مدل نمبرشو از کجا تهیه کنم.چون اینترنتی میخام بخرم.نقل قول:
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
Printable View
مدل نمبرشو از کجا تهیه کنم.چون اینترنتی میخام بخرم.نقل قول:
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.فقط ی سوال.بدون نصب برنامه وقتی از گوشه سمت راست کنار ساعت گزینه safley remove رو میزنیم مگه هارد خاموش نمیشه؟ بعد برای بک آپ گرفتن که توضیح دادید به ی هارد دیگه نیازه درسته؟نقل قول:
یه سوال دیگه م داشتم.اینکه امروز 1 ترا وسترن پاسپورتی الترا گرفتم.روز اول با یو اس بی 2 سرعتش 40/50 ئگ بر ثانیه بود.شب اما سرعتش به 12 رسیده بود.این طبیعی هست یا هارد مشکل داره؟
نقل قول:بطور پیشفرض هارد اکسترنال خاموش نمیشه ، مگر اینکه تغییراتی در رجیستری ویندوز بدید .نقل قول:
بدون نصب برنامه وقتی از گوشه سمت راست کنار ساعت گزینه safley remove رو میزنیم مگه هارد خاموش نمیشه؟
از اطلاعات موجود در سیستمی که این هارد اکسترنال رو بهش متصل کردید بکآپ میگیره . یعنی بکآپها روی همین my passport ultra ذخیره میشه .نقل قول:
بعد برای بک آپ گرفتن که توضیح دادید به ی هارد دیگه نیازه درسته؟
سرعت 40/50 مگابایت در حالت USB2 واقعی نیست و تابحال من نتونستم با USB2 به این سرعت برسم .نقل قول:
روز اول با یو اس بی 2 سرعتش 40/50 ئگ بر ثانیه بود.شب اما سرعتش به 12 رسیده بود.این طبیعی هست یا هارد مشکل داره؟
با برنامه HD Tune و از قسمت Benchmark یه تست Read بگیرید . اگر سرعت در محدوده 30 مگابایت باشه پس مشکلی نداره . اگر سیستمی دارید که USB3 داشته باشه تست کنید و ببینید به چه صورتی هست .
اگر اینترنتی میخواهید خرید کنید برید به قسمت مشخصات شاید چیزی نوشته باشه . ولی مطمئن نیستم که این سایتهای اینترنتی مشخصات درست و صحیح هارد دیسک رو تو سایت نوشته باشند .نقل قول:
اگر حضوری میخواهید خرید کنید ، مدل نامبر روی لیبل روی هارد نوشته میشه .
دمت گرمنقل قول:
راستی دیگه چرا اون یکی فروم نمیای؟یه گروه تلگرامم زدیم خاستی بگو.
آقا ببخشید من یه سوال دیگه دارم
مادربوردم p75-d3 هست.کلا چند تا هارد میخوره؟الان دوتا بهش وصله.
اگه دقیقاً این مدل زیر باشه ، پنج عدد پورت SATA داره . یک عدد SATAIII و چهار عدد SATAII .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسلات mSATA برای نصب SSD های متناسب با این کانکتور هم داره .
جالبه من ویندوزم رو ssd هست ولی خبر نداشتم که ورودی مخصوص ssd داره.کابل همون مثل sata هست؟نقل قول:
کابل نداره . روی خود مادربرد نصب میشه .نقل قول:
محتوای مخفی: mSATA
ssd من اینطوری نیست!نقل قول:
sx910 هست و شبیه اکسترنال هست.