دست گلت درد نکنه :26::26::26::26:نقل قول:
Printable View
دست گلت درد نکنه :26::26::26::26:نقل قول:
اون ریال رو باید تقسیم بر 3500 تومان کنید حجم تعداد گیگ بدست میاد
اره منم دیشب همینو کاملا درک کردمنقل قول:
افت سرعت نداریم .
دوستان دقت کنن این که شبا سرعت پایین میاد صرفا به دلیل اینرنت شما نیست بلکه به دلیل سایتی هست که از اون دانلود میکنید . من با 512 شبی 900 مگ دانلود میکنم . ( تقریبا )
این همه دنبال چیزی که میخواستم گشتم ولی سرعت دانلود تا ساعت 2 و 45 دقیقه رو 10 این ورا بود
رفتم یه سایت دیگه واسه فیلمی که میخواستم اون وقت با 120 ثابت داشت میگرفت
فقط نمیدونم چه مرگشه بعد از نیم ساعت سرعت میاد رو صفر ولی قطع نمیشه
مثل اینکه باید شب زنده داری کرد:41:
این سایت خوبیه برای دانلود لینک مستقیم میزاره رایگانم هست من با پارس آنلاین با سرعت 170-200کیلوبایت ازش دانلود میکردم ولی هنوز با مخابرات امتحان نکردم امیدوارم مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش تبدیل ریال به گیگابایت!!!
هر چند با لینکی که آقا شایان گذاشتن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) راحت میشه فهمید چقدر از ترافیک ماهیانه باقی مونده ولی منم یه فرمولی پیدا کردم که میشه راحت حجم باقی مانده رو پیدا کرد امیدوارم بدردتون بخوره
(حجم کل خریداری شده/هزینه کل سرویس)/هزینه باقی مانده در سایت
به عنوان مثل ما سرویس 1مگ با ترافیک 2گیگ و قیمت 168000ریال خریده ایم و سامانه مخابرات قیمت باقی مانده را 100000ریال اعلام میکند اونوقت:
گیگابایت حجم باقی مانده خواهد بود
1.19 =(168000/2)/100000
یا سرویس 2مگ 3ماهه با ترافیک 6گیگ به قیمت کل 594300ریال و قیمت باقی مانده 400000ریال باشد:
4.03=(594300/6)/400000
گیگابایت مقدار حجم باقی مانده است.
سلام
تازگیها مخابرات خیلی آگهی برای اینترنت پخش کرد. من هم چون از مبین نت ناراضی بودم، میخواستم مخابرات بگیرم.
اینجا هم کیفیت را پرسیدم، خوب بود.ولی متأسفانه این چند روز شکایتهای شما را میخوندم.
1- وضعیت قطع و وصلی چطوره؟ شبها آیپی عوض میشه؟ یعنی اگه چیزی برای دانلود بگذاری، نصف شب قطع میشه؟
2- اشتراک جدید با پروانه کسب، سرویس512 را میدهند؟ (قانوناً که باید بدهند.) پینگ و سرعت دانلود و آپلود 512 در شب و روز چنده؟
دوستان انگاری حجم کم نمیشه . چک کنید
ویرایش :
کم میکنه دوستان :sq_11:
..............نقل قول:
شما چطور ترافیک میخرین دوستان؟
گوگل برا من از دیروز قیلتر شده:sq_10:
از اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]