سلام دوستان. من یک tv3d ud6000 samsung دارم. رفتم تو منو مخفی و خرابکاری کردم. حالا گوشه تصویر چهارخانه هایی هست . بعد دور ال ای دی هم یک خط آبی آمده. یک مسلمون ÷یدا میشه کمکم کنه؟
Printable View
سلام دوستان. من یک tv3d ud6000 samsung دارم. رفتم تو منو مخفی و خرابکاری کردم. حالا گوشه تصویر چهارخانه هایی هست . بعد دور ال ای دی هم یک خط آبی آمده. یک مسلمون ÷یدا میشه کمکم کنه؟
ما بالاخره نفهميديم چطور اينترنت TV توى مدل 6960 فعال ميشه همه كارايي كه دوستان گفتم انجام دادم ولى اصلا گزينه info link در قسمت sub option وجود نداره دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد تا ما هم از همه امكانات تلويزيون بهره ببريم
خب میدونی باید چیکار کنی الان میگم................................لطف کن کارتن تی وی رو بردار بیار ......تی وی رو بذار داخلش وبعدش ببر تعمیییییییییییییییییییییی یرگاه ......یه 300 یا 400 تومان هم پول از جیبت در بیار ........اونوقت درست میشهنقل قول:
اخه مگه نگفتم بچه ها فضولی نکید این تظیمات حساس هستند و مادربرد تی وی رو خراب میکنند. کو گوش شنوا
فقط داری کاسبی برای تعمیرگاه ها درست میکنی همین وبس
بازم میگم به هیچ وجه به منو مخفی نروید....حتا برای دیدن
بیخیال pvr از این چیزا بشید. :41:
رفتن در منو مخفی = هزینه زیاد=اعصاب داغون=بدبختیش بستگی به مدل تلوزیون داره:27:
با سلام
خدمت دوستان آقا ما باجناقمون یک 7770 es خریده میخواستم بدون میشه از اینترنتش فیلم دانلود کرد و بریزم در یک هارد اکسترنال چون من به بخش vip زنگ زدم یک خانومی گفت اصلاً نمیشه فقط یک هارد اینترنال دارد یک گیگ که فقط برای ارتقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانلود نرم افزار های خودش است والا منطقی نیست لطفاکمک کنید عابرو حیثیت ما رفت
نه تنها سامسونگ بلکه هیچ تلویزیون دیگه هم این قابلیت رو نداره.نقل قول:
كسى نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟
من میگم کار دست خودت نده ،منو مخفی با کسی شوخی نداره ،تلوزیون رو داغون میکنه و خرج حسابی به دستت میده:41:نقل قول:
اصلا دست به منو مخفی نزن خطرناکه،ولی اگر میخواهی فعالش کنی ببر تعمیر نمایندگی ها سامسونگ ، :27:
سلام
تلویزیون سامسونگ la37a550 گیرنده دیجیتال داره یه نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
از ریموت کنترل ،منو را فشار بده و بعد برو به قسمت کانال یابی ، کانال یابی خودکار را انتخاب کن ببین دیجیتال داره یانه :sq_8:نقل قول: