پکیج بوتان.
رادیاتاور پنلی کرمی ، فرولی ، تک پن، ویا هر رادیاتور پنلی تیپ 22 که گارانتیش معتبر باشه.نقل قول:
Printable View
پکیج بوتان.
رادیاتاور پنلی کرمی ، فرولی ، تک پن، ویا هر رادیاتور پنلی تیپ 22 که گارانتیش معتبر باشه.نقل قول:
اگر به صورت کلی بخوام بگم پکیج های باکسی خیلی عالی هستند اما متاسفانه این پکیج در ایران اصلاً خدمات نداره.ایمر گاز هم پکیج خیلی خوبیه و خدماتش در ایران نسبت به باکسی خیلی بهتره. آریستون خدماتش نسبت به باکسی و ایمر بیشتره ولی کیفیتش پاینتره.نقل قول:
ميشه بگيد هر جا از كيفيت صحبت ميكنيد منظور تون دقيقا چيه ؟ مثلا از بعد راندمان، درسته به تازگي برچسب انرژي براي پكيج در ايران تعريف شده ولي سد باك ايمر،آريستون و باكسي چيه؟ يا اينكه كدوم داراي سيستم نصب و تشخيص خودكار ترموكنترلر هستند ؟ حداقل فشار راه انداز در هر كدوم چقدره؟ ميزان خرابي چه قطعه اي و در كدوم بيشتره ؟ تعداد فروش كدوم در ايران بيشتره ؟ از بعد قيمت و ميزان گارانتي چطور؟ در كدوم از كامپوزيت به جاي برنج استفاده بيشتره شده ؟ كدوم وزن كمتري دارن ؟ توان فن در هر كدوم در مدل هاي مشابه چقدر است ؟ ساختار مبدل گرمايشي هركدوم ؟ در كدوم كنترل برد بر عملكرد پمپ و دما بيشتره ؟ كدوم قادرند دو ناحيه حرارتي را به طور همزمان مديريت دما كند؟ دقت ترموستات هاي مورد استفاده در هر كدوم چيه ؟ دسيبل صوتي كدوم كمتره؟ قطعات مصرفي آنها از چه برند هاي معروفي است ؟ زمان خدمات كدوم كمتره ؟ كدوم قطعات در ايران به راحتي تامين ميكنيد،............نقل قول:
لطفا قبل از پاسخ مطالعه كنيد ،...
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
ما هم می خوایم یه پکیج بگیریم برای یه واحد 75 متری که در طبقه سوم یه ساختمان 6 طبقه هست.این که دوستان میگن در برند بوتان مدل بنسره از بقیه بهتره دلیلش چیه؟فقط به خاطر دیجیتالی بودنش هستش یا این که کیفیت قطعاتش بالاتره.مثلاً از نظر کیفیت قطعات چه فرقی با مدل های اوپتیما داره؟اگر قیمت هاشون رو هم بفرمایین بسیار ممنون.
به جز رادیاتور چه چیزهای دیگری رو باید همراه با پکیج خرید؟سختی گیر لازمه؟اگر امکانش هست برندشون رو هم بفرمایین.
یه پیشنهادی می خواستم بدم به دوستان که این تاپیک تخصصی تر بشه.الآن ببینید این دوستمون به اسم Palmo در پست قبلی سوالاتی که پرسیدن به نظرم سوالات قشنگی هست و اگه تعمیرکاران لطف کنن و تجربیاتشون رو در یه زمینه هایی مثل سوالاتی که در پست قبلی مطرح شده بیان کنن دیگه ملت به طور مستند متوجه میشن که فلان پکیج به این دلیل و اون دلیل پکیج مناسبی نیست.ولی اگه کلی گویی بشه ، بیننده ها مشکوک میشن که نکنه این حرفی که زده شده صحت نداره و فقط خواستن یه برندی رو خراب کنن.با تشکر از زحماتتون.
با تشکر از آقای تعمیر کار 1 که پاسخ دادند یعنی با این توضیحاتی که شما می فرمایید من پکیج ایمر بخرم بهتره یا اینکه کلا قید خدمات را بزنم و باکسی بگیرم و از کیفیت خوبش مطمئن باشم ؟ اگر لطف کنید یک توضیح بشتری بدید ممنون میشم
سلام من میخواستم بدونم جای پکیج کجا باید باشه ؟یعنی اگه داخل کمد باشه مشکل پیش میاد؟:n03:
سوالات شما خیلی زیاد شد. در صورتی که شما خودتون هم توی پاسخ دادن به این سوالا کمک کنید من در خدمتم.
