سلام دوستان
ایا میشود نرم افزار سونی پی سی کمپاینی رو تو درایور دیگری غیر از سی نصب کرد؟من نمیتونم گوشیمو با کامپیوتر همسان سازی کنم نه اس نه هیچی.
گوشی سونی اکسپریا اس پی
Printable View
سلام دوستان
ایا میشود نرم افزار سونی پی سی کمپاینی رو تو درایور دیگری غیر از سی نصب کرد؟من نمیتونم گوشیمو با کامپیوتر همسان سازی کنم نه اس نه هیچی.
گوشی سونی اکسپریا اس پی
.....................................
سلام بهترین برنامه ی انتقال اطلاعات بین موبایل و کامپیوتر از طریق wifi چیه ؟ :)
Airdroid معرکسنقل قول:
MyPhoneExplorer هم برنامه ی خیلی خوبیه که کار کردن باهاش خیلی سریعتر از Airdroid است.نقل قول:
هر دو برنامه ی فوق خیلی عالی هستند.
Sent from my android device.
اين برنامه lucky patcher رو براي من توضيح بدين لطفا
باهاش به دشواري خوردم
ميخوام بدونم اصولا به چه دردي ميخوره
ميدونم براي از لايسنس در آوردن اپ ها استفاده ميشه ولي مثلا بازي pure chess رو باهاش انجام دادم ولي هيچ تفاوتی نكرد
ميشه يه نفر يه مثال از كار با اين اپ بگه
سلام.نقل قول:
این برنامه برای همه برنامهها جواب نمیده شاید برنامه مورد نظر شما جزء اون دسته باشه که با این برنامه پچ نمیشه.:11:
دوست عزیز لاکی پچر فقط بدرد برنامه های خاص مثل poweramp میخوره چون براش پچ اختصاصی داره.نقل قول:
معمولا چیزای دیگه رو ساپورت نمیکنه و لایسنسشون رو حذف نمیکنه
نقل قول:ممنون كه جواب دادين ولي من آموزش ميخواستم مثلا اينكه بعد از پچ كردن چه اتفاقي ميوفتهنقل قول:
يا اينكه بايد در حين پچ نت وصل باشه يا خير
آموزش خاصی ندارهنقل قول:
اول از همه توصیه میکنم همیشه ورژن آخر برنامه رو داشته باشید.میتونید داخل منو اپدیت رو بزنید و برنامه اپدیت بشه
وارد برنامه که میشید،با همچین صفحه ای روبرو میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنید پایین اسم هر برنامه نوشته custom patch avalible .یعنی پچ اون برنامه رو داره.شما روی یکی از برنامه ها رو مدت 3 ثانیه لمس میکنی،با این صفحه روبرو میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه اول یعنی کاستوم پچ رو میزنی.بعد یه صفحه میاد که چند تا تیک خورده.شما به تیک ها دست نزن.پایینش apply رو میزنی و منتظر میمونی.انتهاش اگه برنامه پچ بشه،میگه 100 درصد پچ شد.اگر برنامه ای 100 درصد نبود،یعنی اون برنامه رو پچش رو نداره
نیازی به وصل بودن به نت نداره
تمام
موفق باشید