mail options>spam>blocked email addressesنقل قول:
آدرس ایمیل هایی رو که می خواهی بلاک کنید وارد کنید در مسیر بالا که بلاکشون کنه. همین
Printable View
mail options>spam>blocked email addressesنقل قول:
آدرس ایمیل هایی رو که می خواهی بلاک کنید وارد کنید در مسیر بالا که بلاکشون کنه. همین
مشکل اصلی همینجاست که پرسش امنیتی رو چند سال پیش جواب دادم و الان پاسخش به هیچ وجه یادم نمیاد . اشتباه کردم همون بار اول که پیعام اومد پسوردم رو عوض کنم بیخودی به معتبر بودن این این پیغام از طرف یاهو شک کردم . اگر پسوردم رو همون لحظه عوض کرده بودم دیگه این مشکل پیش نمیومد . الام مستاصل موندم چکار کنم این اکانت برام خیلی اهمیت داره اگر از دستش بدم بیچاره میشم .نقل قول:
همین چند روز پیش که داشتم برای اکانت جی میلم لاگ این می کردم یک ایمیل برای اکانت یاهوم فرستاده شد تا جی میل مطمئن بشه که لاگ این از طرف خودم بوده . الان توی میل باکس یاهوم یک ایمیل از طرف جی میل هست در همین مورد
آیا میشه با اکانت جی میلم یک ایمیل برای یاهو بفرستم و بگم من پسورد یاهو رو دارم ولی متاسفانه پرسش امنیتی رو فراموش کردم . آیا میشه از این طریق پییگری کرد ؟ فایده ای داره بنظر شما ؟ یاهو ایمیل آدرسی داره که براش ایمیل بفرستم ؟
من sift + ctrl + p رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . روی گزینه ی بالای صفحه مسینجر کلیک کردم و تنظیمات بطور پیش فرض روی دایل آپ هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی troubleshoot کلیک کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد :
خوب این که همه اش نوشته passed ینی مشکلی نیست. اون آخرش رو باید بگذارید ببینیم چی می نویسه. خودش چند تا علت احتمالی رو تشخیص می ده. ضمنا کشور تون رو هم انتخاب کنید. این هم موثرهنقل قول:
آخرش پنجره بسته میشه و شروع میکنه به Sign In کردن اما بعد از چند لحظه دوباره همین پیغام میاد :نقل قول:
قسمت منوی انتخاب کشور هم فعال نیست که روش کلیک کنم .
خوب دوست عزیز، شما مشکل در اتصال اینترنت دارید که احتمالا ناشی از (بعد از مشکل امنیتی مورد نظر در رمز عبور و سوال و جواب رمز) فایروال هست. بد نیست با یک آیدی دیگه هم تست کنید ببینید آیا می تونید ساین این کنید یا نه؟ اگر وارد شدید، پس از این راه هم اون مشکل اصلی شما قابل رفع و رجوع نیست. اما اگر وارد نشدید، احتمالا همان فایر وال باشه.
ایکاش مشکل از فایروال و اینترنت بود ولی متاسفانه بنظرمیاد مشکل از اینترنت و فایروال نیست چون با یک یاهو آی دی و اکانت دیگه امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی Sign In شد ولی با یاهو آی دی خودم که توسط یاهو به بخش اسپم یاهو رفته ، به هیچ وجه نمیشه .نقل قول:
گاهی یاهو موقت حساب ها رو بلوکه می کنه . عبارت "به بخش اسپم یاهو رفته " هم مناسب نیست. در واقع ایمیل های بیخود هستند که به پوشه اسپم میرن. به هر حال فعلا مدتی صبور باشید. یعنی کار دیگری هم نمی توانید انجام دهید. بعد از 10 روز و 30 روز و 94 روز، دوباره امتحان کنید، شاید خدا خواست و وارد شدید. هر بار هم فقط یک بار آیدی و پسورد را تست کنید وگرنه یاهو عصبانی می شود!
ببین فعلا این چیزایی که به عقل ما رسید جواب نداد. حالا شاید بعدا یه راه حلی پیدا شد یا مثلا چند روز دیگه دوباره تونستی وارد میلت بشی. برا آخرین توصیه هم می گم هر جا اینترنت دیدی یه سعی بکن که وارد میلت شی شاید مشکل تشخیص ندادن کامپیوتر و آی پی و اینایی که گفتی خل بشه. هم چنین می تونی اسم اونایی که تو قسمت سوال امنیتی توضبح دادم امتحان کنی شاید درست شد. اما من این پست رو برای این زدم که بگم:نقل قول:
برو حتما آدرس میل دوم جی میلتو تغییر بده به یه میلی که مشکلی نداشته باشه. چون یادمه گفتی که جی میلت از این میل یاهوت که فعلا در دسترس نیست به عنوان میل دوم استفاده می کنه. میل یاهوت که فعلا از دسترس خارجه به کاری بکن که جی میلت به فنا نره. اگر سوالی درباره جی میل هم داشتی برو تو تاپیکش بپرس دوستان کمک کنند.
موفق باشی
ولی اگر من باشم، چنین توصیه ای نمی کنم! چون هر چه رمز نادرست کمتری به یاهو داده بشه، حساسیتش به اون حساب کم میشه و هر چه بیشتر سعی بشه و در نتیجه رمز لط داده بشه، یاهو اون اکونت رو در معرض تهدید تشخیص میده. مثلا برای من خیلی اتفاق افتاده که یاهو وسط کار ازم رمز خواستهنقل قول:
این لینک رو هم امتحان کننقل قول:
اینجا باید به ترتیب از توی لیست مشکلتو پیدا کنی. مشکل تو ممکنه شامل چندین مشکل شه همشو امتحان کن ببین چی جواب می ده. در آخرم معمولا می گه اگر مشکلتون پا بر جا باشه با این شماره و یا این میل تماس بگیرید چند جا تو نت خوندم مردم زنگ زدند مشکل حل شده. اما ما که نمی تونیم معمولا زنگ بزنیم میل بزن ببین چی می شه شاید مشکلت حل شد. بهشون بگو رمزتو می دونی ولی شوالو نه و هی ازت سوال رو می پرسه ببین چی می شه