میشه یکی opensuse11.1 رو به ما برسونه؟؟؟
Printable View
میشه یکی opensuse11.1 رو به ما برسونه؟؟؟
میتونی از فروشگاه های sito.ir یا linuxshop.ir تهیه کنی
OpenSUSE Weekly News/61
In this Week:
Joe Brockmeier: Addressing the layoffs
Andrew Wafaa: Open Support
Masim Sugianto: Apache Web Server & Virtual Host on openSUSE : Part 1
pablo2525: opensuse 11.1 - kupdateapplet
{lizards,news,zonker}.opensuse.org updated to Wordpress 2.7.1
کد:http://en.opensuse.org/OpenSUSE_Weekly_News/61
دوازدهم خرید کردم. هنوز که هنوزه خبری نشده. تو سایت هم زده ارسال شد. حالا من که تهرانم با پست پیشتاز این همه طول می کشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا ما ایرانی ها اینقدر شلخته و بی نظم و طمع کار هستیم؟ من ubuntu رو از آفریقای جنوبی سفارش دادم 5 روزه رسید به دستم. تازه مفتی هم بود یه ریال پول هم ندادم.
پست همیشه دم دمای عید وضعش خرابه! ولی میاد ... اطمینان دارم... شماره رهگیری رو بزن وضعیت بستت رو نوشته دیگه ( شمار هرهگیری رو برو تو پرتال شرکت پست tntsearch.post.ir بزن)
خب پسر میگفتی توی تهران هستی خودم برات ارسال میکردمنقل قول:
پست زدم. کسی جواب نداد.نقل قول:
هنوز هم که نیومده!!!
یه pm بزن خودم برات میفرستم
سلام به همه دوستان. حالتون خوبه؟
آقا شاید از این پست شاکی بشین اما واقعا من انقدر تو اینترنت و مطالب بخش لینوکس این سایت گشتم گیج شدم. :41:
حقیقتش دنبال یکیم که کاملا مودم ADSL رو تو Opensuse 11 نصب کرده باشه و الان در حال استفاده از اینترنتش باشه. مدل مودم من D-link DSL.200 Generation III هستش که اکثر کاربرا از این مودم برای ای دی اس ال استفاده میکنن.
خواهشا مراحل کار رو به همراه درایوراش اینجا بزارید دستتون درد نکنه! (من2 روزه از ویندوز به لینوکس اومدم و هیچی هم در مورد دستوراتش نمیدونم، پس لطفا در حد یه کاربر لینوکسی فوق العاده مبتدی برام توضیح بدید. تشکر:20:)
عزیز اگر بتونی یه d-link 520t بگیری اصلا همون اول خودش auto eth0 میشه و خودش همه چیو نصب میکنه کار تراحته دیگه همون اول انلاینی!