تاریخ مشخصی نداره معمولا اگه آپدیت کنی محصولات کسپر رو (KAV - KIS - PURE) کلیدها سریعتر بلوک میشن ولی در کل تاریخ مشخصی ندارننقل قول:
Printable View
تاریخ مشخصی نداره معمولا اگه آپدیت کنی محصولات کسپر رو (KAV - KIS - PURE) کلیدها سریعتر بلوک میشن ولی در کل تاریخ مشخصی ندارننقل قول:
خب شاید غیر از این راهی نباشه.چون خود کسپر این پیشنهادو داده بهت.گرچه بجای 138 مگ میتونی یه ورژن دیگه دانلود کنی که حجمش کمتر از اینه.آخه کسپر قویه.نمیدونم چجوری ویروس گرفتی که این برنامه رو پیشنهاد دادهنقل قول:
اگه هم واست امکانش هست میتونی ویندوز نصب کنی.بعدش نصب میشه.برای من یه بار این اتفاق افتاد.ویندوز نصب کردم.اگه نشد پس مشکل از ورژن کسپره.(اگه نصب ویندوز واست امکان داره)
نصب ویندوز که آخرین راه حله دوست من.اونم راه حل نیست پاک کردن صورت مسئله ست.اگه به دنبال راه علاج و علت هستین که بگردین هرچند این راهی که من گفتم کمتر از ویندوز عوض کردن و نصب نرم افزارها و پیکربندی ویندوز و نرم افزارها و......وقت میبرهنقل قول:
البته درست میگین اگه حوصله دردسر ندارین و وقت دارین ویندوز عوض کردن راه خوبیه....
نقل قول:
درسته راه حل آخر نصب ویندوزه.
اول باید راه حل شمارو امتحان کنه.بعد اگه نشد یه ورژن دیگه رو دانلود و نصب کنه.شاید.شاید مشکل از ورژنه وقتی ابزار پاکسازی کسپر استفاده کرده ولی درست نشده.مگه تعداد شناسایی ویروس توسط kaspersky virus remov tool بیشتر از خود کسپره؟
چرا وجود داره"اول روی settingرفته ودر قسمت updateگزينه update score را انتخواب کنيد وآدرس فايل آپديت را به وسيله گزينه addبه آن بدهيد و آپديت کنيد*****
چرا آپديت های کسپر خيلی زياده ؟؟:sq_11:
چرا موقغ اسکن cpuرو100درصده؟
چرا کسپر هنگ ميکنه؟؟؟
چرا بايد سرعت بوت کم بشه ؟؟
چراکسپر.................................... :sq_10: آيا با اين همه واسه يک کاربر خونگی که به اينترنت دسترسی داره خوبه ؟؟ نه به اين شوری شور (کسپر)نه به اين بی نمکی(نود32):41:
باعرض سلام وخسته نباشید:20: من امروزkaspersky2013 را از اینترنت دانلود کردم اما طریقه ی آبدیت کردن آنرا بلد نیستم وهمچنین استفاده از آبدیت یک ماه خوده کاسپر بخاطر اینکه اولین بارم است که ازکاسپراستفاده میکنم لطفا من را راهنمایی بفرمایید.باتشکر ازشما
سلام.نقل قول:
اگه نسخه آزمایشی یکماهه نصب کرده باشی خودش اتوماتیک آپدیت میشه.در ضمن کسپر فکر کنم تو نسخه جدید فارسی هم میشه....
اگرم آپدیت آفلاین منظورته این پست رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل صفحه و پست اول همین تاپیک رو بخون جواب خیلی از سوالاتت رو پیدا میکنی....
موفق باشی
نقل قول:
سلام
از سوییت های دیگر استفاده کنید
رایگان : Avira و Comodo
اورجینال : Emsisoft
سریال دار : Norton و Bitdifender
ممنون.من میخوام pure رو نصب کنم بخاطر همون امکانات اضافی اش.کلید pure مثل kis راحت پیدا میشه و وقتی کلید جدید میاد برای هردو میاد یا برای pure سختتر پیدا میشه؟نقل قول: