ممنون. حالا یه سوال ممکنه ربطی هم نداشته باشه به تاپیک، ولی آیا باد نیتروژن ( به شرطی که واقعا نیتروژن خالص باشه نه هوا) اون تاثیری که میگن ماشنی نرم میشه و از این حرفا رو داره؟ اگه لینک یه تاپیکی هم میشنساید که قبلا در موردش بحث شده اگه میهش بدید
Printable View
ممنون. حالا یه سوال ممکنه ربطی هم نداشته باشه به تاپیک، ولی آیا باد نیتروژن ( به شرطی که واقعا نیتروژن خالص باشه نه هوا) اون تاثیری که میگن ماشنی نرم میشه و از این حرفا رو داره؟ اگه لینک یه تاپیکی هم میشنساید که قبلا در موردش بحث شده اگه میهش بدید
ربطی به نرمی نداره . فقط به دلیل بزرگ بودن ملکول های نیتروژن احتمال در رفت گاز از لاستیک کمتر میشه .نقل قول:
این گاز سبک تر از اکسیژن هست و حرارت رو کمتر انتقال میده که میگن باعث میشه لاستیک داغ نشه البته همش حرفه .
من یه مدت از نیتروژن تو لاستیک ماشین استفاده می کردم که به جز هزینه بالا چیز دیگه ای برام نداشت .نقل قول:
blue 2006
سلام
براى پارس سال روى رينگ فابريكش كه ١٤ هست ميخوام لاستيك بندازم، ٢٠٥ بندازم كه مشكلى نداره؟
كومهو بهتره از نظر نرمى يا هانكوك؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود بر شما . نه اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه .نقل قول:
کومهو و هانکوک معمولا در یک سطح هستند . هر دو لاستیک رو کنار هم بزارید و با دست قسمت بالا ( آج ) رو فشار بدید تا متوجه بشید کدوم نرم تر هست .
سلام دوستان
این مقایسه رو یه جا دیدم، گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بزارم، بنظر منطقی میاد حرفاش،
اگه چیزیش اشتباه هست، اساتید اصلاح کنن.
مزایا و معایب استفاده از رینگ و لاستیک اسپرت:
مزایا : افزایش اصطکاک و چسبندگی به سطح جاده و افزایش قدرت مانور و افزایش اصطکاک در ترمز گیری.
معایب :
1-افزایش سرو صدای چرخ ها در اثر افزایش سطح تماس با جاده
2- افزایش نیرو و ضربه وارد به سیستم تعلیق به علت افزایش سطح انتقال نیرو و در نتیجه آسیب رساندن به سیستم تعلیق و شاسی
3- افزایش ممان اینرسی مخصوصا در صورت استفاده از رینگ های با اندازه بزرگتر ، که معایب خیلی زیادی داره ، اول اینکه طبق معادله تکانه زاویه ای ، شتاب پایین می آد یعنی با نیروی برابری ، چرخ ها شتاب کمتری پیدا خواهند کرد . ثانیا در هنگام ترمز گیری ( در حالتی که چرخ ها دوران دارند ) چرخ ها دیرتر می ایستند باز هم به همان دلیل قبلی چون شتاب ترمزگیری هم کمتر خواهد شد .
4. افزایش ممان اینرسی چرخ ها به علت ایجاد نیروهای ژیروسکوپی ، در سر پیچ ها تعادل خودرو رو کمتر می کنه
5- وزن بیشتر ناشی از لاستیک و رینگ بزرکتر موجب افزایش وزن خودرو و افزایش شدت ضربات وارده به سیستم تعلیق می شه
6- افزایش مصرف سوخت به خاطر افزایش وزن و افزایش ممان اینرسی چرخ ها
و شاید چیزهای دیگه که از لحاظ تخصصی می شه بررسی کرد
حالا شاید بپرسی پس چرا همه استفاده می کنن ؟ انجا توی ایران رو نمی دونم شاید نمی دونن این همه معایب رو ، اما در کشور های پیشرفته که رینگ و لاستیک اسپرتی استفاده می شه ، از رینگ هایی با آلیاژهای سبک و گران قیمت استفاده می شه که اینجا کمتر هست و اگه هست یک دستش حدود 2 تا 5 میلیون در می اد !!!!
توصیه من اینه که بگذارید اتومبیلتون همین طور که هست و با همین مشخصاتی که در طراحی پیش بینی شده بمونه تا آسیب نبینه. و اصولا به صرفه هم نیست که چند میلیون رینگ و لاستیک برای یک ماشین مثل 206 خرج کنید.
معایبی رو که فرمودید قطعا درست هست به جز ترمز گیری و آسیب رساندن به شاسی. این معایب در افزایش یک سایز بالاتر اونقدر ناچیز و نامحسوس هست که میشه ازش کاملا چشم پوشی کرد . اما در مورد سایزهای بیشتر از یک برابری قطعا خودش رو بیشتر نشون خواهد داد .نقل قول:
در مورد لاستیک هم باید بگم که لاستیک بی کیفیت آسیب بیشتری میتونه برسونه به نسبت لاستیک یک سایز بزرگتر و با کیفیت نرم .
لاستیک هانکوک ( R14-205 ) قیمت گرفتم جفتی 450 و تاریخ ساختش هم برای هفته آخر سال 2014 هست.
از نظر قیمت و تاریخ ساخت چطوره؟
مبارک باشد . همه چیزش خوب و مناسب هست .نقل قول:
سلام.
نشد تو دعوتنامه ماشین را با رینگ آلومینومی ثبت کنم.
الان بخوام رینگهای فولدی رو عوض کنم و رینگ مناسب و با کیفیت (ترجیهناً با قیمت مناسب) بگیرم چی خوبه. رینگ خودشو چند برمیدارند و جدیدا چند در میاد.
لاستیکها چطور؟ چقدر برمیدارن به نظروتون. (لاستیک قیمت مناسب)
واسه پراید 132