-
آل نعمه: خواست خدا بود که استقلال را شکست دهیم
به گزراش خبرگزاری فارس، احمد آل نعمه پس از پیروزی تراکتور سازی مقابل استقلال عنوان کرد: این خواست خدا بود که به پیروزی برسیم و هوادارانی که از تبریز آمده بودند را شاد کنیم.
وی افزود: تیم استقلال هم خوب بود. آنها هم شانس گلزنی داشتند اما با تمهیداتی که امیر قلعه نویی اندیشیده بود توانستیم به پیروزی با ارزشی دست پیدا کنیم.
سیاوش اکبرپور نیز در پایان مسابقه گفت: استقلال نه خانه من است و نه هیچکس دیگر. این تیم متعلق به هواداران است. افرادی که به من فحاشی کردند تماشاگرنما بودند و بی شک اگر شرایط فراهم شود به کادر فنی تیم خود هم فحاشی می کنند.
مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: بازیکنان و مربیان مختلفی به این تیم می آیند و می روند و این قانون فوتبال است. به هواداران تبریک می گویم چراکه مرا سورپرایز کردند.
اکبرپور خاطرنشان کرد: به خاطر منافع شخصی از استقلال نرفتم و شاید برخی این موضوع را ندانند. با این مسئله مشکلی ندارم و معتقدم این چرخه باز هم می چرخد. در شرایط کنونی در اختیار تراکتورسازی هستم و این تیم را خیلی دوست دارم. ما پتانسیل قهرمانی داریم. حرف های دیگری نیز دارم که به موقع مطرح خواهم کرد.
زهر اولین قرمز قبل از دربی بر تن آبیها/ تساوی روحیهبخش پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته ششم رقابتهای لیگ برتر امشب با برگزاری ۵ دیدار دیگر پیگیری شد.
در حساسترین دیدارهای این هفته، سرخابیها قبل از دربی ۷۱ مقابل حریفانشان به پیروزی نرسیدند.
پرسپولیس شب گذشته در اصفهان در آخرین لحظات از شکست گریخت و برای بازی با استقلال به یک تساوی روحیهبخش رسید.
در دیگر دیدار حساس هفته ششم و در تقابل تیمهای مظلومی و قلعهنویی، باز هم تراکتورسازی مانند فصل گذشته در تهران موفقتر عمل کرد و مقابل استقلال به برتری رسید.
استقلالیها که برای دربی هفته آینده بیش از حد محتاط بازی میکردند در نهایت چوب این احتیاط را خوردند و یک هفته مانده به دربی مقابل یک سرخپوش دیگر با شکست میدان را ترک کردند.
*نتیجه کامل رقابتهای هفته ششم:
ذوبآهن ۲ - پرسپولیس ۲
مس سرچشمه یک - شاهین بوشهر صفر
شهرداری تبریز ۲ - راه آهن ۲
فجرسپاسی ۳ - سپاهان ۲
داماش یک - مس کرمان یک
نفت تهران ۲ - سایپا صفر
استقلال ۲ - تراکتورسازی ۳
نفت آبادان ۲ - فولاد ۲
صبا یک - ملوان صفر
*جدول رقابتها در پایان هفته ششم:
۱-تراکتورسازی ۱۵ امتیاز
۲-استقلال ۱۳ امتیاز
۳-صبا ۱۳ امتیاز
۴-نفت تهران ۱۱ امتیاز
۵-ذوبآهن ۹ امتیاز
۶-شاهین ۸ امتیاز
۷-سپاهان ۸ امتیاز
۸-فجرسپاسی ۸ امتیاز
۹-فولاد ۸ امتیاز
۱۰-ملوان ۷ امتیاز
۱۱-راه آهن ۷ امتیاز
۱۲-سایپا ۷ امتیاز
۱۳-پرسپولیس ۶ امتیاز
۱۴-نفت آبادان ۶ امتیاز
۱۵-شهرداری تبریز ۶ امتیاز
۱۶-داماش ۵ امتیاز
۱۷-مس سرچشمه ۴ امتیاز
۱۸-مس کرمان ۲ امتیاز
*برنامه هفته هفتم به شرح زیر است:
پنجشنبه ۲۴ شهریور
*ملوان انزلی-نفت آبادان-تختی-انزلی-ساعت ۱۸:۴۵
*راه آهن- فجرشهید سپاسی- اکباتان-تهران-ساعت ۱۸:۳۰
*سایپا-مس کرمان-انقلاب-کرج ساعت ۱۸:۳۰
*تراکتورسازی تبریز-نفت تهران-یادگار امام(ره)-تبریز ساعت ۱۸:۵۰
جمعه ۲۵ شهریور
*پرسپولیس-استقلال-آزادی-تهران- ساعت ۱۸:۳۰
*مس سرچشمه-صبای قم-شهید باهنر-کرمان-ساعت ۱۸:۱۰
*فولاد خوزستان-شهرداری تبریز-تختی- اهواز-ساعت ۲۰
یکشنبه ۲۷ شهریور
*سپاهان- داماش گیلان-فولاد شهر- ساعت ۱۸:۳۰
*شاهین بوشهر-ذوب آهن-شهید بهشتی-بوشهر-ساعت ۲۰:۳۰
bordobakht
-
قلعه نویی در رختکن:بازی با استقلال تمام شد
سایت گل - برد در بازی تراکتورسازی - استقلال یک فتح ویژه برای مربی ایست که دیگر همه روی اینکه او در شغل خود در ایران بهترین است اتفاق نظر دارند.
به گزارش گل قلعه نویی بعد از حضور در رختکن با همان جدیت پیش از بازی از بازیکنان تیم خواست تا این بازی را فراموش کنند و تمرکز خود را به بازی بعدی مقابل نفت بدهند.
قلعه نویی سپس از پزشک تیم جویای شرایط پای مصدوم حاج صفی شد و در حالیکه توسط بازیکنان محاصره شده بود به عنوان پاداش نقد به آنها یک روز مرخصی اضافه اهدا کرد. چیزی که خوشحالی شدید بازیکنان همراه بود.
تراکتور با برد امروز به صدر جدول لیگ برتر رسید.
نگاه روز:عملیات تراختور در آزادی
سایت گل - استقلال خیلی زود گل زد. باز هم فرهاد مجیدی! به مانند کریمی در پرسپولیس، مجیدی هم در استقلال یک تیم است! استقلال کهکشانی با شروع طوفانی برای امیر قلعه نویی بدجوری خط و نشان کشید.
اما اگر قلعه نویی مربیست که شجاع تر از این حرف هاست که از گل های خورده بیشتر بترسد. او احساساتی هم نمی شود. تمام طول بازی تمرکزش به بازیست. کار وقتی برای استقلال سخت می شود که انها فکر می کنند نیمه اول را برنده به رختکن خواهند رفت. غافل از اینکه ژنرال اینگونه فکر نمی کند. این جاه طلبی مربی به بازیکنانش هم سرایت کرده و آنها با ارسال توپ های بلند به عمق خط دفاعی استقلال به دو گل می رسند. پر واضح بود که امروز این نقطه ضعف استقلال شناسایی شده. استقلال در مقابل تراکتور در خط دفاع سرزن نداشت. این همان نکته کلیدی نیمه ی مربیان می شود.
در آغاز نیمه دوم مظلومی با آوردن میداوودی تیم را خطرناک تر می کند. آنها آنقدر فشار آوردند و به سمت دروازه حریف ضربه زدند تا با اشتباه زننده گل دوم تراکتور، مجتبی جباری باهوش با یک توپ ربایی عالی و دریبل دروازبان خودی نشان دهد.ژنرال مقصر اصلی این گل خورده را خیلی زود تعویض می کند. بازیکن مغرور و بی تمرکز به درد این دقایق بازی به این حساسی نمی خورد.
استقلال حمله می کند و در تب گل می سوزد تا سانتر فرزاد آشوبی با ضربه سر فلاویو لوپز باز هم از عمق خط دفاع استقلال گل سوم و پیروزی بخش را برای تراکتور به ثمر برساند. ژنرال کاملاً بر همه چیز احاطه دارد. البته اگر مثل بازی جلوی استقلال شانس هم با او یار باشد.او از انگیزه های فراوان آشوبی هم مطلع است. قلعه نویی حتی می داند کهکشانی ها به خاطر ملی پوشان زیاد دقایق آخر بازی زور حمله کردن ندارد. (این هم از معایب زیاد ملی پوش داشتن!) . شاید برای همین هم در نیمه دوم جز این موقعیت گلی روی دروازه استقلال ایجاد نکردند.
اما مهمترین نکته، میل به پیروزی امیر قلعه نوییست. چیزی که این مربی را ژنرال کرده همین ویژگی اوست. ژنرال امیر البته باز هم نشان داد راه بردن را هم خوب بلد است و تشنه ی پیروزی و موفقیت است.
جشن در تبریز/فلکه آبرسان بسته شد
سایت گل - تبریزی ها سرخوش از برد بزرگ تیم شان در تهران برای پایکوبی به خیابان ها آمدند.
به گزارش سایت گل از تبریز در حال حاضر خیابان ولیعصر ،محله ایل گلی و فلکه آبر سان مملو از جمعیتی است شاد و خندان که با صدای بلند تراکتورچی را تشویق می کنند.
از تبریز خبر می رسد که به علت ازدحام جمعیت فلکه ابرسان بسته شده و هواداران پرتعداد تراکتور به پخش شیرینی وشادی مشغولند.
bordobakht
-
قلعه نویی: هواداران دو تیم، برنده اصلی مسابقه ما مقابل استقلال بودند
تهران - سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: هر دو تیم، فوتبال بسیار زیبایی را از خود به نمایش گذاشتند اما برنده اصلی این دیدار هواداران بودند.
قلعه نویی: هواداران، برنده اصلی مسابقه ما مقابل استقلال بودند
به گزارش جمعه شب ایرنا، امیر قلعه نویی در جمع خبرنگاران افزود: بازی که در آن پنج گل به سود هر دو تیم به ثمر می رسد، قطعاً باکیفیت بوده است؛ از هفته گذشته بر روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کرده بودیم و درست از همان نقاطی که پیش بینی کردیم به گل رسیدیم.
وی ادامه داد: متاسفانه بر روی یک اشتباه بچه گانه بازیکنانم گل دوم را دریافت کردیم و امیدوارم دیگر شاهد این اشتباهات نباشیم.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: با این برد نباید فکر کنیم قهرمان شده ایم و از این پس کار جدی ما شروع خواهد شد؛ بر همین اساس به بازیکنان خود تذکر داده ام که این برد را فراموش و به فکر بازی آینده باشند.
وی با انتقاد از سوال خبرنگاری که از وی پرسید تیم تراکتورسازی شخصیت قهرمانی ندارد، تصریح کرد: تیم ما قابلیتهای فراوانی دارد و ما با پشتوانه خوب مردمی می توانیم قهرمان شویم.
قلعه نویی در خصوص برخورد هواداران استقلال با بازیکنان سابق این تیم که در تراکتورسازی فعالیت می کنند اظهار داشت: انتظارم از هواداران این تیم بسیار بیشتر بود و از آنان می خواهم تا پس از این از الفاظ رکیک استفاده نکنند.
قلعه نویی: تیمی که ۳ گل میزند ضد فوتبال بازی نمیکند
امیر قلعه نویی پس از برتری ۳ بر ۲ تراکتور سازی مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی عنوان کرد. ۲ تیم بازی خوبی ارائه کردند و به نظر من برنده اصلی هواداران بودند. با توجه به اینکه در تراکتور سازی مسئولیت دارم این برد را به هواداران خودمان تبریک میگویم و دستشان را میبوسم.
وی ادامه داد: دیداری که ۵ گل داشته باشد و موقعیتهای فراوانی در آن خلق شود از نظر کیفی خوب است. ما روی نقاط ضعف و قوت استقلال کار کردیم که اجازه دهید با توجه به اینکه آنها هفته آینده با پرسپولیس بازی دارند و ما نیز مسابقه داریم آنها را بیان نکنم.
قلعه نویی تصریح کرد: گلهایی که خوردیم روی اشتباه فردی بود. به ویژه گل دوم که ما در آن لحظات سوار بازی بودیم روی اشتباهات بچه گانه گل خوردیم و با تغییراتی که دادیم موفق شدیم.
سرمربی تراکتور سازی در مورد شانس قهرمانی این تیم گفت: با یک برد به هیچ کس جام نمی دهند. تازه کار سخت ما آغاز شده است و فردا باید بیشتر تلاش کنیم.
قلعه نویی در پاسخ به خبرنگاری که گفت: خیلی ها میگفتند تراکتور سازی شخصیت قهرمانی ندارد اظهار داشت: این حرف شما به طرفداران تیم ما و مردم استان آذربایجان شرقی بر میخورد. من این گونه میگویم که شاید میگفتند قابلیت قهرمانی ندارد نه شخصیت قهرمانی. تراکتور سازی پشتوانه خوب مردمی دارد.
وی گفت: ۵۰ درصد تغییرات داشتیم و باید هماهنگ تر شویم و نگرش بازیکنان نیز بهتر شود، با این حال با یک برد در باره قهرمانی حرف نمیزنم.
قلعه نویی در پاسخ به سوال خبرنگاری که درباره نحوه برخورد باشگاه استقلال و مسئولان باهواداران تبریزی سوال پرسیده بود گفت: من درباره مستطیل سبز صحبت میکنم اما باید بدانم تماشاگران تراکتور سازی استثنایی هستند. ما در این بازی احساس غربت نکردیم.
سرمربی تراکتور سازی در مورد اینکه تماشاگران استقلال او را به ضد فوتبال متهم کردند تاکید کرد: مشخص است وقتی که ۳ گل میزنیم دیگر ضد فوتبال بازی نکردهایم. به هر حال وقتی تیمی که میبازد از این صحبتها مطرح میشود ولی از نظر من اشکالی ندارد. من عادت ندارم این گونه بازی کنم. حاج صفی مصدوم شد و ما مجبور شدیم تعویض کنیم پس وقت تلف نکردیم.
قلعه نویی درپاسخ به خبرنگار فارس درباره اینکه هواداران استقلال علیه او و سیاوش اکبر پور شعار دادند، عنوان کرد: من تمرکزم روی مسابقه است ولی باید طرفداران را دوست داشته باشیم. همین که جوانهای ما میآیند و ۷ و ۸ ساعت از وقتشان را در ورزشگاه سپری میکنند خوب است. شما سری به پارکها بزنید و ببنید چه خبر است. من ازهواداران استقلال دل گیر نیستیم اما به آنها توصیه میکنم به کسی فحش ناموسی ندهند. این رفتار زیاد خوب نبود.
قلعه نویی در پایان گفت: در نیم فصل دوم عیار تیمها بیشتر مشخص میشود و من اکنون از قهرمانی حرف نمیزنم هرچند که با پتانسیلی که داریم میتوانیم به آینده امیدوار باشیم.
طلوع تراکتور، در غروب ورزشگاه آزادی
از ساعت ۱۸:۴۵ دو تیم تراکتورسازی و استقلال تهران به قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. ابتدا در دقیقه ۱۹، فرهاد مجیدی، با ضربه سر دروازه تراکتور را باز کرد. در ادامه در دقیقه ۴۲، سید محسن حسینی، با یک شوت زیبا، بازی را به تساوی رساند. در دقایقی که همه منتظر سوت پایان نیمه اول بودند، احمد آل نعمه، با ضربه سر، تراکتور را دو بر یک پیش انداخت.
با شروع نیمه دوم، حملات استقلال برای به ثمر رساندن گل تساوی بیشتر شد که بالاخره در دقیقه ۶۴ مجتبی جباری از روی اشتباه محسن حسینی، در موقعیت تک به تک، گل تساوی استقلال را به ثمر رساند.
شاگردان قلعه نویی که نمیخواستند بازنده میدان باشند، بر حملات خود افزودند و در دقیقه ۸۴ روی سانتر زیبای فزراد آشوبی، فلاویو لوپز، گل برتری تراکتور را به ثمر رساند و در پایان بازی با نتیجه دو بر سه به نفع تراکتور به پایان رسید.
حواشی دیدار:
* بیش از ۳۵ هزار نفر از هواداران تیم تراکتورسازی در استادیوم حاضر شده بودند واز نزدیک شاهد برد تیمشان بودند و تعداد زیادی از هواداران این تیم، پشت درهای بسته استادیوم ماندند و نتوانستند وارد استادیوم شوند.
* یکی از نکات جالب بازی، اصرار گزارشگر تلویزیونی این دیدار(یوسفی) بر ۱۵ هزار نفر بودن هواداران تراکتورسازی بود و وقتی که تلویزیون چند بار هواداران این تیم را نشان داد، ناچار شد، تعداد بیشتری نسبت به گفته های قبلی خود اعلام کند که باز هم بسیار کمتر از رقم واقعی بود.
* با این برد، تراکتور با ۱۵ امتیاز از شش بازی در صدر جدول رقابتها قرار گرفت.
bordobakht
-
فتح الله زاده: به استقلال نمره مردودی می دهم
علی فتح الله زاه پس از شکست ۳ بر ۲ تیمش مقابل تراکتور سازی تبریز در جمع خبرنگاران گفت: قبل از دربی باید این بازی را میبردیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: از تماشاگران تشکر میکنم که با حضور ۹۰ هزار نفری خود استقبال خوبی از بازی به عمل آوردند.
فتح الله زاه تاکید کرد: این باخت لازم بود چرا که تیم مغرور شده بود اما ما در بازی نباختیم و یک سری مشکلات باعث شد تا نتیجه را از دست بدهیم. دیدید که با ۳ سانتر ۳ گل خوردیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال ضعیف شده است، گفت: ما ضعیف نشدیم و این اتفاقات میتواند برای همه رخ دهد. دیدید وقتی که بازی تمام شد باز هم هواداران تیم را تشویق کردند. نمیدانم چرا اینها را نمیببنید. جایی که هواداران میگفتند "حاجی با تعصب" با این حال من خجالت میکشیدم.
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه این گفت و گو اشاره به اینکه استقلال تیم دوم جدول است و اگر در رده پانزدهم بودیم شما چه میکردید در مورد دربی ۷۱ گفت: مطمئن باشید دربی باز نیستیم. در مورد پیروزی قولی نمیدهم اما به تراکتوسازی باختیم که دربی را ببریم.
وی در مورد اینکه امشب ۱۰ درصد ورزشگاه به هواداران تراکتور سازی تعلق داشت گفت: هواداران این تیم پرشور هستند و در این مسابقه رسم مهمان نوازی را به جا آوردیم تا اذیت نشوند.
فتح الله زاه همچنین در مورد شعار هواداران استقلال در مورد قلعه نویی و اکبر پور گفت: به قلعه نویی بی احترامی نشد اما وقتی تراکتور سازی ضد فوتبال را شروع کرد هواداران نیز شروع کردند اما من شعار "بی غیرت" علیه کسی نشنیدم.
وی ادامه داد: اکبر پور هم قبل از بازی علیه استقلال حرف های زیادی زده بود. به نظر من بازیکنانی که نان یک تیم را میخورد باید رعایت آن تیم را داشته باشد. اکبر پور از اول این هفته مدام در تمام روزنامهها برای استقلال کری خوانده و مصاحبههای مختلفی کرد.
سرپرست استقلال با بیان اینکه فکر میکنید نمیتوانیم در تبریز حریفمان را شکست دهیم، در مورد ارنج استقلال و اینکه آیا این ارنج دفاعی بود گفت: معتقدم که کرار جاسم نتوانست خوب بازی کند و باید تعویض می شد. البته این مسائل فنی است و نباید در آن دخالت کنم.
وی در مورد اشتباهات پرویز مظلومی در این مسابقه تاکید کرد: اگر مربیان اشتباه نکنند فوتبال همیشه با نتیجه مساوی به پایان میرسد.
فتح الله زاده تصریح کرد: به استقلال نمره مردودی می دهم و این یعنی خوب بازی نکردیم.
وی در مورد اینکه آیا استقلال بعد از این بازی جریمه میشود گفت: منتظر دربی هستم که هر دو بازی را باهم حساب کنند.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر امروز قلعه نویی سرمربی استقلال بود آیا وضعیت این تیم بهتر نبود گفت: همه مربیان هم برد دارند و هم باخت و باید پس از مسابقات این ارزیابی را به عمل آورد. در حال حاضر نمیتوانیم چیزی را مقایسه کنیم.
وی همچنین در مورد اینکه با اعلام اسامی هیئت مدیره تمرکزش را ازدست نداده است گفت: یادآور شد به این مسائل توجهی ندارم. استقلال دوم جدول است و دیگران فاصله های زیادی دارند و سعی میکنیم این فاصله را حفظ کنیم. ما بازیهای سختمان را انجام دادیم و خوب نتیجه گرفتیم. پس از دربی به بازیهای راحت میرسیم.
فتح الله زاده در مورد اینکه اگر استقلال در دربی نتیجه نگیرد باید منتظر اتفاقاتی روی نیمکت این تیم باشیم گفت: ما بالای جدول هستیم و هیچ اتفاقی نمیافتد.
عمرانزاده: انگیزه ما برای دربی بیشتر شد
حنیف عمران زاده در گفت و گویی کوتاه با خبرنگاران اظهار داشت: نمی دانم چه بگویم. ما سال گذشته هم مستحق باخت نبودیم.
وی در مورد اینکه برای هفته آینده مقابل پرسپولیس انگیزه خود را از دست دادید، گفت: اتفاقا انیگزه ما برای بازی با پرسپولیس بیشتر شد.
میلاد میداودی نیز در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: بچه های ما در محوطه ۱۸ قدم دچار اشتباه فردی شدند. تراکتورسازی فقط از روی ضربه ایستگاهی به گل رسید.
وی در خصوص دربی گفت: هر بازی سه امتیاز بیشتر ندارد و دربی هم همین سه امتیاز را دارد.
bordobakht
-
قلعه نویی:استقلال با پرسپولیس بازی دارد , نقطه ضعفشان را نمی گویم / طرفداران استقلال فحش ناموسی ندهند / هنوز مدعی قهرمانی نیستیم
قلعه نویی:استقلال با پرسپولیس بازی دارد , نقطه ضعفشان را نمی گویم / طرفداران استقلال فحش ناموسی ندهند / هنوز مدعی قهرمانی نیستیم
یمی که سه گل میزند و چند تا نمیزند، مگر میشود ضد فوتبال باشد؟ اشکالی ندارد. تیم من عادت ندارد که بازی تاخیری انجام دهد و بازیکنانم خودشان را زمین بزنند.
سایت گل - احساس امیرقلعه نویی بودن بعد از برد مقابل پرویز مظلومی حس کاملا ویژه ایست ...سرمربی تراکتور در میان استقبال خبرنگاران آبی نویس و تبریزی وارد سالن کنفرانس شد و حرفهایش را با تشکر از هواداران دو تیم اغاز کرد: ۲ تیم بازی خوبی ارائه کردند و به نظر من برنده اصلی هواداران بودند. با توجه به اینکه در تراکتور سازی مسئولیت دارم این برد را به هواداران خودمان تبریک میگویم و دستشان را میبوسم.
آیا نقاط ضعف استقلال را شناسایی کرده بودید؟ سطح کیفی بازی چطور بود؟
دیداری که ۵ گل داشته باشد و موقعیتهای فراوانی در آن خلق شود از نظر کیفی خوب است. ما روی نقاط ضعف و قوت استقلال کار کردیم که اجازه دهید با توجه به اینکه آنها هفته آینده با پرسپولیس بازی دارند و ما نیز مسابقه داریم آنها را بیان نکنم.. گلهایی که خوردیم روی اشتباه فردی بود. به ویژه گل دوم که ما در آن لحظات سوار بازی بودیم روی اشتباهات بچه گانه گل خوردیم و با تغییراتی که دادیم موفق شدیم.
الان خیلی ها تراکتور را مدعی کسب جام می دانند . نظر شما چیست؟
با یک برد به هیچ کس جام نمی دهند. تازه کار سخت ما آغاز شده است و فردا باید بیشتر تلاش کنیم.ما ۵۰ درصد تغییرات داشتیم و باید هماهنگ تر شویم و نگرش بازیکنان نیز بهتر شود، با این حال با یک برد در باره قهرمانی حرف نمیزنم. ضمن اینکه برای ارزیابی شرایط مدعیان باید تا نیم فصل صبر کنیم.
فرهادکاظمی سال ۸۳ بعد از برد سپاهان مقابل استقلال گفت: تیم من حالا شخصیت قهرمانی پیدا کرده و این چیزی است که درباره شما هم صدق می کند.
این حرف شما به طرفداران تیم ما و مردم استان آذربایجان شرقی بر میخورد. من این گونه میگویم که شاید میگفتند قابلیت قهرمانی ندارد نه شخصیت قهرمانی. تراکتور سازی پشتوانه خوب مردمی دارد.شما خودتان دیدی که تماشاگران تراکتور سازی استثنایی هستند. ما در این بازی احساس غربت نکردیم.
در لحظاتی از بازی تماشاگران استقلال شما را به ضد فوتبال متهم کردند . نظرتان چیست؟:
یمی که سه گل میزند و چند تا نمیزند، مگر میشود ضد فوتبال باشد؟ اشکالی ندارد. تیم من عادت ندارد که بازی تاخیری انجام دهد و بازیکنانم خودشان را زمین بزنند. تیمی که میبازد این حرفها را میزند و خبرنگاری که تیمش هم باخته ممکن است یک چیزی بگوید.
اما ظاهرا فحش هایی هم به شما دادند....
عده ای در ابتدای بازی بیرون از زمین هم ابراز احساسات کردند و بعضی ها هم حرفهایی زدند. من تمرکزم روی مسابقه است ولی باید طرفداران را دوست داشته باشیم. همین که جوانهای ما میآیند و ۷ و ۸ ساعت از وقتشان را در ورزشگاه سپری میکنند خوب است و من خوشحالم که ما این کا را کردیم . من ازهواداران استقلال دل گیر نیستیم اما به آنها توصیه میکنم به کسی فحش ناموسی ندهند. این رفتار زیاد خوب نبود.
دربی را نبریم هم اتفاقی رخ نمی دهد
فتح الله زاده در مورد اینکه اگر استقلال در دربی نتیجه نگیرد، گفت: ما بالای جدول هستیم و هیچ اتفاقی نمیافتد و...
خوب بازی نکردیم و به استقلال نمره مردودی می دهم. جریمه این بازی را با بازی دربی با هم حساب می کنیم. فتح الله زاده در مورد اینکه اگر استقلال در دربی نتیجه نگیرد، گفت: ما بالای جدول هستیم و هیچ اتفاقی نمیافتد.
استقلال،تراکتور رکورد دار پر تماشاگرترین بازی لیگ
بدون شک بازی استقلال و تراکتور سازی پر تماشاگر ترین بازی لیگ برتر یازدهم است.
در بازی امشب استقلال و تراکتور سازی نود و سه هزار و پانصد نفر به ورزشگاه آزادی آمده بودند تا این مسابقه حساس را از نزدیک تماشا کنند.
این یک رکورد جالب در لیگ برتر است که شاید بازی هفته آینده استقلال و پرسپولیس هم نتواند آن را بشکند.در داربی های پایتخت و به دلیل اینکه طرفداران دو تیم با یکدیگر در گیر نشوند و کنترل آنها آسان تر باشد اجازه نمی دهند تا ورزشگاه کاملا پر شود.
ظرفیت ورزشگاه آزادی نو د و سه هزار نفر است که طبق اعلام گوینده ورزشگاه در بازی امشب دو تیم پانصد نفر هم بیشتر در ورزشگاه حضور داشتند.
bordobakht
-
تمامی حواشی دیدار استقلال و تراکتورسازی
طبقه اول ورزشگاه آزادی از ساعت ۱۲:۳۰ توسط هواداران تراکتورسازی و استقلال پر شد.
* هواداران تراکتورسازی از ساعت ۱۰:۳۰ امروز نصف طبقه اول ورزشگاه آزادی را به خود اختصاص دادند. جایگاه های ۳۰ تا ۳۶ که متعلق به هواداران پرسپولیس است در اختیار هواداران تراکتورسازی قرار گرفت.
* ازدحام جمعیت در ساعت ۱۱ صبح مقابل در ورزشگاه آزادی باعث درگیری های پراکنده شد که با دخالت ماموران نیروی انتظامی امنیت برقرار شد.
* هواداران استقلال از شهرستان های مختلف مثل بندرعباس، شهرکرد، کاشان روبهروی جایگاه را به خود اختصاص دادند.
* شماری از هواداران تراکتورسازی که پیراهن های تیم خود را بر تن داشتند و روی آن لباس آبی رنگ پوشیده بودند قصد داشتند در جایگاه استقلالی ها مستقر شوند که ماموران کنترل هواداران مانع از ورود آنها به ورزشگاه شدند.
* هواداران تراکتورسازی میخواستند طبقه دوم ورزشگاه را هم پر کنند اما محدودیت هایی داشتند. در طبقه دوم بلیت های سه هزار تومانی فروخته میشد.
هواداران تیم تبریزی از شب گذشته به تهران آمده بودند و در خیابان های اطراف ورزشگاه با زدن چادر مسافرتی شب را به صبح رساندند. تعداد آنها به حدی بود که قادر بودند ظرفیت زیادی از جایگاه های طبقه دوم ورزشگاه آزادی را نیز در اختیار بگیرند.
* پیش از آغاز بازی محمد سررشته داری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس اظهار داشت: برای برگزاری مسابقه امروز استقلال و تراکتورسازی در اجرای مراسم فرهنگی ۸ آیتم را در نظر داشتیم که مثل سال گذشته از انجام برخی از این کارها جلوگیری شد.
وی افزود: برای بازی امروز در اولین آیتم خود پخش سرود استقلال را در نظر داشتیم که برای پخش آن با ممانعت مسئولان برگزار کننده مسابقه روبهرو شدیم و گفتند پخش این سرود حساسیت به وجود می آورد اما در ۸ آیتم خود پخش آهنگ آذری هم بود که آن پخش شد و با پخش آن مخالفتی نشد در حالی که این ما میزبان هستیم.
* مشکلات ورود خبرنگاران به ورزشگاه آزادی همچنان ادامه داشت. در حالی که هنوز کارتهای جدید وزارت ورزش به کلیه خبرنگاران داده نشده برای ورود به ورزشگاه ناهماهنگیهای زیادی پیش آمد. برخی از خبرنگاران که همچنان به دلیل صادر نشدن کارتهای جدید مجبور بودند از همان کارتهای سابق سازمان تربیت بدنی استفاده کنند در حالی که قصد داشتند از ضلع شرقی ورزشگاه به داخل راه پیدا کنند با ممانعت یکی از ماموران روبرو شدند.
این فرد با گفتن اینکه ۱۷ سال در این کار مشغول است، به خبرنگاران با لحن نامناسب گفت اجازه ورود آنها را نمیدهد و وقتی کارت این خبرنگاران را دید که مربوط به سال ۸۷ -۸۸ میشد به آنها گفت بروید سال ۸۷ بیایید.
این خبرنگاران برای اینکه بتوانند به ورزشگاه ورود پیدا کنند، از ضلع دیگری توانستند خود را به جایگاه خبرنگاران برسانند.
* مقابل درب ورزشگاه آزادی تعدادی از هواداران تراکتورسازی با سر و صورت شکسته حضور داشتند. این هواداران در حالی که ماموران نیروی انتظامی به آنها گفته بودند ظرفیت هواداران تراکتورسازی پر شده و آنها حق ورود به ورزشگاه را ندارند، به حرف ماموران گوش نکرده و به زور قصد ورود داشتند که همین مسئله باعث ایجاد درگیری شد.
* بخشی از طبقه اول و بخشی از طبقه دوم را هواداران تراکتورسازی به خود اختصاص داده بودند که مجموعه تعداد نفرات هواداران تیم تبریزی ۱۵ هزار نفر بود.
* ماموران نیروی انتظامی بین هواداران استقلال و تراکتورسازی در طبقه اول و دوم دو ردیف را خالی گذاشتند.
* چند هوادار استقلال توسط ماموران نیروی انتظامی بازداشت شدند.
* برای اولین بار درورزشگاه آزادی در رختکن نمایشگرهای ۴۶ اینچی نصب شد و مورد استفاده قرار گرفت.
* هواداران دو تیم قبل از شروع مسابقه برای یکدیگر با شعارهایشان کری میخواندند.
* سیاوش اکبرپور که سابقه بازی در استقلال را داشت وقتی قصد ورود به زمین برای گرم کردن داشت سجده کرد و همین سبب تحریک هواداران استقلال شد. آنها با سر دادن شعار "سیاوش بیغیرت" علیه وی موضع گرفتند. اکبر پور با پوشیدن پیراهن مشکی رنگ از سایر بازیکنان تراکتور سازی متمایز بود.
* امیر حسین صادقی دیگر بازیکن فصل گذشته استقلال وقتی وارد زمین شد به دلیل اینکه واکنشی نسبت به عکس العمل هواداران استقلال در مورد اکبر پور نشان نداد مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت و وی به سمت جایگاه هواداران استقلال رفت و به آنها تعظیم کرد.
* مهدی رحمتی که ساعت ۱۷:۴۵ برای گرم کردن وارد زمین شد با تشویقهای بی امان هواداران استقلال روبه رو شد.
* هواداران استقلال آتیلا حجازی و فرهاد مجیدی را به شدت تشویق کردند.
* حضور افراد غیر مسئول در جایگاه خبرنگاران همچنان یکی از مشکلات این جایگاه بود. این در حالی است که اگر خبرنگاری کارت خبری خود را همراه نداشته باشد به هیچ وجه اجازه ندارد وارد جایگاه خبرنگاران شود.
*وقتی بازیکنان تیم تراکتور سازی برای گرم کردن وارد زمین شدند توسط هواداران استقلال هو شدند.
*خسرو حیدری و احسان حاجی صفی که سال گذشته در تیم سپاهان بودند و اکنون هر یک در تیمهای استقلال و تراکتور سازی توپ میزدند وقتی یکدیگر را دیدند به شوخی به هم لگد زدند.
* اشپیتیم آرفی که امروز از روی نیمکت بازی را نظاره میکرد با دستان خود به هنر نمایی با توپ پرداخت.
* هواداران استقلال نسبت به پیراهن قرمز تراکتور سازی واکنش منفی نشان دادند.
*زمانی که علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال وارد ورزشگاه شد با تشویق هواداران روبه رو گشت.
*فرزاد مجیدی از جایگاه ویژه نظاره گر این بازی بود.
*کیانوش رحمتی و جاسم کرار که گفته میشد به دلیل مصدومیت در ترکیب استقلال نیستند به صورت فیکس به میدان رفتند.
* اسکوبورد ورزشگاه آزادی حضور بیگی استاندار آذربایجان شرقی، فتح اللهی معاون وزیر امور خارجه و امیدوار رضایی رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی به ورزشگاه را خیر مقدم گفت.
* در جایگاه ویژه افرادی مثل رضا رجبی، هاشم ساعدی، محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی، یوسف کرمی قهرمان جهان در تکواندو و احمد ابهران، علی نظری جویباری و علی امیری معاونان باشگاه استقلال حضور داشتند.
* هواداران تراکتورسازی که در طبقه دوم حضور داشتند به سمت هواداران استقلال در طبقه پایین اشیا و سنگ پرتاب میکردند و همین مسئله باعث شد تا هواداران استقلال برای جلوگیری از اصابت سنگ به سمت آنها یک ردیف عقب تر بروند. ماموران نیروی انتظامی هم برای کنترل این شرایط وارد عمل شد.
*فردین عابدینی که سال گذشته پیراهن استقلال را بر تن می کرد به هنگام گرم کردن خود با فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال خوش و بش گرمی کرد.
*جاسم کرار از سوی هواداران استقلال تشویق شد.
* کیانوش رحمتی که پیش از مسابقه با تراکتورسازی با کشیدگی روبهرو بود با زانوی بانداژ شده به گرم کردن خود مشغول شد.
*سیاوش اکبرپور که قصد ترک زمین و ورود به رختکن را داشت بار دیگر با شعارهای هواداران استقلال با مضمون" پیراهن استقلال غیرت داره" روبهرو شد.
*تا قبل از شروع مسابقه امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی تشویق نشد!
* بر خلاف رسم معمول که مردان نیمکت تیم میزبان به سمت نیمکت میهمان می روند امیر قلعه نویی به سمت نیمکت استقلال رفت و با تمامی نیمکت نشینان این تیم دست داد.
* بازیکنان دو تیم با بنری به مناسبت سالروز ۱۷ شهریور به وارد زمین شدند و دسته گل هایی هم بازیکنان دو تیم در قسمتی که برای یادبود شهدای این روز تدارک دیده شده بود، بردند.
* تعدادی جانباز در کنار زمین حضور داشتند.
* امیر حسین صادقی به سمت پرویز مظلومی رفت. از سمت استقلال هم مجتبی جباری، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی و حنیف عمران زاده به سمت امیر قلعه نویی رفتند.
*برخی از بازیکنان تراکتورسازی هم سمت مظلومی رفتند اما نکته جالب این بود که از سمت استقلالی ها مجیدی و جاسم کرار به سمت قلعه نویی نرفتند و از سمت تراکتورسازی ها هم اکبرپور به سمت نیمکت استقلال نرفت.
* حمید استیلی سرمربی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی حضور داشت. وی برای آنالیز استقلال حریف هفته آینده سرخپوشان در ورزشگاه حضور پیدا کرده بود.
* به محض اینکه اسکوبورد ورزشگاه آزادی چهره استیلی را نشان داد هواداران استقلال نسبت به وی واکنش نشان داده و علی دایی سرمربی فصل گذشته پرسپولیس را تشویق کردند. آنها با سر دادن شعار "دایی رفت و برگشت" باخت های این تیم را به رخ استیلی کشیدند.
* فرهاد مجیدی پس از به ثمر رساندن گل به پشت نیمکت تراکتورسازی رفت و خوشحالی کرد.
* هر گاه توپ زیر پای اکبرپور قرار میگرفت توسط هواداران استقلال هو میشد.
* سرود استقلال با وجود مخالفت دو بار پخش شد.
* امیر قلعه نویی در صحنه ای از بازی سر محسن ترکی داور مسابقه فریاد زد که واکنش منفی هواداران استقلال را در پی داشت. ترکی به کنار زمین رفت و با امیر قلعه نویی صحبت کرد که هواداران استقلال از تذکر داور به سرمربی تراکتورسازی خوشحال شدند.
* هواداران تراکتورسازی با روشن کردن چراغ هایی که در دست داشتند جایگاه های خود را به شکل خاصی در آوردند.
*سنگ پرانی هواداران دو تیم که از قبل از شروع مسابقه شروع شده بود تا اواخر بازی ادامه پیدا کرد. این سنگ پرانی باعث ایجاد مشکل برای ماموران شده بود.
* ماموران نیروی انتظامی چند نفر از هواداران استقلال را در جریان بازی دستگیر کردند.
* هواداران استقلال پس از گل دوم تراکتورسازی شعار "استقلال بی غیرت" را سر دادند.
* هواداران استقلال پس از اینکه سیاوش اکبرپور تکل خطرناکی را روی پای میلاد میداودی رفت، علیه مهاجم تراکتورسازی شعار های ضد اخلاقی سر دادند به همین دلیل مهدی رحمتی به سمت هواداران تیم خودی رفت و از آنها خواست تا شعار ندهند.
* امیر قلعه نویی در جریان بازی از اینکه شاگردانش توپ را به بیرون نمی زدند تا به مصدومیت مرتضی اسدی بازیکن تیمش رسیدگی شود، ناراحت شد و به آنها تذکر داد.
* هواداران استقلال که از شکست دو بر یک تیم خود ناراحت بودند با شعار " امیر ضد فوتبال" علیه سرمربی تیم تراکتورسازی موضع گیری کردند. در همین لحظه نقدی زاده مسئول کانون هواداران استقلال که در جایگاه خبرنگاران بود از لیدرهای استقلال خواست تا مانع از شعار هواداران علیه قلعه نویی شوند.
* فرهاد مجیدی بعد از به ثمر رسیدن گل دوم از هواداران تیم خود خواست تا آنها را تشویق کنند.
* پس از دریافت گل سوم استقلال بسیاری از هواداران این تیم ورزشگاه را ترک کردند.
bordobakht
-
امروز استقلال، اسقلال همیشگی نبود! من از اواخر نیمه اول بازی رو دیدم! حدود 40! دوندگیشون بجز مجیدی و جباری و حیدری خوب نبود! انگار خسته بودن! یا اینکه انگیزه نداشتن! ولی اگه الان میخواستن با پرسپولیس بازی کنن، هرگز اینجوری بازی نمی کردن!
رحتمی که خدا تومن پول گرفته، بجز بازی با داماش، چیزه خاصی ازش ندیدیم! تو تیم ملی هم خوب نبود! بنظرم اصلا قابل مقایسه با عابدزاده نیست!
حمودی و کرار جاسم هم نباید بازی میکردن! کلا نحوه حمله اسقلال تکراری شده! همش توپ رو میدن به حیدری که سانتر کنه و مجیدی هد بزنه!
یارگیری دفاع ها هم داغون بود! گل دوم تراکتور رو دیدین: 3 تا مدافع با یه مهاجم کاذب پریدن و از اون طرف آل نعمه بدون اینکه بپره توپ رو با سر زد تو گل! به همین راحتی!
بنظرم استقلال مهره زیاد داره ولی همینا خیلی باید تمرین کنن تا آماده بشن! اگه اینا رو قلعه نویی داشت میترکوند!(بدون تعصب)
-
جباری: استقلال مقابل تراکتورسازی روز خوبی نداشت
جباری: استقلال مقابل تراکتورسازی روز خوبی نداشت
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال امروز روز خوبی نداشت و در یارگیری خوب نبودیم.
خبرگزاری فارس: جباری: استقلال مقابل تراکتورسازی روز خوبی نداشت
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی جباری پس از شکست تیم استقلال مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: دوست داشتیم که بازی را ببریم اما نشد.
وی در مورد تاثیر این شکست برای بازی با دربی گفت: دربی شرایط خاص خود را دارد و از حساسیت برخوردار است. سعی می کنیم برای این بازی خوب باشیم. امروز چند بازیکن ما نبودند اما برای بازی با پرسپولیس همه را داریم.
جباری در مورد اینکه استقلال در این مسابقه ضعف تاکتیک داشت، تصریح کرد: در این مورد دیگران باید نظر بدهند. امروز در زدن ضربه ایستگاهی خوب نبودیم. در یارگیری خوب کار نکردیم و روز خوبی نداشتیم.
این هافبک در پاسخ به سوال خبرنگاری که گفته بود استقلال ضعیف بازی کرد معترض شد و گفت: این چه جور سوال پرسیدن است. می خواهی نظرت را به من القا کنی. من خودم که گفتم خوب نبودیم.
جباری در مورد اینکه حضور در تیم ملی روی ملی پوشان تاثیر گذاشته بود، گفت: بعضی از بازیکنانمان که در تیم ملی بازی کرده بودند امروز نتوانستند همه توان خود را بگذارند. تیم در تهران هم به دلیل نبود ملی پوشان ناقص تمرین کرده بود. این مسائل هماهنگی تیم را کم می کند. ما تیم صدر نشین جدول بودیم و دوست داشتیم ببریم.
امیرحسین صادقی: بازی مقابل تماشاگرانی که تا آخر بازی فحش میدادند سخت بود تراکتور نشان داد که شخصیت قهرمانی دارد
مدافع تراکتورسازی گفت: بازی کردن مقابل تماشاگرانی که تا آخر بازی فحش میدادند سخت است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیرحسین صادقی پس از برد ۳ بر ۲ تیمش برابر استقلال صحبتهای خود درباره این بازی با این جمله آغاز کرد: تیم اول و دوم جدول با یکدیگر بازی میکنند اما همه دنبال حاشیه هستند. و تماشاگران هر دو تیم ۹۰ دقیقه به دنبال حاشیه بودند و به این دلیل است که فوتبال ما پیشرفت نمیکند.
وی ادامه داد: دو گل را در این بازی دریافت کردیم اما برای این بازی هدف داشتیم. بازیکنان ما با تجربه عمل کردند و نشان دادند که شخصیت قهرمانی دارند و باید از این بازی به بعد برای قهرمانی بجنگند. روی ضربههای ایستگاهی تمرین کرده بودیم و برای آن برنامه داشتیم.
صادقی با اشاره به هواداران استقلال و جو ورزشگاه گفت: مقابل این هواداران که تا آخر بازی فحش میدادند، بازی کردن سخت بود.
وی افزود: ما خوب بازی کردیم و اینکه هواداران استقلال ناراحت باشند، طبیعی است. خدا کمک کرد که ما پیروز شدیم.
فتح الله:این شکست برای استقلال مغرور لازم بود/ به تراکتور باختیم تا پرسپولیس را ببریم
سرپرست باشگاه استقلال گفت: بازیکنان استقلال مغرور شده بودند و این شکست قبل از دیدار برابر پرسپولیس برایشان لازم بود.
به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده پس از شکست جمعه شب استقلال برابر تراکتورسازی در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی گفت: تیم ما در لیگ امسال نتایج خوبی گرفته و بازیکنان به خاطر همین نتایج مغررو شده بودند. به نظرم این باخت برای آنها لازم بود تا آماده دیدار با پرسپولیس شوند.
وی با بیان اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده خاطرنشان کرد: تیم ما دوم است و اتفاقی نیفتاده . حالا یک بازی را باخته ایم اما همچنان جزو تیم های بالای جدول هستیم. پس آنهایی که در رده سیزدهم و چهاردهم هستند باید چیکار کنند. ما این بازی را به تراکتورسازی باختیم تا دربی را از پرسپولیس ببریم.
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه تراکتورسازی تنها روی سه سانتر به گل رسید مدافعان تیمش را مقصر دانست و گفت: به نظرم مدافعان تیم ما در این بازی پراشتباه ظاهر شدند و روی سه سانتر سه گل خوردند. من به استقلال نمره مردودی می دهم چرا که این بازی را باخته ایم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا هواداران استقلال به امیرقلعه نویی و سیاوش اکبرپور توهین می کردند، گفت: بالاخره زمانی که یک بازیکن مثل اکبرپور در طول هفته گذشته مدام مصاحبه می کند و برای استقلال کری می خواند باید هم انتظار چنین برخوردهایی را داشته باشد. در مورد آقای قلعه نویی هم توهین خاصی نشد. تماشاگران از نتیجه تیم ناراضی بودند و شعار ضد فوتبال سر دادند.
فتح الله زاده با بیان اینکه قولی برای پیروزی در شهراورد برابر پرسپولیس نمی دهد گفت: در فوتبال قول دادن معنایی ندارد اما مطمئن باشید که استقلال در این بازی بازنده نخواهد بود. ما بازی به تراکتورسازی را باختیم تا پرسپولیس را ببریم.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و تراکتورسازی در هفته ششم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر جمعه شب با پیروزی ۳ بر ۲ تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید
اعتراض چند بازیکن استقلال به دریافت مبلغی از کمک مالی
به گزارش فوتبال آنلاین؛علی فتح اله زاده مقداری از این مبلغ را بین نفرات این تیم پخش کرد تا با استفاده از چک های موردنظر مقدار کمی از مبالغ پیش قرارداد خود را دریافت کنند؛اما برخی بازیکنان به این مسئله معترض شدند و خواستار رسیدگی مسئولان به شرایط موجود شدند.
گفتنی است؛چند بازیکن قدیمی این تیم که چندین سال است در استقلال فعالیت دارند و در شرایط سخت نیز این تیم را همراهی کردند؛اعلام داشتند که در این تیم مابین بازیکنان جدید و قدیمی این تیم تفاوتی وجود ندارد ولی اعضای این تیم معتقدند؛باشگاه باید براساس شرایط خاص حضور بازیکنان قدیمی،برای آنها شرایط ویژه مالی در نظر می گرفتند.
bordobakht
-
این بازی تموم شد ولی از یه نظر خوب شد که باختیم اینجوری از غرور تیم کم میشه.. من نمیدونم این مظلومی وقتی دید رو دوتا سانتر تیمش گل خورده و تنها رو ش تراکتور همینه چرا یه مدافع سرزن مثل عزیززاده رو نیاورد تازه اقای مظلومی داره چوب عجله تو فروش مدافعینش توی اول فصل رو میخوره ...فوتبال همینه ولی مطمئن باشید دربی قضیه اش فرق میکنه درضمن با اطمینان میگم تراکتور از حریفمون تو دربی قوی تر هست یه جورایی هم بازیکنا با جو امروز استادیوم برای دربی اماده شدند
-
فتح اله زاده:هشدارمی دهم که بی دلیل اتهام نزنند چون اگر نتوانند ثابت کنند برای خودشان نیز تبعات خواهد داشت
به گزارش فوتبال آنلاین سرپرست باشگاه استقلال در خصوص مشکلات مالی این باشگاه در لیگ یازدهم گفت: مطمئن باشید مشکلات مالی بزودی حل می شود. اخیرا وزارت ورزش و جوانان ۵۰۰ میلیون تومان به حساب باشگاه واریز کرد که اولویت ما برای هزینه کردن این پول، پاس کردن چک های بازیکنانی بود که قبل از شروع این فصل هیچ گونه پولی را دریافت نکرده بودند.
وی ادامه داد: بازیکنانی که می گویند چکهایشان پاس نشده، جزو بازیکنانی هستند که قبل از شروع این فصل لیگ برتر مبالغی را دریافت کرده و با توجه به مشکلات مالی فعلی در اولویت پرداخت نیستند. فقط بگویم که تا امروز۲.۷ میلیارد تومان به کادر فنی و بازیکنان پرداخت کرده ایم.
وی افزود: با توجه به ۵۰۰ میلیون تومانی که اخیرا وزارت ورزش و جوانان به حساب باشگاه استقلال واریز کرده، ما هنوزهم یک و نیم میلیارد تومان دیگر طبق توافقی که با سازمان تربیت بدنی درسال گذشته داشتیم طلبکاریم.
فتح الله زاده تاکید کرد: این غیر از مبلغی است که باید در این فصل به ما پرداخت شود که چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است. در مجموع با احتساب این فصل می توان گفت وزارت ورزش و جوانان باید ۶.۵ میلیارد تومان به باشگاه استقلال بدهد.
وی در خصوص صحبت های اخیر حسن روشن که گفته بود دلیل سکوت فتح الله زاده در مورد اتفاقات رخ داده در آکادمی فوتبال استقلال این است که پای خودش هم گیر است گفت: وظیفه رسیدگی به این موضوع بر عهده کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فدراسیون فوتبال و دبیر این کمیته یعنی آقای علیپور است. اگر خود ما بخواهیم به این موضوع رسیدگی کرده و رای بدهیم، شبهاتی بوجود خواهد آمد و می گویند چون خودشان درون باشگاه به تخلفات رسیدگی میکنند، رای را به سود منافع خود صادر می کنند.
سرپرست باشگاه استقلال تاکید کرد: اگر کسی اسناد و مدارکی در این زمینه دارد باید آن را به کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فدراسیون فوتبال ارائه داده و چنانچه فرد مضنون تخلفش ثابت شود خود من شدیدا با او برخورد خواهم کرد.
وی همچنین افزود: من در جایگاهی نیستم که براساس شنیده ها در مورد کسی قضاوت کرده و رایی صادر کنم. به کسانی که در خصوص چنین مواردی بزرگنمایی می کنند هشدارمی دهم که بی دلیل اتهام نزنند چون اگر نتوانند ثابت کنند برای خودشان نیز تبعات خواهد داشت، همانطور که می دانید رجبی از روشن به دلیل مطالبی که علیه او مطرح کرده شکایت کرده و این پرونده در حال بررسی است.
وی در خصوص تعداد صندلی هایی که باشگاه استقلال در دیدار تیم های استقلال و تراکتورسازی به تیم میهمان اختصاص خواهد داد گفت: من برای تیم تراکتور احترام زیادی قائل هستم اما طبق قانون بیش از ۱۰ درصد از صندلی های ورزشگاه آزادی را نمی توانیم به هواداران تیم تراکتورسازی اختصاص دهیم، اگر غیر از این باشد به هواداران خود چگونه جا داده و جواب آنها را بدهیم؟ البته اگر جای خالی باقی بماند که بعید می دانم آن را در اختیار هواداران تراکتور میگذاریم.
وی در خصوص تشکیل کمیته فنی استقلال که قرار بود انجام شود گفت: نام اعضای کمیته فنی را بزودی اعلام میکنیم. فعلا تیم خوب نتیجه میگیرد و عجلهای نداریم. تمام اراده خود را میگذاریم تا روند پیشرفت استقلال ادامه داشته باشد.
فتح الله زاده در خصوص انتخاب هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: مسئولیت انتخاب اعضای هیئت مدیره بر عهده وزارت ورزش و جوانان است و حتی من هم میتوانم جزو گزینه های انتخابی باشم اما در این خصوص هیچ اختیاری ندارم.
صادقی: تماشاگران جو ورزشگاه را خراب میکنند
امیر حسین صادقی پس از پیروزی تراکتور سازی مقابل استقلال اظهار داشت: بازی خوبی بود اما تماشاگران جو را خراب میکنند به جای طرفداری از تیمهای خود به حاشیه میروند. از این فوتبال قشنگ تر چه میخواهند؟
وی افزود: این حاشیه رفتن از طرف هواداران دو تیم بود. جو باید فوتبالی باشد. همین است که فوتبالمان پیشرفت نمیکند.
اکبرپور: دست هوادارانی که فحش دادند درد نکند
سیاوش اکبر پور پس از پیروزی تراکتور سازی مقابل استقلال اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود برای این مسابقه برنامه داشتیم و همانطور که برنامه داشتیم به گل رسیدیم.
وی با بیان اینکه از هواداران استقلال گلایه دارد ادامه داد: من برای استقلال ۶ سال بازی کردم و ۳ قهرمانی با این تیم آوردم. نمیدانم چه بگویم، دوست داشتم امسال به استقلال بیایم اما نشد.
اکبر پور تصریح کرد: اکنون بازیکن تراکتور سازی هستم، این تیم را دوست دارم و از این تیم پول میگیرم، پس باید برای تراکتور سازی غیرت داشته باشم. فوتبال همین است و در آن درگیری و خطا رخ میدهد.
مهاجم تراکتور سازی در مورد اینکه هواداران استقلال به او فحاشی کردند گفت: معلوم است که به خاطر این فحاشیها گله دارم. من اکنون بازیکن تراکتور سازی هستم و سرم را برای این تیم میدهم. دست همه کسانی که به من فحش دادند درد نکند.
ثابتی: خستگی استقلال در نیمه دوم موجب شکستش شد
پیروزی تراکتورسازی عادلانه بود
ثابتی: خستگی استقلال در نیمه دوم موجب شکستش شد
خبرگزاری فارس: دروازهبان تراکتورسازی تبریز گفت: استقلال در نیمه دوم چون ملیپوشان بیشتری داشت خسته شد و به همین دلیل با بازی خوبی که در نیمه دوم انجام دادیم نتیجه را هم به سود خود کردیم.
خبرگزاری فارس: ثابتی: خستگی استقلال در نیمه دوم موجب شکستش شد
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی ثابتی پس از پیروزی تراکتورسازی مقابل استقلال گفت: تعطیلات لیگ باعث شده بود تا دو تیم محتاط تر بازی کنند. همین امر عاملی شد تا تراکتورسازی هم در نیمه اول با احتیاط بیشتری بازی کند.
وی ادامه داد: استقلال در نیمه دوم چون ملیپوشان بیشتری داشت خسته شده بود و همین امر باعث شد تا با بازی خوبی که در نیمه دوم انجام دادیم نتیجه را هم به سود خود کنیم.
ثابتی تاکید کرد: نتیجه عادلانه بود و باید این بازی را میبردیم.
bordobakht