی از قبل تعیین شده نیست که توپ کجای دروازه بره برای مثال شوت از راه دور رو کم فشار دادم و در وضعیت مناسبی نبود بازیکنم توپ به دروازه نرسید !
خطا ها و تکل ها خیلی طبیعی و زیبا شده
صدای تماشاگرا واقعا خوبه
صدای گزارشکر رو اعصابه
گرافیک فیس بازیکنها محشره !
عرق روی پوست و رگ گردن و حرکت لب و لوچه و پیراهنی که تکون میخوره آدم رو محو خودش میکنه
وقتی پنالتی خراب کنی زاویه دوربین جالبه
شادی های پس از گل واقعی تر و زیباتر شده
زاویه و نمایش حرکت آهسته ها بهتر شدن
بازی کلا مشکل فریم داره چه در صحنه های آهسته چه در شروع بازی
جو استادیوم و تماشاگرا خوبه
حرکات دروازبانها خیلی زیباشده و تکراری نیست
من که فعلا جزو خیل عظیم کنسول نداران! هستم و تو کف دموی pes. ولی دموی فیفا رو بازی کردم تازه فهمیدم گیمرهای فیفا چی میگن! انصافا ظرافت هایی که تو گیم پلی و رفتارهای بازیکن ها هست تو این دمو، با نسخه های قبلی pes که بازی کردم مقایسه میکنم تفاوت واقعا زیاده! با این اوصاف باید دید کونامی چیکار کرده تو نسخه جدید چون باید خیلی بهتر کرده باشه بازی رو که بتونه رقابت کنه. ولی در کل فکر نکنم بتونه فیفابازها رو جدا کنه نسخه جدید pes چون اونا اونقدر تحت تاثیر ظرافت های فیفا هستن که بعیده ظاهر گرافیکی برتر pes بتونه روشون تاثیر بذاره! ولی واسه گیمرهای قبلی pes مطمئنا جهش بزرگی خواهد بود pes2014