من چون یک تعمیرکار هستم کیفیت یک پکیج خوب را برای خودم این طوری تعریف میکنم، " پکیجی که نصب میکنم تا 2 یا 3 سالی خرابی نداشته باشه و کمتر برای تعمیر برم پای دستگاه.
اینکه میگم باکسی پکیج خوبیه ، ولی خدمات نداره به این دلیل که مشتری را دیدم که بعد از 1 سال برد دستگاهش خراب شد و باید نقدی میخرید چون گارانتی نداشت. اصلاً کسی پیدا نمیکرد که جوابشو بده.در نتیجه بعد از چند روز با کلی اینور اونور کردن تونست از تهران یک برد بخره و بده یک تعمیرکار براش نصب کنه.
در مورد برچسب انرژی صحبت کردید: تا جای که من میدونم فقط چندتا دستگاه برچسب انرژی دارن. ( الجی ، والترو ،روبلو...) . اگر قصد دارید از میزان مصرف یا راندمان یک دستگاه پکیج دیواری مطلع بشید در قسمت اطلاعات فنی مربوط به دفترچه های پکیج دیواری می تونید این اطلاعات را ببینید.(توان دستگاه ، توان ورودی و خروجی ، راندمان ، کلاس انرژی ، میزان مصرف گاز شهری یا گاز مایع در ساعت ، فشار گاز برای کارکرد مناسب دستگاه، حجم منبع انبساط ، حداقل و حداکثر فشار مدار شوفاژ ، حداکثر و حداقل دمای مدار آب، حداقل فشار آب برای راه اندازی در حالت آب داغ، دبی آبگرم مورد نیاز ، طول و عرض و ارتفاع و عمق دستگاه، میزان مصرف برق و درجه حفاظت الکتریکی.)نقل قول:
گارانتی دستگاه ها مختلف در ایران بین 18 ماه تا 3 ساله.بعضی از پکیج ها مثل بوتان یا ایران رادیاتور 18 ماه گارنتی دارن. آریستون 2 سال گارانتی داره. فرولی 3 سال گارانتی داره و فکر میکنم ایساتیس هم 3 سال گارانتی داشته باشه.مشتری طی دوران گارانتی هیچ هزینه ای را بابت قطعات پرداخت نمیکنه و فقط هزینه تعمیرات و نگهداری به عهده مصرف کننده است .که خیلی از شرکتها مثل فرولی این هزینه را خودشون به تعمیرکار پرداخت میکنن و مشتری فقط هزینه ایاب ذهاب را پرداخت میکنه.نقل قول:
حداقل فشار راه انداز در دستگاه های مختلف بین 0.2 تا 0.8 تعریف شده.که بعضی از پکیج ها در فشار 0.2 مدار شوفاژ فعال هستند مثل ایران رادیاتور یا روکا که به نظر من این یک نقطه ضعف میتونه باشه.(چون اگر فشار مدار شوفاژ خیلی پایین باشه و پکیج به کار خودش ادامه بده احتمال آسیب دیدن مبدل خیلی زیاد میشه). بعضی از پکیج ها تا فشار 0.5 فعال هستن مثل ایمر گاز یا باکسی.و بعض هم در فشار 0.8 فعال میشن مثل فرولی.نقل قول:
به نظر من تعداد فروش پکیج بوتان واقعاً بالاست. ایساتیس و ایران رادیاتور هم در رتبه های بعدی هستند.(ساختمان های مسکن مهر و انبوه سازان مشتریان اصلی این شرکت ها هستند).و در آخر هم الجی قرار داره.
توی پکیج های خارجی آریستون در جایگاه اول (افراد با سطح درآمد متوسط به بالا مشتریان اصلی آریستون هستند).
تاچی به دلیل قیمت مناسبش در رتبه دوم (ساختمان های مسکن مهر و انبوه سازان و ... مشتریان اصلی تاچی هستند).
فرولی و بوش در رتبه های بعدی قرار دارن (افراد با سطح درآمد متوسط به بالا مشتریان اصلی فرولی و بوش هستند).
البته این نظر شخصی منه از دوستان میخوام اگر اطلاعاتی در این زمینه دران در اختیار بقیه هم قرار بدن.نقل قول: