مشکل از کرک هست کرکتو عوض کن اگه خخریدی برو بهش بگو پچ جدیدشو بهت بده اگه عوض نکنی مرحله 7 جلوتر نمیرهنقل قول:
Printable View
مشکل از کرک هست کرکتو عوض کن اگه خخریدی برو بهش بگو پچ جدیدشو بهت بده اگه عوض نکنی مرحله 7 جلوتر نمیرهنقل قول:
خیلی جالبه برای من این قسمتو نداشت ؟! چرا ؟!نقل قول:
توی بار یا همون ***###** خونه !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادی به ویتو میگه شنیدم تو زندان جزء دار و دسته لیو گلانته بودی ؟؟ و چند تا کار شاخ براش امجام دادی!
ویتو هم تایید میکنه و میگه تو زندان آدم نمیتونه تنهایی زندگی کنه و برای همین هم رفتم پیش گلانته !!
ادی میگه جو مدتی هست که داره برای من کار میکنه و از اونجایی که تو دوست ویتو هستی به تو هم می خوام پیشنهاد کار کنم !! ویتو هم قبول میکنه و ادی هم میگه به سلامتی ویتو و پیک ها رو میرن بالا .....
فیلم هایی که تو بازی پخش میشه برای من بدون صداست، مشکل چیه؟
سلام/ ( مدال افتخار )بخاطر بتا بودنش ممکنه موفع بازی با مشکل مواجه بشم
بنظر شما دان کنم ؟ شبیه یا نزدیک به این جیزی هست دان کنم اکه دارین ما رو هم
بینصیب نزارین :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا کرک رو کپی نکردم اخه تا اکسترکت کردم زدم رفت تو بازی..
منکل رو داشتم رفتم اونجایی که خریدم گفت پچ رو باید نصب کنی. مال شما 3 دی وی دی یا 2؟نقل قول:
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه 3 تا هست بگو پچ300 مگی رو واست آپ کنم
اینو دانلود کردم ولی نمی دونم چیکارش کنم ؛ یکی کمکم کنهنقل قول:
امروز این DLC هارو دانلود کردم
بازی کلی از اینرو به اونرو شد
چند تا ماشین باحال + لباس جدید + FREE RIDE
حالا دیگه میتونید برید تو خیابوناش همینطوری چرخ بزنید
البته تو چند تا شرایط مختلف مثل:
شب زمستونی , روز زمستونی , روز تابستونی و...
فرقی هم نمیکنه که تو کدوم چپتر باشید
لینک دانلود:
کد:
http://www.mediafire.com/?1vun5bb86l59l39
قابل توجه دوستایی که مشکل کرک داشتن
این آخرین و کاملترین کرکی هستش که ارئه شده من خودم با همین کرک بازی رو تا آخرش تموم کردم بدون هیچ مشکلی
کد:http://rapidshare.com/files/416209836/Mafia_2_SKIDROW_Crackfix.rar
ترایتر بازی رو هم توش گذاشتم که اگه کسی خواست دنبال تراینر بازی نگرده
روی لبتاپ نصب میشه؟؟؟؟؟
core i5
4 gig ram
gf 310 gx
نه از این به پایین نصب میشهنقل قول: