سلام اکتیو خان
بله من کابل سرویس ساختم البته 3 تا
اول با همون IC-MAX232 که از طریق کام پورت که خوب هم کار کرد البته ابتدا به هیچ برنامه ای وصل نمیشد و من فکر میکردم مشکل از مدارش هست (غافل از اینکه ما بلد نبودیم استفاده کنیم)
دومی هم از طریق همون MAX-232 ساختم باز هم مورد اول پیش آمد.
سوم یک کابل DCU-11 خریدم و طبق گفته های آقای
Darkmen تبدیل به کابل سرویس K750 کردم
آقای اکتیو الان تمام کابلهای DCU-11 که در بازار وجو دارد از یک IC با نام AS8303DS یا مشابه آن در داخلشان هستش که دقیقا همان PL2303 هستش فقط راه انداز آن فرق میکنه که ان را از یک سایت چینی دانلود کردم و کار کرد
ولی نکته مهم :
این کابلها همشون به این راحتی ها که من فکر میکردم به گوشی وصل نمیشند ابتدا باید گوشی را روشن کنیم وقتی صفحه سفید مشاهده شد و قبل از ویبره زدن باید کابل را وصل کنیم و بعد از لود کامل گوشی گوشی را خاموش میکنیم دیگه بعد از این مرحله اگه کابل وصل باشه با زدن کلید پاور گوشی روشن نمیشه و آماده ارتباط میباشه و در مرحله ای که برنامه میگه گوشی را به آرامی روشن کنید یک لحظه کلید پاور گوشی را میزنیم و گوشی به برنامه وصل میشه.
هر سه کابل درست کار کردند ولی کابل USB با سرعت زیادی که داره نسبت به پورت سریال بسیار خوب عمل میکنه.
ولی مشکل من این هستش که برنامه SEMCTOOL 8.4 احتیاج به فایل های DLL اضافی داره که هنوز نمیتونم دانلود کنم چون لینک آنها خراب شده اند بدون آنها این نرم افزار به درستی کار نمیکنه. البته خود SEMCtool را دانلود کرده ام
فقط اون فایلها مونده.
اگه کسی دانلود کرده لینکش را بذاره .
و در ضمن اگه کسی بخواهد این کابل را درست کنه و مشکلی داشته باشه در این تاپیک مطرح کنه .
این کابل به برنامه هایی نظیر FAR-XS++-SEMCtool- بدون مشکل وصل میشه.
لینک راهنما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]