سلام خوب هستین؟ چند تا سوال:
1- امسی سافت مگه ورژن 7ش اومد؟ چون ورژن 7ه که بیت دیفندر رو جایگزین ایکاروس کردن!
2- آیا لزوما ترکیب دو انجین امسی و بیت به معنای قدرت بیشتر نسبت به سوئیت های امنیتی دیگه هست؟
3- امسی در حالت idle و surfing و... سبکه ولی موقع اسکن سیستم به شدت رم سیستم رو میگیره (البته ورژن 7 ممکنه بهبود پیدا کرده باشه! ؟)
-------
4- آویرا فالس زیاد داره؟ مبنای صحبتتون رو اگه میشه ارائه بدین! چون تا اونجا که من میدونم در رده few FP قرار میگیره.
5-نورتون در شناسایی ویروس های جدید سریع تره... منظورتون آپدیت بودن دیتابیسه (پالس آپدیت و...) یا رفتار شناسی و...
دوست عزیز هم اویرا و هم نورتون بزرگ ترین ایرادی که بهشون وارده مبارزه شدید با کرک نرم افزاراست!
من خودم مدت ها به خاطر این قضیه سمتشون نمیرفتم :دی
ولی بعد ها هم نورتون رو و هم اویرا رو نصب کردم! (به نظرم شما از آموزش های سایت --------- که برای اعتماد سازی فایل ارائه داده استفاده کنین بعد اقدام به نصب کنین).
در حال حاضر بنده اویرا آنتی ویروس رایگان+ فایروال رایگان کومودو دارم که خیلی خیلی خوبه، خیلی هم سبکه.
اما اینترفیس نورتون رو من خیلی میپسندم! اویرا اینترفیسش تا حدود زیادی ساده است! ( تنظیماتش هم نسبتا ساده تر از نورتونه به نظر من).
موفق و موید باشید