ازکرک تاپیک بالا که قراردادم اونی که داخل پست آخرقراردادم استفاده کنید ببینید به همین صورته یا که نه.نقل قول:
Printable View
ازکرک تاپیک بالا که قراردادم اونی که داخل پست آخرقراردادم استفاده کنید ببینید به همین صورته یا که نه.نقل قول:
با یه بدبختی دانلودش کردم ولی اینم مثل قبلیاس
دکمه اینستال خاموشه و نوشته unsupported
آقا کار کرد دمت گرم
از گزینه دوم استفاده کردم یعنی:
NAPALUM - Win 7 N Version
بازم ممنون
سلام ویندوز من میزنه
this copy of windows is not genuine
چه جوری میشه بدون ویندوز ریختن درسش کرد ؟
چون wallpaper هی میپره
دفعه پیش این کارو کردم درس شد اما الان نمیشهشاید باید ورژن جدیدش رو بگیرم ,,,نقل قول:
برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه
ابتدا فایل WAT Fix از پایین دانلود کنید اجراش کنید که با این برنامه کرک ویندوز پاک میشه بعدشم برنامه Windows Loader که اونم پایین قراردادم دانلود روی گزینه install که بعد فعال میشه کلیک کنید کاربه اتمام میرسد:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من اول برنامه wat رو اجرا کردم و سیستم گفت باید ریست شه وقتی اومد بالا هر برنامه ای میخوام اجرا کنم این ارور رو میده the program can,t start because USER32.dll is missing from your computer. Try installing the program to fix this problem.نقل قول:
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
برای این اروری که بعد ازاجرای این برنامه دریافت کردین این روش رو میتونید برین برای فیکس کردنشنقل قول:
روش اول
به اینصورته که dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم طبق شکل پایین روی گزینه مورد نظر کلیک کنید
بعد همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین دراین صفحه گزینه system restore انتخاب کنید ویندوز به روز گذشته بازگردانی کنید
روش دوم
که مربوط به همین مشکل شما بود داخل سایت پایین مطرح شده که گفته شده باید فایل USER32.dll از نوع از داخل dvd ویندوز استخراج کنید بعدشم به شاخه system 32 کپی کنید طبق مراحلی که میگم پیش برین
مرحله اول
ابتدا برنامه 7zip از پایین دانلود نصبش کنید
مرحله دوم
dvd ویندوز 7 که مربوط به همین سیستم عامل خودتون میشه رو داخل دستگاه بزارین بعدشم برنامه 7zip اجرا کنید بعدش طبق شکل پایین بتریب شماره عمل کنید
وقتی روی گزینه شماره 1 کلیک کردین گزینه options انتخاب کنید
مرحله سوم
به مسیری که dvd ویندوز داخل دستگاه قراردادین برین طبق شماره 6 بعدشم طبق شماره 7 روی پوشه مورد نظر دبل کلیک کنید
مرحله چهارم
روی فایل مورد نظر دبل کلیک کنید
بعد طبق شماره 9 روی گزینه مورد نظر دبل کنید درکادری که باز میشه از قسمت شماره 10 مسیر دسکتاپ بدین طبق شماره 11 بعدشم روی گزینه اکی کلیک کنید
بعد روی فایلی که روی دسکتاپ ذخیره میشود دبل کلیک کنید بعد پنجره اینترنت اکسپلورر باز میشود طبق شکل پایین که داخل این پنجره طبق شماره 14 چند تا شماره قرارداره که هرشماره مروبط به یک سیستم عامل میشه بطور مثال از من شماره 5 مربوط به ویندوز Ultimate میشه که در قسمت 15 مشخص کردم بعد این پنجره روببندین
چون من نیاز دارم فایل USER32.dll از ویندوز Ultimate استخراج کنم باید طبق شماره 16 روی پوشه شماره 5 که مربوط به ویندوز Ultimate میشود دبل کلیک کنم
که از شما بسته به نوع سیستم عاملی که دارین این شماره فرق میکنه بعد که اون پوشه باز شد باید به مسیر مشخص شده در کادر شماره 17 برین بعدشم روی گزینه شماره 18 کلیک کنید بعد گزینه شماره 19 انتخاب کنید درکادری که باز میشه باز مسیر دسکتاپ بدین بعد فایل USER32.dll روی دسکتاپ سیو میشود
دراین مرحله آخر باید سیستم ریستارت کنید بابوت ویندوز 7 بالا بیاین درهمون کادر اول کلیدهای Shift+F10 همزمان فشار بدین
بعدش کادر پایین باز میشه که باید این دستور پایین داخلش وارد کنید بعدشم اینتر کنید تا اون فایل USER32.dll جایگزین بشه داخل پوشه ویندوز
کد:copy /y "c:\Users\M\desktop\user32.dll" "c:\windows\system32\user32.dll"
نکته: بجای M شما باید اسم یوزر خودتون که روی سیستم دارین وارد کنید.
سلام خدمت شما ... من میخوام کرک موجوذ رو پاک کنم اما امکانش نیست با این شکل مواجه میشوم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر ویندوزتون سری ultimate باید ابتدا برنامه MBR Regenerator از پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید روی کلید استارت موجو دربرنامه کلیک کنید بزارین بصورت اتومات کارش انجام دهد هیچ کاری به سیستم نداشته باشین بعد کارش تموم شد سیستم ریست شد بالا اومد همون کرک Windows loader که دارین اجرا روی دکمه Install کلیک کنید این روش درصورتی کاربردداره که ویندوز شما ultimate باشه:20:نقل قول:
سلام. من نسخه ultimate دارم، از اول هم با Loader v2.1.7 کرک کردم ویندوز رو. ولی الان جنیون شده.
حواسم نبود آپدیت رو غیر فعال نکرده بودم آپدیت شده. راهی هست درستش کنم؟